Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 28.10.2010 от всички места

 1. 4 реакции
  Ихааа, как обичам такива разговори Пелагея (малко раничко, но и този ден ще дойде ) Иван Купала - Росы Забавно е, че за нещо така абстрактно като "Господ" хората създават великолепни творения. Докато в средите на атеизма изкуството куца. Там се вихрят предимно философи и научни работници. Макар, че през последните 100 години, абстракцията "любов" добре изпълнява ролята на муза за атеистите "Защо няма Бог" или "Защо има Бог" е научно недоказуемо според мен за сега. "Защо има Бог" още не е твърдо доказано с инструментите (теореми и хипотези) на математическите и естествените науки. "Защо няма Бог" се отхвърля с простия аргумент за липсата на точност в същите тези инструменти и ограниченото ни познание на строежа на Вселената. Ето цитат от статия за "антиматерията" Явно случайността все пак е била интелигентен математик с вкус към материята, за да създаде Вселена от материя, а не антиматерия (което е субективно ,защото същества, живеещи в антиматерия, не биха мислили за себе си като антиматериални, но като материални ) Освен това няма как да се докаже все още, че съществото, което описваме като Бог не е решило в седмия ден да се оттегли на почивка в тъмната материя. Когда б знала-ведала Когда мне умирати Ай, Боже мой, Боже Наняла б я плотничка Гробок сготовати Ай, Боже мой, Боже Ляжу сама, помру Полечу до Бога Ай, Боже мой, Боже Я у нашего бога Велика тревога Ай, Боже мой, Боже Травушка шелковая Ой, росы мои жемчужны Спусти меня, Господи С неба - да и на землю Ай, Боже мой, Боже С неба - да и на землю На жёлтый песочек Ай, Боже мой, Боже Травушка шелковая Ой, росы мои жемчужны
 2. 2 реакции
  И през 1 минута да и посочиш да проверява все тая,като няма какво да сваля!
 3. 2 реакции
  Сериозно подозирам, че с вас двамата ще сглобим интересна троица (тригониум) по платформата на неизвестните черноти на антиматерията. Кръга да кажем е Бога, който го няма, а липсващия крайъгълен камък в квадрата - последния нужен елемент, задружно приемаме за... приказка Ако учените бяха чели повече приказки щяха да знаят повече. Пък ако ги бяха и писали... El. това е много интересно и преобръща не една теория. Но в материалното мислене логично отсъства вече антиматериалното начало. darkterminal, трудно или лесно, начало е... Движението на този свят раздвижва тишината на другия (: колибрито ако спре да маха с крилца ще умре. Може да е птицата Рух или Жар птица, даже са ми по-достоверни.
 4. 2 реакции
  Винаги е само старата, природната, която се... преражда (: или - гарвана. Ние всички сме гарвани, в този смисъл. Небесната душа, която не е продукт на този свят е белия гълъб. Нещо твърде непознато за мен, наистина... Но и така не е всъщност, защото е друго. Душата е филтъра между духа и материята. Гълъба се ражда от духа, гарвана е материята. Вечното е нещото, от което извират белите гълъби, една точица е, атомче е, и около него, като прегръдка, се сключва гарвана - съществото, продукт на този свят. И си се върти до безкрай в безброй инкарнации, защото само чрез него може да диша и съществува, но не го пуска да се събуди, пленниче е. И спи. Да вземеш да заобичаш приказките та да има на кой да ги разказвам че Октим не им вярва а на Вальо са му омръзнали А кармичните принципи са си садистични. Не проумявам как ни харесва да живеем в гробницата висш Аз.
 5. 1 реакция
  Давайте още линкове за дъжд,буря и там всички стихии
 6. 1 реакция
 7. 1 реакция
  Мирише ми на зловреден софтуер!
 8. 1 реакция
 9. 0 реакции
  Хайде нещо хубаво - ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!!!!
 10. -1 реакции
  Мен това най ме издразни от цялата работа, да събрали сме се да споделяме и беше така. Никога не съм държала името ми да се споменава, или не съм казала свърших това или онова. Признанието на хората на който държа и с който работя ми е достатъчно и екипа означава екип точно тогава, когато работиш месеци и си щастлив името на екипа да е отдолу, а не държиш на собственото си его, дори и да си се включил два три пъти и да си допринесъл минимално.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.