Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 7.07.2012 от всички места

 1. 3 реакции
  Нормално - дилърите се отчитат на местните мафиоти, те се отчитат на регионалните, а регионалните на Тиквата. Друго щеше да е, ако такива неща се продаваха само на лицензирани места, както алкохола и цигарите. Тогава непълнолетните щяха да имат силно орязан достъп, нямаше да пушат трева, смесена със синтетични наркотици, предизвикващи пристрастяване и лесно можеха да се налагат глоби на обектите, продаващи на непълнолетни. Че и данъци ще плащат... Нямаше да е както сега, децата да имат лесен достъп до хероин и друга синтетика и местните дилъри да ги зарибяват по всевъзможни начини да им стават абонати. Това е ефектът от забраната в цял свят. Не е да сме открили топлата вода.
 2. 2 реакции
  Мисля, че търсиш вечната си изява вземи си сложи две антивирусни ... аналогичен е въпроса, с дървени философи няма да изпадам в спорове.
 3. 1 реакция
  Боя се че няма логически грешки, заблуди или пък изместване на темата. Религиите не са сборници от задължения и забрани, и ако нещо не попада в тези две категории това далеч не означава че това не е част от съответната религия.Затова ти дадох примера с празнуването на Гергьов ден. Няма нищо в Библията по този повод, празнуването му не е задължително, но това съвсем не е основание православните да не празнуват. Така и с обрязването.Макар и да не е задължително, това не означава, че не е част от религията и не виждам защо да не се практикува
 4. 1 реакция
  Като видях темата си помислих че ще обсъждаме нещо от рода на защо Том Круз се развежда,а то какво било ! Те са прави че голяма част от линковете дан е кажа всички са с меко казано порнографско съдържание !
 5. 1 реакция
  Да ви кажа, тия тестове са та*ак работа. Пробвал съм такъв за домашни условия веднага след като дръпнах един джойнт, нищо не отчете. Като бях малък, баща ми ме хвана с цигара.. та ме накара пред него да изпуша 2-3 кутии като ги паля една от друга. Така се отказват разни неща.
 6. 1 реакция
  По този начин се правят на /важни/... дечорлигата ми и мен много ме дразнят гледаш млади здрави хубави дечица и опп цигарка в уста питам ги деца що пушите бе а те ми отговарят-ми защото другите го правят. Значи не е по тяхно желание а е за да не останат по-назад от връстниците си или по-голямите от тях! Понякога и семейната среда оказва огромно влияние върху тях,но според мен не е това начина да се спасиш от проблемите а да се изправиш срещу тях или ако не можеш сам потърси помощ!Не е ли по-голяма г*зария да НЕ пушиш да НЕ пиеш да НЕ се друсаш и да живееш повече и по-добре ?
 7. 1 реакция
 8. 1 реакция
  В цъфналата ръж Идейки си запъхтяна вечерта веднъж, Джени вир-водица стана в цъфналата ръж. Джени зъзне цяла, Джени пламва изведнъж. Бърза, мокра до колени, в цъфналата ръж. Ако някой срещне някой в цъфналата ръж и целуне този някой някого веднъж, то нима ще знае всякой де, кога веднъж някога целувал някой в цъфналата ръж? Робърт Бърнс
 9. 1 реакция
  Изключи антивируса и защитната стена и пробвай. Ако не стане - Start- Search Box пишеш "Command Prompt" (без кавичките) Десен клик и "Run as Administrator" и пишеш fsutil resource setautoreset true c: Р Рестарт и си готов
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.