Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 10.08.2012 от всички места

 1. 1 реакция
  И мен ме учуди с какво ще си пречат ядра, свалени на десктопа, но трудно му хващам мисълта. Мите, пусни едно "uname -a" в конзолата да го видим това прочуто ядро, дето ти е още от детската градина.
 2. 1 реакция
  Прекрасно..!Системата е чиста..! Деинсталирайте Комбофикс така: 1.Натиснете Start ==> Run ==> въведете командата Combofix /Uninstall ==> OK 2.Изтеглете OTCleanIt или от тук,стартирайте и натиснете Ще последва рестарт на компютъра ви..! Изтрийте всичко което използвахме в процедурата,както и всички генерирани логове...всички програмки и фиксове.Сега е момента да си инсталирате антивирусна програма на чисто..Изберете си безплатен вариант ...Аваст,Авира,Комодо....за повече информация Сигурност и антивирусна защита За контрол: Изтеглете програмата: ESET Online Scanner Стартирайте esetsmartinstaller_enu.exe Сложете отметка на YES, I accept the Terms of Use и изберете Start: Скенерът ще започне да изтегля компонентите, които са му необходими: Уверете се, че има отметки на следните редове: Накрая изберете Start Скенерът ще започне да изтегля последните дефиниции.След, като сканирането завърши изберете Finish.Отидете в: C:Program FilesESETESET Online ScannerОтворете файла log.txt , копирайте съдържанието му и го поставете в следващия си коментар.
 3. 1 реакция
  Както по-горе са написали Format Factory е твоята програма. При правилни настройки няма да имаш проблеми.
 4. 1 реакция
  Вземи Сийсоника,обаче избора ти също не е лош.
 5. 1 реакция
  Като си купиш две , не става . Това което си записал се води според близу платено съдържание и не можеш да го разпространяваш /то пък едно съдържание / . Не можеш да го гледаш на компютъра - абе ето такива простотийки Само ми е чудно как хора от София стават клиенти на Близу
 6. 1 реакция
  По-скоро HP USB Disk Storage Format Tool.
 7. 1 реакция
  Може да те съдят за каквото си пожелаят, дали ще те осъдят е от значение./едва ли/
 8. 1 реакция
  Не ми се вярва да е ръгал там. Проблема е по-прост и елементарен, но автора не чете и не мисли.
 9. 1 реакция
  И катерицата ни горката свърна към гората, там във старата хралупа ей я царевица хрупа. Че било полезно и приятно, зъбките поддържа акуратно, и са катериците бързи, сръчни, смели за паркур по жежките панели.
 10. 1 реакция
  Ако можех с целувка бих взела болката за малко, ще и намеря място в сърцето си! Но не мога! Жалко! Затова ще поседна до теб, да чуя твоята лична легенда, за да мога някога някому да я покажа, запечатана като на кинолента. „Циганка стара пуши с лула...” звук ще изстръгна от вехта китара със скъсани струни... разкажи ми сега! топло е... по между ни!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.