Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 22.07.2012 от всички места

 1. 6 реакции
  Роди ми се син! Каня всички приятели да го отпразнуваме. Поради кризата, моля да идвате вече пияни!
 2. 5 реакции
  Влиза маскиран мъж с пистолет в клиника за биологичен материал. Всички се разпищяват, той гърми веднъж в тавана и всичко утихва. - Това е обир, никой да не мърда! - извикал бандитът. Една сестра леко се понадигнала: - Извинете, господине, но леко сте се объркал. Това тук не е банка. Разполагаме само със сперма. - Не ме интересува! Извикайте главната сестра и донесете спермата от цялата клиника! - отвърнал маскираният. Извикали сестрата. Тя разтреперана се изправила пред нападателя. Той ? посочил с оръжието към спермата и изкрещял: - Пий! - Ама... - опитала се да възрази главната сестра. - Няма ама. Пий ти казах! - заповядал пак въоръженият. Сестрата разбрала, че няма избор и почнала да пие. След малко мъжът свалил маската си, погледнал я нежно, усмихнал се и ? казал: - Видя ли ма,жена!!! Видя ли, че не е толкова страшно. А у дома само се дърпаш.
 3. 4 реакции
  Вълните на морето са жени, избягали от къщите - окови. Ела, една вълна сама стани, сестра на вятъра бъди отново. Ела, сред най-дълбокото иди, при царството на тъмните стихии. Била ли си обичана преди- едва сега ще можеш да откриеш. Страхливия ще седне на брега, ще шепне колко много ти е верен, безсилния ще плаче от тъга, а истинския сам ще те намери. Ще иска той с прегръдка да те спре, но ти не се завръщай, нито спирай. Вълната е вълна насред море. А тръгне ли към плиткото - умира. Евтим Евтимов
 4. 4 реакции
  Ха.ха.ха.ха. Цирка стана пълен. Ал Кайда била поела отговорност за атентата.Това е дежурния рефрен - Ал Кайда. Когато всички версии се провалиха с гръм и трясък идва - Ал Кайда. Малка подробност е, че Ал Кайда е всичко друго на света, но не и шиитска организация. Напротив, доколкото това е реална организация, а не пропагандна измислица на САЩ, то самите американции и приписват като един от враговете и именно шиитите. Израел обаче твърди че атентата е дело на Иранци, които са имено шиитите. Винаги обаче, когато на Ал Кайда се припише я атентат, я накое друго "добро" дело,то веднага часове след подобно събитие винаги е имало изявление от сайта им.Сега обаче няма такова и то три дни по-късно. Така резервният вариант се пропука след основния, чийто версии вече веселят мало и голямо. Терорджията беше американец, после арабин, после иранец, накрая очите му сини, а сигурно той пък е зелен. Сега терорджиите били трима и пак има от всичко по-малко.Някой си държал главата настрани от това веднага се праскат такива изводи, които биха накарали самият Шерлок Холмс да умре от комплекс за малоценност. В сбъркания сценарий по стара традиция намериха документите на терорджията.Така стана на и на 11.09.2001.Намериха шофьорската книжка на един от самоубийците. Голям сеир тогава беше, когато набедения за умрял терорджия даде интервю по телевизията в Саудитска Арабия. И сега шоуто е същото всеки ден - нова версия, напълно потвърдена, но в противоречие със досегашните, които пак тъй "безупречно" бяха потвърдени в хода на разследванията. Но след като се стигна и до Ал Кайда - резила е пъле.Във дългата ръка на Ал Кайда вярват само умствено ощетените.
 5. 4 реакции
  Личният ми доФтур , каза да пия само по една бира на ден и ето , току що ми я докараха! Ай наздраве , мезето ще си го търсите от Вилиту!
 6. 3 реакции
  Ликът ти е запечатан дълбоко в сърцето ми
 7. 3 реакции
  Да са ми живи и здрави комшиите, че са с отключена мрежа и си крадвам нет Батко ви е селянче, но и на село пак е в мрежата
 8. 3 реакции
  Мен ме е баннал Дянков, така че не ме мисли
 9. 3 реакции
  Тъй им се пада....Да се научат как с пот се вади хляба.... А не с мръсен спам.... п.п. Всички пишещи в работно време да се баннат за неопределен срок....До второ мое нареждане.... Всяка стотинка е тройно заработена....
