Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 22.02.2011 от всички места

 1. 5 реакции
  Нещо сладичко за следобедното неделно кафенце си е задължително. Ей така, да си се самопоглезиш, бавничко да си отхапваш нещо вкусно, да го усетиш на небцето си и да го преглътнеш с глътка ароматно кафе. Е, може и чай. Нещо жасминово, ароматно и с лимон. И не върви да си купиш едно тъпо руло от супера долу. Пък било то и с шоколад.... Все пак е неделя и чувстваш, че заслужаваш много повече. А от друга страна, неделята е толкова мързелива и лежерна и как ли пък не ще се заробиш в кухнята да мяташ тави и тигани. Сякаш не може да си полежиш блаженно на диванчето с книжка в ръка и само да се правиш, че четеш, а всъщност да си придремваш като една котка на припек. Или направо си дремваш. Какво пък толкова? Затова е измислено реването. Безкрайно бързо, никакви усилия и много приятно сладкишче. Позволява хиляди вариации според настроението на домакинята. Рецептата е записана в моя кухненски тефтер. С моя почерк, за който големия динозавър в изблик на откровенност каза "Мамо, много красиво пишеш, но нищо не ти се разбира". Хм, хм, хм.... вярно, че не ми се разбира ама и не е красиво. Забъркваме в една купа пет яйца, една чаена чаша захар, една чаена чаша брашно, половин лъжичка бакпулвер и две ванилийки за аромат. Отнема пет, максимум десет минути. Сместта се получава маааалко по-рядка от смес за кекс. Изливаме бъркоча във формата за торта, която предварително сме намазнили и набрашнили. Е, може и в тавичка, но там ще се извади по-трудно. Печем на 180 градуса. Отнема около 20-30 минути. След като изстине режем на формички по желание и съответстващи на душевното ни състояние в момента. Подреждаме в красива чиния и заливаме с горещ сироп от три чаши вода и една чаша захар. За следобедното кафе тъкмо всичко е изстинало и можем с кеф да си сложим по едно /може и две/ парченце в чинийката. Ако имате желание може да си го украсите с малко сметана или шоколадови пръчици. Аз нямах. Неделя е все пак.....
 2. 4 реакции
 3. 4 реакции
 4. 3 реакции
 5. 3 реакции
  SafeZone ползва собствен браузър, който е базиран на Chrome (малко по-орязана версия, с цел по-голяма сигурност), всичко стартирано в тази зона е изолирано от останалата част от системата и по-този начин може съвсем спокойно да се занимавате с онлайн банкиране примерно, без опасност, че някои наблюдава вашите действия.
 6. 3 реакции
 7. 3 реакции
  сложи гъбки и сложи пърдЖолките отгоре върху лука и гъбките- като на канапе
 8. 3 реакции
  Днес ще правя пържоли на фурна, но ще ги начукам, ще ги подредя в тавата. Отгоре ще поръся сол, черен пипер и червен пипер - само за цвят и лек привкус. Ще Нарежа 2-3 глави лук на филийки и ще ги посипя върху пържолите, а и между тях. Е, и малко вода ще сложа в тавата. Досега не съм пробвала така с червен пипер. Чудя се дали да не сложа и малко топено сирене, че имам в момента
 9. 3 реакции
  Ох кандисах както се казва, пътя до магазина е стръмен около километър и половина, може и по-малко да е, на мен ми се стори пет километра. Във всеки двор куче, стистнах го здраво за нашийника и напред, на две места където има големи кучета едвам го удържах. На върха стигаме училището, малчовците точно излизат, спрях го и почивка докато се отдалечиха дечицата. Вързах го пред мол-а, напазарувах и обратно, по средата на пътя се скъса дъното на едната от торбичките, брашното на асфалта, добре, че си носех друга тобра. С едната ръка стискам нашийника и държа Тъп Чо плътно до мен, с другата събирам всичко. Тръгваме, отпускам на повод, Дзве Ра ме обиколи и ме събори на земята по колене, а бееее ... събрах колкото силици ме бяха останали, станах изплющях го по муцуната и напред. Почти благополучно стигаме пред нашата врата, маймута му с маймуна неще да се прибира. Утре пак, че и двамата имаме нужда от тренировки и възпитание.
 10. 3 реакции
  :lol6 : Тия давамата до днес не бях ги чувал, но бегла справка относно биографиите мйи каза следното : А на първия направо цялата му "книга" намерих за сваляне не, не мога да спра да се хиля http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif
 11. 3 реакции
 12. 3 реакции
  Платил съм си 2.40 за достъп да го сваля ... Така че мисля че съм ви благодарил както мисля съм се отблагодарил на всички тук като съм им го предоставил без пари . Повече няма какво да кажа !
 13. 3 реакции
  http://www.skatafka.com/download.php?file=20c914149fd6d8a1c1bbeb88aedeaa53 http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=70164f77136039c6e71ac344d2076d0e6364c228b50c38599c879400997e7b82-1298362815
 14. 3 реакции
  Може, но какъв е смисъла от 92мм перка с/у 120мм на предложените по-горе(по-малък въздушен поток и повече шум заради по-високите обороти).
