Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 8.01.2012 от всички места

 1. 3 реакции
  http://www.vbox7.com/play:5c92b71556
 2. 2 реакции
  Погледни се. Колко си хубава! В усмивката денем и нощем в съня ми. Погледни се- не си никоя друга, а моя Ангел по пътя на сбъдване! Запомни се в своята същност- искрящо-бяла Любов! Прегърни я не само външно- Тя е сърцето на твоя Живот!
 3. 2 реакции
  А ето го мързела Ерко, в момента се е изтегнал до мен и чака да го разходя
 4. 1 реакция
  Ето тази тема породи дискусия м/у мен и The_Reaver и за това искаме компетентено мнение от по-знаещите. Аз твърдя, че НЯКОИ марки (визирам HP) не може да им се рисетне BIOS и съответно паролата. Позовавам се на отговорите на capnemo в тази тема. Само нея успях да намеря с търсачката, иначе помня, че имаше малко след нея още една, където стана по-широка дискусия и от там знам за тази ситуация. И твърдя, че за ХП лаптопи положението такова--> оторизираният сервиз + документи за собственост и това е единственият начин за премахване на парола на BIOS. The_Reaver обаче погледна в старият си лаптоп и видя, че батерията не е запоена и може да се премахне (в момента го няма д ами каже точният модел). Защото the professor в последното мнение в тази тема казва, че е запоена за дъното. Това е също резултат от търсенето, което направих. Та, въпростите, които имаме: 1. За кои марки и след кои години на ЛАПТОПИ е нужно доказване на собственост и оторизиран сервиз, за да се премахне парола на BIOS? 2. За кои марки и след кои години на ЛАПТОПО батериите на дъното са запоени? 3. Други методи за премахване на парола на BIOS. Инструментите в Hiren Boot CD ефективни ли са в този случай? Говорим за лптопи. Надявам се да ни разясните този проблем, защото си признаваме и двамата, че изпаднахме в патова ситуация и нямаме идея кой е правилният отговор. Благодаря предварително!
 5. 1 реакция
  Нещо от рода на 5-10 лв на всеки работещ компонент.
 6. 1 реакция
  Хъскито е идеалната бавачка за бебета.
 7. 1 реакция
 8. 1 реакция
  Из новинарски бюлетин ".....‎....вчера се случи любопитен гаф с правителството- парите, предвидени за здравеопазването случайно бяха похарчени за ...здравеопазване!..."
 9. 1 реакция
  Трагедия. Как можахме да допуснем да зарибят толкова деца?! Трафикантите и пласьорите на наркотици заслужават доживотни присъди, поради липсата на смъртно наказание.
 10. 1 реакция
  Windows трябва да е на C, а твоите неща може да са на диск D.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.