Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 19.05.2012 от всички места

 1. 5 реакции
  ето кончо вихрогончо,но така и не го снимах в готов вариант,преди да замине, за една децка стая
 2. 5 реакции
 3. 4 реакции
  Не е лесно да си манекен!!! Това е порция от тортата. Мое виждане и изпълнение!!! В Гърция ми направиха забележка, че ям торта с виличка и оттогава преминах на лъжичка. За да не мия си купувам посуда за еднократна употреба. Ядеш и меташ в recycle bin!!! Имам сребърни сервизи, но тях само като ме навестят величията!!!
 4. 4 реакции
 5. 4 реакции
  Парапетът под прозорците на фасадата ми украсих с дълги саксии насадени с петунии. Прозорците блиндирах с решетки номер 1 и гаранция от 8 години. Вчера полях петуниите, на сутринта ставам едната саксия опоскана. Стана ми тъпо разбира се и отново в магазина. Купих теменужки някакви, жълти и лилави. Това е петунията снимана в макро с тела.
 6. 4 реакции
  Добрах се дотук... Вълче, много са ти сладки животинките. Конете са ми слабост, а сърнето е самата прелест. Гледай ти какво се учело по информатика . Е, може ли да карате болен човек да се смее толкова посред нощите... Уиш, Мерил и Дарки Безподобни!!!
 7. 4 реакции
  Я да видим,какво се случва сутрин рано.... [media=]http://www.youtube.com/watch?v=CEedjALKrv8&feature=share
 8. 3 реакции
  Здравейте, от години се възпирах да пиша тук, но днес реших да изригна. Купил съм си мангал, към него купувам въглища в чувалчета. Спретвам си купончета къде в парковете, къде в вътрешния ми двор. Това е от рождения ден на мама. Събрах кварталните котки (на галено пуми - от пумияри), докато препичах. камера фончето Кебапчетата се водят румънски, а месото на карначетата е от Аржентина. Пилешките пържолии са от Индия. Свинско няма грам. Така е в Страната на чудесата ... очаквайте разбиване по темата. Имам претенции за кулинар №1, още повече че си купих уникална фурна за вграждане клас А.
 9. 3 реакции
  ljulja se kabina, turbo je masina PS. Къде ви е доброто настроениеее..?
 10. 3 реакции
  Спим трима в стая с климатик. В Плевен бяха петима без. Имам 32инчов ТВ Тошиба с прикачено DVD (на излизане ще ги продам на някоя новобранка), в Плевен - радиоточка и черно-бял телевизор, където под строй гледахме "По света и у нас". "Избелиха" ми лаптопа и смарт-фона, в Плевен нямах такива джаджи, аха едно мини радио и слушах Тома Спостранов тайно. В Плевен пазех дисциплинарния батальон с автомат калашников и два пълнителя по 30 патрона, сега пет пълнителя по 29 патрона. Един по-малко, да не се амортизира пружината, умно! Радиостанция моторола на гърба и телефона, за конекция, в случай, че Вела Пеева попадне под обсада. В Плевен знаех имената на всички - от старшина до батальонен командир, тук нито едно, в случай че сложат Жана д'Арк на кладата да признае. Имам две ампули - болкообезпокояващи при ранение, в Плевен ни грънци ни бинтче, една алуминиева манерка с чешмяна вода ме мандрахерцаше по гьза. В Плевен изпих една панорама бром, за да не размножаваме култа към онанизма, сега пием кафе, чай, минерална, сокчета, нямам лакмус да пробвам за бром. В Плевен ме държаха година без домашна отпуска, сега всяка седмица съм си вкъщи през почивните дни, допълнително ексурзийки и две седмици годишен отпуск ползван по твое желание. Рамбо не изстреля толкова патрони в филмите си колкото аз в Плевен. Всевъзможни руски картечници: леки, тежки, зенитни, пистолет, автомат с сгъваем приклад, гранатомет. Стволове: 75мм, 100мм, 105мм и 120мм поне по 30 снаряда всеки. Изучих танкове т-34, т-54, т-55, т-62, т-72 наизуст и можех да поема всяко едно място на екипажа с завързани очи. Не са ми проблем самоходните гаубици. Винаги налитах на трасиращите куршуми и редих лентите само с такива. Няколко пъти палех гората в Николаево и Венеца. Попадал ми е заек на километър разстояние и след поражение от зенитна картченица се превърна в дреп и кръв. Бях отличник на батальона и получих пагони младши лейтенант. Сега трябва да съм полковник, но не по-ниско от майор. Военно отчетната ми книжка на офицера от запаса е пред очите ми и я пазя наедно с паспорта. Заклевам се, че пред мен швейцарската армия е сбирщина от клоуни и мога да ги пропусна само кога маршируват на поредния си гей-парад!!!
