Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. techmaniac

  techmaniac

  Редактор


  • Харесвания

   24

  • Публикации

   13243


 2. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   17

  • Публикации

   48793


 3. hlevoust

  hlevoust

  Потребител


  • Харесвания

   13

  • Публикации

   12327


 4. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   13

  • Публикации

   101179Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 20.10.2014 от всички места

 1. 5 реакции
  Да напомня на дискутиращите тук, че говорим за президента. За този същия президент, чиито действия са пред очите на всички ни и няма как да бъдат скрити, нито потулени. Така, че ако обичат някои да не се правят на ощипани моми и да не възкликват: Ах, ама той президентът такива лоши неща не е правил! Правил Е: - погледнете всички върнати от Президента закони: - те всички са върнати за преразглеждане, защото по някакъв начин засягат интересите на чуждите монополи и корпорации в страната: като започнем от закона за инвеститорите (президентът настояваше за занижаване на инвеститорските изисквания за получаване на български паспорт), преминем през закона за водите (президентът настоява за уедряване на ВИК-тата по примера на Електроразпределителните дружества и преминаването на общинските ВИК в частни ръце на чужди корпорации), закона за детето (слава Богу не приет на окончателно четене от предишното управление на ГЕРБ, където Президентът подкрепяше ранната национализация на децата ни), закона за ВЕИ парковете и енергийните дружества (където президентът обжалва наложените от предишния парламент върху монополистите ограничения в гарантираните им от държавата печалби) и така нататък, и така нататък. Да не говорим за заиграването на президента с приемното "родителство", което той лично въведе и оглави в България, за да подготви мрежа от приемни семейства, платена с нашите данъци и готова да поеме иззетите от социалните служби нечии деца; докато в същото време президентът по никакъв начин не подпомогна индексирането на майчинските и детските надбавки на родните български майки, въпреки специалното обръщение към него. Грижата за хората не е популизъм, тя е задължение на всеки политик. За нашия президент обаче хората са само монополистите и корпорациите, не и българските майки, бащи и деца. Това, че един президент някога е избран от някой си не му дава право да забравя, че и той самият е човек, баща и българин.
 2. 3 реакции
  Не е признак за добро здраве да бъдеш отлично приспособен към едно тежко болно общество. Джиду Кришнамурти
 3. 3 реакции
  В родилния дом баща оглежда новородения си син, после казва на жена си: - Видя ли каква му е голяма бубата? - Скъпи, не се ядосвай, затова пък очите му пък са пълно копие на твоите...
 4. 3 реакции
  Руските учени как ли не пробвали да създадат ваксина против Ебола, но в крайна сметка се получавала все водка.
 5. 3 реакции
  Хората ще забравят какво си казал. Ще забравят какво си направил. Но никога няма да забравят как си ги накарал да се чувстват. Мая Анджелоу
 6. 2 реакции
  уфффф а стига бе брат.................. омръзна ми от твоите невежи коментари. Как ще няма такава програма???????
 7. 2 реакции
 8. 2 реакции
  хей... мерси за хубавия поздрав. нека е.. въпреки. пп. едно демо да прикача към поздрава, още топличко. ( :
 9. 1 реакция
  Прегледах доклада ти. Обори го. Докажи твърдението си, като го защити и подкрепиш с факти. Нека бъдат линкове и обяснения, с които да докажеш правотата си.
 10. 1 реакция
  Четири кадъра от вчерашната разходка до Тетевенския водопад "Скока" Първия мост от еко пътеката: Средния мост (или третия поред от всичките пет моста) - този вече го показах на RudeBoy Снимка назад към пътеката от последния (петия) мост: И едно сладурче - казва се Миранда - дъщеря на мой приятел, който беше с мен на разходката, като беше взел и жена си с бебето (на месец и половина): Снимах в напълно автоматичен режим, защото имаше студен вятър, и не исках бебето да настине - та всичко трябва набързо да се прави п.с.Самия водопад ще покажа в другата тема с обработените, защото е сглобка от две снимки, а това си е обработка все пак!
 11. 1 реакция
  За Руснаците той ги е освободил от крепостничеството и затова е Царя Освободител. За Българите той пак е Царя Освободител и нека да не забравяме, кой ни е освободил от турското робство.
 12. 1 реакция
