Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 13.11.2013 от всички места

 1. 6 реакции
  Ми вземай там каквито трици ще вземаш. Хората тук се опитват да ти помогнат и ти обясняват, че тия в тая фирма са скъпо продаващи мошеници, които се еб@ват и с гаранцията на компонентите, ти си знаеш твоето, Хубаво се опитваш да им правиш някаква реклама, ама не става така. И Спиди ще ти вземат не повече от 30-35лв. а не 80 за доставка. Държиш и на някаква страшно неизгодна като цена.производителност видеокарта - явно си наясно с всичко и помощ не ти е нужна - темата е абсолютно излишна.
 2. 6 реакции
  Тук е със SSD 4GB DDR3 1600 A-DATA 2X (8GB) ASROCK B85M PRO4 /BULK 1TB WD Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX PSU FORTRON RIDER 550 BRONZE CM N300 BLACK /USB3 /NO PSU GB R9 280X OC 3GB GDDR5 GV-R928XOC-3GD Samsung 120GB SSD 840 EVO SATA 6Gb/s I5-4570 /3.2G/6MB/BOX/LGA1150 1606 лв
 3. 6 реакции
  По-големият проблем виждам, в показаните гаранционни срокове
 4. 6 реакции
  Табела на сервиз в Сърбия: "Аутомобил со Борче, со Мачка и со Пичка...не правим!" Превод: "Кола Ситроен, Пежо, Рено ... не ремонтираме" (припомнете си емблемите)
 5. 6 реакции
  Честно казано и аз не разбирам озлоблението ви към онези, които протестират. Харесва ли ви това правителство? Не ви ли стана ясно, че обещанията им вече потънаха дълбоко в джобовете на "избраните"? Както и не разбирам страха ви, че Бойко щял да се върне на власт... Кой така ви промива мозъците, дами и господа защитници на най-гнусният парламент и правителство на България от 10.11.1989 год. насам? Нямат нито срам, нито свян, за съвест и дума да не става. Повръща ми се като гледам мутрите им. А вие се зло-радвате, че имало бити деца...
 6. 5 реакции
  Без да ти се подигравам, на психична основа е....Вервай ми
 7. 5 реакции
  Инсталирането на КИС 2014 пач b --> cФормирани впечатления: 1. Изключително бързодействие на WEB защитата. При опит за изтегляне на зарази през IDM касапа изкара толкова много съобщения, че се изкефих. (подобен ефект имаше и при ЕСЕТ).2. Отличен детекшън рейт, имайки предвид, че програмата използва самостоятелни модули, а не е събирателен продукт.3. Отлично сработване на програмата, облак, репутация - поведение, дефиниции и прочие, не е като ESET, където има разминавания по етажите.4. Програмата е олекотена, работи отлично не я усещам на системата си, а преди на същата система имаше ядове в определени моменти.5. Приятен интерфейс, лесен за разбиране от потребителя, ненатрапчив. 6. С настройки по дефолт, се справя не по-малко зле в сравнение с поразръчканите, но това още го проверявам.7. Няма да открия топлата вода, като кажа, че е добър чистач... и лечител.Като за отрицателен елемент мога да кажа, че на моменти позабавя отварянето на страници, но не всички, прочетох, че по бързодействието при сърфиране ще се работи, което ме радва. За момент остава потребител на Касперски.
 8. 5 реакции
  Здравей, Активни зарази не се виждат. Проблема може би е причинен от TuneUp, Виж тук: http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Skype-didn-t-open/m-p/610037#M50191
 9. 5 реакции
  Ебати глупостта!!!!Не, а не съм "за" шофирането пиян, но да, да не си кривя душата, правил съм го...Тук говорим за алкохолна проба, кръвна, в болница, която е отрицателна, което показва, че няма алкохол в кръвта... И "по думи", че дрегера е отчел от 5-тия път някакъв алкохол...В книжките, които са за подготовка за шофьорските изпити се казва, че не трябва да се кара до 8 часа след поемане на твърд алкохол... Ясно, много зависи от от човека, от неговата физиология, от поетият алкохол. Но условно е прието, като усреднено - 8 часа... от 3 през нощта до 11 на обяд са 11 - 3 = 8... 8 часа, което го и пише в книжките за подготовка на кандидат шофьори...Що за съдник си ти, че да кажеш дали човека е бил пиян или не? Още повече се твърди, че кръвната проба е отрицателна за алкохол?По-добре кажи какво и как да се направи и как се действа в такава ситуация. Аз лично не знам, за това и не мога да кажа къде да ходи. Даже не знаем за кой град става на въпрос и кой окръжен "КАТ" и всякакви такива...Но тези квалификации са недопустими!!!