 15. 3 реакции
 16. 3 реакции
 17. 3 реакции
 18. 3 реакции
  Книгата на Фрост, след подобни хвалби в последно време, няма как да не я очаквам с ентусиазъм. Вярно, корицата не е самото съвършенство, но пък има къде къде по-зле на бг пазара, та не ми прави впечатление. За сметка на това оформлението на "Тъгата на сукубата" кърти отвсякъде, не може да се отрече.
 19. 2 реакции
 20. 2 реакции
  За 1900 лева не бих се спрял точно на тази конфигурация. HD 6850 не мисля че е добър избор в дългосрочен план, а това 6-ядрено амд ми се струва неадекватен избор при положение че и 4 ядрен AMD върши същата работа. А като вземем и в предвит предстящото излизане на новото им поколение процесори избора още повече се обесмисля. Ето какво мисля. + дъно ECS Black Deluxe Series P67H2-A2 300 лева. + охлаждане Noctua NH-U12P SE2 112 лева. крайна цена: 1881 лева.
 21. 2 реакции
  @gothicrock Ето статията за манипулирането
 22. 2 реакции
  Да ви призная Левскар съм ... НО преди всичко съм българин ! Браво на цесекарите !!! БРАВО ! ЦСКА : ЗАКСА 3:0 Трябва ни един гейм в Полша ! Успехи !!!
 23. 2 реакции
 24. 2 реакции
  Садизмът е състояние, при което доминирането, контролът, унижаването или нараняването на друг човек/партньор води до сексуална възбуда и/или удовлетворение. Психологическото е тясно преплетено със сексуалното и в случая не могат да бъдат разделяни. Също така не виждам смисъл в разделянето на душевен и физически оргазъм - това е едно и също нещо, въпрос на нагласа е по какъв начин човек може да го получи и изживее. Садизмът е регресивно психологическо състояние, при което има регрес към така наречената "инфантилна сексуалност" - при нея усещанията за болка и удоволствие могат да се смесват, както и стимулите, които предизвикват наслада. Инфантилната сексуалност е нещо, което присъства малко или много у всеки човек, въпросът опира до това, тази фаза да се преодолее. Аз затова се изказах против еднозначното определяне на садизма като вродено състояние, защото това е комплексен феномен. Причините за желаенето на тези практики не са осъзнати - психоаналитично казано, те са изтласкани в несъзнаваното. Практикуващият тези практики знае, че ги иска и че те му носят наслада, но не е наясно защо ги иска.
 25. 2 реакции
  Чупиш диска и готово. P.S. Може да се изтрие и с шкурка.
 26. 2 реакции
  Това си е ваш проблем и излишна моя грижа-никой не ви кара да вярвате. Нито съм наивна-защото съм се върнала от Дома и знам малко повече от вас. http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=12997 А гореспоменатите автори и книгите им ги открих и прочетох след това. И съм си отговорила на много въпроси.
 27. 2 реакции
  Ислямизацията е много вероятна. За да е коалицията ефективна и трябва водач, т.е. държава-ядро. Позволявам си да цитирам нещо, което преди време писах в темата "ислям за любопитни" по повод кандидатите и което мисля, че още е актуално: ИНДОНЕЗИЯ. Най-голямата ислямска държава, която има и бързи темпове на икономическо развитие, но е разположена в периферията на ислямския свят, т. е. отдалечена е от арабския център и културата, и е под влияние на немюсулмански култове и религии (местни, индуизъм, христянство). ЕГИПЕТ. Голямо население, стратегическо местоположение в Близкия Изток и водещ ислямски университет ("Ал-Азхар"), но в голяма степен е зависима икономически от САЩ и международните институции, които се контролират от Запада. ИРАН. Централно местоположение, голяма територия и население, петролни ресурси, исторически традиции и средно ниво на икономическо развитие, но и един основен недостатък - Иран е шиитска държава, докато 90% от мюсулманите по света са сунити (Бадр ни каза, че сунитите разглеждат шиитите като различна, т. е. на практиканемюсулманска деноминация), а към това може да добавим езиковата и културна бариера между персите и арабите. ПАКИСТАН. Голяма държава, с голямо население и военна мощ, но сравнително бедна и страдаща от вътрешни етнически и религиозни противоречия, т. е. липсва и политическа стабилност, а и политиката и е фиксирана върху търсенето на решение на конфликта с Индия. САУДИТСКА АРАБИЯ. Тя е първоначалния дом на исляма, има най-големите петролни запаси и съответното финансово влияние, и претендира да е оформена политически и социално според ислямския идеал, но е по-слабо населена и най-вече местоположението и я прави уязвима, т. е. зависима е от САЩ за своята сигурност. ТУРЦИЯ. Има историческите традиции, население, икономическо развитие, национална сплотеност, военна мощ, но това, че експлицитно се дефинира като светска държава е пречка да заеме лидерската позиция в умата. Ако се отрече от наследството на Ататюрк и амбицията си да стане членка на ЕС, тя би могла да изиграе тази роля.
