Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 26.04.2013 от всички места

 1. 4 реакции
  даа oправиха се мерсии!! много те обичам B-boy винаги ми оправяш глупостите които правя
 2. 3 реакции
 3. 1 реакция
  ASUS P8B75-M LX PLUS G2020 /2.9/3M/BOX/1155 4GB DDR3 1600 A-DATA 500G SG 3Y WARR SATA 6G/7200 SAPPHIRE HD7750 1G GD5 BULK CM K350 W/600W PSU Обща стойност: 646.73 лв. с ДДС НО !!! Варианта с АМД за тези пари ще е най-добре , защото получаваш доста по-добър процесор с 4 ядра
 4. 1 реакция
 5. 1 реакция
  Ако имаш сайт трябва да си наясно със SEO оптимизацията като цяло. Иначе е безмислено.
 6. 1 реакция
  Sub Macro1() r = ActiveCell.Row c = ActiveCell.Column x = Cells(r, c).Value While x <> "" If x = "0" Then Cells(r, c).EntireRow.Hidden = True End If r = r + 1 x = Cells(r, c).ValueWendEnd SubСлагаш курсора в началото на колоната, и пускаш макроса - ще ти скрие редовете с 0. Добавянето на принт функция ще ти е лесно мисля.
 7. 1 реакция
 8. 1 реакция
  Искам много да благодаря на колегата @onogondur! Сутринта ходих у тях за да можем на работещо дъно да изпробваме видео картите ми. За мое голямо съжаление и двете даваха артефакти(едната по-малко от другата). Тогава колегата ми препоръча един вариант... Е така... да я сготвя След като се пообразовах какво точно се прави за процедурата (и в процеса на работа забих нож в ръката си ), реших че нямам какво да губя и се захванах. 10 минути във фурната и картата работи коректно и издържа 3d mark.
 9. 1 реакция
  До скоро смятях, че трябвя да коткаме Турция, като могъщ и изключително опасен съсед. С тази изцепка (картата), се оказава, че Турция си е Турция. Никакъв ЕС, никакви приобщавания. С Турция трябва да се внимава. Тя е любимец На САЩ, толерира се от САЩ. Ако нашите политици се не опомнят, то ще последваме съдбата на Кипър и май публикуваната карта ще излезе вярна. Това, че сме член на ЕС и НАТО няма да ни спаси. Кипър е истинки пример за това. Tурция обръща гръб на ЕС в полза на Русия. Е, Турция разбра, че полза от ЕС няма. Турция си има велик покровител - САЩ и защо да няма в + още един велик играч на свая страна т. е. Русия. По този начин и да излезе вярна картата, то няма да има особенни проблеми с тези две страни. На САЩ не им дреме за нас, не ги интересува и дали съществуваме. Русия - та ние непрекъснато я плюем така ,че едвали да направи глупавата грешка отново да се застъпи за нас. Да - грози ни истинска опасност, но много или не искат да повярват в това или просто осъзнават неизбежното. Не случайно се турцизират цели раьони на България. Там българската реч е табу. За какво говорим!!!!!!!!
 10. 1 реакция
  То я има и за Линукс. А инак може и ssh, rdesktop
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.