Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 16.05.2011 от всички места

 1. 2 реакции
  Мир на праха му! А това, което казва Красимир Куртев – Алеф пред в-к 'Квантов Преход', дали е възможно да бъде истина?
 2. 1 реакция
  Църкането още при пускането на компа ще да е от пищялката, може да се проверят бип кодовете на дъното, ако е това де. Ако е при зареждането на уиндоус може да е звука за Device failed to connect или нещо си беше.
 3. 1 реакция
  ЧРД на един много полезен за форума човек! Всичко най-добро ти желая!
 4. 1 реакция
  По това, което дешифрирах от мнението ти, разбирам, че питаш защо не съм му предложил дъно с АМ3+ сокет? Въпросното е едно от малкото дъна, които се намират у нас с новия (черния) сокет - Supports 8-Core CPU. Пък и не е ограничен от към ъпгрейди, АМ3+ се очаква да предложат доста добър потенциал. Пита се като се обадят от магазина и се уточняват нещата за ревизията на дъното. Не мисля, че трябва просто така да отхвърляте AMD като платформа.
 5. 1 реакция
  Ако модела за Англия си има съответните тунери, които ти трябват не виждам проблем да го вземеш.
 6. 1 реакция
  1. Оправи си заглавието. 2. Кой е Windows-a? Vista, XP, 7, 2000? Въобще Windows ли е? 3. Каква клавиатурна подредба си инсталирал. Ако си сложил BDS на точката седи буквата "Л". 4. Какъв диск нямаш бе? Локален някой ли се е скрил, какво е станало? Малко повече информация! 5. Драйвъри са за определени компоненти, ние не знаем твойте компоненти и за това няма как да дадем драйвъри. Ако кажеш с какви части разполага компютъра ти вече ще може да се дадат драйвъри... 6. Това с местенето е вероятно от липса на драйвъри или калпава преинсталация. Пак повече информация трябва... 7. Добра антивирусна- Avast! Free. И за антивирус или се инсталират безплатни или си плащаш (или ползваш промоционален ключ), защото крактната или пачната антивирусна просто не работи правилно и защита нямаш. поне не ефективна... 8. Теми не се трият! Има си правила, няма нужда да казваш на модераторите какво да правят! 9. Прочети правилата и как се задават въпроси! 10. Изпълни стъпките и дай възможно най-пълен отговор на всичко!
 7. 1 реакция
  Аз само мога да кажа едно... Деймън, Деймън, Деймън!!!! Когато отиде да се извини на Елена...беше толкова красиво... а пък той... смирен.. ахх
 8. 1 реакция
  Необходими съставки: -агнешко месо -ел. скара от карфур Начин на приготвяне: Включвате скарата и слагате месото отгоре. Особености: Замириса на пластмаса след 15 минути. Нямаше пушек, кабела наред. Тук на село контактите са от този тип: И тъй като щепсела на скарата е шуко, с нея дават безплатно такъв преходник: И като изкарах преходника от контакта видях това: И си рекох "сега я втасах". На следващата сутрин първа пушка в карфур. Носех тленните останки на горкия преходник, малко снимков материал в телефона и гаранцията/нея така и никой не ми я поиска /. Жената от ел уредите ме позна, веднага ми смени преходника. И тук идва момента който ме накара да се почувствам европеец. Показах снимките и обясних че този контакт не мога да го оставя така, апартамента не е мой, вината също не е моя. Веднага ми предложиха да разговарям с управител. Едната жена отиде да го извика и след няколко минути се върна с ел. техника на магазина. Човека огледа снимките и каза че ще дойде на следващия ден да го смени. Та, в момента панела който се вижда на снимките е сменен с чисто нов изцяло за сметка на карфур. Малко ми е болно да го кажа, но все пак "Това в България кога ще започне да се случва?"
 9. 1 реакция
  И той си е прав, човекът, но само за себе си - не по закон. Непоносимото квакане е смекчаващо вината му обстоятелство.
 10. 1 реакция
  Защо да е по същата логика? Учителите работят с деца и ако се докаже че някой учител е педофил, според мен е задължително да му бъде отнето правото да упражнява тази професия.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.