Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 29.12.2012 от всички места

 1. 1 реакция
  Знаеш ти какво е XMMS и не можеш да живееш без него. Последната версия на тоя плейър е преди 5 години. Има десетки много по-добри, с много по-красив дизайн, които се разработват по-активно. Rhythmbox, Banshee, XNoise(прекрасен дизайн)!! Хващаш се за клечки, защото нямаш и един смислен аргумент! На всичкото отгоре, в Software Center си има XMMS2. Същият интерфейс и прочие! Безсмислени обосновки. Дай нещо по-свежо!
 2. 1 реакция
 3. 1 реакция
  Как ще измериш производителността на дистрибуцията, чрез софтуер, бенчмаркващ процесор и памет на компютъра? Това какво ти броиш за нещо, никого не го интересува. Въпросът е, че казаното от теб в по-преден пост(този), се препокрива от контролния център в Кубунту. А личното ти впечатление от КДЕ си е твой проблем. Но само за протокола - премахнеш ли ефектите(всички) и затриеш ли Nepomuk, KDE се превръща в много лека графична среда.
 4. 1 реакция
  Използва се за всичко има дни които само съм в игри или пък сърфирам в интернет. Гледам и доста клипове. Мисля да се ориентирам към Пандата или към Kingsoft EDIT: Спрях се на Панда засега е перфектна и е много лека
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
 7. 1 реакция
  http://www.vbox7.com/play:904a2065 най-смешното е след 2:58 минута
 8. 1 реакция
  Добро утро... предновогодишно... Прогледнахме значи... добре дошла в реалността, където всичко е лъжа и перверзия
 9. 1 реакция
  Принципно за шизофренията бан няма, но става дума за потребител с постове от този сорт : Поради поредната порция обиди и подтикване към сексуални действия на модератор + мултиакаунтинг ,блокирвам завинаги всичките му досега известни акаунти : kwc test171 henri4 dontdeleteme3 helpmeifucan ChinaWarrior При поява на нови, горния списък ще бъде актуализиран добавени : Venchentso Sandakchiev jdq ns2 haha1111 vpav uejjq ivqni jqwx naox naox2 3jjq ChinaWarrior1 ChinaWarrior10 sin32 ChinaWarrior001 nesd somw
 10. 1 реакция
  Президента добре се чува. Лошото е че българите са толкоз затъпели и оглупели, че нищо не правят и няма да направят. То тези ракети няма да ни пазят от никой, но ще се приберат тлъсти и огромни суми пари. Това е цялата игра и далавера. И понеже Българина не е образован и запознат с положението в Европа и въобще в света ще се радва, на думите на президента. Ето това е положението в България.И така се процедира: http://www.slovo.bg/old/smirnenski/story.htm Това произведение доколкото знам вече не се изучава в училище в часовете по литература. Защо ли?
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.