Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 22.07.2012 от всички места

 1. 2 реакции
  Няма значение дали изобщо ще ги запишеш и запазиш някъде. Изпълни ги и ги изтрий. Или просто ги пусни направо от архива - те ще се разархивират във временна директория.
 2. 2 реакции
  Първо, че тук няма да ти се помогне с кракерски истории, второ, че такъв тип програми ще ти създадат повече ядове, отколкото ако се хванеш да си намериш и инсталираш ръчно всички драйвери, които ти трябват.
 3. 1 реакция
  Сякаш и на мен. По-лесно и удобно ми е и се събират повече програми на една страница при преглеждането!
 4. 1 реакция
  Усилвател, колони - модел,марки
 5. 1 реакция
  Здравей ! Такова нещо функцията System Restore да не работи защото Windows е еди какъв си няма . За много хора особено като в настоящия случай тази функция е направо "животоспасяваща " Прсто трябва да и ограничи обема който ще използва ,да изтрие точките до този момент и да си я остави включена само за дял "С" . Лек ден ти желая
 6. 1 реакция
  Отговора е прост ,без разтягане на локуми за опции и възможности . Щом не искаш да се запазва нищо - Форматираш "С" и си правиш чиста инсталация . Ако не форматираш дяла може да си създадеш глупави и ненужни проблеми в последствие след новата инсталация и похабяване на обем от диска ти . Това е . Правилото за грамотна и добра преинсталация винаги е било само едно- форматиране на дяла на който ще е операционната система . Ако не форматираш ще ти се запазят всички инсталирани програми и т.н ,но по този начин не постигаш никакъв ефект от преинсталацията. Успех ти желая .
 7. 1 реакция
 8. 1 реакция
  Софтуера е скъп, ако е оригинален и е от рода на няколко хиляди лева. Това с постоянно връщане на настройките, когато ходиш на профилактика не ти го препоръчвам, защото съм имал проблем при такива настройки на кола. Проблемната кола беше Ауди и при трансфер и настройка се прекъсна връзката между лаптопа, където е програмата и компютъра на колата, поради дефектен кабел между тях. Нещо окъси. Резултата беше 12000 лева в сервиза.
 9. 1 реакция
  Аз ти препоръчвам: ASROCK Z77 PRO3 /Z77/LGA1155 I5-3550 /3.3G/6MB/BOX/LGA1155 2X2G DDR3 1600 KINGST HYPRX BL Обща стойност: 647.63 лв. с ДДС но ако клокваш това: ASROCK Z77 PRO3 /Z77/LGA1155 I5-2500K /3.3G/6MB/BOX/LGA1155 2X2G DDR3 1600 KINGST HYPRX BL Обща стойност: 659.57 лв. с ДДС сложил съм процесор от 2-рото поколение на интел от сокет 1155 - Sandy Bridge , защото са по-хладки от Ivy brydge и са подхoдящи за овърклок
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.