Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 26.04.2013 от всички места

 1. 2 реакции
 2. 1 реакция
  Опитвал ли си да инсталираш уиндоус ХР,на стар модел компютър,със много слаби данни!Такъв,само със Скайп,един Браузер и няколко по леки програми,вече се чувства че забавя.Но...ъпдейтите направо го забиват до такава степен,че не може да функционира нормално!Ако му се сложи и антивирус с версия от последните три години,пък е блокирал изцяло!Точно в такива случаи помага,спирането на ъпдейтите.
 3. 1 реакция
  Нещо конкретно в тази тема ли? Не разбирам какъв точно е проблема с Windows XP. Доколкото знам най-високата версия на IE там може да е 8 (ако не греша). Винаги актуализирайте системата и Flash Player. Старите версии на Skype поддържат видеокодеци, които (не всички) са обратно съвместими с библиотеката на новите версии. По различни причини. Skype достъпва IE чрез dotNet. Така че ако има някакви проблеми със старите версии е добре да се направи преглед на актуализациите за тази ОС.
 4. 1 реакция
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
  Хахаха, както разбирам от теб самия, май и други са ти казвали, че не си както трябва и е добре да си пиеш хапчетата. В никой случай не ги прекъсвай - съвет от мен! И стига с това старо куче. Никога не съм бил регистриран тук преди, както ти обясних вече. Всъщност то е ясно, че някаква паранойка май се върти в болното ти съзнание Някой те селиди може би? Някой те наблюдава? Стари кучета с нови профили? А? Лекувай се момче, че така оказваш зловредно влияние на хора лишени от критично мислене. Заради такива лекувани-недолекувани, като теб понеже сте и много за съжаление, обществото вместо да върви напред се връща в средновековието. Айде оди да врачуваш във Франция докато не е дошъл балкан манаго да ти вземе занаята.
 7. 1 реакция
 8. 1 реакция
  явно е наритан, щото ми се сбади и му опрОстих , мотора
 9. 1 реакция
  не само такава и по нетакава ще ходя . дано да не го отменят пак
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.