Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 3.03.2012 от всички места

 1. 7 реакции
 2. 6 реакции
 3. 6 реакции
  ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!
 4. 4 реакции
  Честит празник на всички българи!
 5. 4 реакции
  bildera_ , много се чудех дали да ти отговарям, и имай предвид, че съм смекчил доста тона си, нотова, че животът ти е труден и не е уреден както ти се иска - си виновен единствено и само ти самият. Съжалявам, че ти го казвам, но стига мрънка за щяло и нещало.Кат някоя разглезена госпожичка си станал. Алтернативата на 3-ти март е да сме останали под турско робство.Нито повече нито по-малко. И сега щеше да седиш с фес ( ако въобще някой би разрешил да се родиш) , Левски и Ботев щяха да се заклеймявани като терористи, а да не говорим, за това че сега не си се образовал и не си оправил бъдещето и живота единствено и само заради тебе самият, а не защото те мачкат господарите ти, от чужда вяра и чужд народ ! Управниците и чорбаджиите ни днес, а и 134 година насам са българи, а не турци и това е единствено и най-важното нещо ! Ако искаш да видиш алтернативата - на древен и горд народ, който иска да бъде свободен, но не може - върви и виж как живеят кюрдите.След това се върни и приказвай пак, че живееш зле. p.s.колкото до яйцата - виж във Франция в момента какви протести вървят срещу високата им цена , защото и там са на същия хал, като нас.Ама някой от нас да е излязал да замеря президента или премиера с яйца ?! За това кой ни е виновен ?
 6. 4 реакции
  и така на вашето внимание първият цъфнал за тази година Амарилис-отличник. Той е най-младия и най-амбициозния
 7. 4 реакции
 8. 3 реакции
  Точно това и правя - работя за слава Надявам се някой някой ден да ме споменава с добро Но и да не го направи, има паметник на незнайния воин.
 9. 3 реакции
  Радвам се , че все пак са останали и българи в тази държава !
 10. 3 реакции
 11. 3 реакции
  Празнувай това, че въпреки всичко изброено, като отидеш в някоя административна служба говориш на български, с българи, а не чужд език ! Празнувай това, че въпреки всички трудности и зор, който изпитваме, все пак ни го правят българи, а не чужденци ! Празнувай това, че никой никого не убива и/или затваря в държавата ни само защото се е нарекъл българин ! Празнувай това, че това, за което са мрели прадядовците ни се е сбъднало - днес ние живеем в България, и сме бългаски граждани, а не държавата ни да се казва по друг начин и да сме просто един народ без дом. Защото по света има много повече народи и етноси, отколкото държави и само този факт, че си имаме собствена държава трябва компенсира останалото ! Честит празник на всички !
 12. 3 реакции
  Честит празник на всички Българи, и най-вече,на тези които се чувстват БЪЛГАРИ.
 13. 3 реакции
  Честит Трети Март! България на три морета!
 14. 2 реакции
  Графилд-Марфилд кокошинка Въ̀рти дупе на машинка Баба дръпнала конеца И съдрала му гъзеца
 15. 2 реакции
  Франкенкуче/Frankenweenie 2012 Премиера в България: 04.01.2013 Световна премиера: 05.10.2012 Жанр: Анимация, Ужаси, Комедия САЩ / 2012 Сценарист: Джон Аугуст, Тим Бъртън Режисьор: Тим Бъртън Продуцент: Дон Хан, Тим Бъртън, Алисън Абате Поредната впечатляваща хорър анимация на Тим Бъртън. Когато кучето на Виктор попада под гумите на летящ автомобил, той е решен на всяка цена да го върне към живот. Кучето Спарки е един от основните актьори в любителските хорър филми, които Виктор снима. Възкръсналото куче се държи доста странно и плашещо и момчето трябва да убеди родителите си и съседите, че това е същият домашен любимец, който досега е живял в къщата. Инфото е мое и благодарение на cinefish.bg IMDB http://www.youtube.com/watch?v=qngB0vCmZV4 Лично мнение:Кой може да роди накава щуротия ... разбира се гениялния Тим Бъртън ! Не знам каква е възрастова граница за показване на филма , НО едно дете едва ли ще вникне във филма ! П.П. Само да ви кажа какво ни чака от този сорт Despicable Me 2/Аз, проклетникът 2 ( кликнете и на двата линка ) ... НО повече догодина ! П.П. 2 Ама голямо дете съм
 16. 2 реакции
  След като миналата година не схоласах с отглеждането на латинките, тази година съм си купила семена на грамофончета (не им знам другото име), вече покълнаха за има няма седмица, като тайната ми идея е да ги пусна да се увият около водосточната тръба, която ужасно грози хубавата ми тераска....Дано, дано - иде ми да вържа нещо против уроки на саксията.....