 10. 4 реакции
  Още ли има хора, които ползват flex type :no-no:
 11. 4 реакции
  Щракнете върху съобщението (долу) Отваря се съветника за намиране на нов хардуер. И стигнете до момента, в който трябва да изберете ръчно къде се намира драйвера. Задайте пътя (Browse), папката където сте разархивирали последния драйвер (на десктопа). По този начин, съветника ще си прехвърли необходимите файлове. Ако не стане и с този драйвер ще мислим за друг. Но не отговорихте по-горе на въпросите (дали това не лаптоп или маркова машина).
 12. 4 реакции
  - Скъпа, хайде тая вечер да вечеряме някъде навън!- Хайде! А къде?- Пица да хапнем?- Неее...- Китайско?- Омръзнало ми е!- Рибен ресторант?- Не ми се яде риба в момента!- Нещо на скара?- Стига с тая скара!- Суши?- Оризът им е гаден!- KFC?- Пърженото е тежко!- Да боднем в Хепи?- Само селяни ходят там!- Добре, къде тогава искаш да идем?- Все ми е едно! Където ти предложиш.
 13. 4 реакции
  Избирате Continue Anyway, за да продължи със инсталацията на аудио драйвера.
 14. 4 реакции
  AV-Comparatives Real-World Protection Test October 2013: http://chart.av-comparatives.org/chart1.php Много добро представяне на Есет и Авира
 15. 4 реакции
  Не знам да се смея ли на тоя коментар или да ревна с глас, та да ме чуят чак в патрулката на Хан бъчва. От написаното излиза, че ако бяхме приели с овации подвига с напиването "като казаци", както сам го определяш в уводния коментар по темата, то тогава щяхме да сме топ професионалисти, а ти щеше да си щастлив, че си срещнал сродни души. Що не каза още на първата страница, та да не се хабим да пишем тук?
 16. 4 реакции
  Вероятно си попаднал на цензурирана версия, търси Director's Cut или Extended Version. Как какъв - адски!
 17. 4 реакции
  Това беше добра идея за Хелоуин, обаче чак сега попадам на нея
 18. 4 реакции
  Боже....Трябваше ли да пуснеш темата около 20 пъти, та да трябва да чистя като луд? Толкова ли настоятелно цъкаше на бутона???
 19. 3 реакции
  ея като дойде Док ще ти каже аз обаче знам че за да не се получи увреждане ттрябва ПЪРВО да се ползва алкохол и после да се бръснеш не за друго, ма тогава вече ти е все тая
 20. 3 реакции
 21. 3 реакции
 22. 3 реакции
  Какво ти пука дали е останало,не е твоя работа да мислиш за тези работи. Както писах преди малко,ние трябва да им кажем,че не исакме да живеем така,те да се оправят ,ако ли пък не могат,да се махат. Преди време питах Черната Сила ако влезе в магазин ,където нищо не му харесва ,задължително ли е да си купи нещо ? Какво ми ги изреждаш тия партии... Ако бяхме силни като общество ,одавна нямаше да ги има на сцената.
 23. 3 реакции
  Твоите разбирания за евтино не мисля, че съвпадат с тези на автора.
 24. 3 реакции
  Повечко бой, повечко... Не одобрявам това, което направи Ердоган, но тоя направо ги смля за някакъв си парк - водни оръдия, сълзотворен газ и какво ли още не. А тук нападат парламента и полицаи, и трябва да ги галим с перце по главите... Ако някой в щатите нападне Белия дом, какво ли ще му се случи....
 25. 3 реакции
  Вероятно, но от текста излиза, че на 9-тия ден планетата решава да се освободи от игото на звездата си и хуква безконтролно да се охлажда из космическия студ. Е, голяма работа - ще се чувстваме малко по-тежки, какво толкова. Виж, дамите може да го приемат по-неблагосклонно, но предварително ще ги предупредим да не изпадат в шок , стъпвайки на кантарите си.
 26. 3 реакции
  Бил без венец, била разюздана... много цинично. Познаваш ли ги? Или прилагаш един грешен стереотип върху всички протестиращи? Убеден съм че имат повече морал от правителството, което всички много добре познаваме. Просто защото няма как да имаш по-малко морал от никакъв морал. Не е приятно това че граждани се изправят срещу други граждани - студенти срещу полицаи - особено когато възгледите им вероятно изобщо не се различават. Парламента в момента едва докарва 20% подкрепа - той отдавна не представлява интересите на народа. След като не желае да отстъпи мирно, следва да бъде отстранен със сила. Няма как този процес да стане приятен, няма и как да няма критици, но в по-дълъг срок ще е за доброто на повечето от нас
 27. 3 реакции
  Новият "Иисус" (без трънения венец) и "дева" Марийка(разюзданата). Много натоварено. Не е послание за атеистите.
