Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 10.07.2012 от всички места

 1. 9 реакции
  Единствената пълна истина. Колко ти платиха да плюеш модел телефон на конкуренцията и да изкарваш шИтОС и пей пер клик Апп сторито на огризаната ябълка перфектна изработка?
 2. 6 реакции
  Винаги съм стоял твърдо зад: Ако не ползваш компютъра - гаси го та чак и от мрежата. Топлината и радиацията са по-малко, ен. потреблението също.....
 3. 5 реакции
  Ми много просто. Трябва само строго да съблюдаваш последователността Бритчет. Събуждаш се. Изсираш се. Ставаш. И си готов...
 4. 5 реакции
  ....и дет викаше една позната - отвреме навреме си кръстосвам и краката....
 5. 4 реакции
 6. 4 реакции
  1. Има - повечето Андроид телефони. Аргументацията е проста. iOS е писан да поддържа 3 устройства: iPad, iPhone и iPod Touch! А Андроид работи в хиляди устройства, различаващи се и по размери и по хардуер. Казано с прости думи, Андроид устройствата ще са по-нестабилни. 2.Приложенията за iPhone наброяват над половин милион. Лари още си мечтае за такова число. А и дори да имат повече, ти ми кажи, кое приложение ще е по-стабилно, това, което ще работи само на 3 устройства (които нямат особено големи хардуерни разлики) или такова, което ще работи на хиляди ? Хайде и успех с напрягането на сивото вещество. А Интел, къде си мислиш, че произвеждат?
 7. 3 реакции
  Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал „Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне“ и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал: - Добрее. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е, освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш. Шофьорът помислил и казал: - Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне. Полицаят казал: - Приятна събота и неделя!
 8. 3 реакции
  ASROCK Z77 PRO3 /Z77/LGA1155 - 1 бр. - 184.41 лв. I5-2500K /3.3G/6MB/BOX/LGA1155 - 1 бр. - 413.32 лв. CORSAIR 2x4GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.35V - 1 бр. - 113.02 лв. 1TB SEAGATE SATA 6G/7200/64M - 1 бр. - 163.51 лв. SAPPHIRE HD7850 2G GDDR5 PCIE HDMI DVII DUAL - 1 бр. - 439.66 лв. Thermaltake Commander MS-I Black USB3.0 VN400A1W2N - 1 бр. - 100.30 лв. PSU CM REAL POWER M620W - 1 бр. - 130.22 лв. Обща стойност - 1 544.43 лв. с ДДС Ако са ти много 1544лв, взимаш си за сега 4гб рам и падаш на 1500лв : )
 9. 3 реакции
  Има много полуистини, неверни неща, както и откровени глупости. Писача по-горе е написал един малък роман, та се чудя на коя глупост да отговоря по напред... И не, не си фанатик, а глупак. Първо, заглавието би могло спокойно да включи и iOS телефоните. Вярно е, при Android телефоните избора е огромен. Е, и? Android не забива при root, това е пълна глупост. Не съм чувал на някой да му е забил телефона от това. Точно обратното - root ти позволява да правиш почти всичко с телефона, но при Android, при Apple ти позволява да правиш неща, които при Android ги считаме за даденост. Приложенията при iOS и при Android към настоящия момент може и вече да са се изравнили. Факт е обаче, че при Android има повече безплатни приложения. Това, че не всяко приложение за Android е съвместимо с абсолютно всичко е повече от логично, имайки предвид огромното разнообразие от Android устройства. Е, моя телефон е съвместим с всичко, с малки изключения са приложения, които са единствено за таблети. Нататък aninfid е писал дрън, дрън, дрън,,, куп клупости. Ще обърна внимание на синхронизацията - ами точно тук, Android устройствата (всяко едно) е светлинни години по-напред от всеки един Apple боклук. Мога да синхронизирам чрез десетки начини и не съм зависим от гнилия софтуер на Apple. Имам пряк достъп до файловата система, мога да синхронизирам през Wi-Fi или през Bluetooth, през USB кабел, или през някоя от облачните услуги, мога да синхронизирам абсолютно всичко и където си искам, в Google акаунта ми или на компютъра, през едно или друго приложение. Мога да синхронизирам снимките си в Picasa или Dropbox, контактите синхронизирам с най-добрата пощенска услуга - Gmail. Календара и задачите - с Google календара. Приложения за целта - колкото искаш и то качествени. Мога да синхронизирам при определени условия, примерно когато съм към домашната мрежа, а не в някое кафе. И това го настройвам автоматично. Също така, без никакво мое участие, мога да накарам телефона да извърши куп задачи при настъпване на определени условия. Да спре или пусне Wi-Fi, Bluetooth, 2/3G, да изпрати SMS, да поздрави някога по email, да пусне файл или приложение и т.н. Все неща, които за iOS са абсолютно немислими. За мен е абсолютно непонятно как е възможно при iOS да нямаш достъп до музиката си, до контактите си, до снимките си, до видеото, което ти си правил... Нямаш достъп до картата си памет, защото изобщо липсва такава. При Android за минутка получавам безжичен достъп до устройството през браузъра и мога да си сваля и кача каквото си поискам, без да се съобразявам с някакви ограничения. И за вирусите момчето е писало глупости, но много вече се изписа по въпроса, да хване да прочете какво е писано в някои от другите теми.