 10. 3 реакции
  да не забравяме и ваканциите...............................
 11. 3 реакции
  Вярно, даже и там заработва!
 12. 3 реакции
  Месеца на отпуските е и форумната врачка е на море. Но пък ако вземеш да прегледаш важните теми в раздел хардуер и опиташ пак да зададеш въпроса може и да ти се помогне..
 13. 3 реакции
  Panda Cloud 2.0.0 Changelog: - Community-based firewall (pro edition only). - New cloud-based disinfection engine. - New behavioral analysis engine in the free edition. - Improved offline protection. - Process monitor allows seeing Internet connections on a per process basis. - Improved performance and 50% faster scans. - New advanced configuration options such as asking for confirmation before neutralizing. - Compatibility with Windows 8. - New interface. - Ability to manage different licenses.
 14. 3 реакции
  Подкрепям това за медиите. Просто години наред всеки, който се интересува, може да проследи, че от CNN, през BBC до БТВ и подобни се въртят едни и същи новини. По бг обществените телевизии вече няма значение кой канал ще натиснеш, всички дават 99% едно и също съдържание, от доста време и най-посещаваните интернет сайтове са подобна плява. Това в едно нормално общество няма как да стане. Искрящо ясно е, че има координация между медиите, новините просто идват от едно и също място. Това не е конспирация, това е факт. Логично е щом новините са едни и същи, източника да е един и същ, както и ЦЕЛТА ИМ. Аз например въртя няколко кабеларки, за да пресея нужната ми информация. Всички трябва да действат по същите методи .. Обществените телевизии на 100% в целият свят, без изключение, се използват от властимащите, или власт-дупедавците за лични цели, манипулация и отклоняване на общественото мнение. За това образователната система в целият свят потъва, карат хората да се специализират тясно, за да имат по-бедна обща култура, следователно и по-лесно да се манипулират. Вижте например един англичанин или американец - те ако са учили да завъртат болчета, цял живот правят това и не се интересуват от нищо друго.. Четете, учете, информирайте се от десетки източници.. това мога да кажа към по-младите, защото знам, че са много тук, посещавайте форуми. Иначе ще ще растем без лична позиция, манипулирани и тъпкани от съвременната "демокрация".
 15. 3 реакции
  Вярата в медиите е опростяване което ни кара да вярваме в гледната точка на техните собственици, а кои са те?.... Съжалявам, но аз не вярвам в слугинажа на медиите нито в Арабската пролет която набиват по медиите за масово углопяване. Живял съм в тоталитарна система и продължавам да съществувам в такава и знам,че оръжията, автоматите, не растат по дърветата, нито пък парите за издръжка на подобни организации,но медиите не говорят нищо за тез неща,нищо,че от време на време избухват пожари в някой банки за да се прекрият подобни транзакции, може би защото не са консперативни? Не желая медиите да мислят вместо мен. Хората просто си задават логични въпроси, ала щом те не са удобни на професионалистите то веднага стават консперативни,или другото клише което ползват професионалистите са глупости, на глупости не отговарям. Ами опровергайте ги,че са глупости тогава. Макар,че всички се нагледахме на профисеонални глупости от МОССАД,ЦРУ.... и отпечатаци вече имат? Което пък обяснява,че постянно са следени, но как така сега са ги изпуснали никой не ти казва? Как така,знаят,че ще предстои атентат в България пък са ги изпуснали от биг брадъра на МОССАД,ЦРУ дори и със сателите разполагат за наблюдения ама уви,изпуснаха ги, но пък имат отпечатаците им? Как така в последните часове фирмата която е трябвало да извозва богоборците от летището се е отказала, случайно разбира се , за да бъде подменена от друга фирма, също никой не ти казва? Има още купища въпроси....
 16. 3 реакции
  Колко удобно - тръгнал си на специална терористична мисия, а междувременно си разказваш и майчиното мляко (и разбира се, и непременно и бащиния си "ирански" произход) пред де когото свариш по плажа! И някак си много удобно - точно на услужливите холандци, които услужливо да "свидетелстват" пред израелските медии. Като че ли в България няма българи, с които да си хортуваш !?