 28. 3 реакции
  "идиот" и "малоумен" са определения, приличащи повече на теб и баща ти, тъй като не знаете законите и наредбите в собствената си държава.Моля, въздържайте се от подобни определения, що се отнася до длъжностни лица , служители на МВР и които съвестно си изпълняват дълга. Срокът,в който се обработва кръвната проба за алкохол и получаването последствие, ако пробата е отрицателна, на отнетото СУМПС от РПУ е 10 дни. Работни дни, не календарни. Тоест - баща ти може да ходи и всеки ден по два пъти да си иска книжката, но няма да му я дадат, преди да пристигне заключението от лабораторията и да се извършат всички законоопределени процедури.
 29. 3 реакции
  Ти и баща ти, който и от двамата да е карал сте не за връщане на книжката, а повече никога да не ви я дадат. Аман от пияни убийци на пътя!Като ще работи с машини и ще шофира, няма да "пиете като казаци"! Не за загубване на работа, ами за затвор е пиян шофьор.
 30. 2 реакции
  Никъде не съм видял човека да иска помощ за конфигурацията. Ама защо да не му помогнем? Със сигурност това, което е избрал от Jar е бракма и ще може да се измисли нещо по-добро за определения бюджет, след което спокойно ще си сложи стария хард диск!
 31. 2 реакции
 32. 2 реакции
  Бюджет? За какво ще се ползва? Сглобените компютри не са добър избор.
 33. 2 реакции
  За този бюджет: Еdifier x600. Имам същите и съм много доволен от цена/качество. Разгледайте и предложенията от Microlab. Ако имате възможност отидете на място да чуете избраният модел. Не купувайте по-марка или по красота.
 34. 2 реакции
  FIleZilla е вероятно най-доброто решение. Но ще трябва да почетете документация, не става с две-три обяснения
 35. 2 реакции
 36. 2 реакции
  Кое е това същото. Дайте снимка ,ако неможе да се изразите правилно. П.П. Как очаквате да Ви помага човек, като и Вие не правите никакво усилие!
 37. 2 реакции
  Все повече, четейки обясненията на автора на темата, намирам, че употребата на алкохол е по-скоро системна, а не както искаше да ни увери в началото. Явно според него малките редовни, "полезни и "лечебни" дози не се считат за пиянстване, щом не се е стигало до повръщане в 4-рите пъти, от които той има някакви останали спомени. За броят пъти, които са приключили в безпаметно състояние, дори не смея да предполагам. Направо правете анкета, дали е водача е бил с превишена норма алкохол и дали е бил в адекватно състояние. Отговора ми на анкетата ще е еднозначен.
 38. 2 реакции
  Свали си Aida64 или Speccy, и дай повече детайли...
 39. 2 реакции
 40. 2 реакции
  Непрофесионално казано умората от компютърен монитор се различава по-това, че след като легнеш да спиш и си затвориш очите не ти е съвсем тъмно а виждаш някакви проблясъци и много трудно се заспива. Чувстваш умора, но нещо не ти дава за заспиш. Предполагам се сещаш за какво става дума. Тогава се усещаш че трябва да стоиш по-малко пред монитор.
 41. 2 реакции
  А защо мислиш, че работещите деца са "съгласни"?! Просто са умни, разумни, познават и спазват закона. Орлов мост е близо до жълтите павета, но не е върху тях, както и паметника Левски. Кога за последен път беше в София, Нел? Прекратявам диалога с теб по тази тема, защото е безполезен и безинтересен за тези, които го четат. Поздрави.
 42. 2 реакции
  Няма проблеми...маркирам темата като РЕШЕН-а тогава. Поздрави и хубав ден!
 43. 2 реакции
  Не 5 ами 105 пъти ще го надувам и ще се подхилвам на милиционера щото ще знам какъв ще е резултата.
 44. 2 реакции
 45. 2 реакции
  Ако и за в бъдеще нямате намерение да използвате къщата! Един багер събаряте и ако има строителни материали, които могат да се използват ги продайте! Друг начин не виждам поне аз!
 46. 2 реакции
  мдам - помогна идеята с пускането на скайпа - след изтриването на ключа всичко тръгна. А за вируси, че имаше имаше, ама явно мбам и есет онлайн скенер са ги ликвидирали успешно. Много благодаря за помощта - отново сте на ниво не само в борбата с вирусите. TuneUP явно е използвана като част от AVG-то, все повече почва да ми пада в очите този антивирусен софтуер...
 47. 2 реакции
  Аз пък също бих препоръчал да опиташ Rainmeter и да шитнеш Windows-ките истории - програмката е хем лека, хем с огромни възможности.
 48. 2 реакции
  За да "не се излагай с тоя диск за лаптопи" вземам "Toshiba 500GB, 7200 об./мин, 32MB, SATA 3.0 за 86 лв с безплатна доставка"
 49. 2 реакции
 50. 2 реакции
  Радвам се, че съм в темата Снощи обяснявах, че не трябва да ми се спестяват гафовете Благодаря за това!!!А аз да постна нещо от преди малко: Има и снимка към мнението, но къде са точки, запетаи, къде са главните букви, къде е смисъла като граматическа функция?Ей, до къде го докарахме... Плаче ми се!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.