  http://www34.zippyshare.com/v/80973860/file.html https://www.virustotal.com/bg/file/95448c3fbc31b12a7c42a5efa76b17bd90a8889049e55c54113be2ada3d5e66d/analysis/1413830506/ , просто информативно, макар да не е критерий. Интересно дублиране на идентификацията: McAfee - W97M/Downloader Symantec - W97M.Downloader
 13. 1 реакция
 14. 1 реакция
 15. 1 реакция
 16. 1 реакция
  Вицепрезидентът: ЕС ни натрапва клишета Откакто страната ни е в Европейския съюз, а и преди това, ни се натрапват безплътни клишета, но никой не ни пита за националните ни традиции и ценности. Това заяви вицепрезидентът на България Маргарита Попова по време на Десетата световна среща на българските медии. "През последните 25 години постигнахме много, защото избрахме посока и сме европейци, но изгубихме рецепторите си за това що е родолюбие",смята тя. По думите й сме изгубили родолюбието заради разговори за икономика. Попова посочи, че политиците на високо ниво, както и европейските политици са забравили да говорят за духовността и интелектуалния потенциал на нацията ни. Вицепрезидентът каза още, че през последния четвърт век след 1989 г. насам сме забравили да се грижим за духовното и възпитаваме децата си в духа на материалния свят и новите технологии. Маргарита Попова апелира да „се освестим” като народ и като нация, защото по думите и никой не вярва и не уважава държава, която няма собствен лик и не знае историята си. Попова посочи, че българската дипломация трябва да стъпи здраво на краката си, за да може сънародниците ни зад граница да са по-уверени и сигурни, че има кой да пази интересите и правата им. Вицепрезидентът ни каза още, че няма по-голямо престъпление от това да разединяваш народа си, а винаги, когато това се е случвало, то е водило до национални катастрофи, каза още тя. http://www.banker.bg/obshtestvo-i-politika/read/viceprezidentut-es-ni-natrapva-klisheta "Вицепрезидентът ни каза още, че няма по-голямо престъпление от това да разединяваш народа си, а винаги, когато това се е случвало, то е водило до национални катастрофи" Коментарът е излишен.
 17. 1 реакция
 18. 1 реакция
  Похвали се като се решиш Със здраве да си го ползваш във всеки случай !
 19. 1 реакция
  1. Сиромахът - работи 2. Богатият – използва първия 3. Войникът – ги пази двамата 4. Данъкоплатецът – плаща и за тримата 5. Безработният – си почива и за четиримата 6. Пияницата – пие и за петимата 7. Банкерът – ги ограбва и шестимата 8. Докторът – ги убива и седмината 9. Гробарят – ги закопава и осмината 10. Политикът – живее за сметка на всичките 9!
 20. 1 реакция
  след деинсталация изтрий и папки Mozilla,които намериш след едно търсене в С:
 21. 1 реакция
  Младеж към мацка: - Скъпа, бих откъснал всичките цветя и бих ти посталал пътя, бих събрал всичките съкровища на света и бих ги сложик в краката ти! - О, скъпи, колко си ми романтичен! - Ами след цяла седмица без секс човек какви ли не почва да ги говори...
 22. 1 реакция
  Да, особено по време на едни 500 години толкова близко си бяхме с Турция ехее... вечна дружба!
 23. 1 реакция
  Сам не си позволяваш , нямаш достъп до битието на тези хора , за да знаеш на какъв хал са , какво е истинското положение на нещата .......казано с други думи от глад не си умирал и потен вода не си пил. А това никак не значи , че си нормален или не си малоумен.....само показва , че условията на живот са други и непознати за теб. Ако си на тяхното място може и друга песен да запееш.... В основата на живота е оцеляването ! От там започвай ! Че до там са ни докарали....
 24. 1 реакция
  Вижте едни от най - добрите шеги в света под формата на скрита камера.
 25. 1 реакция
  Легендата за Бела съм, бела юначе гласи следното: Било турско време. Башибозуците нападали и опожарявали села в Родопите. В едно от тях, мъжете отишли на Беломорието да пасат стадата си. Башибозуците разбрали за това и се запътили към селото. Жените дочули за злото, което ги грози и една стара жена събрала всички девойки. Скрила ги в една висока пещера на връх Карлък, там ги покрила с мечи кожи и прошарила лицата им с въглен. Така тя ги спасила от турците. Когато се върнали овчарите от Беломорието, разбрали, че старата жена е спасила възлюбените им, намерили я и я накарали да ги заведе в пещерата. Но там те видели грозни, почернели жени, които не били техните девойки. Докато една девойка разпознала момъка си, излязла, изтъркала лицето си от въглена и запяла: „Бела съм, бела, юначе, цела съм света огрела…” … Така се зародил химнът на Родопите!
