Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 17.04.2013 от всички места

 1. 6 реакции
  Хаха. Има един много стар лаф: За каквото и да говорим, говорим за пари
 2. 6 реакции
  Уф... Поредната българска интернет-драма... върви с баничка. Едните взели... какво? Другите отишли... къде? Открили още 5-6 огледални сайта, което кореспондира с първоначалното изявление в .НЕТ. После се започва масов спам с противоречиви изявления - пак в .НЕТ - излагация и некоректност. Единият, дето им бил брат и му били имали доверие, си взел оная работа под мишница, забегнал в Сърбия и изтрил акаунтите на нам-ски-кого-си. Ама преди това си взел заплатата, после на 11-и променил записите, пък те това взели, че го разбрали чак на 14-и-15-и; после следва един ден чудене как да откажат потребителите от единия сайт и да ги привлекат в своя, и каква информация да им се поднесе. Оня, първият, през това време хванал пътя през Кулата и изтрил бекъпи, мекъпи и де що набара, ама те си имали техен си (правен в тайна от първия, дето им бил като брат и му имали толкова голямо доверие, че чак забравили да му кажат за него през времето, докато са работили заедно). Едните ми говорят за свобода на споделянето и бла-бла, но добавиха Facebook-бутон за по-лесно следене и монетаризация (разбира се, не по политически причини - те са за другия отбор), другите си искат посетителите и ъплоудърите, които, между другото, им осигуряват и брой посещения на рекламите. Едните наричат другите хакери, пък после уточняват, че те са вложили някакъв техен си смисъл в думата, другите им отвръщат с "крадци" (всъщност не помня кой беше първи, а и е все тая). За мен просто няколко души са се скарали за пари. Грозното е, че публично надуват главата (т.е. търкат си клавиатурите) на всички по форуми, сайтове и всякакви знайни и незнайни местенца на глобалната мрежа, като се плюят взаимно, вместо да седнат да се разберат като зрели хора или поне да си траят или да продължат напред, без да правят излишни драми. В крайна сметка, отделянето и неразбирателствата не са нещо необичайно, стига да се уреждат интелигентно, а от един сайт в повече потребителите могат само да спечелят (ако, разбира се, някой няма намерение да направи още пари, като им продаде данните). Та така... Кой крив и кой прав, не знам, но нещата май и при двете страни не са съвсем така, както се представят, или поне се премълчават някои неща с користни цели. Нека надплюването продължи... аз отивам да си взема пуканки и ще надзъртам иззад ъгъла.
 3. 5 реакции
  Хайдуче, тегли отде искаш! Кой бил крадец, кой жертва? Всичките го правят за пари! Да не мислиш, че им пука за нас?
 4. 5 реакции
  И кои сте тези?... Ти и?... Аз нагли крадци няма да подкрепям. И още: торенти бол, преводачите са кът! (пък и техния труд някак много по-високо ценя...) Аз торентите мога да си ги сваля от където си искам, а сайтове за преводачи има основно два. След като едните се махат от zamunda.NET, нещата са пределно ясни. Следващия който иска да внесе яснота по проблема, явно ще трябва вече с пластилин да го обяснява, че все има хора, дето трудно разбират.
 5. 5 реакции
  Семейните скандали на комшията от горния етаж обикновено не ме интересуват и не ми пречат,ако не са в интервала от 14:00 до 16:00 ч.И в тази връзка тракери колкото искаш -български и чуждестранни!Лакомията и алчността не водят до нищо добро.... п.п. Мисля, че има далеч по-важни проблеми,които касаят обществото днес!
 6. 5 реакции
  Има разлика в съдържанието на торенти. Като разбрах какво точно е станало и каква е реакцията, ме напуши на смях. Всичките философии за свободно споделяне и как рекламите покривали само разходите, май не са изцяло верни ?!
 7. 4 реакции
  И "хакерите" са си получили копието от backup на хостинг компанията, на която са плащали. И кой знае защо "хакерското копие на сайта" се намира точно на същия сървър, а "оригиналът" е отпрашил на друг.
 8. 4 реакции
  Изтеглила си Винету, защото така работи торент мрежата. Нямам намерение сега да ти обяснявам какво как и защо... Истината е, че съвсем, съвсем скоро сама няма да посещаваш .NET защото просто никой няма да има там... Отново свързано с начина на работа на торент мрежата... Лично съм говорил с ъплоудър от Замунда, който е много близък мой приятел и .NET е открадната, но благодарение на бързата реакция на екипа истинският сайт е запазен под формата на .SE Пък ти на когото искаш вярвай, не те караме на сила!