 10. 3 реакции
  Специално за такъв тип дреболии не отказвам. Трябва някой много да го мразя, за да го оставя да се мъчи с гнусен и бавен уиндоус Особено ако е това диванче, нали : Веднага да го пускаш адаша от бутилката
 11. 3 реакции
  бисквитка тогава, а ? Усмихнете се -утре вероятно ще бъде по-зле
 12. 3 реакции
  Срещат се двама цигани. - Как е? - Зле е. - Защо зле? - Жена ми спи с лорд Балтимор. - Да, не е добре. - Вярно, че и аз спя с неговата жена. - Това е добре. - Не е добре. Има две деца от мен. - Това е зле. - Но и от лорда жена ми има две деца. - Тогава сте квит! - Къв квит, бе?! Аз му правя лордове, а той на мен цигани…..!!
 13. 3 реакции
  А погледнато от друга гледна точка Windows Phone е най-старата и отработена ОС. За нея също са налични немалко приложения По повод приложенията: не мислите ли че е по-разумно да се гледа какви приложения има за дадена платформа, а не колко. Според мен качеството и полезността на приложенията е много по-важна от количеството им
 14. 3 реакции
 15. 3 реакции
  аз пък си тропкам удобно във всякакви ситуации-и седнал, и клекнал, и легнал .....само с глава надолу не съм пробвал
 16. 3 реакции
  Какво е киреч? При търсене попаднах на това http://www.bgjargon....d/meaning/киреч Тодоре,Тодоре ....
 17. 3 реакции
  Айде да си лягаме, кво ще каже бандата... Тиха, нежна, разхладителна, спокойна и отморителна нощ. Малко тишина и от мен... Пък!
 18. 3 реакции
  Въпроса не ти е съвсем точен, защото основните неща, като офис програми, четци, браузъри и т.н. ги има на всяка една платформа. Тук по-скоро бих говорил за интеграцията на приложенията. Например, при Android повечето от бизнес приложенията са интегрирани с услугите на Google и са много добре интегрирани - календари, приложения за задачи, лог на SMS-и и обаждания се интегрират отлично с gmail, Google календар и Google задачи. Файловите мениджъри, офис пакетите и приложения като Folder Sync се интегрират отлично с Google drive, DropBox, Box, SugarSync и т.н. Телефон с Android - ползваш пълноценно всички услуги на Google, адресната книга се синхронизира с Gmail, снимките с Picasa и т.н. SIM картата ми е абсолютно празна, но и да сменя телефона, за минута-две имам всичко което ми е нужно. Другото, което мога да кажа за приложенията, наистина качествените приложения са платените приложения. Но какъв е проблема, при положение, че си дал м/у 600 и 1200 лева за телефон, да похарчиш примерно 100 лева за приложения?... Още повече, че приложенията можеш да си ги ползваш на неограничен брой устройства и телефони. Ето и две приложения, които може и да ги няма за другите платформи - например Tasker или пък Call Master. И двете са сравнително скъпи приложения, но за много от приложенията от време на време има промоции, например наскоро се възползвах от една промоция на OfficeSuite Pro 6 и OfficeSuite Font Package, като си ги купих за общо около 3 лв. Ето и едно безплатно, което предполагам го има само за Android и много ме зарадва, тъй като съм фен на Baldur's Gate - GemRB Относно сигурността и зловредните приложения - 1. винаги преди да инсталирам дадено приложение чета отзиви от потребители, предимно отрицателните; 2. инсталирам предимно приложения, инсталирани от поне 10 или 100k потребители; 3. винаги чета т.нар. Permissions; 4. нямам антивирусна, но пък ползвам LBE Privacy Guard, което приложение дава пълен контрол в/у това, което може да прави дадено приложение.