 17. 2 реакции
  Повечето работим за слава, но вината си е наша. Пак се сещам за лудия и зелника...
 18. 2 реакции
  В тази тема не честитим на тези, които биейки се в гърдите, че обичат България я водят към дъното, нито на тези, които я напуснаха както плъховете напускат потъващ кораб... Честитим на тези българи, които имат желанието да направят всичко по силите си за нейното възраждане. А сред тези българи сме и ние, останали в страната си въпреки тежкото положение. Никой няма да дойде отвън и да ни помогне, ако ние сами не си помогнем. Бъдещето на България зависи от нас, които не се срамуваме да наречем себе си българи, независимо от етноса. Празнувай за това, че си българин, живеещ в България и имаш желанието да помогнеш за промяната на Родината към добро!
 19. 2 реакции
  Честит Празник, българи! И поклон за героите!
 20. 2 реакции
  Честито де Кой каза, че ще черпи ?
 21. 2 реакции
 22. 2 реакции
  Честит празник! ...Макар, че на кого честитим? На тия, дето искат да ни въвлекат в ЕС с Гърция? Или на тия, дето ни запратиха в измислената криза на щатите? Погледнете щатите - след 3 години, нечуван бум на нови автомобили, а кризата засегна главно това производство. GM отново е на първо място по продажби в света, а всички американски автопроизводители взети заедно, имат печалба колкото половината брутен продукт на България. И ние се мъчим да излезем от "тяхната криза". Смешници. Смешници са и тия, дето си мислят, че правят голяма работа, мъчейки се да излязат от някаква криза! Каква криза бе? Гриша Ганчев отваря нови заводи, богатите стават по-богати на гърба на обикновения човек, а ние се чудим как да пестим от намалени и неизплатени заплати! Не, на тия типове няма да честитя празника!То за тях няма и празник де. И след 3 март е било така и сега продължава да бъде. Какво да празнувам?
 23. 2 реакции
  Честит имен ден на всички Тодорки и Тодоровци. Да е Честито името им.
 24. 2 реакции
  Днес е Тодоровден Честит празник на именниците!
 25. 2 реакции
  Честит 3-ти март, http://www.youtube.com/watch?v=jEp2jSD4xKc
 26. 2 реакции
 27. 2 реакции
  Google предлага 1 млн. долара на този, който успее да хакне Chrome
 28. 1 реакция
  Понеже никой не се сеща да отвори такава тема...ви отварям такава и пускам едно цвете за цвят:
 29. 1 реакция
 30. 1 реакция
  Първо и много важно е да знаем коя версия ви е 7-цата. Има два начина единия е стандартен и става само с ultimate а другия е малко хакерски и не винаги работи.
 31. 1 реакция
 32. 1 реакция
  И тук ли намерихте да се скарате ?
 33. 1 реакция
  *** Устояли когда-то на Шипке наши прадеды в праведной сшибке с полудикой турецкой ордой. Устояли совместно с болгарами. С безоглядными в сечах да ярыми. С не смиренными лютой бедой. Были вместе болгары и русские в годы яркие, в месяцы тусклые, в дни разлук ради будущих встреч. Труд ценившие выше, чем войны, наши прадеды были достойны наших общих славянских предтеч. Ну, а значит, и сами мы праведны в том, в чем наши суровые прадеды были нашим предтечам сродни. Ну, а значит, и впредь без ошибки ведать нашим потомкам: на Шипке все спокойно навек — искони. Владимир Семенович Савельев (Из антологии «Болгария в русской поэзии», изд. «Русскiй Мiръ», Москва, 2008)
 34. 1 реакция
  Лошото държавно управление на "Спешна помощ" доведе до нейния разпад. Промяната е възможна, а закъснението й се измерва с човешки животи Накратко, българската Бърза помощ е сериозно развалена. На нея не може да се разчита. Ако някой има нужда от нея, линейка може да дойде след примерно един час. Или два. Или да не дойде въобще. Ако имате късмет, може и да дойде навреме, но когато човек има спешна нужда от лекар, късметът не може да бъде решаващ фактор. Спешната медицинска помощ е от този вид услуги, за които може да се каже, че са ефективни само ако на тях могат да разчитат всички и по всяко време. В българския вариант тази държавна услуга се крепи на заслужаващите огромно уважение лични усилия на лошо платени лекари, сестри, координатори и шофьори, които работят в изключително неприятни условия. Комбинацията от зле направени през годините реформи в здравната система, лошата координация между звената в здравната система и недостатъчното финансиране са направили така, че при нужда от бърза помощ тел. 112 трябва да бъде набиран само когато нямате никакъв друг избор. Вероятно по-лесният и ефективен начин да стигнете до болница е да си повикате такси. Стигна се дотам лекари да препоръчват тази опция, тъй като според неофициалната статистика по-този начин нарастват шансовете ви за положителен изход. Често става въпрос на минути, а линейките често са по-бавният транспорт. Спешна помощ за спешната помощ
 35. 1 реакция
  Хм, там влизат само хора минали подходящите тестове, т.е. доверени люде. Подлежиш на тест и си вътре.