 26. 1 реакция
  Питат Чък Норис: - Колко лицеви опори можеш да направиш? - Всичките...
 27. 1 реакция
  не съм ти приятел първо. второ науката не е проучвания както ти казваш това е емпиричното и измерение. Историята ако беше по образован щеше да знаеш, че е 97 % идеология и 3 процента наука, така че не ми говори за история. Аз говорих не за политика, а за демокрация. По твоето мнение излиза, че Държавата е инструмент за класово господство отразяващо интересите на доминиращата класа, представяйки ги като всеобщи а?
 28. 1 реакция
  Имам предвид, че когато отидеш да поздравиш неоосманиста Ердоган на крак, а няма да пратиш някой министър например (като другите президенти от ЕС), това ще рече 2 неща: 1. Ти си много добър приятел с този човек и имаш дълбоко уважение към него. 2. Ти си негов слуга и нямаш избор. И двете не говорят добре, специално в нашия случай.
 29. 1 реакция
  Айде малко факти. Грузия се опъна здраво на Русия разчитайки на фитилджиите от САЩ, обаче, бяха оставени сами да се оправят, и благодарение на глупавото си зъбене им намаля територийката и президента им си дъвчеше вратовръзката от глупост. Всъщност цялата им армия бе разбита от една дивизия от владикавказ и това на фона на несъразмерно употребена сила. Фитилджиите напълно разумно заеха позиция да не рискуват голям военен конфликт заради една опърпана Грузия и се задоволиха с декларации и прочие. Щото лесно се вади нож на умряло коте ама на Русия е друга история, която може да свърши много зле.
 30. 1 реакция
  Кои са тези "експерти"? Защото аз експертни мнения не съм виждал честно казано, а само т.нар. анекдотни доказателства. Наистина ме мързи да обяснявам, но си противоречиш с елементарна биология. Един биологичен вид, за да може да се възползва правилно от определена храна трябва да храносмилателната му система да е еволюирала по този начин. Хората ядат месо от хиляди години. Необорим факт. Под влиянието на естествения подбор тези, които, с прости думи, са били неспособни да приемат пълноценно месото и животинските продукти, са били елиминирани. Пък тези, които са били с по-подходяща храносмилателна система са имали и по-голяма вероятност да живеят достатъчно, за да оставят потомство. Естествено, потомството ще носи този ген, който, отново грубо и елементаризирано, позволява по-пълноценно храносмилане на месото, тези с по-пригодена храносмилателна система. Та, за тези хиляди и хиляди години сме еволюирали достатъчно добре, за да се храним с месо. Сега, да, днешно време, има някои практики в масовото производство за които се говори, че водят до нездравословен продукт. Това го има, на понякога и то е сериозно пречупено през призмата на тея твои "експерти" вегани. А и дори да е тъй, по никакъв начин това не означава, че пълната липса на животински продукт ще се отрази положително. Дори напротив... Инак, като ще си подмятаме статийки, заповядай една... Разбира се, по никакъв начин не се опитвам да демонизирам плодовете, зеленчуците и ядките ти, безспорно са много полезни. Това което всъщност правя е да дедемонизирам месото и да агитирам към една балансирана диета, съставена от повечето храни в хранителната пирамида, без да се игнорира която и да е хранителна група, но да се набляга повече на тези в по-близо до основата и, а тези на върха да се консумират по-малко, но все пак и тях да си позволявате от време на време да се поглезите малко, за да не стане като онзи цитат на Твен(...В името на здравето тези хора се отказват от какво ли не. И им остава едно голо здраве.)... Та това е здравословно, а да изпуснете въобще месото от диетата си, това си има друго име - глупост.
 31. 1 реакция
 32. 1 реакция
 33. 1 реакция
  Asrock Z97 Killer, Socket 1150 Intel® Core™ i7-4790K, 4.0GHz, Haswell, 8MB, Socket 1150, Box RAIJINTEK EreBoss 2X4G DDR3 2133 GEIL EVO LEGGERA ADATA SSD SP920 128GB 1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR GIGABYTE GV-N970G1 GAMING-4GD Super Flower Golden Green HX, 500w, ATX 2.2, PFC Activе Corsair Carbide 300R Общо 2245лв. , като частите от емаг са с безплатна доставка!
 34. 1 реакция
  Зад всяко голямо богатство се крие престъпление. Оноре дьо Балзак
 35. 1 реакция
  Смъртта не е най-голямата загуба в живота. Най-голямата загуба е това, което умира в нас, докато сме живи. Норман Казънс
 36. 1 реакция
