Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 7.07.2012 от всички места

 1. 2 реакции
  Има няколко ревизии на това дъно. Първите две не поддържат отключване. Отключване поддържа MCP61M-M3 (V7.0/ V7.1) Това с отключването е на късмет, голям късмет, няма гаранции че дори и дъното да поддържа такава функция второто ядро ще е здраво.
 2. 2 реакции
 3. 1 реакция
  Ако дори за момент човек допусне, че призоваванията на Амнести интернешънъл към правителствата за известни промени в законодателствата преминават някаква граница и се превръщат в намеса във вътрешните работи, то в следващия момент идва тема като тази и става ясна идеята на исканията да бъдат криминализирани престъпленията от омраза. Неразбираемо ми е, че се укорява не определен тип поведение, а типът хора с определен поведенчески маниер. Склоняването към секс против нечия воля и сексуалното насилие е точно толкова укоримо и гадно, без значение дали е извършено от хетеро или хомосексуалист. Хомофобията идва да покаже не само омразата, но и страха, като всяка фобия. Давате ли си сметка, че точно хомофобите са повод за „тикането” на сексуалната ориентация на хомосексуалистите в очите на хетеросексуалните. П.П. Щях да продължа да си чета, без да се обаждам, ако не бях прочела този последен пост, с коментар за „истинският” човек. Е това вече е прекалено! Дори и да приемем само за един миг, че хомосексуалността е заболяване… Какво се получава? Че всички хора със заболявания не са истински хора? И трябва да им се помага не в посока лечение, а в посока осъзнаване на „човешкото” им естество. Въобще твърденията стигат толкова елементарно ниво, че вече са гротескни. И незнайно защо се сетих за това, че перверзия е всеки секс, в който ние не участваме.
 4. 1 реакция
  Стига сте си рекламирали проклетия Телерик!
 5. 1 реакция
  Гледах въпросния човек по Нова . Направи ми изключително впечатление не на човек с някакви проблеми ,а на човек за когото няма такива ,независимо какво ,как и кога се случва . Мисля че пича до такава степен се асоциира с Исус че иска дори да прилича на него . Мисля че са го забелязали всички . Коса ,брада ,ходи бос ,на лошото вика добро в желанието си каквото и да се случва все с добро да се говори ( визирам прибързания му изказ относно починалия от нахапване от кучета професор ) .Мисля че просто се е откъснал от действителността и живота му се върти около това да е над нещата който се случват около него -пак по примера на Исус . Нали той така ходил и все казвал " аз обичам всички ,даже и тези който ме мразят ,просто защото са човеци ) Та и нашия "Исус " иска да целува всички ,да прегръща всички ,всички са му братя . Понякога си мисля че особено телевизиите в желанието си да канят известни хора прекаляват и се получава ето това с Владко-Исус. Не мога да се досетя защо тия лигняри недоцицали все се появяват насам -натам и даже им се обръща внимание ,вместо да им се набие шута в задника и то яко за да усетят че освен целувки в живота има и ритници . Опаааааа.... забравих че тоя дрисльо нали се мисли за Исус ,като му набиеш шут в гъза ще се обърне и ще каже " Няма лошо. Обичам те ,ела да те целуна "
 6. 1 реакция
  Пускате компютъра и му пускате един тест за стабилност (в AIda64) чакате да загрее до към 50+ градуса някъде, гасите компютъра (изключвате го от мрежата) и започвате да сваляте охлаждането. Предполагам сте наясно, че има щипки и т.н? Ако не можете да се справите сами отидете в някой сервиз.
 7. 1 реакция
  По-принцип трябва, но ме мързи да правя такава. На който му се занимава да прави. Едного клипче от старо - от април месец, другото е някъде от юни мисля. Изискванията трябва да са като на 2-ката щом използва същия engine. За мен обаче това трябва да е expansion, не отделна игра. Вкарали са един лък и някое друго оръжие и толкова... Същия костюм, енджин, гадове...незнам. Може и да греша. Дано поне успеят да навържат историята, защото 2-ката не се справи добре с това. Все повече прилича на CoD...Развалиха играта! Не че пак няма да се играе, но трябваше 2 и 3 да са изцяло нова трилогия с друго име. Иначе идеята с лъка ме радва...Дивеча става ловец. Май са взели малко от епизода на Discovery - When aliens attack и този на National geographic - Alien invasion...когато хората губят градовете си и се крият из горите и нападаха с балони. Тук лъка се вписва идеално.
 8. 1 реакция
  Премахна ли стари драйвери преди да сложиш новите ?
 9. 1 реакция
  Изключи антивируса и защитната стена и пробвай. Ако не стане - Start- Search Box пишеш "Command Prompt" (без кавичките) Десен клик и "Run as Administrator" и пишеш fsutil resource setautoreset true c: Р Рестарт и си готов
 10. 1 реакция
  Затвори програмата, и тогава пробвай. Ако трябва провери в Task Manager (диспечер на задачите) за процес с име Domestic Kitchen , и ако има такъв - спираш го.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.