 11. 3 реакции
  Изкючитено си "прав " Ти на луната ли живееш? Ти, май не разбираш едно нещо и си драскаш ,драскаш ,а съм ти го написал толова просто че и 5 годишно дете ще го разбере. Политическата доктрина винаги е свързана с армия . Според теб идиоти са и САЩ, Англия,Франция и,и ....... да не ти редя като на първолак. Когато една държава няма финасовия ресурс да поддържа професионална армия какво значи според теб ,че не трябва да има въобще армия ли ??? Не ,просто се създава наборна такава независимо как и какво,това успя ли да го проумееш ? За да защитава националните си интереси и държавни приоритети ,една държава без армия не би могла да го направи,по никой начин. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА В СВЕТА . Според теб ние ще сме първата. Не,със сигурност няма да се получи, както се и видя . От момента в който България реши да си унищожи (под натиск и с пари )имено тази военна доктрина (пройзводство ,оръжия ,армия) се започна и безразборното "извиване " на ръце. Сигна се до там да се затвори 2/3 от АЕЦ за да се отвори пътя на румънската "Черна вода"зад която стоят интересите на фирми от е "ония" със политическата доктрина държави. Във Франция има 18 реактора който са уникално стари .След проверката на МААЕ се оказа че нашата централа е една от най-добре работещите и безопасни в света. Ти не видя ли че само едно идване на оная сбръчкана кифла Клинтън и едно скръцване на зъби и край,въпреки забрани ,мораториуми и какво ли не ,отново фирма именно от държавата " без"армия САЩ ще си прибере 10- ки милиони от твоя и моя гръб за проучване което може и самата държава да си го направи,без външни фирми. Давам ти този пример ,за да разбереш че независимо как е формирана една армия(професиоална или наборна), дава силата да се защитава националния интерес.Само слабия го ръфат кучетата че няма тояга която да извади ,не само го ръфат ,а след това го и препикават .А разбери най-после за какво става въпрос уважаеми колега . Когато няма пари за едно нещо и то е важно, се прави по друг начин -с по-малко пари ,а не се казва "ми то като няма пари за еди какво си, и другото не ми харесва ,по-добре да го няма " Така разсъждават ......... незная ,ти определи . Или си на принципа -Тока е скъп ,отвивам всички крушки ,ще живеем в банята че само там ще оставя една да свети , ще съм си добре ,ще ме гледат останалите и ще ме уважават за решението ми " Ех.........
 12. 2 реакции
 13. 2 реакции
 14. 2 реакции
  тц, тц, докато ровичкам из калта по градините, тук е разцъфнал цветен рай! Уиш, евала, е-ва-ла ! И мен като въртелива нахална котка, на опашката за търга да си знайте , че съм първа ./ дебеличките, я по назада/ .........А също, тези огнени цветове, този пъстра флора , е самоооооо за менннннн! Поздравления! А Вълчицата, я да грабваш четката и .......давай нещо свежо и самобитно .......убедена съм , че нямаш само ученически рисунки !?
 15. 2 реакции
  Леки уточнения. Снимките са от другия ми тел, заради батерията. Живея в притъмнени стаи, имам вампирски стил на живот, и от това страда идеята за фотография, разбирай любителски снимки - мобилография. Първата снимка показва дървото на парите. Това е точното име. Не е бонзай и става около метър високо. В дясно е "мушкато", а до него плодовата ми закуска - в розово!!! "Петуниите" снимани от вън. Поставени са на северно изложение. Купих спец - тор по предписание на оранжерията. под прозореца на първата ми спалня, тоже петунии. и жоржетките, така им викаме в Якоруда - моето родно място филандендрона и японския бамбук в хола до телевизора другия път, че се изтощих, зле съм с техниката ... много копчилъци, много чудо.
 16. 2 реакции
  Много го обичам клематиса. Много ми е нежен.
 17. 2 реакции
  може ли , лекинка корекция , това на снимката не е петуния , а дипладения или мандевила още се нарича изключителна красавица , твоята е в розово, има и в червен цвят, ще снимам , като цъфне моята ....червената, на розовата ми окапаха пъпките от вятъра , що го мразя аз това гадно време!
 18. 2 реакции
 19. 2 реакции
  Това беше за Уолфка... Уишоу, ето това за теп
 20. 2 реакции
  Биваше ли да слагаш снимка на Клуни? Тъкмо казах на Доктора ,че се справям без помощ, а сега се замислих дали да не разглобя целия статив.