  Лястовицата и враната Някога, преди много години, на брега на планинско езеро долетяла лястовица. Щом напълнила човчицата си с вода,тя се приготвила да отлитне отново. Една врана, следяща я отстрани, кацнала на клона на едно дърво, се зачудила: - Защо толкова бързаш да отлетиш, щом си жадна и уморена? Лястовицата и отвърнала: - Там зад планините жесток владетел нареди да хвърлят в огъня справедлив човек. Много искам да му помогна и искам да загася огъня. Враната почнала високо да се смее: - Как ти, такава малка лястовица, с малка човка, би могла да загасиш огромен огън? Лястовицата отвърнала: - Правя това, което е по силите ми, останалото е от Бога... Напълнила човчицата с вода и отлетяла. Враната решила да погледа безумното дело на малката птичка и я последвала. Докато летели, враната шумно се подигравала на лястовицата, но изведнъж млъкнала когато стигнали до целта.Тъмен облак бил надвиснал над огъня, но не дъждовен, а от хиляди и хиляди лястовички, кръжащи около мястото и нито един лъч не можел да проникне през тях. В следващия миг всяка лястовица отворила човката си,пълна с вода, и хиляди капки се устремили към огъня. Огънят бил потушен, а човекът - спасен.
 37. 1 реакция
  Народ който не храни своя армия, скоро ще храни чужда. Наполеон Бонапарт
 38. 1 реакция
  Пекани ушички : с раЗстителни мазнини ама са пекани
 39. 1 реакция
  Моя номер е германски и пише името ми. "Николай" Това се прави от https://www.worldoftrucks.com Има сайт за организации за конвой, така че правите 1 пускате, че само за българи дали да има теамспеакърс къде да се чакате какъв товар и т..н
 40. 1 реакция
  Една цигара намалява живота с 5 минути, а смехът го удължава с 10. Извод : Пушете правилните неща !!!
 41. 1 реакция
  Все пак намерих статията. Ето я: http://habrahabr.ru/post/239519/ Чети и дерзай.
 42. 1 реакция
  - Как да държиш идиот под напрежение? - Утре ще ти кажа.
 43. 1 реакция
  Младият сър Джон поканил майка си на вечеря в квартирата си в Кембридж. Показал ѝ всичко - кухня, хол, спалня с две легла. Майка му отдавна се съмнявала в ориентацията на сина си и не била учудена колко красив младеж е съквартирантът на Джон. По време на вечерята те се държали непринудено, но майка му все още не била удовлетворена и подозирала, че има повече от колкото показват на пръв поглед. Подпитала ги и Джон ѝ казал: - Знам какво си мислиш, но те уверявам, че с него сме само приятели! Минала седмица след това и двамата се заприказвали: - Джон, знаеш ли, че се чудя ... от както майка ти ни гостува ми се струва, че изчезна единия сребърен нож от комплекта, който ти подарих. - Малко вероятно е мама да го е взела, но ще й пиша. В типичен британски стил Джон оформил: "Скъпа мамо, не искам да кажа, че си взела един нож от нашата кухня, но не искам да кажа и че не си взела един нож от нашата кухня. Факт е обаче, че един сребърен нож липсва от там." В отговор на това получил: "Скъпи Джон, не искам да кажа, че спиш с него, но не искам да кажа и, че не спиш с него. Факт е обаче, че ако съквартирантът ти си лягаше в собственото си легло, щеше вече да е намерил сребърния нож. С любов: Мама"
 44. 1 реакция
 45. 1 реакция
  https://www.facebook.com/Camellicious/media_set?set=a.10205689016651448.1073741837.1435836040&type=1 Надявам се да се вижда албума.
 46. 1 реакция
  Те тези, които гласуват по инерция и чакат да се върне "Тодор Живковото време" за година и нещо /от предишните избори/ поизмряха. Затова "Левицата" загуби толкова гласове.
 47. 1 реакция
  intel core 2 quad q 8400 ram 4 gb sg 1tb sata 2 ati hd 4650 1 gb ddr3,мислех да взема hd 7750,ама направо нов комп... psu някво 350 ватово никва идея кво е... case prestigio каква там.. доволен съм от машинката подкарва си доста от по-новите игри на ниски настройки на 1920х1280 монитора ми е на aoc, full hd 22',но ще го сменям,защото ще оставя целия компютър на майка си за работа
 48. 1 реакция
  Трагично е, ако мислиш че шепа платени кретени, ще уплашат Путин и руснаците. Кой ще влезе в Русия, чалмистите ли? Ти май си се хванал на клипчето им, дето с МИГ21, ще нападат Русия. Всяка чалма, тръгнала срещу Русия, е свършила 2 метре под земята. А и не забравяй, че Кадиров, много ясно предупреди тия от ИД /Ислямска държава/. Може да му потърсиш речта в youtube.
 49. 1 реакция
  Я кажете сега като прави НАТО учения в Украйна и размахва томахавки в страна съседна на Русия това как трябва да се приеме от последната? Ами ако Русия рече пък да си направи едно учение в близост до Украинските граници какво ще последва?
 50. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...