Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 8.01.2012 от всички места

 1. 14 реакции
 2. 9 реакции
 3. 8 реакции
  Копимизмът бе приет за официална религия в Швеция, българските потребители също искат споделянето на файлове в нета да бъде свещено Тегленето на файлове от интернет е свещено право на потребителите, което не може да бъде отнето. Никой няма право да следи и наказва свалянето на торенти и се счита за смъртен грях, ако някой престъпи тези заповеди. Това гласят законите на копимизма – новата религия сред интернет потребителите. Копимизмът бе приет за официална религия в Швеция. Това означава, че шведските интернет пирати, изповядващи копимизъм, могат сводно да теглят, качват и споделят файлове, без да се притесняват от закона. Агенцията за финансови и административни услуги даде зелена светлина на новото вероучение, като по този начин обяви свобода в интернет. Заслуга за официалното признаване на Копимизма изигра до голяма степен и Партията на пиратите, чиито водач успя да извоюва свободното теглене на торенти. Пиратска партия съществува и у нас – нейните членове също се борят за правото на гражданите спокойно да споделят и теглят файлове, а също и личното им пространство да е неприкосновено. А както знаем, анонимността в интернет не е гарантирана. Узаконяването на копимизма в Швеция даде вяра и надежда на родните потребители, че това може да се случи и у нас. Тогава вече никой няма да трепери над Замунда и АренаБГ в страх, че всеки момент ГДБОП може да ги събори. „И Христос е теглил торенти”, революционно обявиха българските потребители. По форумите вече превъзбудено се коментира приемането на копимизма и в България, като се оказва, че неофициално у нас религията има много последователи. Да живее копимизма! http-~~-//vbox7.com/play:1b5f613d&ef=1 Ако са ме излъгали тия маскари,то и аз ви лъжа
 4. 8 реакции
 5. 8 реакции
  Ще ми е трудно през зимата в това мрачно време. Пролет иде - живот и здраве ще има възможност и за такива снимки. В това гадно, облачно време в момента, няма как да се получи подобна снимка...Виж, че мръзнат:
 6. 6 реакции
  Пациент се обърнал към офталмолог, оплаквайки се от болка в лявото око. Лекарят го прегледал и отсякъл: - Или ще се откажете от пиенето, или ще се простите с окото си. - Ех, пропадна ми оченцето! - въздъхнал болният. ДА ВДИГНЕМ ЧАШИ ЗА ЗРЯЩИТЕ ТРЕЗВЕНИЦИ!
 7. 6 реакции
  Днесх бях в най-якото заведение- мечтата на мъжа! На входа 2 голями цистерни бира, които са свързани с колонки на всяка маса. Няма сервитьори, няма нищо, сядаш, наливаш си сам колкото искаш. На края плащаш на колонка. Като на бензиностанцията. Има си брояч, който показва колко бира си сипал Сядаш и не ти се става
 8. 6 реакции
  Докатоо се разхожда човекк из Борисовата градина успява да направи и някоя-друга поносима снимчица =D
 9. 5 реакции
  Докладвам се жива. В Правец има метър сняг. А вчера до три след обяд нямаше ток и всичко това на фона на 35 гости за вечерта за годишнината на мама. Иначе пък беше много весело и двете вечери и мина супер. Друг е въпроса, че научих един любопитен факт, който съм изпуснала, свързан с откраднатите снимки в другия двор. Под една от снимките е било написано нещо, предназначено за мен и което не съм видяла...Но майка ми е успяла да прочете...За съжаление, всичките ми заподозрени отпаднаха в този случай.
 10. 5 реакции
 11. 4 реакции
  Секса може да доведе до любов, НО това не бива да ни спира аз бебета повече няма, но за опресняване и затвърждаване на знанията е необходимо да се тренира. което идва пак да ме подсети, бе къде ни отиде секса така и не се разбра пуууу
 12. 4 реакции
  Доктора преглежда пациент, гледа там, цъка с език и пита: -Пиети ли? -Ееее, докторе, едвам ме навихте, сипете едно!
 13. 4 реакции
  Всеки рибар мечтае да види в мрежата си Златната рибка; Всяка девойка мечтае да види Принца от мечтите си; Всеки младеж мечтае да види в леглото си най-прекрасната девойка на света. Да пием за морковите! Те подобряват зрението!