 21. 2 реакции
  е , те , това вече ако постигнеш, ...........ще дойда лично да го снимам ........ ;) А божурите са страхотни , сега се замислям, че ще взема и аз да си купя ......и да сея догодина, въпреки, че не съм им фен, но .....вече се навих! Аз ще се опитам да сложа снимки /с лошо качество са/ на развитието на моята градина ........само съжалявам, че ми се прецака снимачката последния път като ходих.......а имам вече и банан в градината ......който ще стане до есента 4 метра! :shy11: започвам с маслинката, която е вече на две години и в момента е отрупана с пъпки, но цвят, дано да видя като отида другата седмица ! синята трева, фестука : спирея японика голд , още нецъфнала берберис , леко неугледна снимка, сори, иначе е красавец: един общ изглед към част от начинанието: и още една размазана, ба си не моа да напрая свястна снимка ... има още но , ......ми омръзна да качвам , бавен ми компа , бе .....карък , ба си !
 22. 2 реакции
  Да напиша и аз нещо по темата.Наборната служба в последните години преди да я закрият, нямаше нищо общо с тази от преди 20-30 години.Служих на границата.83-85г Черна черква се казваше селото/ако, някой е бил там знае за какво говоря/С 2-ма местни жители.Та, точно там се научих и да беля картофи, и да яздя кон, и дърва да цепя,и да седя по 12-15 часа на студа и жегата без храна. Да си пера, шия и гладя дрехите.И още куп други неща,които и днес продължавам да правя.Тук чета, че се стреляло по 30 патрона.За 2 години и 3 месеца автомата с патроните просто бе станал като част от мен.И на 200 метра да мръднеш някъде, той задължително висеше на врата ми.Всеки месец се стреляха огромно количество патрони.Там нямаше мама и тате да помагат.Каквото си направиш това е.Нямаше кой да те спаси от наряда в студа и жегата.Там единствено разчиташ на себе си и на човека до теб.Наистина, 2 години е страшно много време за млад човек, да бъде затворен и да не вижда свят.Единствените физиономии които виждаш са на 18-те човека в заставата и на бай Дапко и жена му./местните жители/Просто свикваш с това.Така,че казармата колкото ми е взела, толкова ми е и дала.Личното ми мнение, че наборната служба във вида си в последните години е безсмислица.Вкарваш няколко хлапета. пазиш ги 6 или 9 месеца да не им стане нещо, да не стъпят на криво или да не си ударят пръстчето.Говориш им за неща, дето те не могат да вдянат и само мрънкат как било в Швейцария.Излишно трошене на пари и загуба на време.
 23. 2 реакции
  И както бях писал в предишните си постове , ако си бил военнослужещ , сподели , ако не си бил , по какви критерий ще съдиш , дали е задължителна военната служба , и до колко е вредна / полезна ? Може ли , да спориш за нещо , което нито си го усетил , нито преживял . Нищо лично , но ако си напиша мнението за такива всичкознаещи пубери , не минали казарма , ще ми сложат бан поне за 112-113г . Аре
 24. 2 реакции
 25. 2 реакции
 26. 2 реакции
  ааа, гаргата, която минава попътно за някъде си
 27. 2 реакции
  Ех тези макове,как ни легнаха на сърцата (направо си ги представям окачени на стената...в моята спалня ) А ето и нещо рисувано в 12-ти клас (в час по информатика..или информационни технологий,не помня)
 28. 2 реакции
  Хайде,който го познае, за него си е
 29. 2 реакции
 30. 2 реакции
 31. 2 реакции
 32. 2 реакции
  Добре,показвам,но без да се смеете...много
 33. 2 реакции
 34. 2 реакции
 35. 2 реакции
  Ще ме забравиш, защото те следвам, като натрапчива болка на окаян просяк… Ще ме оставиш на прага приседнала, преляла се призрачно в гъстия мрак. Ще ме подминеш, защото те чакам, като пясък изтекъл в часовника спрял… Ранят ли сърцето ти, аз ще пострадам… За мен ще се сетиш, но късно разбрал…
 36. 2 реакции
  Тадамм... пак се вдъхнових за стихче аз само да имам стимул, винаги се опитвам да го превърна в красиво (поне се опитвам) .. Чувствително * Няма точно време или място да обичаш не е грешно нежни думи да изричаш, да чувстваш, да вярваш, да дишаш, по някого спрециален да въздишаш. Чувствата се раждат, за да се изказват и измъчват, когато в душата се опазват. Емоциите ти вдъхват сила, пърхат като птица лекокрила. Тялото е тяхната покривка, а на бял свят разкриват се с усмивка !
