Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 5.03.2012 от всички места

 1. 2 реакции
  Технологията. Съвсем различни поколения са. За това единият дава по-добра работа за едни и същи GHz в сравнение с процесор от друго поколение. За това и не можеш да сравняваш AMD с Intel само по GHz, защото реално това не може да се използва за сравнение/измерител. Процесора не е само GHz, има технологии в него, като HT на Intel и огледалната технология от AMD, която имаше приложение в ранните дни на многоядрените процесори, има кеш памет, има литография, има значение дори нанометричният процес, който се използва.
 2. 1 реакция
  Blue Ray върви по-добре на win7.Някои производители на хардуер препоръчват Vista или 7 за Blue Ray!
 3. 1 реакция
  Arcsoft Total Media Theatre си има много добро хардуерно ускорение,даже няколко модификации-normal,force и т.н...но ще пробвам мерси...
 4. 1 реакция
  Safe run desktop/safe run for applications is removed. - е това ми харесваше най-много,дано го добавят в последствие отново!
 5. 1 реакция
  Дано не добавят фритюрник....
 6. 1 реакция
  Ясно! Това е косвено признание (най-накрая), че Касапа е тежък! Аз доколкото хвърлих едно око във форума им, май е сандъка е делнат!?
 7. 1 реакция
  :no-no: Що са набутали в основните настройки и виртуалната клавиатура? Много зле, още по-семпло изглежда от 2012
 8. 1 реакция
  Честито - KIS 13.0.0.2292 линк - http://special.kaspe...NYOJN7JYU8HFUW/ http://forum.kaspers...howtopic=230589
 9. 1 реакция
  Приятел на Дим Дуков: Напивахме се от кеф, че не сме серопозитивни Беше човек от друга планета, единодушни са близките на починалия светски лъв Всички приятели са единодушни – Дим е бил невероятен душеприказчик. “С него можеше всичко да си споделиш”, казват в един глас те. “Имаше милиони идеи в главата си. Но пък и имаше големи провали. Не се плашеше да рискува, да бъде авантюрист”, категорични са приятелите на Дим Дуков. “Митко беше човек от друга планета, имаше мисия. Умееше да се раздава, да увлича. Но таеше и някаква тъга, защото не беше разбран от всички”, категорични са най-близките приятелите на починалия светски лъв.
 10. 1 реакция
  да плача ли да се смея ли още като ти видях снимката на профила и ми стана ясна така ли мислиш да заработваш? ок за моженето да направиш такъв сайт - ми е ясно, че не можеш! ако бях админ с голямо удоволствие бих ти изтрил профила! как се смея вътрешно, че можеш да създадеш платформа като тези пошли камерки)))))))))))) книга дебела хиляда страници може да се напише относно създаване на подобен сайт ти няма да прочетеш, а камо ли да си прочела поне стотина книги по информатика...толкова си ми плитка!!! горкичката баща ти и майка ти не са те създали да се вееш пред такива сайтове! низшо същество! ей, рогатите! толкова сте елементарни за разгадаване хахахахахахаххахахахахаха
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.