 14. 4 реакции
  Да, освен това, колкото и невероятно да ти се струва, има хора, успешно преместили се и работещи нормална и легална работа в чужбина благодарение само на собствените си качества. Аз лично не познавам много хора, емигрирали по полов път, а тези, които познавам- не се пръскат от гордост и не си мислят, че са хванали господ за камбанките. Ама ти си друг тип мислене....
 15. 4 реакции
  Готово. Двете бели сасксии са с идънките - всеки желаещ ще се уреди, стига да се хванат. за елемента долу в левия ъгъл .... ми аккво да ви кажа - то няма думи Ето и борчетата по години. чесно си признавам, че и доста жертви имаше през годините. Поне три елхички в саксии уморихме. С тази която засадих вчера имаше още две, купих и трите от разсадника в гр. Септември. Едната беше за апартамента в града - там загина горката, втората отиде при племенничките - тя също още е жива, но и нея не я украсяваха в къщата. Когато купувах от частници, нерегламентирани търговци - не можах да опазя елхичките, за това вече само от истински разсадник.
 16. 4 реакции
  С последен "дъх" батерия: И за жалост по-близкия план не се получи:
 17. 4 реакции
 18. 4 реакции
 19. 4 реакции
 20. 3 реакции
  Понеже никой не се сеща да отвори такава тема...ви отварям такава и пускам едно цвете за цвят:
 21. 3 реакции
  http://www.vbox7.com/play:5c92b71556
 22. 3 реакции
 23. 3 реакции
  След като прочетох тази научна статия http://iwoman.bg/sek...neto-372808.htm , пред мен се откриха нови хоризонти през, които може да ми протече вечерта... Човек , трябва да мисли за здравето си, все пак.
 24. 3 реакции
  Нямаш си и представа в каква самозаблуда си, ама щом така ти е по-лесно, карай, мисли се за важен. Ако за теб критерият за приемане е секс с местна жена- ами аз самият не съм се старал да бъда приет, държа на жена си и семейството си и те са ми първи приоритет. Работата си намирам за приятна и съм горд, че работя точно в тази клиника, смятана за една от водещите в страната. Доколко ме приемат шведите- ами много често получавам картички или писма с персонални благодарности, това все значи нещо. Но да се обсъждат подобни проблеми с теб е безсмислено, явно за нищо не ставам, щом не връткам далаверки, не е.а шведки и имам началник, когото безгранично уважавам като човек и специалист.
 25. 3 реакции
 26. 3 реакции
  Че аз не съм уточнила КОГА? Моят отиде да спи, за твоя не знам. П.П И аз попитах същото, но така и не ми беше отговорено, тази година явно ще постим.
 27. 3 реакции
 28. 3 реакции
  и да правим БЕБЕТА, БЕБЕТА, или най-малкото да опитваме да правим бебета...
 29. 3 реакции
  Наздреве Ви. Аз се връщам от погача и тези мръсници взеха, че ме... Бебето беше адски сладко, ама като видях моя дзвер съжалих, нетрезвата си тиква. В крайна сметка пуснах малко латино танци и досега скачахме на главите на съседите...Малеееееее, утре много ще съжалявам. А, наздраве!
 30. 3 реакции
 31. 3 реакции
 32. 3 реакции
 33. 3 реакции
 34. 3 реакции
 35. 3 реакции
  Явно не си прочел много правилно или се е отнасяло за нереферентни видеокарти на различни производители. Всъщност, 550 ti е много по-хладна, примерно при Batlefield BC2 - цели 20 градуса по-малко от HD6770. Към това да принавим и по-ниското ниво на шум при натоварване - 3 dB, което човешкото ухо различава като два пъти по-нисък шум. Освен това бай Колю каза - 192 бита са си 192 бита. 550 ti е равна или малко по-бърза бърза с включен АА според тоя тест. От дългогодишния ми опит с игри бих казал, че fps не са всичко. По-важно е, дали играта върви гладко, та ако ще това да са 35 фпс срещу 70. Имал съм случаи, при които и 150 фпс се усещат като насичане и играта се играе гадно - H.A.W.X.. Една видеокарта не прави системата. По-важно е, как се сработва с процесор, памет и хард диск. Един мощен процесор е за предпочитане. Той не трябва да сваля и един кадър при игра. От друга страна бързата РАМ също влияе понякога. Пример - GTA4, с която правих експерименти при различни тайминги на паметта. От там също се печелят 7-8 % повече кадри. Да не говорим за бързия хард диск, който е възможно също да ограничи някои игри, дори разполагайки с предостатъчно РАМ памет. Не е вярно, че като има много РАМ, игрите не ползват хард диска. Напротив, ползват го и това се усеща примерно при игри като S.T.A.L.K.E.R. Така, че 192 бита са повече от 128 бита, което оказва благоприятно влияние, дори кадрите да са равни. Затова, твърдо за 550 ti специално при това сравнение. The_Reaver обаче е дал линк към 5770, който ако е истина, това е картата. Тя е по-бърза и от двете. ПП: Забравих да спомена и за теселацията + други DX11 опции. И двете карти са достатъчно слаби, за да се играе примерно Метро 2033 при включени DX11 опции на 1024х768. Това е положението. Така, че остава единствено възможността за повечко АА, а там 550 ti има леко предимство.
