Премини към съдържанието
От 1-ви септември 2021 г., вход във форумите ще е възможен само с имейл адрес вместо потребителско име. Ако не помните имейла с който сте се регистрирали, вижте го в настройките на профила си. ×

Топ Потребители

 1. darkterminal

  darkterminal

  Модератор


  • Харесвания

   14

  • Публикации

   33927


 2. Eternal Life

  Eternal Life

  Потребител


  • Харесвания

   14

  • Публикации

   2729


 3. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   9

  • Публикации

   57109


 4. Уиш...

  Уиш...

  Потребител


  • Харесвания

   6

  • Публикации

   25716


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 7.04.2013 от всички места

 1. Здравейте! Пробвайте следното,натиснете : Ctr+/ и вижте как ще е! Успех!
  5 реакции
 2. Няма да се притесняваш, копчето си е твое - ей така без нищо! П.П. Следващият път да си знаеш да слагаш индиго като почнеш да рисуваш, да не е след това да плачеш! Разбра ли?
  3 реакции
 3. Става. Даркулинеей, ей това си ти , и друг път съм го казвала
  3 реакции
 4. Ми... Аз мога да ти дам копчето ей така... Пък ти няма да ми даваш нищо. Само ще гръмнем няколко пиратки в кутии с блажна боа и каквото се нарисува отива на изложба. Да се излагаме там. Така става ли?
  3 реакции
 5. Медуне , днес ми е ревливо едно такова , сега и ти. . Иначе за коскането, знаеш ти с какво да ми стоплиш сърцето. Твой приятел верен, не чак толкоз Весел Патиланчо И аз съм една в обясненията , Нел въпреки това ме е разбрала. Признавам си обаче и аз видях птичата опашка. Явно и в мен дълбоко дреме един скрит инженер. Чудно име, Нелчик, както винаги. колко е дълбока тая тема, и как всички сме едни Елмайровци...
  3 реакции
 6. С R-studio,след като беше форматиран USB хард диск 500гб.Въстанових по голямата част от архивите,които бяха преди в него.
  3 реакции
 7. TestDisk, PhotoRec, R-Studio и т.н. и т.н., но след като е форматиран харда, шансовете за възстановяване клонят към нулата.
  3 реакции
 8. Това вече ще е офтопик извън пътя, ама не са им давали готварска, нито английска сол, а "за сол" - и оттам - "солди" и т.н.
  2 реакции
 9. ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ! ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ПОВЕЧЕ УВАЖЕНИЕ И ПРИЗНАНИЕ !
  2 реакции
 10. Задайте си въпрос(а)ите правилно,защото нищо не ви се разбира! Всъщност какво искате,бъдете по адекватен?!
  2 реакции
 11. Ми... фсе не ми достига смелост да я изтипосам тъс кудзъ... Тя е като рисунката на четири годишно лапе... Винаги съм имал проблем с чертичките дето се рисуват без инструменти... Ей за тфа и си останах прозд енджилер... Хлъц... Уишоуу. А ти ми ги събирай в една патка. Маковете, кончето, двете момиченца... Защото, някой ден ще ти потърся сметка. Ще дойда, ще седна, ще ракопчая голямото копче на панталоните си. Това дето крепи капака на големия джоп на гърдите ми. Ще изсипя от там дъфки, бомбони, шоколадови яйца, балончета, сфирки и пърдатки на масата, и ще си ги коскаме чесно - чесно. А! В задни джоп, имам едно кесенце с други дъфки. Може и от тях да ти дам, но тях не ги дъфчи. Те са с лепило, с мастило, с чесън и с косъм...
  2 реакции
 12. Ти ли не знаеш, ти ли... Онзи ден, по повод католическия Великден, купих на една приятелка едно керамично яйце с изрисувани две овце - едната черна, едната бяла... Черната беше невероятна - с цвете зад ухото и... Боже, бедна ми е фантастиката да ти я опиша, но в онзи момент исках да я видиш... Смях се с глас в сувенирното магазинче, мислейки за твоята офца... Трябва да я сложиш... Пък!!! п.п. Пардон... Беше пикаеща коза... Ооо!
  2 реакции
 13. Ти па, в кфи филми си се фкарала. Това са само малки момичета, които си гушкат животинките с щура обич. Тува йе. Давай да изчезваме, те онуй рошувуту ше ни накара да рисуваме - пъ ас не знам как...
  2 реакции
 14. Днес си помислих същото за Жабното момиче /аз я наричам Елмайра/ и ми стана мъчно за нея... Това е най-прекия път да се загуби... една жаба... въпреки обичта... или заради нея. Не знам.
  2 реакции
 15. -------------------------- Градски, може и да си прав, но тук се забавляваме много добре като допускаме, че има разни приказни персонажи - колкото майтап да става, да е по-шарен света. Такъ рабутътъ по ли гъ бива, а?
  2 реакции
