Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 16.09.2012 от всички места

 1. 6 реакции
 2. 1 реакция
  Не се забравя просто ей така любов, която много ти е дала. Която ти е вземала съня, която за ръка те е държала. Която те е вдигала и над омръзналите вече битовизми. Която е засищала и глад, която ти е давала и риза. Не се преглъща като залък тя - застава ти на гърлото и дращи. Отива си с нечувана цена, която много трудно се заплаща. Не се прежалва и със черен шал - тя мрази някой помен да прави. Каквото и преди да си дал, не ще си го откупиш. Не продава! Не я очаквай в някой друг живот. Един път се гори във този огън. Не се забравя истинска любов. И двеста пъти да кажеш сбогом!
 3. 1 реакция
 4. 1 реакция
  хахаха, мерсии много и за тебе ще ги нося
 5. 1 реакция
  Верно, що ли бавим края?...Консумирайте, бракя пролетарии! Яжте и когато не ви се яде, пийте от рано сутрин, возете гоуфо и до тоалетната, ако и да не трЕбе. Само консумирайте. Нищо работа, то все ресурсите, дали по-рано или по-късно, ще свършат,.., нЕма значение. Да живеем за мига и после "Дим да ме няма":http-~~-//www.youtube.com/watch?v=2yx0-t7182E&hd=1 И да ни не пука за децата ни, или за техните - дали ще остане... Купувайте , за да правите супер-богатите капиталисти, още по-супер-богати - сега!
 6. 1 реакция
  Гледах как Стоичков и Емил (Димитров ли беше?) се хвалят с убиства на слонове в БНТ, беше грозно и извратено. Докато обясняваше, вторият размахваше, кой знае защо, заканително показалец - вероятно към публиката. Да си опича акъла. Заслужавало си, каза Стоичков, да си прекараш времето така заслужено приятно, като убиеш слон. Слоницата дори имала нахалството да се ядоса и на него му причерняло от страх.
 7. 1 реакция
  "Моята болка може да бъде причината за нечий смях, но не искам никога моят смях да бъде причина за нечия болка" Чарли Чаплин
 8. 1 реакция
  Артистката Рони от софийския зоопарк ме изненада с това рязко надигане към резена ябълка.
 9. 1 реакция
  Не прекъсвай жена докато мълчи! Айнщайн...? Ма Бонапартова май беше:Не прекъсвай врага си докато греши,така,че кой какво.....
 10. 1 реакция
  Яхти на кейовете в Saint Laurent du Var. 120s експозиция.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.