 28. 2 реакции
  вече мина половин час - чувствам се силно мразен http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif
 29. 2 реакции
  смятам в следващите два-три часа да те мразя силно
 30. 2 реакции
  аз пък си дремнах на диванчето като пич Е, събуди ме телефона, но пък тъкмо навреме за кафето Най-обичам така -след хубав обяд, обилно полят с превъзходно винце, прекаран в приятна женска компания, да се прибера и да се опъна на дивана за половин-един час и да подремна Чувствам се като в рая
 31. 2 реакции
  AVG подготвя услуга за онлайн съхранение и синхронизация на файлове До края на седмицата трябва да заработи бета-версия на новата услуга AVG LiveKive, която първоначално ще предлага до 5 GB капацитет за съхранение. Пълен текст: цък
 32. 2 реакции
  изобщо не е ( поне засега) Всички мъже сме прасета.Факт.На вас, жените, не ви остава нищо друго, освен да ни храните и да се грижите за нас Опни се рабиньо Божия - ще видиш как ще ти олекне ( аз смятам същото да нарапвя за половин-един час )
 33. 2 реакции
  знам и на тях пращам http://dox.bg/files/dw?a=4875cfba6b http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=17052b3bcdd27fdc90356f086dd0e8f5595a52193372ca885659e16d6b92f6c9-1298371887 http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=4ab153fd97b2d0ee14b1180ad3fe4d5f16857ca55d626192b520edf4a7b828a3-1298371902 според мен не са безвредни изпратил съм ги. http://dox.bg/files/dw?a=fb32fdab48 http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e1aa015a0b1eb0e3f1c331e452563b6dababaa3e4e3e0d8b94138638dc7eca8a-1298372978
 34. 2 реакции
  За какво да сме ти благодарни? Да ти благодарят от Download.BG ,където си го предоставил и изтегляне срещу определена сума естествено! Явно мислиш,че си допринесъл повече и не си оценен,ами каквото посяло,това поникнало! И преди съм казвал,уважението и благодарностите на сила не се получават!
 35. 2 реакции
  Не, нямам подобен проблем. Случвало се е на автоматично снимане, с едни батерии да направя 600-700 снимки За да се губи дата и час, значи нямаш (или е заминала) батерията за тях. Тя се намира отстрани под едно капаче.
 36. 2 реакции
  Два дропнати файла след едно тестче Layouts Express.exe CRC32: 5934F140 MD5: 0A796DA6A167694858AAEDFD05DC0B4A SHA-1: 97A2D0742150156E09CA5AC6192F1B9E6F20BF1E VIRUS TOTAL - 1/ 43 (2.3%) enviar.exe CRC32: 98C16E33 MD5: 509542BF66FE53B46E9E9D17FDAD8543 SHA-1: B0BA1FDA51943F1850CBDCA894A74CD2A4CA717D VIRUS TOTAL - 2/ 43 (4.7%) Изпратени на Kaspersky Virus Lab и Malwarebytes Research Center
 37. 2 реакции
 38. 2 реакции
 39. 2 реакции
  Това е частта, където Нортън следи за необичайно ползване и високи стойности на изброените параметри - CPU, РАМ, Handles. В случая по дефолт няма да следи за необичайно висок брой Handles,използван от дадено приложение. Давам 2 линка, където терминът Handles е обяснен - на български и английски. На английски е по-добре обяснено поне според мен. http://www.kakvo.org/word/handle http://www.anvir.com/handle.htm
 40. 2 реакции
  http://www.youtube.com/watch?v=3FJ7eXhA4ic&feature=BF&list=FLZdzMQT_KNxM&index=8
 41. 2 реакции
  коко роналдо .. не си наясно въобще със софтуерът, ъпдейти и отключване на усб на LG телевизорите щом даваш такъв съвет за "ВГРАЖДАНЕ" на субтитри >>!!! ПоинтересуваЙ се, ако искаш да даваш съвети(в случая нищо не си помогнал) , без лоши мисли
 42. 2 реакции
 43. 2 реакции
  познаваш ли ме та да знаеш в коя глуха съм? ПС .Боли,а....
 44. 2 реакции
  И защо е тази злоба? От къде си я събрала толкова? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif
 45. 2 реакции
  Абсолютно съгласна. Цялата поредица е СТРАХОТНА. А за "Танца" всеки път като се сетя как почнаха да се майтапят колегите на Ник и Ноа с Джордан, че където мине и сее трупове и се прививам от смях. И това е само един от моментите. А когато Ноа започна да подминава красавица и след красавица и Ник го попита дали не е болен, той милия само искаше да стигне до Джордан Много романтична и забавна е книгата, а крими елемента определено е на ниво. А отностно четвъртата и петата просто ще е грехота да ги пропуснеш. Така де че това са Ревлата и Киселата краставичка
 46. 2 реакции
 47. 2 реакции
 48. 2 реакции
  Парченце баница със сирене и айрян?
 49. 2 реакции
 50. 2 реакции
  Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката
Резултатите са според часовата зона Athens/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.