 19. 3 реакции
 20. 3 реакции
  Доста голяма, скайп ползва голяма част от функционалността на ИЕ за дейности, различни от свързване към супернодове, предаване/приемане на звук и изображение
 21. 2 реакции
  Здравейте ! От това което прочитам като написано от автора ми става ясно че не е използвал надежден антивирусен софтуер. Днес е преинсталирал 2 пъти, но и 10 пъти да го направи ако копията на Уиндоус който използва не са читави ефекта ще е същия . Не се знае как прави самата инсталация на чисто или без формат (ако е пробвал Уиндоус 7 опцията не се вижда директно ) . Моя съвет е да си изтегли чисто копие на Уиндоус 7 или XP SP3 което не е пипано и доработвано ,и да го инсталира на чисто . Има вероятност и на другите дялове да са се набутали всевъзможни "гадини " и при самото стартиране на експлоръра да прецакват всичко .
 22. 2 реакции
  Проблема ти може да не е софтуерен. А има и такива вируси в момента, при които ако ги хванеш трябва да унищожиш цялата информация.
 23. 2 реакции
  Един рибар хванал златната рибка,тогава тя му казала: - Пусни ме и ще ти изпълня едно желание. Той си пожелал,винаги да свършват заедно с жена си. Рибката изпълнила желанието му,той си тръгнал и докато пътувал към вкъщи, свършил 3 пъти...
 24. 2 реакции
  От версия 2.1(ли даже 1.6)андроид има синхронизация чрез google,снимките се качват в пикаса,а за контактите човек няма грижи.Така че повечето писаници са пълни идиотии.Аз съм имал android устройство,а в момента имам iphone 4.Е,андроида по-си ме кефи.Ако си с актуален телефон,всичко от маркета ще ти върви.За въпроса с ъпдейтите-това вече е проблем на производителите,но има и неофициални ъпдейти които са достатъчно качествени(например Cyanogenmod).Симбиана в момента е най-голямата че*ия.Нокиа продължават да правят страхотни телефони,но проблема им е че ги осират с тази ос за която вече и skype няма...Така че андроид е страхотна операционна система,факт е че има и -,но има и много +.Същото е и с IOS,въпрос на предпочитания.Лично аз предпочитам Android(въпреки че имам 2 iphone-a).А,за вирусите-на стария ми андроид телефон съм слагал какви ли не приложения от 3-ти страни(които не присъстват в google play)и проблем с вируси никога не съм имал,а редовно си сканирах.Това е градска легенда с която фанатизираните Apple-фенове-каруцари се опитват да покажат колко са готини за това че имат iDevice вместо нещо друго.А,почти всеки производител оптимизира андроид за неговото си устройство,и разкарва всичко излишно.Почти както с ios,заради това е невъзможно да инсталираш бекъп на андроид от едно към друго устройство. И какво е заключението?-Автора е фанатизиран Apple-фен-каруцар.
 25. 2 реакции
 26. 2 реакции
 27. 2 реакции
  Пропусна Windows Phone, за него също има разни троянци. Всъщност няма гаранция за зараза при която и да е съвременна мобилна операционна система. Това не е критерий, по който да се определя качеството на ОС. Понеже стана дума за андроид в момента има сума ти приложения за защита на системата, има ги в Google Play - безплатни и платени. P.S. Малко извън темата. За jailbreak, root и пр. не се ли използва експлоит? Експлоитът какво представлява? Няма значение каква е ОС.