 17. 3 реакции
  Старшината пита пред строя: - Кой може да поправи радиостанцията на бронетранспортьора? Очилат младеж се обажда: - Г-н Старшина, станцията на радиолампи ли е или на транзистори? Старшината - За особено глупавите повтарям: на бронетранспортьора!
 18. 3 реакции
  Ученичка се подготвя за абитуриентския бал. Отива при майка си: - Мамо, ако се целувам с момче по устните, може ли да забременея? Майката(усмихнато): - Не, разбира се. - А ако се целувам с език? Майката(напрегнато) - Пак не. - А ако му направя един...? Майката(в шок): - Пак не. - А от анален секс? Майката(шашната) - Господи, дъще, всичко това на бала ли си решила да правиш?! - Не, бе, мамо, не се вълнувай. Аз просто изяснявам, кой е бащата.
 19. 3 реакции
  Определено има много истина в думите на автора. Какъвто и да си, не е трудно да се досетиш, че този "атентат" е координирано действие на Израел и САЩ. 1. Службите на двете държави пристигат на мястото на събитието по-бързо отколкото бих могъл аз да ида по магистралата от Пловдив. 2. Минути след взрива в Израел и САЩ "знаят" кой е извършителят и сипят обвинения. Не им е нужен оглед, разследване и подобни "подробности". 3. Втора поредна година двете държави от пиле мляко вадят, но не могат да си намерят в краен случай повода, за да нападнат Иран. И да се върнем пак малко назад във времето ... Явно в Иран има хора, на които вече е време да им се затвори устата, за да не пропеят. Извадиха Саддам от някаква дупка жив, но набързо го разстреляха. Осама бил с двама човека охрана (обезвредена), екип командоси с/у сам невъоръжен човек не го залавя ЖИВ .. WTF .. ? Америка трябва да плаща репарации на целият свят за подобни действия.. Дайте ако това са реални индивиди .. целият свят да ги види и чуе, да чуе тяхната "изповед" и какво може да кажат. Моамар взе да "пее" и също беше разстрелян.. САЩ и Израел за подобни деяния трябва да отговарят пред световен съд и да имат ембарго от всяка една точка на света, защото те лишават умишлено света от чуждото мнение, от истината .. Как може да убиваш без да изслушаш .. и без да дадеш шанс света да чуе другата гледна точка .. Вероятно нападнат ли Иран, каруцата ще се обърне. В момента Китай и Русия провокират много зловещо Израел и САЩ, покрай безредиците в Сирия..
 20. 2 реакции
  актуализираха се... дали може да оставя ъпдейтите така ? защото C: ми е 14гб., а имам свободно 5гб. (нямам абсолютно нищо там, само 2-3 програмки) п.п. когато пускам/рестартирам компютъра, преди това да ми зареди ми излиза нещо за избиране (по-малко 3 секунди имам право на избор) само успявам да видя Windows Profesional (мисля, че пита как да започне самият windows) преди да почна да тегля тези fix-ове и да ги инсталирам, това го нямаше (сега въпроса ми е: как да го махна това :?) п.п.2. във дяловете ми има всякакви папки, които сами са се създали (мога ли да ги изтрия ? )
 21. 2 реакции
  Ако е за хостинг машина е разумно да има два диска за RAID1. Макар че зависи какви точно приложения ще се хостват и дали ще има виртуализационна технология
 22. 2 реакции
 23. 2 реакции
  Аз знаеш ли кво имах предвид - получавам една сума, но за самочувсвтие си я умножавам по три..... И почвам да се чудя де да я харча
 24. 2 реакции
  Тъй, тъй ся кех , ам после ? То пъ една заплатааа !
 25. 2 реакции
  мамаимгадна дето забраниха гилзите баси сега ша лепим кат пощенски марки едно време ша ближим ба
 26. 2 реакции
  На кеф съм..... Не съм на работа, заплатата се трупа....Живот ли бе да го опишеш?
 27. 2 реакции
 28. 2 реакции
 29. 2 реакции
  Мноу мразя да има някой по-мързелив от мен , тъй да знаеш! Пък то битовите "алкохолисти" сме ясни - някой пие мартини , друг ракия , трети бира , пък аз и второто и третото !