 9. 4 реакции
  Вечеря не съм готвил, но направих чудесна салатка, и поканих съседа на по една ракийка
 10. 3 реакции
 11. 3 реакции
  "Злонамерени хакери", дрън-дрън! На мен цялата работа ми намирисва, че е - кой да води бащина дружина.
 12. 3 реакции
  Сийдването работи, макар и да не знам в каква посока. Към момента в .net има 95000 торента, в .se са 1500, а коефициентът ми е различен. Използвах и търсачката за намирането на един и същ файл, намерен бе и на двете места, но в .net тегленето започна нормално, а .se ми изписа "сори, пич!".
 13. 3 реакции
  Конформизмът и нуждата да принадлежиш към тълпата се дължат на неуважение към себе си, на нелюбов към собственото ти индивидуално същество. От най-ранна възраст децата са приучвани да се пренебрегват и да изпитват чувство на вина по отношение на другите, на колектива, на мнозинството, обществото и прочие. Насаждането на постоянно чувство за вина, за грешност и незначителност, за необходимост да се пренебрегваш заради другите е най-голямото престъпление срещу човешкото общество. Защото ако отнемеш на един човек правото да се обича и да се уважава, като се вслушва единствено в себе си и вътрешния си глас на вродена мъдрост, с която всеки един от нас се ражда, то такъв човек не може да обича и уважава и никого другиго и нищо друго на тази земя; такъв човек ще израсте отсечен от корен - защото Любовта е коренът на живота. Ако не си изпълнил себе си с Любовта, откъде ще вземеш, за да обичаш другите!? Истински живот в любов и хармония помежду си можем да създадем само когато създадем любовта и хармонията първо в себе си - или по-точно, им позволим да се проявят, а не да ги окастряме от най-ранна детска възраст чрез погрешно възпитание в конформизъм и съобразяване с волята на стадото (или по-точно с волята на неговия овчар - защото стадото няма своя воля!) В този смисъл ще дам пример със зачестилите нападки и атаки срещу Фейсбук и Интернет общуването между хората. Фейсбук е все още мястото за свободна изява на човешкото разбиране, а това изобщо не влиза в "цивилизационните" ценности на Световното задкулисие. Ето защо Фейсбук отдавна им е трън в очите. Във Фейсбук се изказва лично виждане, а това е ерес за цивилизационния модел на уличните банди от кряскащи протестъри, които искат да ни подчинят на мнозинството, разбирай стадото, на немислещите продажници. Човекът на европейскоамериканските ценности не е и не може да е личност, индивидуалност с лично мнение, той обезателно е човек на мнозинството, на тълпата, плашливо и неориентирано дори за собствения си пол същество, но затова пък напълно ориентиран политически, послушен активист на властта. Човекът на цивилизационния модел е самоосъждащ се, съмняващ се в себе си депресиран костюмар, който е накаран да се страхува от всичко, дори и от собствената си сянка, и от снега и снежните му бури, и от слънцето и слънчевите му лъчи, и от глобалното затопляне и неговия студ, и от тероризма и Бога. Но никога, ама никога не се страхува човекът на демократичните ценности от демокрацията на натовските бази, разположени с открити дула току до дома и децата му, не се страхува и от демократичните кървави революции, напълнили страната му с подземни бандити, запасали ножовете на омразата в коланите си. И от политиците си не се страхува човекът на цивилизационната нецивилизационност, защото не е прието да се страхува, виж другите не го правят, склонили глава в примирение, като агнета на дръвника на поредната глобално мръсна война, разпалена от същите тези уж родни политици.
 14. 2 реакции
  Познах, разбира се! Аз когато говоря, не пея. И бях сигурен, че ИСТИНСКИЯ е NET.
 15. 2 реакции
  Честно казано, ми е все тая кой ще е отгоре. Въпросът е, че ако .NET наистина нямат подкрепа от другите, то .SE до няколко месеца ще си заработи нормално с по-голямата част от потребителите си, а .NET ще духат супата, заради голямата си лакомия.
 16. 2 реакции
  Проблем има, а щом не го осъзнаваш, значи не четеш внимателно...