 16. Мноооого добре нарисувано е ангелчето! Мило, та мило! Едва ли ще има човек, който да не почувства чистата нежност и радост на малкото човече! Идеята с полуизтрития лак е направо гениална, Нинчик! Усмихва и поддържа усещането за чистота! За сянката... Това не е сянка от коса, а светлина, която преминава през кичурите коса и огрява детската ръчичка. Браво, Нини! И... хич и не съжалявам, че съм ти хвърлила ръкавицата. Ти си достоен боец и много се гордея с теб, приятелче! впрочем кръстих я "Ласка", това беше първата асоциация...
  2 реакции
 17. Изглед - Ленти с инструменти и махате отметката от Лента с добавките - ако съм ви разбрал добре.
  2 реакции
 18. 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките: · offers.left_rail_offer_enabled · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торент клиента.
  2 реакции
 19. Има и още един - като стане техен служител и ползва служебен
  1 реакция
 20. Да не е The Hot Chick (2002) http://www.imdb.com/title/tt0302640/
  1 реакция
 21. Пак, съвсем хронологично... Го създаде Ги създаде А подробностите в Битие 2 П.П. В онези древни и славни времена, Господ ще да е бил много сърдит на жената, щом е повелил да се изрежди само мъжкото коляно на човешкия род. Интересно е с каква могъща сила е бил надарен човекът по това време, щом е могъл да създаде синовете си по свой образ и подобие (също както Господ е създал човекът)!
  1 реакция
 22. Не ти трябва никаква програма за да си почисваш системата. man find
  1 реакция
 23. Аз се досещам само за един начин - като го купи
  1 реакция
 24. Понякога и лупата не помага, просто защото не пишат пълното съдържание на продуктите, въпреки че твърдят обратното. Май само яйцата не могат да ментосат...
  1 реакция
 25. Те са си там. Има си конзола и особено ако си регистриран...Ами може да пишеш на страницата на Гугъл да дадат disable на конзолата.
  1 реакция
 26. Господа и госпожи,господ(както го представяте) никога не е имало и няма да има! Просто това са митове и легенди създадени от хора с по-голямо от нормалното въображение или със сериозни ментални отклонения! Господ и неговите ангели НИКОЙ не ГО/ги е виждал -ФАКТ! Някой може да е имал определени видения но те са били задължително след употребата на упойващи вещества(алкохол,наркоза,марихуана и др) Ако някой иска да докаже обратното на моята теза,нека да представи тук във форума факти(снимков материал,видео и др.) Пожелавам ви успех!
  1 реакция
 27. ако можем да го прочетем де - дребния шрифт на майсторите калиграфи мисля да си ходя вече с една лупа у джоба, не че много ще се образовам де от четенето ама поне да знам каква отрова предлагат
  1 реакция
 28. agr -5 дни за системно нарушаване на точки 1.2. и 2.8
  1 реакция
 29. Притча за приятелството По дълъг и уморителен път вървял човек с куче. Двамата били напълно изтощени. Изведнъж видели пред себе си оазис: прекрасни порти, зад оградата – музика, цветя, ромолене на ручеи. - Какво е това? – попитал пътешественикът пазача на портата. - Това е раят. Ти вече си мъртъв, можеш да влезеш и да си починеш истински. - Има ли вода? - Колкото искаш – чисти фонтани, прохладни басейни. - А ще ми дадат ли храна? - Колкото поискаш. - А кучето? - Съжалявам, с кучета не може! То трябва да остане тук. Пътешественикът продължил нататък. Скоро стигнал до една невзрачна ферма. На портата също имало пазач. - Може ли да пием вода тук? – попитал човекът с кучето пазача. - Да, на двора има кладенец. - А кучето ми? - До кладенеца има поилка. - А дали ще ви се намери малко храна? - Да, ще те нахраним. - А за кучето? - Ще се намери кокалче. - Какво е това място? - Това е раят. - Но пазачът на оазиса, покрай който минах преди да стигна тук, ми каза, че раят е там. - Лъже! Там е адът. - Но как търпите това? - Те са ни много полезни, защото до рая достигат само тези, които не изоставят приятелите си.
  1 реакция
 30. Тц! Не е. Косата би оставила почти вертикални "резки" - дълги и тесни, а тези са по-бамбашка. На мен ми заприличаха на едното крило и опашката на птица в полет. Ма нали знаеш - аз съм само инженер и разбирам от чертежи, а ти си твореца художник. П.П. Това за еднаквата обич, да го расправяж на друк. Жабното моме показва егоистично-притежателската обич към жабата. Докато в очетата на маляка, се чете радостно удивление към крехката свършеност на фтичката. Тя е готова да я пусне да лети във всеки един момент. Докато другата - хмм. Не мога да прочета такива помисли, нито на лицето и - нито в стойката и. Ама пак, това са само моите лаишки усещания. Но! И двете минаха теста със "скубването" в гърдите - ще рече, че ги фиесах... и... нали съм одобратор! Одобрих ги... Одобрено!
