Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 19.10.2011 от всички места

 1. 2 реакции
  В съвременните устройства двигателят за пакета е най-често миниатюрен и плосък, куплиран директно към шпиндела, и управляван от специализиран контролер, стабилизиращ скоростта му на въртене. Скорост на въртене на шпиндела — брой обороти на шпиндела за минута. От нея зависят времето за достъп и скоростта на предаване на данните. Tвърди дискове със скорости на въртене: 4200, 5400 и 7200 (ноутбуци), 7200 и 10 000 (персонални компютри), 10 000 и 15 000 об/мин. (сървъри и работни станции).
 2. 1 реакция
  9-годишна шофира вместо пияния си баща Деветгодишно момиче беше заловено от полицията да шофира семейния ван в Мичиган. Свидетел се обадил в полицията, след като чул бащата да разказва на бензиностанция, че е пиян, затова дъщеря му кара буса. Момиченцето било изненадано, че полицията ги спира, след като то карало "добре". dnes.bg :)
 3. 1 реакция
  Не съм сигурен дали опция за такава работа е реализирана, не защото е принципно невъзможна, а защото е безсмислена! Когато картата е от по-висок клас, прирастът ще е минимален, докато при комбинацията на вградения контролер с карта от нисък клас, общата производителност е в доволно по-висок процент от възможностите само на дискретната карта. Идеята е да се осигури комфорт на хората с тънки бюджети, на които не е достатъчна производителността на cpgpu, но не могат да си позволят скъпа(за тях) дискретна карта от среден или висок клас. Още повече, че ако са с евтина кутия, с вграден захранващ блок, куча марка(95% от случаите в този ценови сегмент), при закупуване на карта от среден или висок клас, евентуално ще се наложи да закупят и ново захранване, което те не могат и/или не желаят да правят.
 4. 1 реакция
  Те точ ! право думаш, точ това правя в момента Това сегъ дето му думаш - лошава работа, да вземеш да сЪ попра`иш веднагически !
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
  Аз винаги разглеждам нещата на макро ниво и това за сливите го заявявам с пълна отговорност. В тях имало антидиоксанти, коити не позволяват да се мумифицираш. Затова кожата ми на баране плющи като ластик. Към рецептата от дълголетие добавям задължително ябълка и банан на ден. Това удължавало живота с 17 години. В момента ям смокини и грозде, а след малко банана. Има някакви кауни в хладилника, но тях към 23.00ч. Иначе си сготвих гювеч телешко с варени картофи и хляб с симит. Вчера цял ден ядох вита баница с гумено сирене на фурна и бутилка бяло вино, някаква украинска пикня. Никой и никоя не готви по-вкусно от мен. Потвърждавам!
 7. 1 реакция
  Вече съм у дома - сутринта изпуснах автобуса и се придвижих с ПижУтУ.....Замислям голямо готвене....
 8. 1 реакция
  Без “Труд” и “24 часа” утре Вестниците "Труд" и "24 часа" няма да излизат утре в знак на протест срещу влизането на съдия-изпълнител в сградата на Полиграфическия комбинат и наложения запор върху собствеността на пресгрупата. Това според източници на БЛИЦ ще обяви съсобственика Любомир Павлов на извънредна пресконференция в 13,00 часа днес. Атаката срещу пресгрупата идва от Христо Грозев. Скоро след като бе представен за съсобственик на Павлов и Огнян Донев, пловдивчанинът се оплака, че е изхвърлен от фирмата с нормативен финт. След редица жалби и разследвания Грозев бе овъзмезден от съда, което доведе до днешното нахлуване на държавни служители в Полиграфическия комбинат. По информация на БЛИЦ Христо Грозев е направил скандални разкрития пред разследващите. Той твърди, че разполага с документи, според които близък до Любомир Павлов адвокат е изтеглил огромен личен заем, като за обезпечение е използвал собствеността на "Труд" и "24 часа". БЛИЦ
 9. 1 реакция
  пластинката стои върху радиатора на процесора.служи за равномерно притискане на охладителя към процесора.има с пластини от двете страни и с пластини от едната страна. има модели радиатори на които пластинката се поставя между ребрата и за това не се вижда.
 10. 1 реакция
  Стартирайте отново OTL, копирайте (Copy) и поставете (Paste) скриптовия текст от текстовото поле по-долу под колонката Custom Scans/Fixes, като не забравяте да копирате скрипта 1 към 1, както и двете точки преди първия ред на скрипта. :otl SRV - File not found [Disabled | Stopped] -- -- (RapApp) SRV - File not found [Auto | Stopped] -- -- (PCToolsFirewallPlus) O4 - HKU\S-1-5-21-1004336348-492894223-1417001333-1003..\Run: [Media Finder] C:\Program Files\Media Finder\.\MF.exe /opentotray File not found @Alternate Data Stream - 121 bytes -> C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\TEMP:C31F31E6 :files c:\winxp\system32\drivers\blackdrv.sys c:\documents and settings\sniperc\application data\PCToolsFirewallPlus c:\program files\common files\PC Tools c:\program files\PC Tools Firewall Plus c:\winxp\system32\drivers\pctndis-packetfilter.sys recycler /alldrives ipconfig /flushdns /c :commands [purity] [emptytemp] [emptyflash] [Reboot] След като въведете скрипта от цитата по-горе натиснете бутона, маркиран в червено: Run Fix Windows ще се рестартира и ще се създаде лог файл. Публикувайте съдържанието му с Copy/Paste в следващия си коментар. P.S. След това пишете дали все още има проблеми.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.