Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 10.07.2012 от всички места

 1. 2 реакции
  12/100, ако е включен климатика.
 2. 2 реакции
  ACTA се промъква тихомълком в Наказателния кодекс Разбира се, проектът е подготвян във времената преди отхвърлянето на ACTA, а промени могат да му се правят при обсъжданията му в Министерски съвет и евентуално – на първо и второ четене в парламента.
 3. 2 реакции
  Не само двете, най-малко трима сме! Много сме! Е, по някоя и друга причина аз не бих могъл да си кръстосам краката, ама нейсе. А съчетаването на четене и облекчаване е (почти) висша форма на блаженство.
 4. 2 реакции
 5. 1 реакция
  Щъркелчета горят в гнездо до Симеоновград, добри хора ги спасяват Късо съединение подпали гнездото им Жечо от с. Навъсен спасил щъркелчетата Спасиха две малки щъркелчета, след като гнездото им се запали и падна на земята. Това стана днес до къщата на Жечо Тонев от симеоновградското село Навъсен, видя фоторепортер на Булфото. Около 13 часа той и съседите му видели как домът на безпомощните птици, построен на електрически стълб, гори и части от него падат в пламъци на земята. Обитателите му - две щъркелчета, които все още не могат да летят, милосърдния Жечо прибрал в двора на къщата си. След това се обадил на общината, откъдето пристигнала еколожката Таня Вълчева, а тя сигнализирала на РИОСВ – Хасково. Оттам ще ги настанят в центъра за диви животни – Стара Загора. За щастие младите птици не са пострадали при падането от гнездото. Служители на ЕВН отстраниха повредата, причинила късото съединение, което пък запали и унищожи гнездото на щъркелите. blitz.bg
 6. 1 реакция
  Ето и 1-та част тук Борисов, Цветанов, Дянков и Добрев се срещнаха с неудобните блогъри Премиерът Бойко Борисов и министрите Цветан Цветанов, Симеон Дянков и Делян Добрев се срещнаха днес с блогърите Асен Генов и Константин Павлов – Комитата, за да говорят за сайта Politikat.net, следящ обещанията на политиците. PolitiKat e марката, под която действа инициативата за ограничаване на политическото лицемерие и се реализира от фондация „14-ти януари“.
 7. 1 реакция
  Имаше два ъпдейта, които не трябва да сваляш. Едното беше Genuine advantage notification, а другото беше нещо свързано с интернет експлорър.
 8. 1 реакция
  Премиерът Бойко Борисов призна, че разговорът му с директора на Агенция „Митници“ Ваньо Танов за бизнесмена Михаил Михов – Мишо Бирата, е реален: http://novinite.bg/articles/15179 Цялото интервю - тук:
 9. 1 реакция
  Ааа, аз съм по-скромен, кафенце и цигарка ме задоволяват напълно в подобна ситуация
 10. 1 реакция
  сигурно като станеш вампир ставаш и граф
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.