Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 16.09.2012 от всички места

 1. 3 реакции
  Ако държиш да ъпгрейдваш: Вграденото видео е с една идея по-добро от това тук. Сляпо се доверявам на захранването! Сега ще помисля и в/у вариянт със захранване в 400 лв. С качествено захранване и съм запазил видеото в процесора за сметка на дъно и обем RAM, както и процесор без К, но надали си тръгнал да клокваш...
 2. 2 реакции
  Проблема е, че чипсета VIA PT890 понякога не се разбира добре с някои по-нови видеокарти и може да се окаже, че видеокартата не тръгва. Каквато и да решиш да вземеш, искай първо да я тестваш да видиш дали ще тръгне нормално с това дъно. Предполагам, че компютъра е марков, понеже това дъно е май само OEM за fujitsu, а такива машини понякога са с нестандартен дизайн на кутиите и не се побира всяка видеокарта. Дали ще е low profile дали трябва да е къса платка - мога само да гадая.
 3. 2 реакции
  това ми трябваше, благодаря
 4. 2 реакции
  Забележка: външното ти видео GT9600 е с малко по-добро от вграденото, което предлагам. Ако държиш да си го запазиш то предлагам следното: Винаги можеш да вземе по-малко RAM, ако излизаме над бюджета много.
 5. 1 реакция
  Не се забравя просто ей така любов, която много ти е дала. Която ти е вземала съня, която за ръка те е държала. Която те е вдигала и над омръзналите вече битовизми. Която е засищала и глад, която ти е давала и риза. Не се преглъща като залък тя - застава ти на гърлото и дращи. Отива си с нечувана цена, която много трудно се заплаща. Не се прежалва и със черен шал - тя мрази някой помен да прави. Каквото и преди да си дал, не ще си го откупиш. Не продава! Не я очаквай в някой друг живот. Един път се гори във този огън. Не се забравя истинска любов. И двеста пъти да кажеш сбогом!
 6. 1 реакция
  Обещах (на Voda и още някой, ама не помня) снимки от кръстосването на Родопи-те през почивните дни. Няма да ви губя времето да четете персонално кое къде е, а след като приключа с публикуването на снимките ще изброя местата, на които сме били. Е, ако някой желае нещо конкретно да пита - да заповяда. Не ме псувайте за това, че пускам снимките в оргинален размер без обработка. Знам, че има хора с по-бавен нет и ще е мъка при отварянето, но природата си струва да се гледа както трябва. Затова се извинявам на всички, които по-бавно и трудно ще отворят. Продължавам в следващ пост, защото горния не позволява повече изображения да публикувам.
 7. 1 реакция
  Да,тези неизползвани променливи вече ги няма..първо исках да отстраня другите по-"големи" грешки..А относно преподавателя,не се и съмнявам,че не ни учи на най-доброто..Много пъти,например за някаква проверка на нещо изписва по 5-6 реда,вместо да използва и същевременно да ни покаже функции,създадени точно за такава проверка...В следствие аз си ги откривам сама.. Добре че,съществува интернета и книгите
 8. 1 реакция
  Заглеждах се и по такъв вариант, но ме притеснява с този Celeron и 2GB RAM дали ще върви Win7 Ultimate 64bit= Този съм го изпуснал някъде, защото е малко по-скъп. Все пак е блазнещо предложение с външна видеокарта. Може и да подкара някоя стара игра /например Need for Speed Underground 2/. Много добро предложение. Някъде съм го пропуснал. Може ли малко обосновка, с какво препоръчания модел е по-добър от другите. Параметрите са сходни /Pentium B процесор, 4GB RAM, 500GB хард-диск/. Блутут има при посочения от мен HP. Качеството на изработката ли е по-добро или нещо по подръжката.
 9. 1 реакция
  Ох много е дразнещо и аз ги докладвам тия. А пък като видя такива да търсят помощ в техническите раздели, въобще не се старая да им отговарям, дори и да мога да им помогна. Той ми показва неуважение, като ми пише неграмотно, с главни букви или с удебелен шрифт, аз да му помагам. Няма да стане.
 10. 1 реакция
  Хубаво си решил да си купиш лаптоп ,това са прекрасни машини . Каквото и да си закупиш трябва да знаеш едни важни "нещица " за лаптопите . 1. Това не са устройства който трябва да се използват за игрални конзоли 2. Това не са телевизори за постоянно и безкрайно гледане на филми 3. Това не са системи предназначени да бъдат експлоатирани като настолни компютри . 4. Изискванията за поддръжка на лаптопите се различават от тези за настолния компютър ,който винаги можеш да отвориш,почистиш и смениш каквото е нужно. 5. Има специфични правила за експлоатация на лаптопите ,свързани с по-дългата им безпроблемна работа ,защото дори отварянето на лаптопа се равнява почти ремонт . Пиша ти това защото безкрайно много станаха хората който купувайки си лаптоп ,си мислят че си купуват пълен заместител на настолния компютър ,а разликата е доста голяма като конструктивно изпълнение ,като възможности за дълго натоварване с тежък софтуер ( игри ) и използването им за медийни центрове до безкрай . Успех ти желая в покупката и безпроблемното ползване на това което ще закупиш . Не пренебрегвай с лека ръка това което съм ти написал . Можеш да прочетеш и да се информираш за тези неща почти навсякъде . Не се информирай от рекламните брошури ,от тях можеш да останеш с впечатлението че едва ли не настолния компютър е безсмислица .
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.