 17. 2 реакции
  Айде по-тихичко,че предстои пускането на нов патч и току виж спряло да работи
 18. 2 реакции
  Родители + обстановка + приятелски кръг = агресия В днешно време е така вече, ние като бяхме малки агресията се свеждаше до някоя друга обида ... Е, имали сме някакви сдърпвания.... но такава агресия като тази на сегашните деца никога не съм виждала и изпитвала. То направо има деца като те погледнат и те убиват с поглед. Жалко е, че животът им е пропилян още дет' се вика с първата глътка въздух.... В днешно време да не си агресивен се смята за асоциалност и бездействие. При мен беше така: Родители + обстановка + приятелски кръг = щастие
 19. 2 реакции
  Не можем да виним за всичко държавата и да очакваме тя да се справя с всички проблеми, които ние, хората, създаваме. Децата копират поведението на големите.Навсякъде са обкръжени с агресия.Затова и те стават агресивни. Родителите се карат пред децата, по телевизията показват филми с насилие.Дори детските филмчета и приказки, се изместиха от такива с разни аграсивни чудовища.Героите постепенно станаха агресивни, мусулести боксьори или каратисти, или някакви чудовища които се бият.Интернет игрите са пълни с бой и агресия.Не знам защо се допускат да се създават и разпространяват такива игри.
 20. 2 реакции
  Още един пост с линкове от новорегистриран потребител и темата отпрашва към коша. До сега се правих на краставо чехълче и я оставих (въпреки рекламната и насоченост), но как пък туй девойче се регна да си плесне двата линка и да се потопи пак, направо не ми го побира акъла. Всеки, който ще се регва, за да се пробва да прави безплатна реклама да има предвид, че ще му пратя фактурата у тях, за за си плати и то с лихвите. И да, данъчна ще е и съм регистриран по ДДС, та си направете сметка. Ай пишете ся ОТ КЪДЕ, а не ОТ КОЙ МАГАЗИН конкретно си купувате прашчоците. Мьорси! (р-то е френско)
 21. 1 реакция
  http://www.asus.com/event/2013/mb/KL_ASUS_ROG/index.htm мисля, че е само за потребители на ASUS ROG + For anyone used mainboard Aus Rampage IV series, V series Maximus, Maximus IV series, Crosshair V series (access LINK)
 22. 1 реакция
  Извинявам се, че пиша тук неща, които не са по темата, но много ме издразни това изказване. Да, издателствата ( повечето) трябва наистина да се засрамят за боклука, който ни поднасят в последно време – и като превод, и като качество, да не говорим за подбор на книгите за издаване( захапани „от краката за главата“ поредици), корици, качество на хартия и печат и т. н. Ако тези хора наистина влагаха нерви и любов, нямаше да се получават издадените недомислици. На някой може да му се сторят силни думите ми, но когато на фона на общото безпаричие се бръкна 15 лв. за книга и получа продукт, който не струва и лев – боли! Всички жадуваме, за все повече книги на роден език, но не на тази цена. А когато давам сума ти пари за една книга и дума не може да става за „никой не е безгрешен“, още повече, че за да стигне до нас, даден превод трябва да е минал най-малко през четирима човека ( друг е въпроса дали изобщо става на практика) така ли всички са грешни?!. И накрая, никой не принизява труда на преводачи, редактори, издатели, а напротив, те подценяват нас читателите и езиковата ни култура. И за да не си помислите, че съм черногледа, ще посоча, като пример издателство „Ера“, което издава всички романи на Никълъс Спаркс – очарована съм – качество на самата книга (корица, шрифт, хартия), качествени преводи, без печатни грешки. Значи може!
 23. 1 реакция
  хм, тъз салатка нещо малка ми се вижда за тез ракийки.................
 24. 1 реакция
  Виж как те познах че не си православен християнин, това е то да виждаш ясно. Ти се опита тук да си напишеш малко прозелетизъм, та дано се хване някой да ви стане нов брат във вашата църква, която представлява секта, спрямо големите наложени църкви. Според твоята теория, всеки атеист си има работа с твоя въображаем дявол. Мозъкът ти е вече необратимо промит, до такава степен, че не можеш да проумееш че може някой да не вярва нито в божества, нито в дяволи, нито в светици, нито в патриарх, нито в папа и т.н. Ти живееш в страх от нещо въображаемо, което никога не си виждал и няма да видиш, просто си приел да те е страх. Вие набожните съдите останалите хора, като задължително лоши. Лоши защото не приемат вашите заблуди. Вас ви е страх и всеки когото не го е страх, за вас е братовчед на въображаемия ви дявол. Яжте си го вашия дявол, да ви е сладък. Ние свободните хора си живеем живота, без подчинение на въображаеми дяволи и божества.
