Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 26.04.2013 от всички места

 1. 2 реакции
 2. 1 реакция
  Луди мъже ! Аз съм дърта, беззъба, дебела и грозна и съм на баба ви Яга, най-малката щерка. Това, кака, е доказателството, че мъжорята в тоя форум не са никак наред
 3. 1 реакция
  Компилиране и инсталиране на ядро за убунту 13.04/12.10/12.04 sudo apt-get install gccsudo apt-get install libncurses5-devsudo apt-get update && sudo apt-get upgradeПоследна версия на ядрото до момента е 3.8.9 wget http://www.kernel.org/pub/linux/kernel/v3.0/linux-3.8.9.tar.bz2cd Downloads/sudo tar -xvf linux-3.8.9.tar.bz2 -C /usr/src/cd /usr/src/linux-3.8.9/sudo makesudo make modules_install installsudo update-initramfs -u -k 3.8.9sudo update-grubsudo rebootПроцеса отнема около 2 часа. Поне при мен така беше. И ми реши проблема с прехвърлянето на звука през HDMI кабела.
 4. 1 реакция
 5. 1 реакция
  Значи колегата твърди че преди 1000 години е имало наука занимаваща се с обема на циците. от тук http://www.kaldata.com/forums/topic/210264-безплатно-врачуване/page-2#entry2531353
 6. 1 реакция
 7. 1 реакция
  Хахаха, както разбирам от теб самия, май и други са ти казвали, че не си както трябва и е добре да си пиеш хапчетата. В никой случай не ги прекъсвай - съвет от мен! И стига с това старо куче. Никога не съм бил регистриран тук преди, както ти обясних вече. Всъщност то е ясно, че някаква паранойка май се върти в болното ти съзнание Някой те селиди може би? Някой те наблюдава? Стари кучета с нови профили? А? Лекувай се момче, че така оказваш зловредно влияние на хора лишени от критично мислене. Заради такива лекувани-недолекувани, като теб понеже сте и много за съжаление, обществото вместо да върви напред се връща в средновековието. Айде оди да врачуваш във Франция докато не е дошъл балкан манаго да ти вземе занаята.
 8. 1 реакция
 9. 1 реакция
  Тези снимки са от миналата събота и неделя, ама явно не съм ги качил, да ме пита човек защо... И снимката в оригинал: ЛИНК п.с. Тук искам да обясня, че карах колата и го видях тоя щъркел, докато извадя телефона, вече беше литнал, чист късмет е, че въобще съм хванал нещо от него ================================= И снимката в оригинал: ЛИНК ================================= И снимката в оригинал: ЛИНК ================================= И снимката в оригинал: ЛИНК ================================= И снимката в оригинал: ЛИНК п.с. А тази е от днес, от техническото обслужване на колата, ей така просто щракната, нез да се търси някакъв ефект Даже ме мързеше да полегна съвсем, та малко отгоре съм ги снимал Дано са ви харесали Поздрави и лек и спокоен неделен следобед!
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.