Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 10.07.2012 от всички места

 1. 2 реакции
  Здравейте ! От това което прочитам като написано от автора ми става ясно че не е използвал надежден антивирусен софтуер. Днес е преинсталирал 2 пъти, но и 10 пъти да го направи ако копията на Уиндоус който използва не са читави ефекта ще е същия . Не се знае как прави самата инсталация на чисто или без формат (ако е пробвал Уиндоус 7 опцията не се вижда директно ) . Моя съвет е да си изтегли чисто копие на Уиндоус 7 или XP SP3 което не е пипано и доработвано ,и да го инсталира на чисто . Има вероятност и на другите дялове да са се набутали всевъзможни "гадини " и при самото стартиране на експлоръра да прецакват всичко .
 2. 2 реакции
  Може би Samsung Galaxy S Plus, защото HTC с новата си серия от тази година счупиха рекордите с хардуерни проблеми. При HTC Оne V също се срещат дефекти, ето примери от 4PDA, както и още един от androidbg.com. Всъщност никой не е застрахован от дефект, но е малко неудобно са станеш постоянен клиент на сервизите само заради марката HTC. P.S. Забелязахте ли, че в тази тема почти всички (с редки изключения) не са използвали WP7 и го коментират? Много лесно се съгласявате. Рагледайте някой форум, например руския 4PDA, там са заедно всички мобилни ОС и има страхотни коментари и упътвания.
 3. 2 реакции
  Кутията е красива, но като гледам това захранване дето е в нея и тези 51лв дето струва всичко и ламарините на задния панел, не бих е закупил.Много по-добър избор щеше да е http://nikem-bg.net/computer-components/CM-ELITE-370-BLACK-NO-PSU/description.html .С дъното си направил почти добра покупка, казвам почти заради наличието на само 1 сата3 порт и липсата на усб 3, като за 15лв отгоре се взима http://nikem-bg.net/computer-components/ASROCK-B75-PRO3-M--B75-1155/description.html с всички налични екстрички за свръзка.Захранването е боклук!!!Съжалявам за директността, но това е реалния оглед на тези части и моето мнение.Питай преди да купуваш!!!! За процесор, добре си се ориентирал.Паметта, към която си се ориентирал е не налична, погледни http://nikem-bg.net/computer-components/4GB-DDR3-1333-A-DATA-PRO . За тази система, скоростта на паметта не е от голямо значение, наблегни на обема.Препоръчвам ти тази, защото ще ти свърши работа и цената и не е висока, пък и си дал за пример 4гб.Паметите в момента са евтини, би трябвало да го знаеш, въсползвай се от това!!!Видеокарта, не си казал дали ще играеш игри, ами хард диск??Уточни се, кажи бюджета и да дадем съвет пред свършен факт!
 4. 2 реакции
  баси безсмисления пост - ти инсталирал ли си програма на компютър който не се включва? дефектиралата памет не прави черти, а друг тип артефакти (точки и триъгълници)
 5. 2 реакции
  Захранването реално е 400W и е OEM на FSP -посредствено, с ниска ефективност. Относно видеокартата вместо 560Ti за малко отгоре може да вземеш HD7850 - много по-добра е, много по-икономична, но това захранване наистина е от най-бюджетната серия на CM и не препоръчително да се ползва с такъв клас компютър - не заради мощността, а заради качеството. Един Seasonic, Corsair или CM, но SilentPro или GX от новата ревизия(OEM на Enhance) с мощност около 500W ще е напълно достатъчно.
 6. 1 реакция
  Знаеш ли, че така и стана. Деинсталирах PC Suite, след това инсталирах само въпросния USB driver за 6300. После го деинсталирах и него, щото ми щукна нещо. Сега нямам проблем, просто драйвърът е инсталиран, явно. Сигурно, ако искам да го махна на практика, няма да успея. Иначе задавам различен режим на USB връзката в телефона - някакъв Data Store или нещо такова и ми го разпознава като следващ ("I") device и виждам точно MemoryCard, представена чрез папките в нея. Точно това, което ми трябва. Благодаря ти!
 7. 1 реакция
  Това захранване не е много хубаво.
 8. 1 реакция
  Изглежда, че почти го няма в системата ви. Нека проверим: Изтеглете SystemLook и запазете програмата на десктопа. Кликнете два пъти върху SystemLook.exe, за да стартирате програмата.Копирайте съдържанието от цитата по-долу в текстовото поле на програмата: :folderfind *Yontoo* :regfind Yontoo Кликнете на бутона Look, за да започне сканирането.Когато сканирането завърши ще се отвори Notepad с резултата от сканирането. После публикувайте лог файла в следващия си коментар.
 9. 1 реакция
  Темата няма как да не се превърне в безсмислен спор... Нима очакваш, като ползвам Android, да ти препоръчам wp7 или обратното... Всеки ще даде глас за това, което ползва. Има и по-лош вариант, хора, които не ползват смартфон да дадат мнение... Лично за мен, в момента не виждам особени перспективи за мобилната OS на Microsoft, още по-малко за Nokia. В момента ако трябва да си купувам нов телефон, бих се насочил към новите телефони на Sony / Sony Ericsson - едни от най-добрите камери и дисплей, както и най-добрия дизайн, който се отличава от всички останали. Относно менютата, то колко да е сложно менюто с настройки на един телефон - няколко реда текст... Не те разбрах, честно...
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.