 25. 1 реакция
  кой където ще да си върви - аз си оставам с NET вече са оправили торентите, даже си изтеглих преди малко Приключенията на Винету (1965) 5 ГВ за няма и 10 минути С вас сме !
 26. 1 реакция
  Е, нали това написах на предната страница. http://arenabg.ch/
 27. 1 реакция
  Да не се чудите - голяма част от историята http://www.kaminata.net/zamunda-net-e-otkradnata-t76534.html Има скрийншотове и т.н. Ако някой се чуди да направи ping/tracert до двата сайта Сега отговарят: zamunda.net - 85.17.132.161 zamunda.se - 95.211.34.35 на същото IP отговаря и другият домейн zelka.org А ровнете назад в темата да видите на кое IP е отговаряла zamunda.net преди и да стане ясно как уж хакери създали клонинг на същия сървър пък оригиналът се преместил на нов. Цитат от пост #735 http://www.kaldata.com/forums/topic/106967-%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81%D1%8A%D1%81-zamunda/page-37#entry2280801 Microsoft Windows [Version 6.1.7601] © 2009 Microsoft Corporation. Всички права запазени. C:UsersН3н0рмал3Н>ping -l 2048 zamunda.net -n 20 Pinging zamunda.net 95.211.34.35] with 2048 bytes of data: Reply from 95.211.34.35: bytes=2048 time=46ms TTL=47 Скъсявам го че се повтаря 30 пъти.
 28. 1 реакция
 29. 1 реакция
  Сложете различни пароли за .NET и за .SE и да не ви пука!
 30. 1 реакция
 31. 1 реакция
  Ами аз си влязох в Zamunda.NET и ми изпратиха тези съобщения... Ся кое наистина е вярното ? SE или NET? А и едното (СЕ) е със син бекграунд а Нет със зелен.
 32. 1 реакция
  Човек, клонирана е базата данни... Отговори си сам...
 33. 1 реакция
  И къде видя да съм те обидил ??? Докато ти определено го правиш. Повярвай ми ако исках да те обидя щеше да разбереш. И не не се чувствам засегнат от тебе по никакъв начин просто ме дразнят такива елементарни изказвания като твоето и поставянето на всички под един знаменател, а и съм ти показал защо изказването ти е неоснователно. А и това ти за какво колко би дал ми се струва, че абсолютно никой не го вълнува.
 34. 1 реакция
  Тук има описано решение свързано с ограничението: http://www.raymond.cc/blog/activate-free-kaspersky-antivirus-2013-rog-1-year-license/ Лично аз не съм го тествал.
 35. 1 реакция
  Zamunda.NET "Приятели, група хакери са свалили бекъп на сайта и е възможно да вдигнат няколко сайта с подобен дизайн и информация от предишните дни. Не се притеснявайте за паролите, те са криптирани и няма кой да ги види в чист вид. Поради тази причина е затруднено влизането в сайта близките 2 дни. Работим по отстраняване на проблемите и се извиняваме за причиненото неудобство. Екипът на Zamunda.NET!" "Екипа на Zamunda.NET НЕ ВИ препоръчва да вписвате акаунти и паролите си в подобни или копиращи Zamunda.NET страници. Zamunda.NET е само една, но ние не можем да гарантираме сигурността на акаунтите ви в случай, че се подведете и се логнете в хакерско копие на страницата ни." Нека се знае и тук
 36. 1 реакция
  Не ми се сърди приятелко, но горното наистина би звучало несправедливо, ако имаше поне някакво основание. Понеже няма, е по-скоро смешно. И последните ти два поста, наистина са ad hominem, но може би просто те мързи да се аргументираш по-сериозно.
 37. 1 реакция
  Не става въпрос за ръсизъм разбери ме добре.Става въпрос за начин на живот на по голяма част от една етност.Аз съм гражданин на света и много ми харесват различни хора и различни култури.Най-добрата ми приятелка е от Еквадор,познавам негри-обожавам ги.Така че за ръсизим не става въпрос.Обичам и уважавам всеки,който прави живота си и на останалите лесен.Хора,които живеят пълноценно и хора,които се борят за по добър живот,не да ни пият и малкото кръв ,която ни е останала на нас българите.Мразя да се краде от просяк,от дете и от стар човек,това говори за много ниско ниво или несъществуващо достойнство и чест.
