Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 16.09.2012 от всички места

 1. 2 реакции
  Проблема е, че чипсета VIA PT890 понякога не се разбира добре с някои по-нови видеокарти и може да се окаже, че видеокартата не тръгва. Каквато и да решиш да вземеш, искай първо да я тестваш да видиш дали ще тръгне нормално с това дъно. Предполагам, че компютъра е марков, понеже това дъно е май само OEM за fujitsu, а такива машини понякога са с нестандартен дизайн на кутиите и не се побира всяка видеокарта. Дали ще е low profile дали трябва да е къса платка - мога само да гадая.
 2. 2 реакции
  Благодаря за картинките, точно това имах предвид, но понеже съм на ХР а не на седем нямаше как да ги направя и покажа. А "доктора" явно не си е пил кафето още, щото чак Сталин замеси
 3. 2 реакции
  Както е казал колегата ,има проблем с комплекта слушали -микрофон който ползваш . Добрия начин за проверка след като други неща не са оказали ефект за решаване на проблема ,е да изпробваш въпросния комплект на друг компютър или да изпробваш други устройства на твоя ( дори комплект слушалки -микрофон ) . По добра "диагностика " не съществува . Успех в начинанието и лек ден .
 4. 1 реакция
  Да,тези неизползвани променливи вече ги няма..първо исках да отстраня другите по-"големи" грешки..А относно преподавателя,не се и съмнявам,че не ни учи на най-доброто..Много пъти,например за някаква проверка на нещо изписва по 5-6 реда,вместо да използва и същевременно да ни покаже функции,създадени точно за такава проверка...В следствие аз си ги откривам сама.. Добре че,съществува интернета и книгите
 5. 1 реакция
  Още утре ще отида в сервиза и ще искам някаква оборотна видео карта, за да мога да им оставя тази, че иначе трябва да стоя без компютър 10ина дни.
 6. 1 реакция
  Заглеждах се и по такъв вариант, но ме притеснява с този Celeron и 2GB RAM дали ще върви Win7 Ultimate 64bit= Този съм го изпуснал някъде, защото е малко по-скъп. Все пак е блазнещо предложение с външна видеокарта. Може и да подкара някоя стара игра /например Need for Speed Underground 2/. Много добро предложение. Някъде съм го пропуснал. Може ли малко обосновка, с какво препоръчания модел е по-добър от другите. Параметрите са сходни /Pentium B процесор, 4GB RAM, 500GB хард-диск/. Блутут има при посочения от мен HP. Качеството на изработката ли е по-добро или нещо по подръжката.
 7. 1 реакция
  Прав си ,грешката е при мен . Сега изпробвах със или без изключен микрофон при възпроизвеждане и със комплект слушалки - микрофон . Резултата беше че когато е включен за момент изписа в Скайп че долавя високи нива на фонов шум и толкова ,нямаше ефекта който е описал автора на темата . Проведох 3 разговора с различни хора и никой от тях не чуваше зук от моите слушалки . Дано в този случай помогне това .
 8. 1 реакция
  С по-старите звукови карти на Креатив положението с драйвърите под Уиндоус 7 и Виста е малко сложно.Имам и тази за която говорим и тази от подписа и с двете има зор.За Win7 64 bit потърси моднати драйвъри от Daniel_K .Ако нещата не се получат, пиши на лични да видим как да ти ги пращам, защото първо се слагат тези от сайта и отгоре се надграждат с тези от Daniel_K и тогава отваря допълнителните панели за настройки като THX примерно и еквалайзера.
 9. 1 реакция
 10. 1 реакция
  Ами на 44 процента ми е по дефалт и като го сложа на 24 например не ме чуват вече добре явно си е от слушалките
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.