 37. 2 реакции
  Нел, преди време ти обещах, че ще дам знак като дойде ред на огнената река. Този път я кръщавам вместо теб. Н-като натежали клепачи с цвят на нощни мокри улици Е- като есенция, с вкус на пияни вишни по устните, и Л- като листопад… песен на есенни листа и вятър в косите…
 38. 1 реакция
  OГНЕНО--ПРОЧЕТЕНИ Ясен Ведрин Пламъците пишат по ръцете ни думите, родени в нощен час. В пръсти, от докосване преплетени, стих разпалва чудната си власт. Може би е чувство неизказано. Порив, от целувка онемял. Вятър - зад завесата на разума, вързал ни в съдбовния си шал. Птица на мечтите ни жадувани, влязла през комина до жарта. И с крила, от огъня рисувани, разгорила късче самота. Пламъците пишат по ръцете ни с топлещо мастило от искри. Аз и ти сме огнено-прочетени само миг, преди да зазори... (От "Сбъднати предчувствия")
 39. 1 реакция
  Леко ми се хихика, явно щото .......мноо са въртя ???
 40. 1 реакция
  ще Уцелим - не се притеснявай и въпросът не е в подготовката от казармата, въпреки,ч е точно там пипнах за първи път оръжие, ами до мотивацията на самия човек. p.s. чета ти постовете и установям, че си страшен нихилист и мразещ родината си.Защо ?
 41. 1 реакция
  Махаш тикчето, пишеш паролата и край. М/у другото прочетох, че се изтъкват положителните черти на 6-та, да така всичко изброено по-горе е вярно. Само да добавя, че 5-та в сегашната и версия не отстъпва по нищо.
 42. 1 реакция
  Като ти е омръзнало, почини малко Имаш един много голям проблем - противоречиш на всички и за всичко, без значение какво. Седни малко, успокой се, помисли какво ти казват другите и тогава продължи " у десно"
 43. 1 реакция
 44. 1 реакция
 45. 1 реакция
  Вали... Отброявам секундите в капки. Напълних малко море. И не чакам вълните. Вероятно скоро ще спре.
 46. 1 реакция
  Дрескода е...бутилка! Днес се влиза само по бутилка. За по-страмежливите може и чаша. Наздраве
 47. 1 реакция
  Хораааа, такава красота имам на терасата и не мога да и се нарадвам....Накъсва се да цъфти:
 48. 1 реакция
  Благодаря на emmi за отзивчивостта и добрината. Успя да ми намери лекарството, поръча ми го от Гърция и днес го получих. Изключително съм признателна, а също и приятно изненадана- едва ли са много хората, които биха направили такъв жест за непознат човек, какъвто съм аз за нея. Радвам се, че има такива хора и че аз познавам един от тях в лицето на emmi. Истината е, че чрез действията си тя ми спасява живота, понеже тези лекарства са единственото което ще успее да ми помогне- беше нещо като последна надежда, която имам благодарение на emmi!!! Изключително много ти благодаря emmi! Думите не са достатъчни да опиша колко съм ти признателна, но се надявам някой ден да имам шанс да ти се отблагодаря подобаващо! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif
 49. 1 реакция
  Жените си мислят, че всички решения вземат благодарение на разума си, но на практика са водени от инстинкта. Много жени казват, че искат да са красиви не заради мъжете, а просто защото така се харесват. Това подсъзнателно желание има за цел да привлича мъжете. Това е и причината, поради която хубавата жена обикновено може да се види покрай хубава кола. Мъжете търсят преди всичко красиви жени, а жените - богати мъже. Тук красотата не е водещ фактор, поради което много хора недоумяват защо им са на хубавите жени грозни мъже, като има и по-хубави. Всъщност това, което кара жените да харесват богати мъже са не парите, както голяма част от тях и повечето от мъжете си мислят, а стабилността, която може да осигури такъв мъж. Това са отдавна известни факти, а и не се иска много мозък за да се стигне до тези изводи - всичко може да се обясни чрез Дарвиновата теория. По втория въпрос: не заговарям жени на улицата. Най-много да се загледам по някоя, но никога не ги заговарям. Колкото и красива да е една жена, рано или късно с красотата се свиква. Доста други неща са по-важни, от външността не трябва да се иска твърде много - стига да е в рамките на нормалното.
 50. 1 реакция
  Доста в правилна посока разсъждаваш. Колкото до споделеното от Madonna - в никакъв случай не бих я посъветвал да не взима на сериозно тези неща или да ги счита за шега. Който не вярва - нека не вярва. Но не и да дава съвети на другите, които могат да им костват четвърто посещение в бърза помощ. Към тези неща трябва да се подхожда с едно на ум.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...