Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 8.01.2012 от всички места

 1. 3 реакции
  А не е ли по-удобно да използвате виртуална машина?
 2. 2 реакции
  Погледни се. Колко си хубава! В усмивката денем и нощем в съня ми. Погледни се- не си никоя друга, а моя Ангел по пътя на сбъдване! Запомни се в своята същност- искрящо-бяла Любов! Прегърни я не само външно- Тя е сърцето на твоя Живот!
 3. 2 реакции
  Какво точно не знаеш? Не е задължително да почнеш от началото на историята. Можеш започнеш от малко по-късен етап на действието и след това да се върнеш в началото. А и остави жанрът сам да се оформи - в изкуството спазването на жанровите канони, направени от някой друг, винаги води до посредствено творчество.
 4. 2 реакции
 5. 1 реакция
  Което означава че нямаш продължителни извънслужебни контакти с никакъв швед или шведка. Не знаеш как да им станеш интересен. Ще трбява да ти давам безплатни курсове по сближаване със съседките и съседите, поне те да те познават. Първи урок. Купуваш си две три яки лопати за ринене на сняг, кабели за даване на ток от твоя акумулатор на друга кола. И почваш да дебнеш сутрин навън с лопатите като е навалял дебел сняг. Те хората правят глупости и имат отчайващо спешна нужда от помощ да не закъснеят за работа. Ти си чистиш там тротоара и наоколо и като видиш някой изпаднал в беда му се притичаш на помощ. Без да се срамуваш че е жена например. Като мине някой го поздравяваш и завързваш разговор колко много е натрупало сняг. Те някои са катили и дума не щат да обелят, ама като са назор и стават изведнъж бъбриви и любезни и учтиви. Подваш им цял куп информация за теб, без те да се те питали, щото те няма да те питат лесно сами. Това ти е рекламата, щото ако искаш да им се "продадеш" за добър познат, те трябва да знаят с какъв човек си имат работа. Можеш да си улесниш дебненето като ги "шпионираш" умело зад пердето кой в колко часа излиза и колко бърза и др. След като си ги заприказвал веднъж, после ги търсиш из града на вероятни събития където може да присъстват и там се оправяш да ги срещнеш уж случайно и ги поздравяваш като стари познати, с една голяма усмивка и радост че си ги видял. Ама няма да казваш едно здрасти и да чакаш да ти го върнат и да ти кажат чао. Още от първото изречение трябва да си има задал въпрос като тези които си задават познати хора. Въпрос на който да им е приятно да ти отговарят и да е нещо свързано лично с тях. И каквото и да ти отговорят, ти театралничиш яко че си или много учуден и доволен за тях или ги хвалиш нещо и доразвиваш техния отговор , един вид повтаряш им това което са ти казали ама извъртяно с други думи и по друг начин. Те ще се хванат на уловката и ще ти дообяснят и тогава преценяваш дали можеш да им досаждаш още малко, или ти сега си заетия и ти им казваш чао чао с обещанието че ще се видите пак. ( това сега не знам как можеш да го извъртиш на шведски, да изглежда естествено). После веча става по-лесно, провокираш пак уж случайно среща и ги поздравяваш топлосърдечно с усмивка, като слагаш в началото на фразата името им. Защото ти вече ги познаваш, нали така ? Не трябва срещите да са много на гъсто, щото ще се усетят че нещо е нагласено. Добър и лесен начин е когато някой изминава някакъв път пеша по тротоар. Знеш го какви са му навиците, кога ще мине там и ти идваш отсреща. Може и да си натоварен с нещо което се показва от някакъв голям плик и да им обясниш къде си ходил да го вземеш и какво ще правиш с него. Ти нали си общителен, та си споделяш със съседите и такиви работи, а ? Не си някой надут пуяк който да изисква задължително разговор на "високо интелектуално ниво" от всеки швед. А така, щом си симпатяга действай сега.
 6. 1 реакция
  Хъскито е идеалната бавачка за бебета.
 7. 1 реакция
  Книгите рядко се пишат от първата страница към последната. В повечето случаи авторът започва с една случка и постепенно разширява сюжета. Щом можеш да работиш с компютър е още по-добре. Пиши, режи, мести, добавяй, изтривай докато ти хареса написаното.
 8. 1 реакция
  Защо мислите че ако има малуер в кийгена макар и пуснат с живо СД няма да открия твърдия диск и да се настани там? По-горе много разумно са ви дали идеята за виртуална машина
 9. 1 реакция
  Трагедия. Как можахме да допуснем да зарибят толкова деца?! Трафикантите и пласьорите на наркотици заслужават доживотни присъди, поради липсата на смъртно наказание.
 10. 1 реакция
  Италия отваря трудовия си пазар за българи В Министерството на външните работи и Министерството на труда и социалната политика вече е пристигнало официално уведомление от Италия за това решение Италия ще отвори трудовия си пазар за българи от 1 януари 2012 г. Това е съобщила за агенция "Фокус" евродепутатът от ГЕРБ Илиана Иванова. В Министерството на външните работи (МВнР) и Министерството на труда и социалната политика (МТСП) вече е пристигнало официално уведомление от Италия за това решение. "В навечерието на новата година новото италианско правителство показа една наистина европейска, отговорна позиция, която само може да бъде за пример на останалите държави членки. Всички говорят за интеграция, за повече Европа, но Италия показа не само на думи, но и на дела, че е отворена към повече европейска интеграция", е коментирала Иванова. Великобритания, Ирландия, Белгия и Холандия вече потвърдиха, че трудовите им пазари ще останат затворени за български работници. Германия ще отвори частично трудовия си пазар. изт.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.