 30. 2 реакции
 31. 2 реакции
  Оооооооооооооооо, ако знаеш как ви мразех цяла година когато прибирайки се от работа четях по 5 сраници писани от вас в работно време.... :lol6: МръсТни капиталисти.....
 32. 2 реакции
  забелязала съм че лятно време особено изгаднява
 33. 2 реакции
  Не дразни стомаха, вкарай един кехлибар за кеф....
 34. 2 реакции
 35. 2 реакции
  Яяяяя, Наща врачка! Уф ма Цуре! Точно у тия жеги ни изостави мамина златна... Дано поне донесеш касата бира, която обеща, че тука твоята работа вършим сега!
 36. 2 реакции
  Farbar Service Scanner Version: 19-07-2012 Ran by daka_kill (administrator) on 22-07-2012 at 19:03:09 Running from "C:Documents and Settingsdaka_killDesktop" Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (X86) Boot Mode: Normal **************************************************************** Internet Services: ============ Connection Status: ============== Localhost is accessible. LAN connected. Google IP is accessible. Google.com is accessible. Yahoo IP is accessible. Yahoo.com is accessible. Windows Firewall: ============= Firewall Disabled Policy: ================== System Restore: ============ System Restore Disabled Policy: ======================== Security Center: ============ Windows Update: ============ Windows Autoupdate Disabled Policy: ============================ File Check: ======== C:WINDOWSsystem32dhcpcsvc.dll => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32Driversafd.sys => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32Driversnetbt.sys => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32Driverstcpip.sys => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32Driversipsec.sys => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32dnsrslvr.dll => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32ipnathlp.dll => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32netman.dll => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32wbemWMIsvc.dll => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32srsvc.dll => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32Driverssr.sys => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32wscsvc.dll => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32wbemWMIsvc.dll => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32wuauserv.dll => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32qmgr.dll => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32es.dll [2012-07-21 20:09] - [2008-04-14 05:41] - 0246272 ____A (Microsoft Corporation) 19A799805B24990867B00C120D300C3A C:WINDOWSsystem32cryptsvc.dll => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32svchost.exe => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32rpcss.dll => MD5 is legit C:WINDOWSsystem32services.exe => MD5 is legit Extra List: ======= Gpc(6) IPSec(4) NetBT(5) PSched(7) Tcpip(3) 0x0700000004000000010000000200000003000000050000000600000007000000 IpSec Tag value is correct. **** End of log **** ето FSS сега ще пусна и Dial-a-Fix ps. появиха ми се ъпдейтите :О ps2. този път при Dial-a-Fix нямаше никакви грешки сега ще видя и това с fix.zip
 37. 2 реакции
 38. 2 реакции
  На който ще му се вижда малко като количество , може спокойно да си мисли , че съм постнал снимката 5-10 пъти !
 39. 2 реакции
 40. 2 реакции
  Няма значение дали изобщо ще ги запишеш и запазиш някъде. Изпълни ги и ги изтрий. Или просто ги пусни направо от архива - те ще се разархивират във временна директория.
 41. 2 реакции
  Изтеглете, разархивирайте и стартирайте тези файлове: http://www.winhelpon.../lnk_fix_w7.zip http://www.winhelpon.../ico_fix_w7.zip http://www.winhelpon.../exe_fix_w7.zip Изберете YES на диалоговите прозорци. След това изтрийте IconCache.db със следния файл. fix_iconcache.zip Изтеглете прикачения файл и го разархивирайте. Стартирайте го и рестартирайте компютъра. Пишете как е положението после.
