Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 26.04.2013 in Нови отговори

 1. 2 реакции
 2. 2 реакции
 3. 1 реакция
  Опитвал ли си да инсталираш уиндоус ХР,на стар модел компютър,със много слаби данни!Такъв,само със Скайп,един Браузер и няколко по леки програми,вече се чувства че забавя.Но...ъпдейтите направо го забиват до такава степен,че не може да функционира нормално!Ако му се сложи и антивирус с версия от последните три години,пък е блокирал изцяло!Точно в такива случаи помага,спирането на ъпдейтите.
 4. 1 реакция
  Луди мъже ! Аз съм дърта, беззъба, дебела и грозна и съм на баба ви Яга, най-малката щерка. Това, кака, е доказателството, че мъжорята в тоя форум не са никак наред
 5. 1 реакция
  Компилиране и инсталиране на ядро за убунту 13.04/12.10/12.04 sudo apt-get install gccsudo apt-get install libncurses5-devsudo apt-get update && sudo apt-get upgradeПоследна версия на ядрото до момента е 3.8.9 wget http://www.kernel.org/pub/linux/kernel/v3.0/linux-3.8.9.tar.bz2cd Downloads/sudo tar -xvf linux-3.8.9.tar.bz2 -C /usr/src/cd /usr/src/linux-3.8.9/sudo makesudo make modules_install installsudo update-initramfs -u -k 3.8.9sudo update-grubsudo rebootПроцеса отнема около 2 часа. Поне при мен така беше. И ми реши проблема с прехвърлянето на звука през HDMI кабела.
 6. 1 реакция
  Значи колегата твърди че преди 1000 години е имало наука занимаваща се с обема на циците. от тук http://www.kaldata.com/forums/topic/210264-безплатно-врачуване/page-2#entry2531353
 7. 1 реакция
  Хахаха, както разбирам от теб самия, май и други са ти казвали, че не си както трябва и е добре да си пиеш хапчетата. В никой случай не ги прекъсвай - съвет от мен! И стига с това старо куче. Никога не съм бил регистриран тук преди, както ти обясних вече. Всъщност то е ясно, че някаква паранойка май се върти в болното ти съзнание Някой те селиди може би? Някой те наблюдава? Стари кучета с нови профили? А? Лекувай се момче, че така оказваш зловредно влияние на хора лишени от критично мислене. Заради такива лекувани-недолекувани, като теб понеже сте и много за съжаление, обществото вместо да върви напред се връща в средновековието. Айде оди да врачуваш във Франция докато не е дошъл балкан манаго да ти вземе занаята.
 8. 1 реакция
 9. 1 реакция
  не само такава и по нетакава ще ходя . дано да не го отменят пак
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.