Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 15.07.2012 от всички места

 1. 4 реакции
  Ще си позволя да ти отговоря за моето лично възмущение от тази тема. Подчертавам обаче - непоносимост имам към нескопосано написани, оформени и поддържани теми, а не към клюките като такива. От самото начало тук се постват някакви безмислени линкове към още по-безмислени и никому неизвестни сайтове, в които се списват статиите на (меко казано) неграмотно-жаргонен и уличен език, който е много далече от журналистиката. Последната - всички знаем, надявам се - е такава, дори в жълтите издания (по света, но не и у нас). Всички тези теми, темички, линкчета, "пикантерийки", слухове и простотийки, всеки един от нас ги знае и с едно гугълване бързо веднага стига и сам до тях. Дали ги отваря и дали му харесва написаното е друга бира. Изреденото по-горе обаче е много далеч от клюките (по моите скромни разбирания). Ако тук се пускаха разни чути-подочути неща, попрочетени тук-там две-три думи...ако след това някой друг е прочел И в чужди издания нещо интересно, видял е снимки папарашки и пикантерийки всякакви и му се занимава да пусне тук 20-30 думи в лежерен превод, гарнирани с някоя снимка, е те това аз разбирам клюка и то такава, за която не винаги се пише у нас. Затова и няколко пъти казах, че темата в този си вид е безмислена и изпразнена от съдържание още преди да видим съдържанието. Разбира се, оставям едни 5-10% за що-годе интересни неща, които може би все пак са попаднали и тук. Ключовата дума на предното изречение е "може би". Спирам до тук, за да не пиша Война и мир отново. Опитах по най-простичкия начин да си аргументирам позицията с "пишането", защото в същността си съм и прост човек с прости идеи, прости желания, прости думички и прости простотии. пп. Всъщност интересното в случая е, че ни съвпадат мненията с повечето хора, писали в темата. Което трябва да говори много на автора... Той, обаче, вместо да се позамисли малко и да се опита да предизвика интереса на аудиторията по някакъв начин, прави точно обратното и напук. Справка - по-горе някои от постовете му. Живи и здрави - щом ви кефи този начин на споделяне, действайте си. Аз лично бих потърсил вариант да се разнообази информацията и да привлече повечко хора да взимат участие и да дискутират инфото, а не само линкове да се плескат.
 2. 3 реакции
  Благодаря на домакините - за чудното посрещане... Благодаря на компанията - за хубавото прекарване... Благодаря на майстора - за хубавата майстория... Благодаря на Емата - за ябълковото щастие... Благодаря на Крокодила - за безаварийното возене... Благодаря!
 3. 2 реакции
  За Уиш; За капитана: http://www.youtube.com/watch?v=u1TiVpu2Vqo
 4. 1 реакция
  Сондата "Нови Хоризонти" на NASA , утре рано сутринта ще доближи до планетата джудже Плутон на по-малко от 1000 дни полет от времето, в което ще стартира пълноценното наблюдение и 1093 дни до момента на максимално сближаване! В момента брояча показва: DAYS HRS MINS SECS Плутон, е едно от най-обсъжданите от астрономите външни тела в Слънчевата система. Доскоро, при това в продължение на десетки години след като е открита от американският астроном Клайд Томбо през вече далечната 1930г., Плутон има статута на девета планета. Това се променя на 24-ти Август 2006г., когато Международния Астрономически Съюз променя определенията на няколко небесни тела, между които е и настоящата планета джудже(dwarf planet). Независимо от незавидното определение Плутон разполага с цели 5 спътника! Ъпдейта със спътник №5(P5) се състоя съвсем скоро, след като беше забелязан на снимки направени от космическият телескоп Хъбъл. По-интересно, обаче е не броят на спътниците, а съотношението на големините между тази на Плутон и главният и спътник - Харон... Повече за Нови Хоризонти на сайта на NASA и на сайта на лабораторията, в която се е извършил проекта и монтажа. В Уикипедия(на английски; на български).
 5. 1 реакция
  А бе да ти кажа аз лично нямам против на мой гъз да прай форума нещо интересно, но повечето хора дори и майтапа приемат "злобливо". пп. Имаме си пресен пример с оная тема с гейския парад в Новините... Аман от злоба и неприязън. Да вземат да направят един раздел "Майтапи, ташаци и бъзици на всеки с всеки", че иначе няма да станат нещата.
 6. 1 реакция
  algor, прав си. И според мен темата би трябвало да се развие по друг начин, за да стане интересна за широк кръг от хора. Преди дни, когато писах "клюката" за теб, в главата ми се блъскаше идеята да направим забавна тема "Форумни клюки", в която незлобливо да се обсъждаме един друг. Но ми се стори неудобно да давам идеи, въпреки че сега го направих.
 7. 1 реакция
  Друга тема в друг раздел ми припомни за тази тема, която бях забравила (някои ще кажат, че страдам от Алцхаймер ). Част от манталитета български е да ровим в чуждия живот, измъквайки от него разни "пикантерии", които доукрасени от злобата и завистта да правим обществено достояние. Какво по-приятно изживяване от това, да видиш врага си затрупан с ла*на, а ти да блестиш на този фон облечен в бели дрешки и ореол на светец?! Не съм сигурна, че някога ще преодолеем тази слабост към клюките, която според мен много, много ни пречи... Единственото което можем да направим е да свикнем с клюките и да не им обръщаме внимание.
 8. 1 реакция
  Едни колекционират салфетки, други гаджета, трети си колекционираме сълзи ! Всеки луд с номера си, нали знаеш !
 9. 1 реакция
  съжелявам, че прочетох само последните 3. последните све са много оптимистични, много ми харесаха. особено "Живота продължва" мисля че е страхотен пример как трябва да се постъпва, коато се случи нещо толкова обичайно и неприятно. и все пак за "Защо аз?", аз пък си мисля че всички си го задаваме този въпрос през целия си живот, не само накрая, задаваме си го когато взимаме всички онези рутинни решения за които пишеш, smirena. браво, много ми харесаха и ме заредиха с положителни емоции, мерси
 10. 1 реакция
  Радвам се за теб,Слънчице Щастлива съм-че си я намерила Нека остане завинаги с вас
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.