Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 25.04.2011 от всички места

 1. 5 реакции
  Ами то като помисли човек, може и така да е. Щото ако бяхме като по комунистическо, никой нямаше да си мисли ни за бири, ни за свещи, нито пък щеше да има такива ями по улиците. Нямаше да има и безработни, а хората щяха да работят това, за което са учили. Е, почти де. Сега какво? Инженер бъхти в мизерията, а началникът му е среднист. разни гамени се разкарват по улицата на Великден и крещят като излезли от лудницата срещу камерата на БНТ. Други пък кьоркютюк пияни трепят хората наред, а са им подарили книжка преди 2 месеца само. Трети вземат заложници, щото не им дали книжка, а четвърти като мен се чудят, защо никой досега не им е пратил поне едно писмо, че дължат пари за спряната си кола от движение. И това ако е държава...хаха, дължа им 180 лева за кола, спряна от движение през 2004 година, като дотогава съм си плащал данъците чинно. Изведнъж се оказва след години, че нашите депутатчета приели закон през 2007 година, който задължава собствениците на спрени автомобили от движение да плащат данъци. Това добре, но защо поне едно писмо не пратиха, за да знам? Ами ако утре приемат тайно закон, че увеличават тока и водата със задна дата, какво правим? При комунизма нямаше такива дивотии, макар да е имало други. Ами то за тая година аз само давам пари на тоя и оня, за да плащам какви ли не данъци и лихви. Имам чувството, че работя само за лихварите и ония побърканите в парламента и техните деривати по места.
 2. 3 реакции
  За геймърски компютър ползата от SSD и RAID е абсолютно никаква и е абсолютно излишно да се влагат пари в този сегмент на системата. Единствената ползва, че няма да чака например 30 секунди да му зареди нивото, а 25, което на фона на цената която се дава за такава система е буквално безполезно и излишно.
 3. 2 реакции
  Иде Гергьовден и точат ножове вече изкусни колячи с ищах и предусетели вкусни пържоли гръмко се смеят, превиват от смях. Агнето кротко под сянка преживя тъй доверчиво – невинно край тях. Всеки го пипа, ръце си потрива с радост, че чака го сочен кебап. Нашето агне отдавна го колят с тъпи ножове касапите зли, двайсет години умуват, се чудят как да го режат без да си личи. Мършаво било, но още го бива, мръвчица има и слабо не е, за чеверме ще му много отива, а и за фурна, защо ли пък не! 25.04.2011 г
 4. 1 реакция
  То това интернета да не е контакт от мрежата - включва и тръгва Каго гледам как си задал грамотно въпроса едва дали ще се оправиш - викни накой приятел - не се мъчи
 5. 1 реакция
  http://iskampc.com/4gb-2x2gb-g-skill-performance-series-eco-pc3-12800-ddr3-1600mhz-7-8-7-24-dual-channel-kit-n.html http://iskampc.com/8gb-2x4gb-g-skill-performance-series-eco-pc3-12800-ddr3-1600mhz-8-8-8-24-dual-channel-kit-n.html http://www.hardwarebg.com/forum/showpost.php?p=2739995&postcount=1414
 6. 1 реакция
  С постепенното увеличаване на пенсионната възраст ще зачестяват подобни случки.Не можеш да караш човек да работи до 70 и кусур години,а да не очакваш изгъзици.На тази възраст на доста от мъжете в България опечалените им роднини им изнасят различни годишнини,а тези - оцелелите - не трябва да работят - особено медицина.То като се замисля не се сещам за професия повлияваща се положително от възрастта.Та така..
 7. 1 реакция
  Циганите и бабите ги избират,защото ние не гласуваме.......
 8. 1 реакция
  Гледаш прекалено много американски филми. Не, няма
 9. 1 реакция
  Защото повече от 2000лв. едва ли има голям смисъл.
 10. 1 реакция
  Всъщност част от неврологичния преглед наистина изисква преглед на слабините и аналната област. Това обаче се налага само при определена патология/например компресия на нерви в поясната област и нарушения в контрола на микцията/, и е необходимо всичко да се обясни предварително на пациента. Защото е наистина нелепо да се прави генитален преглед при оплаквания от световъртеж. Трихо е прав, вероятно става дума за сенилен мераклия, за лош късмет с диплома за лекар.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.