Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 22.02.2011 от всички места

 1. 2 реакции
  Чупиш диска и готово. P.S. Може да се изтрие и с шкурка.
 2. 1 реакция
 3. 1 реакция
 4. 1 реакция
  А по-горе защо пише че се търси надеждност, а не скорост. И защо 5 да не е надежден колкото (а може би и повече със spare) от 1?
 5. 1 реакция
  е няма айде Любимото ми Чоооо'вече http://photos.igri.bg/photos/wallpapers/fruits_5050.jpg
 6. 1 реакция
  Една любима брюнетка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif
 7. 1 реакция
  Абе не знам дали ще съм жУв до края на седмицата,ако продължи както ми мина понеделника...То бива гаден ден,ама тоя изкърти миФката,начи...Една голема водка веднагически!
 8. 1 реакция
  То пък нали в другите части на града само "китки" живеете Може и в чужбина да е била, но пак две години да не чуеш баща си е много...Аз бих се озадачила, бих звъняла и на съседите (стига да им имам номер) да разпитам. Кой знае какъв шок е изживяла. Все пак и на нея не и е било лесно. Не знаем обстоятелствата, затова не е и много редно да я линчуваме...
 9. 1 реакция
  5 причини да не правим референдум за Турция автор(и): Валери Найденов Парламентарната 2010 г. завеща на 2011 г. една бомба със запален фитил - събраната от ВМРО подписка, която настоява за референдум против членството на Турция в ЕС. Много деликатна и опасна тема! Но тъй като подписите са по-малко от 500 000, според закона парламентът има три възможности: да насрочи референдума, да го откаже поради нецелесъобразност или да го отхвърли като законово недопустим. Управляващите избраха четвъртата възможност - да увъртат, да протакат и да се държат като гузни, което е все едно боксьор да се чеше отзад, докато го млатят по лицето. Това е глупаво, тъй като в случая е в сила третата възможност - искането за допитване чисто и просто не е легитимно. Защото законът допуска национални референдуми само по въпроси, които са в компетенцията на Народното събрание. А то няма такава компетенция, тъй като Европейската комисия засега не е поискала от него да ратифицира членството на Турция. Просто и ясно. Малко е формално, но нали правото е формална наука. Но дори и референдумът да бе легитимен, управляващите имат предостатъчно аргументи да го отхвърлят, и то така, че народът да им повярва. Или поне по-интелигентната част от населението. Първо, нормално ли е да правим референдум за членството на Турция, след като не направихме референдум за собственото си членство? Това ни прави народ от смешници! Второ, такова допитване ще противопостави българите по етнически и религиозен принцип. Това вероятно е много полезно за малките извънпарламентарни партии, но може да се окаже пагубно за България. Между другото, законът го забранява. Трето, патриотите от ВМРО най-вероятно ще загубят референдума. Активността на мюсюлманите ще е 90%, а на останалите - под 30 на сто. От тях поне половината ще са на различно мнение. Така "патриотите" ще изпаднат в смешно положение. Но най-жалка ще се окаже България, тъй като вече няма да може да предявява никакви претенции към Турция преди да ратифицира членството. Четвърто, дори резултатът да е успешен за ВМРО, той няма да бъде зачетен - за да стане това, активността трябва да надхвърли 60%. Това е абсурдно, реалното е около 30 на сто. Което пък означава, че ако ЕС все пак реши да приеме Турция, България ще козирува и ще се подчини унизено. Пето, засега няма никакви изгледи Турция да влезе в ЕС, тъй като Германия и Франция са твърдо "против". Техният проблем е, че имат гузна съвест - хем са започнали присъединителния процес, хем нямат никакво намерение да го приключат. Затова те се оглеждат за "козел на опущението" - някоя малка и глупава държавица, с която да си измият ръцете. Това би могло да е Кипър, би могло да е Гърция. Но на тях ще им простят, докато върху България ще се стовари целият гняв на големия господар към досадния хрантутник. ...... цялата статия може да прочетете във в-к "24 часа" тук
 10. 1 реакция
  Истеглех имаш проблем с българския език !
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.