Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 5.03.2012 от всички места

 1. 2 реакции
  пролетта пукна бързо осъзнах, че аз разцъфнах
 2. 2 реакции
  На 1-вата снимка опашката му е много красива, а на 2-рата е окото и леко отворената муцуна
 3. 1 реакция
 4. 1 реакция
  Е, това е друго нещо Сега остана да се намери кой точно е отговорял за техническото състояние на апарата , че нещо не ми стана ясно от информацията, и кой ще понесе отговорността за тази нелепа смърт А, и това как ще се води ми е интересно ? - "лекарска грешка" - "техническа грешка"
 5. 1 реакция
  Силата на рока в помощ на с. Бисер Рок певицата Милена организира концерт под наслов "Силата на рока" в подкрепа на с. Бисер. Благотворителното шоу ще се състои на 5 март в "София лайв клъб", като целта е да се съберат средства, които да помогнат на пострадалите от наводнението. Водещи ще бъдат тв водещата Нели Атанасова и актьорът Александър Сано. Сред изпълнителите, които застанаха зад каузата и ще вземат участие в "Силата на рока", са Милена, група "Уикеда", Васко Кръпката, "Гуд мюзик сосиъти" (Good Music Society), "Фийлд" (Fyeld), група "Конкурент", Лайза Чейз, "Дъ Поморианс" (The Pomorians) и др. По последни данни от 18 февруари три милиона лева са щетите от разрушените 55 къщи в харманлийските села Бисер и Лешниково след наводнението на 6 февруари, съобщи БНР. Жертвите от наводнението в района са 10. Разрушената жилищна площ в с. Бисер е 4765 кв. м., а щетите са за над 3 млн. лева. По първоначални данни са унищожени мебели за 320 хиляди лева и селскостопански постройки за 60 хиляди лева. По думите на областния управител на Хасково Ирена Узунова общо 3 млн. лв. ще излезе възстановяването на железния път. 300 хил. лв. са вложени за аварийното възстановяване на републиканската пътна мрежа и мостовете, а за да бъдат въведени те в технико-експлоатационно състояние, каквото е по нормите, ще са необходими още 3 млн. лв., обясни Узунова. Дни след потопа от ГЕРБ казаха, че ще подпомогне общината с 1 млн. лева от партийната субсидия, а държавата ще отпусне по 10 хил. лева на всяко семейство, изгубило роднина при бедствието. Харманлийското село Бисер остана под водата на 6 февруари, след като се скъса стената на язовир "Иваново". vesti.bg
 6. 1 реакция
  То всичко хубавоо ама не беше ли коректно да се напише от къде е копирано или да се даде просто линк към темата? http://peugeotclub.i...php?f=18&t=2907
 7. 1 реакция
  Защо се счупи корабът ми точно на тази измислена планета, с тримерни пространства и време нанизано на ос..? По мене няма вградени часовници, да не говорим за компаси…Дойдох така, абсолютно неподготвена без всякакъв запас... Получих разни дарове от тукашните хора, очи, ръце, сърце, което не спира да бумти, получих също огромен списък с правила,чертежи, стрелки и рамки, догми/от които и до днес нищо не разбирам/. Вместо уютен дом получих обърнат свят, един безкраен бетонен лабиринт.Стени. И аз като онзи Малък принц с розата и със овцата, все повече се чувствам не на място някак на тяхната побъркана Земя. А според писаните норми отдавна трябваше да съм пораснала.. Сложиха ми номер - ЕГН и пол, наричат ме жена. Уморих се от техните абсурди, искам вече вкъщи да си ходя на моята звезда. Безкрайно ми омръзна да изпитвам тяхното срамуване... Голотата дадена е за това ли? - Чувате ли ме? О-м-р-ъ-з-н-а ми ! От върволицата на грешките, от тази тяхна вечна мъка и от безграничната им самота. От човешкото сърце безапелационно зачислено ми. -Чувате ли ме? Омръзна ми! Как веднъж не спря за малко да боли и то?
 8. 1 реакция
  грешно предположение, ето бащата на Азазел : /кучето на преден план от фотографията/ За останалото в момента нито имам време, нито желание да споря, нито тук е мястото ! Много хубаво кученце, много. Да ти е живо и здравичко ! Мисля, че трябва да започнеш да вариш кости за бульон и ориз, а ако имаш възможност му сварявай и по едно яйце на ден . Сега наистина съм заета, по късно пак ще опитам да намеря малко време, за да поговорим.
 9. 1 реакция

  От албум: Street Art

  © Street Art Utopia

 10. 1 реакция
  Малко снимки от вчерашната юбилейна изложба в Пазарджик. Азазел зае четвърто място в клас открит /от 18 м. до 8 год./, бяхме в конкуренция на около двадесет представетеля на породата. Съдийте, председателя на БРФК на БОК Стефан Попов и двете кучета победители със стопаните си. Азазел / побойника: Младото попълнение:
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.