 36. 1 реакция
  Тц. Така не ми е интересно. Чудя се ако му дръпна един косъм от брадата, дали ще продължава ли да стои като истукан.
 37. 1 реакция
  Разголила са жената и едни пеперуди фърчат от нея, не е истина...
 38. 1 реакция
  През следващото денонощие у нас ще бъде ветровито. Ще духа умерен, през деня и силен вятър от запад-северозапад. Облачността ще бъде променлива и на отделни места, главно в Източна България ще превали слаб дъжд. Поради голямата динамика ще бъде топло с преобладаващи минимални температури между 1 и 6, максимални – между 7 и 12 градуса. Атмосферното налягане е по-високо от средното за март – в източната част от страната временно ще се понижи.
 39. 1 реакция
  Пич, горещо ти препоръчвам 8- те части на Хелрейзър. Не всички са добри, но като цяло поредицата е ЧУК! Инак други култови хорър поредици, които изгледах с кеф- Петък 13-ти и Кошмари на Елм Стрийт. Ако не си гледал, ти препоръчвам и някои култови хоръри на Карпентър- Нещото с Кърт Ръсел, Принцът на мрака и т.н. Поздрави( и ти завиждам благородно, че ще ги гледаш за първи път)
 40. 1 реакция
  Избирането на цветова комбинация в интериора на дома е голямо предизвикателство, което често води до страхотни главоблъсканици. Може би донякъде заради това, а и заради търсенето на повече светлина – реална или оптически илюзорна, в съвременните интериорни тенденции често се залага на бялото – за стени, тавани, мебели. Действително, белият цвят е деликатен, нежен и фин, но комбинацията му с някой интензивен – като червения, води до създаването на много ефектни контрасти. Червено-бялата комбинация всъщност често е пренебрегвана в интериорната декорация. Това вероятно отчасти се дължи на непопулярността на бялото в българските интериори заради непрактичността му – изисква доста старание при поддържането и почистването, или отчасти заради асоциацията, която изниква със символите на мартениците. Но всъщност симбиозата между тези два цвята работи чудесно и предоставя неизброими възможности за пресъздаване на различни стилове. Бялото е символ на чистотата, невинността, мъдростта, докато червеният се свързва с агресивността, жизнеността, огъня и страстта. Но магическата сила на червеното в различните му нюанси е безспорна. Неминуемо всеки акцент в червено почти прилъстява погледа с яркото си внушение. Червеното е предизвикателство, на което трудно се устоява. То просто има шармантно излъчване, което не остава незабелязано! http://www.jilishta....ior_4erveno.php Списание Жилища
 41. 1 реакция
  Честита Баба Марта! Да си пожелаем здраве, щастие и любимите ни хора да са винаги наоколо.
 42. 1 реакция
  Здрави, весели, щастливи, непокорни, буйни, диви Честита Баба Марта!
 43. 1 реакция
  <p>http://www.imdb.com/title/tt0416853/ Ето нещо добро.
 44. 1 реакция
  Я тука да гледате па дa се учите, от първата оргинална версия: стана после така: а си играх да чистя снимката, щото на фотографите им бъркали в очите детайлите на заден план. На мен не ми пречат краката на ония отзад, ама нека се радват по форумите фотографите горките, че е чистичко.
 45. 1 реакция
 46. 1 реакция
 47. 1 реакция
  ще може ли хелп че съм с бг меню :D
 48. 1 реакция
  все още не съм чакам някой който е имал този проблем и го е оправил да сподели
 49. 1 реакция
  Здравейте, търсих същия проблем, но неможах да го намеря или съм го прескочил. Проблемът ми е следния: като цъкна върху иконата на скайп ми се появява това изтрих си скайпа (добре че имах инсталацията ) инсталирах го и пак същото :D
 50. 1 реакция
  Добре, де.....начи тричане не може, а тодоровден може Всеки празник свързан с почитане на някакво животно си е изтезание за животното. Съгласете се, че колкото и да не ви се тича, като ви изрежат два-три пъти с камшик или шпори, ще ви се дотича...... Иначе честито на именяците Да им е живо и дълголетно името......много здраве и дълголетие и за тях самите
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...