 36. 3 реакции
  много рано, бре?!?! Аз още псето не съм разходила?!?!
 37. 3 реакции
  Веднага го обявих и тук дали да не сипна на проклечничките по-малко на попарка хихихиихх
 38. 3 реакции
  От много мислене, глава ме заболя. Иначе за ориз със зеленчуци си мисля.
 39. 3 реакции
  хихи ами аз слагам чер пипер, червен пипер, чубрица, и сол разбира се лук и домати другото
 40. 3 реакции
  Голяма работа, че на мусаката и липсва нещо! Аз съм правила по погрешка за Задушница кейк със сол, вместо със захар. Пък една приятелка веднъж сипа в салатата ракия вместо оцет, ама момчетата се оказаха герои и я изядоха.
 41. 3 реакции
  Наиситна е така Бени . Шкембе чорбата е турска, национална супа откакто свят светува, също както лещата и агнешката, курбан чорба. Истинската шкембе чорба се приготвя от телешко шкембе .
 42. 3 реакции
  На лаптоп? Ако искате да имате работеща машина не го правете!
 43. 3 реакции
  Абе Belge-Bg, защо си мислиш, че само ти се единственият, успял да научи език и постигнал успех / по твое разбиране / в европейска страна? Ами и аз знам френски, и то нелошо благодарение на обучението ми в съответната гимназия в България, както и общувайки по всякакви теми с французи след това. Освен това вече нямам никакви проблеми с комуникацията на шведски, дори и по телефон. Познавам още няколко нашенци, научили езика за потресаващо кратко време, впечатлил дори и шведите. Не се хваля, пиша от името на всички българи, овладели чужд език за кратко време и на високо ниво, достатъчно за пълноценно интегриране в обществото на дадеа страна. Никакъв тате не съм имал в никакви посолства. Ама за теб явно това е само начинът да успееш в нещо- да разчиташ на връзки от страна на родителите или да се втриеш в системата по втори-трети начин, в твоя случай с помощта на репродуктивни органи. Досега наистина не бях чувал за човек с толкова изродена ценностна система като теб, честно! Не и завиждам на жена ти, когато проумее докрай що за персона си. Ако пък не го проумее или ти се радва- велико семейство сте, респект!
 44. 3 реакции
  А не е ли по-удобно да използвате виртуална машина?
 45. 3 реакции
  Виртуализацията е великолепно решение, особено за начинаещо. Малкия проблем е в това, че повечето хора искат шарании на екрана, анимации и т.н. а това изисква видеоускорение, което не винаги е налично във софтуера за виртуализация. Но виртуалните машни са безопасния начин човек да пробва нещо, Аз имам в момента 20-тина виртуални машини, от които 2-3 работят постоянно и нямам проблем
 46. 3 реакции
  Можеш да си инсталираш и 100 операционни системи на компютъра, стига да виждаш смисъл в това. В никакъв случай Уби - получават се проблеми. Едновременно няма как да работят две операционни системи, инсталирани на харда. И 100 системи да са, избираш си една и тя се стартира. Другите остават като мъртви файлове на харда, така че никакво забавяне не може да има, или каквото и да е взаимодействие. Има вариант да се използва виртуална машина и тогава ще имаш едновременно работещи две или повече операционни системи, споделящи памет и процесорно време. Но в този случай е стартирана операционна система - домакин, а втората система е гост и работи във програмата, осигуряваща виртуализацията.
 47. 3 реакции
  Чухте ли новината? На 24 януари ще видим отново Чикаго старс в България под формата на втората книга от поредицата на Сюзън Елизабет Филипс.
 48. 3 реакции
 49. 3 реакции
 50. 3 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.