Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 22.03.2012 от всички места

 1. 2 реакции
  свят човек е мъжо ти, свяяяят хахахахаах
 2. 2 реакции
  Кое му е добрето? За 600 лв. ще си вземе чисто нов компютър, дето ще е поне 2-3 пъти по-бърз от тая антика! Пък и той каза, че не иска да сменя целия компютър, а само памет и видеокарта. А ти му предлагаш компютър с 2 ГБ ДДР2 (като неговия), с видео карта, която е по-стара от сегашната му (е, малко по-бърза е някъде), и с Атлон, който е по-бавен от сегашния му процесор? С една дума, за 600 лв. му предлагаш по-стар и бавен компютър от неговия?! Да не го продаваш ти?
 3. 2 реакции
  Млад мъж почукал на вратата на стария учител. Когато мъдрецът отворил, младежът го попитал: - Учителю, вярно ли е, че можеш да четеш в душите на хората? - Само в онези, в които пише нещо - отговорил старият мъдрец...
 4. 1 реакция
  http://www.zimbra.com/products/desktop.html Zimbra Desktop е офлайн клиент, който ви позволява да управлявате различни имейл акаунти в един настолен инструмент. Zimbra поща, Yahoo! Mail, Gmail, AOL, Outlook или личен имейл акаунт, като използвате POP или IMAP е лесно да се създаде в Zimbra Desktop. Всеки акаунт се поддържа отделно. След като сте настроили вашите акаунти, вашите имейл съобщения се изтеглят на компютъра ви и могат да бъдат достъпни, независимо дали сте свързани към Интернет или не. С Zimbra Desktop, можете да прочетете, отговорите или изтриете съобщенията във всички ваши акаунти.Съхраняването на имейлите се базира на дисковото пространство на вашия компютър, а не на един предварително определена,дефинирана акаунт-квота.
 5. 1 реакция
  Ето доста полезен сайт с линкове към сайтове с драйвери за всякакъв хардуер.
 6. 1 реакция
  Ето и няколко сайта за драйвери и от мен : http://www.all-driver.com/http://www.filehippo...ftware/drivers/
 7. 1 реакция
  Не знам какво си дръпнал, ама не съм виждал версия на Nero, която да е 0 КВ.
 8. 1 реакция
 9. 1 реакция
  Ей новобранче.... Цитирам : "...имах същия проблем преди това, но когато го оставих да стои в зарядното и телефона се включи и си работеше..." За това му казвам че може да е от батерията... Хард ресет може да помогне в случая, но автора не казва опитал ли е.. А за сервиза всички знаем... Той пита тук ако може да му помогнем, пък после ясно е че в сервиза ще го флашнат... Казал съм му кое може да опита в домашни условия - нова батерия и хард ресет. И недей да се изказваш така неподготвено ... " не гледай глупостите за заводски настройки,Хард ресет, батерий и т.н. " Когато не можеш едно изречение да свържеш ... " Телефона трябва да се преинсталира по сервизен път " По сервизен път ти пиша Слаб 2
 10. 1 реакция
  ОТЪРСИ СЕ И ПРОДЪЛЖИ Веднъж магарето на един селянин паднало в кладенеца. Докато стопанинът му мислел как да постъпи, то часове наред издавало жалостиви звуци. Най-накрая селянинът взел решение - магарето е вече много старо, а кладенецът все едно трябвало да бъде затрупан. Просто не си струвало да се хвърлят усилия, за да измъкне старото магаре. Той извикал съседите си да му помогнат да затрупа кладенеца. Всички дружно грабнали лопати и се заели да хвърлят пръст в кладенеца. Магарето разбрало какво се случва и започнало да реве оглушително. После за всеобщо учудване притихнало. След като хвърлили няколко лопати пръст, селянинът решил да погледне и да провери какво е положението там, вътре. Бил изумен от това, което видял. Всяка лопата пръст, падаща върху гърба му, магаренцето изтръсквало и стъпвало върху нея. Докато съседите на селянина продължавали да хвърлят земя в кладенеца, всеки път животното се отърсвало и стъпвало върху насипаната пръст. Много скоро всички се изненадали, защото видели как магарето се показало над кладенеца, прескочило горния му край и с всички сили се понесло напред!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.