  1 реакция
 31. Що разправяш, че не те бива с косите? М? На, виш, как хубаво си я докарала... Пък, позвънкващите лунички по беладжийското носле да не говорим... Това, направо е малката сестричка на жабешкото момиче. Само, не ми стана ясно, светлите петна по лявата ръчичка откъде идват (не е критика, просто ми стана любопитно, какво си искала да покажеш)...
  1 реакция
 32. Avast е слаб от към антив. деф., а тук този проблем го няма т.к. сами по себе си авира и битдефендер са добри от към деф., а с двата им енджина в една програма, заедно с клоуд технологията на "китаеца" защитата става доста по солидна от аваст.
  1 реакция
 33. Предлага защита на много високо ниво, за съжаление не говори език различен от китайският.
  1 реакция
 34. Здравейте аз си купих днес мини хамстер. Мислех, че ще ме хапе но се указа дружелюбен може ли да живее без поилка и как да го науча да върти колелото му. Благодаря предваритено
  1 реакция
 35. Да така е,наистина е супер!
  1 реакция
 36. D&G иска да ни оскубе фазаните снимка: Уикипедия Водеща топдизайнерска марка е искала да изкупува перата на родните птици за смешни пари. Смешни пари предложила дизайнерската топ марка „Долче и Габана” за перушината на български фазани. Пратеници на лидерите в модния бранш дошли в ловното стопанство „Тракия”, за да искат перата на красивите птици, разказва зам.-директорът Огнян Христов. Макар че стоките им обаче са с цени до небето, дизайнерите предложили едва 2 лева за кило перушина. Родните гледачи на фазани обаче отказали предложението, тъй като предложената сума била крайно недостатъчна. От Агенцията по горите обясняват, че по принцип перата на фазаните не се пазят, а се горят, за да не плъзват зарази. Топдизайнерите обаче търсили перушината на родните фазани, както и на чаплите, за да правят скъпарски шапки от тях. Засега обаче пернатите у нас може да са спокойни за пернатата си окраска, която остава в родината. bnews.bg
  1 реакция
 37. Че е недомислица е ясно, но целта е банална - пропаганда. Снощи телевизиите разтръбиха великия проект, на сутринта съвсем сериозно го обсъждаха и бивши вече депутати, които са далеч от психиатрията препоръчаха на хората "да си преглеждат мозъците". Редовно, в това, видиш ли, нямало нищо срамно. Внушението е: "властта се грижи за вас и ако се почувствате недоволни от живота си и ви се прииска да протестирате, първо се консултирайте с психиатър".
  1 реакция
 38. Точно защото си зададох същия въпрос, затова ми се стори пълна безсмислица: къде ще ги ловят и преглеждат предполагаемите болни със суицидни мисли, за да ги въдворят после някъде. Всичко това е имитация на дейност, всъщност е невъзможно за изпълнение. Проблемът при голяма част от психичноболните е, че те не приемат и не признават, че са болни. Изключая онези, които пък се страхуват от света извън болниците, защото има и такива. Защото е полезно.
  1 реакция
 39. Още по-добре,радвам се,че всичко е наред! Лек ден и поздрави!
  1 реакция
 40. Възможно е да се е прикачило нещо към Firefox-a,някое бацилче(вирусче,някое излишно toolbar-че ),затова направете следното,отидете в Help на Firefox и изберете това,което съм ви показал в червено на картинката : после ще ви се отвори ето това прозорче : натискате го и вижте дали след това всичко ще е наред със скролването! Забележка : Ако имате прикачени някакви тулбарове, или някои ваши сайтове които вие сте прикачил към Firefox-а,които ви трябват,за по бърз достъп,след като натиснете бутона Reset Firefox,всичко ще изчезне,да го имате в предвид!
  1 реакция
 41. Всъщност има английска версия, но е само за тестови и изследователски цели. Английска версия няма да излиза, защото антивирусния енджин, който qihoo 360 antivirus ползва не е техен (на Bitdefender е), и имат споразумение с тях да не се разпространява 360 antivirus извън Китай. Eто как изглежда английската версия:
  1 реакция
 42. Ако не се лъжа това е линка за изтегляне от оригиналният сайт, има и версии за мобилни устройства и такива за отделни типове защита, от линка се изтегля версията за компютър с всички модули в пакета. Не гарантирам, че интерфейса е достатъчно интуитивен за всеки потребител!
  1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване