Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 6.08.2012 от всички места

 1. 2 реакции
  Значи повечето колеги във форума с убийствата, ритането по капачките и т.н. са типичните местно живущи съграждани. Търсят по - лесният начин да набием и убием - този който не може да се защити и този който е продукт на нечия друга грешка. Да не търсим сметка от хората, които си крадат данъците безчест и не си вършат работата, ами освен, че ще им свършим работата, за която вече сме им платили да го направим с хъс и достойнство и да заговорим за "патриотизъм"... смехурковци . Но е нормално да сте така не смеете да действате срещу истинският проблем и там от където той се заражда, по - лесно е да лаем срещу онеправданати, знам че е така... А сега с вашите идеи, sliderum дето толкова защитава хората да каже какво правим в случаите когато от саморазправа пострада невинен гражданин на република България?! Защото вече такива случай станаха прекалено много, някой решил да стреля по "четирилапите убийци", но видиш ли гръмнал човек - я дете, я жена, я някой който е здрав ама куршумите не ги интересуват тези неща. Някои са взели по друг начин "правосъдието" в ръце и слагат отрова из паркове и градинки, от което ни тровят само домашните кучета и скоро някоя такава хайка ще се запознае с контра организираните хайки от стопаните на тези същи отровени кучета... Вечно нито една страна няма да търпи и ще си се саморазправяме до като свят светува, без да потърсим проблема в дебеловратите ни управници, НПО, и "природозащитните" организации, които явно до края ще си смучат от данъкоплатеца докато той се самоизбива я с кучета, я със стопани на кучета... Аb alio еxspectes, alteri quod feceris - което идва от латински и значи "Очаквай от другия товa, което му направиш"
 2. 2 реакции
  Жените са... като ябълки! Най-вкусните винаги са на върха на дървото. Повечето мъже не искат да се изкачат на дървото за вкусен плод, защото се страхуват да не паднат и да се ударят... Вместо това, те си събират паднали ябълки от земята, които не са толкова добри, но за това пък - достъпни! Поради това, ябълките на върха си мислят, че със самите тях нещо не е наред... * А в действителност те са страхотни! И просто трябва да дочакат човека, който не се страхува да се изкатери чак до върха на дървото!
 3. 1 реакция
  Когато луната тез скали посребри и звездите танцуват във лятна отмала, запей свойта вълча песен и ти - че луната вълчица е, приказно бяла, когато скалите в полунощ посребри. Тогава замлъкват дървета и вятър. Пред тебе звездиците танца си спират, а твоята песен лети над нивята. Че луната вълчица е мигом разбираш, когато замлъкват дървета и вятър. И нека дивото във теб да клокочи, да трептят посребрените лунно скали. Вълчицата - миг и при тебе ще скочи и лунната пепел над вас ще вали, дивото ли в тебе в нощта заклокочи. Звездите танцуват във лятна отмала, запей свойта вълча песен и ти, че луната-вълчица е приказно бяла, когато скалите среднощ посребри и всичко танцува във лятна отмала. Пред тебе звездиците танца си спират и твоята песен лети над нивята; вълчица луната е - ти го разбираш, когато замлъкват дървета и вятър и в танца звездите пред тебе се спират. Трептят посребрените лунно скали, при тебе вълчицата - миг! - и ще скочи, и лунната пепел над вас ще вали, щом дивото в тебе в нощта заклокочи и спят посребрените лунно скали.
 4. 1 реакция
  Създаваш обаче впечатление за объркан човек, който вече се е изкушавал да гласува за виновниците (и вероятно е готов да го направи отново) и затова се отпуска да говори за наказания съвсем неадресирано. Хайде довърши темата и кажи най-накрая какво наказание заслужават Бойко Бандитов, Мирослав Кучкаря и Фандъкова! Напомням ти, че в Китай все още бесят за длъжностни престъпления.
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
  а теб кога ще те видя с камшика ?
 7. 1 реакция
  Трябва да се спре много ясно. Като оставят ядене с отрова или пирони и т.н., ми че те децата като малки си вземат неща от земята и ги лапват направо не ми се мисли... и за кучетата ме е много жал такава ли агония заслужават? И не ми вадете пак единствените 10тина случая за тази година или не повече от 20-30 (на кучета нападнали хора), от както съществуват вестниците и медиите, защото ставате СМЕШНИ!!!
 8. 1 реакция
  Соната Звънка песен от изронени кристали изсипва с щедри самодивски шепи облак звезден дъжд на прах. По гърбовете на нощните морави сини, дългокоси светлосенки ваят менди... Сънено измъркват, протягат се по котешки и продължават да рисуват във съня. Луната настройва арфата си за вечната соната за акомпанимент извиква щурчово гласче, с покров от сребърна дантела повита спи земята. Земята спи като дете.
 9. 1 реакция
  ох, тия гъби... а на мен в главата ми се завъртяха мисли за последния трамвай, за крайни, глухи спирки, за цветен светофарен дъжд, за вятъра нахлуващ през прозорците... за редиците строени - за празните седалки. за един безплътен пътник опрял неволно рамо в рамото ми. за един самотен мъж.
 10. 1 реакция
  Ще заспя все тъй уморена от чакане да те достигна. Пръстите по арфата са изтощени, остарели и едвам премигвам. Една само длан ще ме спаси в съня измислен и самотен - твоята, но само брачната халка свали, за да бъдеш мой безсмъртно доживотен.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.