Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 22.03.2012 от всички места

 1. 2 реакции
  свят човек е мъжо ти, свяяяят хахахахаах
 2. 2 реакции
  И как точно разбра, че лекарят е тъп, пък и адски??? Имаш ли поне малка представа за причините за главоболие? Че могат да бъдат десетки и много от тях не се доказават с образна диагностика, а остават като диагноза на изключването? И знаеш ли изобщо какво е това "шипове"? Съжалявам, че съм така директен, но аман от многознайковци с претенции!
 3. 2 реакции
  Кое му е добрето? За 600 лв. ще си вземе чисто нов компютър, дето ще е поне 2-3 пъти по-бърз от тая антика! Пък и той каза, че не иска да сменя целия компютър, а само памет и видеокарта. А ти му предлагаш компютър с 2 ГБ ДДР2 (като неговия), с видео карта, която е по-стара от сегашната му (е, малко по-бърза е някъде), и с Атлон, който е по-бавен от сегашния му процесор? С една дума, за 600 лв. му предлагаш по-стар и бавен компютър от неговия?! Да не го продаваш ти?
 4. 1 реакция
  http://www.zimbra.com/products/desktop.html Zimbra Desktop е офлайн клиент, който ви позволява да управлявате различни имейл акаунти в един настолен инструмент. Zimbra поща, Yahoo! Mail, Gmail, AOL, Outlook или личен имейл акаунт, като използвате POP или IMAP е лесно да се създаде в Zimbra Desktop. Всеки акаунт се поддържа отделно. След като сте настроили вашите акаунти, вашите имейл съобщения се изтеглят на компютъра ви и могат да бъдат достъпни, независимо дали сте свързани към Интернет или не. С Zimbra Desktop, можете да прочетете, отговорите или изтриете съобщенията във всички ваши акаунти.Съхраняването на имейлите се базира на дисковото пространство на вашия компютър, а не на един предварително определена,дефинирана акаунт-квота.
 5. 1 реакция
  Ето и няколко сайта за драйвери и от мен : http://www.all-driver.com/http://www.filehippo...ftware/drivers/
 6. 1 реакция
  Ето доста полезен сайт с линкове към сайтове с драйвери за всякакъв хардуер.
 7. 1 реакция
  Не знам какво си дръпнал, ама не съм виждал версия на Nero, която да е 0 КВ.
 8. 1 реакция
 9. 1 реакция
  Ей новобранче.... Цитирам : "...имах същия проблем преди това, но когато го оставих да стои в зарядното и телефона се включи и си работеше..." За това му казвам че може да е от батерията... Хард ресет може да помогне в случая, но автора не казва опитал ли е.. А за сервиза всички знаем... Той пита тук ако може да му помогнем, пък после ясно е че в сервиза ще го флашнат... Казал съм му кое може да опита в домашни условия - нова батерия и хард ресет. И недей да се изказваш така неподготвено ... " не гледай глупостите за заводски настройки,Хард ресет, батерий и т.н. " Когато не можеш едно изречение да свържеш ... " Телефона трябва да се преинсталира по сервизен път " По сервизен път ти пиша Слаб 2
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.