 42. 2 реакции
  Експерът Славчо Велков: Страх ме е да не ни вкарат в сценарий за война - Има противоречия във версиите за атентатора и отговорните групировки "Започвам да се страхувам, че страната ни може да бъде вкарана в сценарий, който да е повод за война". Това заяви пред БНР експертът по сигурността Славчо Велков в коментар на развитието на събитията покрай атентата на летището край Бургас. Той отбеляза, че всички съобщения по хода на разследването имат един и същ източник - и посочване на определена страна, стояща зад атентата, на отговорна организация, на съучастник и тн. "И затова трябва да се замислим като ги приемаме за достоверни", допълни той. Велков изтъкна и противоречия в израелски версии за евентуалните организации, отговорни за атентата. Отбеляза, че първо се говорело за сунитска инициатива, после за шиитска. Друг проблем, който забелязва експертът е, че предполагаемият атентатор-самоубиец е по бермуди, а това е нещо необичайно за терористи от радикални ислямистки групировки. "Изпълнителите на подобни актове нямат навика да се мотаят пред камерите с часове", посочи още Велков. Експертът отбеляза още, че според изявления на лекаря, правил аутопсия на предполагаемият атентатор (депутатът от ГЕРБ Галина Милева) човекът, който е бил изследван е светъл и със сини очи, а свидетелите на атентата твърдят, че видели мургав мъж. blitz.bg
 43. 2 реакции
  Естествено...до сега кой ти помага..?Но това че се появявате изключително рядко ..е проблем...! .. Изчакай малко .... Моля, изтеглете The Avenger и го разархивирайте на десктопа. Стартирайте avenger.exe, копирайте следния текст и го поставете в текстовото поле на програмата: Files to delete: c:\program files\Movie Maker\jbmrrkm.dll.old Drivers to delete: ayctovpm cucirdx gjqnvtmmd gnrpual jcmqzgjat jogjg jqxheo ltgkjjzxv mbmdmxolx owelordo rlhnvu Уверете се, че Scan for rootkits и Automatically disable any rootkits found имат отметки. След това изберете Execute и при въпрос от страна на програмата, кликнете върху Yes, при което компютъра ще се рестартира. След рестартта копирайте и поставете съдържанието на лог файла от програмата, намиращ се в C:\avenger.txt в следващия си коментар в тази тема.
 44. 2 реакции
  Виждам отворен Photoshop, а той понякога генерира доста големи временни файлове и често "забравя" да ги изтрие след това - погледни му в настройките на кой дял пише. Хибернацията работи подобно на Stand By, но докато при Stand By към компютъра се подава напрежение и оперативната памет е захранена (тъй като е енергозависима), при хибернацията напрежението се прекъсва, и за да може да се продължи сесията на Windows при следващо включване на компютъра, информацията от паметта трябва да се запише на диска. По тази причина ако хибернацията е пусната, на C: ще имаш файл на име hiberfil.sys с големината на оперативната памет. Дори и да забраниш хибернацията обаче, ще освободиш това място само еднократно - затова за мен това не е решение на проблема, а просто залъгалка.
 45. 2 реакции
  Първо, че тук няма да ти се помогне с кракерски истории, второ, че такъв тип програми ще ти създадат повече ядове, отколкото ако се хванеш да си намериш и инсталираш ръчно всички драйвери, които ти трябват.
 46. 2 реакции
  Пробвах го всякак не става неговата кожа под ножа Ще се ровя 1 седмица ако трябва и пак ще го направя ама.......... Готово е направих го ${execi 1 sensors | grep 'fan1' | cut -c 2-17} RPM$color Така трябва да е и вади скоростта на вентилатора
 47. 2 реакции
  Имам предложение за трети изглед. При самото посочване с мишка да се разширява новината, понеже сега трябва да се чака изцяло ново зареждане на страницата, което е бавно и досадно.
 48. 2 реакции
  Първо трябва да се започне с разкарването на $-ра от световната карта. Имам чувството, че ще започнат да се подреждат нещата, ако цяла Азия + Русия купуват/продават в друга валута на пазарите си.. Пък и е крайно време Азиатски съюз + Русия, да сложат тези недомислици САЩ и Израел, където са им местата. Как няма да има "извратена форма на Джихад", когато такива гадове като Израел и САЩ превърнаха планетата земя в едно голямо бойно поле, за да заграбват , за да изхранват "извратените си мозъци", за да избиват "геройски" невинни хора, защото кой, ако не те трябва да уравновесят така или иначе "пренаселването" на планетата. Винаги съм се чудел защо Азия и Русия оставят тези недомислици да си развяват байрака. Както казах достатъчно е само да си поискат борчовете и да сменят международната си валута за купуване/продаване и не след дълго, тези които го раздават заместници на Господ, ще се отзоват в ролята на бедна африканска държава (заедно със СПИН-а, който им закараха, за да може "геройски" да ни предпазят от глад поради "пренаселване").
 49. 2 реакции
  Абе времената се менят, свещените символи вече се превръщат в пари и управляващите са способни на всичко, за да увеличат капиталите си.
 50. 2 реакции
  Тази война не е нашата война и не ние българите сме мишената. Тази война е войната на еврейските хора. Защото от повече от век еврейските хора, деца, семейства, млади и стари са принесени в кървава жертва от собствените си политици и властимеющи.Еврейските хора са осъдени от тези, които са окичили с власт, да бъдат вечна мишена за кървава мъст. Защото еврейските хора трябва да плащат цената за действията на своите политици, насочени със завоевателна агресия и ненаситна алчност срещу чужди страни, далечни земи и невинни хора... срещу целия свят във финансово заслепление и опити за поглъщането му.Еврейският народ е народ нещастен и осъден на заколение от собствените си политици. И Холокостът, и Тероризмът са все грозни нечовешки явления, стоварили се върху бедните глави на невинните еврейски хора. Но коренът за възникването на тези явления на кървавото отмъщение винаги е един и същ – и той е посаден от агресивните , завоевателни имперски действия на ционистките управници на света. Те са тези, които посягат на чуждите домове, на живота на хората в опитите си да ги владеят и манипулират чрез глобални стратегии за глобално поробване, чрез кървави атентати и псевдо революции в чужди страни, чрез геноцид срещу обикновените хора. А когато един човек е притиснат в ъгъла и си му отнел всичко - и работата, и дома, и децата му, и човешкото му достойнство, не може да не очакваш и ответната му реакция на отчаяние и крайна отмъстителност, дори и с цената на собствения му живот. Колко ли трябва да си бил унизен и обезверен, за да загубиш най-човешкото си качество на човешко същество – вкусът към живота, и да станеш самоубиващ се убиец - камикадзе!? Наблюдавах заснетите с видео камера спокойни реакции на младежа – камикадзе минути преди да извърши пъкленото си самоубийство и не виждах и най-малкото колебание или нервност в действията му. Приличаше на напълно спокоен и решен човек с кауза, на човек, на който само този път му е останал за вървене... пътя към смъртта. Никой няма право да гради щастието си върху чуждото нещастие – защото всички сме едно. Защото когато еврейските майки, или арабските майки, или сирийските майки, оплакват своите убити деца, и аз плача с тях. Никой няма право да потъпква живота и да го принася в кървава дан на алчните си домогвания и вечната си жажда за с пари, за повече пари. Нима увиването на ковчезите на убитите млади израилтяни с еврейското знаме може да изкупи погубения им живот!? Та нали именно под това знаме се вихрят най-свирепите призиви за война и се извършват кървави атаки по всички краища на света!? Нали именно това знаме сее агресия и кръв наоколо и то е символът на заколението на еврейския народ, принесен в курбан на имперските амбиции на еврейските политици,и тези в Израел, и тези по света!? Съдбата на еврейския народ е съдбата на всеки един народ, който не се противопостави на своите алчни политици. Нищо добро не очаква един народ без воля да се противопостави на политическите и икономическите машинации на световните задкулисни интереси. Слушам Соломон Паси и други телевизионни коментатори да ни говорят как ние българите сме част от семейната общност на Западния свят и как трябва да свикваме с тези кървави събития, защото видите ли, и еврейския народ бил свикнал да ги посреща спокойно. Не, господа коментатори, с убийствата и терора никога няма да свикнем ние българите. И никога няма да станем едно семейство с подпалвачите на войни, с агресорите, с икономическите и банкови кръвопийци и техните политически поддръжници. Ние българите не сме кръвопийци, нито сме военнолюбци, нито терористи или имперски икономисти – банкери; ние българите дори хомосексуалисти не сме! Ние сме хора кротки и миролюбиви и искаме да отглеждаме в мир и спокойствие децата си. И се чудим къде ли изчезнаха всички тези хубави думи за мир и благоденствие от българския обществен живот, от българските медии и политически речи!?Защо ли нашите съвременни политици напоследък само военни договори подписват, или още по-зле – договори за увеличаване на нашата задлъжнялост и мизерия!? И защо ли нашите политици ни въвличат във военни пактове, които ни правят все по-уязвими мишени в чужди войни и чужди каузи!?
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.