 28. 2 реакции
  Може би Samsung Galaxy S Plus, защото HTC с новата си серия от тази година счупиха рекордите с хардуерни проблеми. При HTC Оne V също се срещат дефекти, ето примери от 4PDA, както и още един от androidbg.com. Всъщност никой не е застрахован от дефект, но е малко неудобно са станеш постоянен клиент на сервизите само заради марката HTC. P.S. Забелязахте ли, че в тази тема почти всички (с редки изключения) не са използвали WP7 и го коментират? Много лесно се съгласявате. Рагледайте някой форум, например руския 4PDA, там са заедно всички мобилни ОС и има страхотни коментари и упътвания.
 29. 2 реакции
  Хората сме различни, харесваме различни цветове,храни, напитки, предмети това е хубаво. Светът е интересен защото е шарен различен и многообразен. Искам малък умен, симпатичен телефон с добра батерия и на добра цена. Самсунг и Андроид ми дават точно това. Моя смартфон струва точно 100 евро и може да прави всичко което може и прехваления айфон, отстъпва единствено в дисплея но това все пак е телефон. Приложенията са стотици хиляди, обновленията на ОС излизат през 2-3 месеца.
 30. 2 реакции
  12/100, ако е включен климатика.
 31. 2 реакции
  Много ми хареса логиката - Нека да има само един телефон за да бъде изборът лесен... - тогава вече наистина щеш нещеш ще си купуваш ла**а...
 32. 2 реакции
  Кутията е красива, но като гледам това захранване дето е в нея и тези 51лв дето струва всичко и ламарините на задния панел, не бих е закупил.Много по-добър избор щеше да е http://nikem-bg.net/computer-components/CM-ELITE-370-BLACK-NO-PSU/description.html .С дъното си направил почти добра покупка, казвам почти заради наличието на само 1 сата3 порт и липсата на усб 3, като за 15лв отгоре се взима http://nikem-bg.net/computer-components/ASROCK-B75-PRO3-M--B75-1155/description.html с всички налични екстрички за свръзка.Захранването е боклук!!!Съжалявам за директността, но това е реалния оглед на тези части и моето мнение.Питай преди да купуваш!!!! За процесор, добре си се ориентирал.Паметта, към която си се ориентирал е не налична, погледни http://nikem-bg.net/computer-components/4GB-DDR3-1333-A-DATA-PRO . За тази система, скоростта на паметта не е от голямо значение, наблегни на обема.Препоръчвам ти тази, защото ще ти свърши работа и цената и не е висока, пък и си дал за пример 4гб.Паметите в момента са евтини, би трябвало да го знаеш, въсползвай се от това!!!Видеокарта, не си казал дали ще играеш игри, ами хард диск??Уточни се, кажи бюджета и да дадем съвет пред свършен факт!
 33. 2 реакции
 34. 2 реакции
  ACTA се промъква тихомълком в Наказателния кодекс Разбира се, проектът е подготвян във времената преди отхвърлянето на ACTA, а промени могат да му се правят при обсъжданията му в Министерски съвет и евентуално – на първо и второ четене в парламента.
 35. 2 реакции
  а, то изобщо няма да го подпишат, аз вчера се кахърях от де ще вземат парите : Подписването на колективния трудов договор се отлага хихиххихх "Поради огромния зрителски интерес ще повторим предаването" смешници ....
 36. 2 реакции
  баси безсмисления пост - ти инсталирал ли си програма на компютър който не се включва? дефектиралата памет не прави черти, а друг тип артефакти (точки и триъгълници)
 37. 2 реакции
  Захранването реално е 400W и е OEM на FSP -посредствено, с ниска ефективност. Относно видеокартата вместо 560Ti за малко отгоре може да вземеш HD7850 - много по-добра е, много по-икономична, но това захранване наистина е от най-бюджетната серия на CM и не препоръчително да се ползва с такъв клас компютър - не заради мощността, а заради качеството. Един Seasonic, Corsair или CM, но SilentPro или GX от новата ревизия(OEM на Enhance) с мощност около 500W ще е напълно достатъчно.
 38. 2 реакции
  Не само двете, най-малко трима сме! Много сме! Е, по някоя и друга причина аз не бих могъл да си кръстосам краката, ама нейсе. А съчетаването на четене и облекчаване е (почти) висша форма на блаженство.