 38. 1 реакция
 39. 1 реакция
  URIEL Разбирам те напълно(ако съм разбрала правилно,че ти си ром),че тези коментари те обиждат и то може да се каже кръвна обида.Аз съм срещала роми от поне 5 националности и всички,ама абсолютно всички мислят как и кого да измамят.Това да живеят като паразити т.е.на гърба на останалите е на дневен ред и не съществува варианта сами да постигнат нещо.Съжалявам,че трябва да понесеш всичките тези критики,но разбери ни нас също.Нима цял жовот трябва да свеждаме глави пред вас без да можем да направим нищо?Не и още ведниж НЕ.И на мене не ми харесва да ме наричат крадла,нечистоплътна и лошо възпитана само защото в другите стани не знаят за разликата м/у българи и роми.Вие понасяте това само в рамките на БГ,а ние ви берем срамовете по целия свят.Родена съм и съм израснала в Бургас и когато бях малка се разхождахме спокойно из целия град,а сега от всякъде те дебнат и по паркингите те изнудват да им платиш или ще ти натрушът колата.Е питам аз това какво е?За обществените тоалетни какво можеш да ми кажеш?Плащаме данъци и с тях се подържат за да се използват от гражданите и изведнъж ги виждаш братчедите изтъпосани там с пълната си наглост,че и да им плащаш за нещо което не е тяхно,а на всички тези нас,които сме платили с данъците си за ди ги построят. Тук слагам точка.
 40. 1 реакция
  Чудя се на такива хора като теб.Хем им помагаш,хем искат да ви бият,колят и т.н. Чудя се как още имате сили и нерви да им помагате... : ) А тези,който си нямат представа,какво става в държавата ни,за груповите нападения,който се организират от циганите,за убийствата,кражбите и т.н,те не знаят за какво става на въпрос. Че и в чужбина отидоха,че и срам нямат да се наричат Българи.Не малко държави вдигнаха ръце от нашите цигани!
 41. 1 реакция
  циганина си е циганин повярвай ми,където и да го закараш. разликата е в това,че в другите страни не живеят в такава мизерия като в БГ,но опре ли му повярвай,че ще постъпи по същия начин.
 42. 1 реакция
  НАПРАВО СИ ЖЕСТОКА Не готвиш, не подреждаш, не переш – не ми е нужна тиха домакиня! Надявам се за днес да избереш онази рокля във небесно синьо, обувките на белите цветя и сребърните гривни от Мароко… Сложи червило. Идва пролетта. Прекрасна си! Направо си жестока! Аз искам да се перча като лъв със своята излъскана лъвица! За другите мъже да бъдеш стръв, но да си само моя! Хубавица! Такава те желая. Не с парцал. Мъжете нямат нужда от слугиня. Бъди красива! Всичко бих ти дал! Но, моля те, не ставай домакиня! Добромир Банев
 43. 1 реакция
  В провинцията и малките села е така. Тука в Захарна фабрика , малко се успокой , откакто махнаха Надин .От около 1 г. няма нападната жена.То и българите крадат , ама тези са много нагли.Няма закони. Трябва да приемат закон , 1 година затвор ,ако си изоставиш детето.
 44. 1 реакция
  Ами то,ако ние започнем да ги съдим мургавите то няма да остане един на улицата. ХА намерих решение да се отървем от тях,поне за малко. Не и това не става,ще трябва после пък да ги храним.
 45. 1 реакция
  Да, защото сме жалко подобие на държава. И въпреки всичко, браво на човека!
 46. 1 реакция
  Яворов не се е самоубил заради "отхвърлена симпатия", откъде ви хрумна? Той без друго е бил обект на интриги и жестоки критики в кръга на Лора, начело с нейната желязна майка... Обвинявали са го за самоубийството на истеричната, неуравновесена и ревнива Лора, разследвали са го за смъртта й - не знаете ли тези неща? "Анализът" ви е глупав и несправедлив. Вярно че Яворов доста мъчи словото на места, но той най-добре се вписва в представата за поет, само защото е изключителен български поет и интелектуалец. Е, в интерес на истината, може би и двамата не са били особено уравновесени (каквото и да означава това) и само те си знаят какво точно се е случило в нощта на самоубийството й. Подозренията върху него остават и до днес.
 47. 1 реакция
 48. 1 реакция
  Вар бир илач, аллах-чоджук, пролет иде, а с нея и маниите...
 49. 1 реакция
  Този месец иска ли питане кой ще ми е wallpaper-a? + лиско:
 50. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...