 39. 2 реакции
  То е хубаво човек да си клекне на теферич и да си се*е, се*е... Само че аз съм свикнала да чета седнала
 40. 2 реакции
 41. 2 реакции
 42. 2 реакции
  Както ти казах до тука температурите са ти чудесни, aз съм със 5 харда които ги обдухват 2 120-ки и температурите са между ~33 (най-студения) и ~36 (най-топлия) градуса при ~27 стайна, a при стайна 30+ е нормално да надвишават 40. Така или иначе дори и да вземеш такъв охладител температурите във най-добрия случай ще паднат със 2 градуса (силно се съмнявам де), а и от друга страна за да стигнат въздушния поток който ти прави вентилатора на кутията, то перките на охладителя за харда трябва да са на 10 000+RPM, което ще наподобява шума на реактивни двигатели. Ако пък перката ти бучи много винаги можеш да я смениш със например Noiseblocker 120mm 1500RPM.
 43. 2 реакции
  Ето така се създават клюките Само ТУК и СЕГА - ТОП НОВИНА! В един от най-реномираните български форуми се е появил тъмен субект, който пише под ника algor. Този потен абориген си позволява да овонява дори най-чистите теми, вършейки физиологичните си нужди в тях. Почтените потребители и многобройните гости на форума са принудени да влизат с противогази в темите, където е бил този безпардонен индивид. Предвид опасността от поява на опасни зарази, на форумните власти е препоръчано създаването на специален санитарен корпус, който да отговаря за почистването и дезинфекцията след въпросния algor. На потребителите и гостите на форума се препоръчва да го ползват само при крайна необходимост. Автор не се чете Да не вземеш да оскверниш и тази клюка Нищо лично, просто се шегувам.
 44. 2 реакции
 45. 2 реакции
 46. 2 реакции
  Ако има възможност да се постави 120 или 140 мм вентилатор, примерно на предния панел, е по-добрия и по-безшумния вариант. По-рано ползвах подобни, събират доста прах и започват да бучат.
 47. 2 реакции
  Двама приятели си говорят за жените си и единият казва: - Не мога да ги разбера тия жени! Моята помни на коя дата сме се запознали, къде сме се срещнали, какво съм й казал аз, какво ми е казала тя, в кое кафене сме отишли на първата среща… Не можеш да си представиш какви неща още! А аз, братче, нищо от това не си спомням! Другият помислил и казал: - Виж какво! Ти помниш ли, когато хвана първия си голям шаран? - Е как да не помня! Беше на язовир Доспат, бяхме отишли петък вечер, 12 април преди 5 години. Петък през нощта нищо не ми клъвна! Чак неделя сутринта видях, че се е закачил, вадих го един час - беше 5,2 кг ! Накрая Пешо влезе с ботушите да го вади с кепчето, щото оня се мяташе така здраво, че мислех, че ще ми изкубне въдицата от ръцете ... - А мислиш ли, че шарана помни нещо? ******************* Наблюдение в аграрния сектор: Има само една планета, на която всички кокошки са щастливи и това е Планета Пайнер. ******************* Живяли някога две приятелки. Те така ненавиждали мъжете, че си обещали, никога да не се омъжат. Преселили се в една квартира. Даже си взели и котка. И поради жестоката ненавист към съществата от мъжки пол, не пускали котката да ходи навън при котараците. Минало много време и изведнъж се появил младеж, който нарушил идилията, като взел за жена едната приятелка. Със сълзи на очи се разделили двете, когато младоженците тръгнали на сватбено пътешествие. И обещала омъжената на своята приятелка, всеки ден да й изпраща телеграми. Минал ден, минали два, минала седмица ...никакви вести от малдоженците. Едва на третата седмица се получава телеграма. Развълнувана втората приятелка отваря телеграмата, а вътре пише: "- ВЕДНАГА ПУСНИ КОТКАТА НАВЪН!"
 48. 2 реакции
 49. 2 реакции
  1. могат да се махнат само някои части на ИЕ, не и целия, прекалено силно е интегриран с ОС 2. скайп вероятно ще е силно орязан от към фунционалност ако въобще пожелае да се стартира и/или свърже
 50. 2 реакции
  Ето няколко снимки и от мен....
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.