Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 4.11.2014 от всички места

 1. 4 реакции
  Обаче пак бързаш припряно.Човекът е казал,че не може да даде повече от 1400 лв. Да ти кажа честно,а вече почнах да ти говоря на ти,защото не заслужаваш повече,това твоето никак не е приятно.Спри се малко.
 2. 4 реакции
  Някой, да не кажа доста клипове, които са публикувани със старите линкове на youtube преди да минат на HTTPS няма да се виждат от както и ние минахме на HTTPS .. ако се редактира поста и се постави линка отново httpS://www.youtube.com...вероятно ще се появят П.П. Не е от това. Ще проверя къде е проблемът П.П.П Миля, че оправих проблема, с ново публикуваните клипове не би трябвало да се случва повече. Моля модераторите, ако срещнат такива постове публикувани тези дни в който не се виждат клиповете да натиснат редакция на поста и без да променят нищо да го запазят и клипът ще се появи. Потребителите също може да докладват такива счупени постове за да ги оправим. Поздрави.
 3. 4 реакции
 4. 4 реакции
  А те всъщност са си точно това - преки пътища. Изпълнимите им файлове са се намирали в папките, които са били в Program Files (или където там са били инсталирани). Връщането на системата ще е трудно, да не кажа невъзможно - ти вече си записал друго върху тях (новата инсталирана система). Дори и да успееш, ще е само частично и едва ли ще работи всичко от онова, което си успял да спасиш.
 5. 4 реакции
  Категорично отказва без никакво обяснения, казваш. Сигурно е женски каприз.
 6. 4 реакции
 7. 3 реакции
  Поне тези, които не се виждаха сега са наред! Благодаря за бързата намеса за отстраняването на проблема.
 8. 3 реакции
  В последния ми пост в темата за Добро утро не виждам клипа в собствения си пост
 9. 3 реакции
 10. 3 реакции
  20 мъдри мисли от Чудомир 1. „Ако искаш да узнаеш цената на парите, опитай се да вземеш на заем.“ 2. „Даже и лъвът е заставен да се пази от мухите.“ 3. „Дяволът бил баща на лъжата, но забравил да я патентова и затова сега предприятието му страда от свръхконкуренция.“ 4. „Една лъжа може да обиколи света, докато истината още си връзва обувките.“ 5. „За лоши кучета в село питай циганките, за хубаво вино — попа.“ 6. „Идеите са като брадите — мъжът ги придобива, когато достигне зрелост.“ 7. „Каква приятна тишина би настъпила, ако хората говореха само това, което са добре премислили.“ 8. „Каквото нареди дядо господ, това става. Решил един ден животът на Адама да не бъде толкова дълъг и толкова щастлив и създал Ева.“ 9. „Какъв духовен подем! Писателите станаха повече от читателите, ловците — повече от зайците и рибарите — повече от рибите.“ 10. „Където има брак без любов — там има и любов без брак.“ 11. „Мъжът започва да дири ум в жена си чак след като е опитал всичко друго у нея.“ 12. „Най-празният от нашите дни е оня, в който не сме се смели нито веднъж.“ 13. „Не гребенът реши главата, а времето.“ 14. „Никой не е по-силен от слабостите си.“ 15. „Някои мислят, че единственото нещо, което им е нужно, за да водят дискусия, е устата.“ 16. „Няма лекарство за раждане или смърт, затова нека се порадваме на промеждутъка.“ 17. „Обичай ближния си, но остави жена му на мира…“ 18. „Покаянието на лицемера е също така лицемерие.“ 19. „Никоя порядъчна пчела не чака съвет от дървеницата как се събира мед.“ 20. „Прекалено дългата почивка е ръждясване.“ obekti.bg
 11. 3 реакции
  Светът е прекрасно място и си струва да се борим за него. Ърнест Хемингуей
 12. 3 реакции
  Направо да се чудиш и маеш за какво пишат , като и двамата iPhone са виждали само на картинка , а ? То и аз съм така, ама си мълча Кой ли да предположи , че всъщност си имаш работещ кабел , ама не си знаел , че трябва iTunes за да си свалиш снимките ? Мхм. Тежко е понякога , тежко .....
 13. 3 реакции
  Крадците и мошениците не са партийно определени, господине. А в репликата ключовата дума е "мразиш" - основно чувство в болшинството от българите към днешна дата, което пречи да се направи нещо градивно, ползотворно и полезно за всички нас и децата ни. Спрете тази омраза и оставете някое друго прекрасно чувство да вземе превес в душевната ви подредба. И ако е удобно да даде някой определение за "комунист" към ноември месец 2014-а година, за да знам за кой говорим. Тази песен с комунистите се изтърка отдавна - в тази държава всички са "комунисти" и леви партии. Дясно в истинския му вид няма от 10 години и няма и да има поне още...да кажем поне още 10. За съжаление...
 14. 3 реакции
  Някъде да съм казал кой какво и кого да търпи и кой не?!?! По твоята логика дай сега да ги гоним тия, понеже и предните искахме да изгоним. И по-предните. И по-по-предните. И да понасяте и да не понасяте Бойко, Радан и компания, ще ги търпите искате - не искате. Проблема на коментарите като вашите е, че дори не сте изчакали да видите програмата, приоритетите, хората в правителството и т.н., а веднага се скача за гонене, метене и разкарване на тези, които още не са формирали споразумението и програмата си. Хайде първо да прочетем ясно и точно кой, как, къде и колко, а после да отиваме на рушене. Сто пъти по-добре коалиционно правителство с повече партии вътре, отколкото едноличното управление на Бойко или Станишев. Едит: писали сме заедно с Нел.
 15. 3 реакции
  Кои, Реджепе?!!! То няма още правителство вие се затюхкахте... Паникьори!
 16. 3 реакции
  Клокни си сегашния процесор колкото може и не се занимавай с глупости!
 17. 3 реакции
  Що? Малко пресилва някои неща, но като цяло е доста точен. Зависи къде е живял човек по тези години...
 18. 2 реакции
  Искам да поднеса извинение на 1Force1. В темата програма прошоу продучер при модериране на нелегално съдържание по точка 2.10 от правилата съм допуснал грешка и съм наложил наказание на него, вместо на Renata60. Съжалявам за случилото се!
 19. 2 реакции
  Ами това казах и по-горе! Дори някои, които се виждаха сега се изпариха
 20. 2 реакции
  Ето тук например някои клипове се виждат, някои не (поне при мен е така).
 21. 2 реакции
 22. 2 реакции
  На въпроса Ви за инсталиране само на IE8, при налична инсталирана 11-та версия е невъзможно, но виндовс 7 върви по подразбиране с IE8 - просто деинсталирайте 11-та версия и би трябвало да се върне 8-мата. Често срещан проблем на DVR системите е изискването на Java определена версия - прочетете упътването за вашата версия. Също така са много чуствителни на отворен/затворен порт - вижте кой порт се използва за връзка със системата Ви. И накрая: Моето предложение е да използвате софтуера за 'гледане' на вашата ДВР система, а не да се мъчите през браузър. Кой е той и как се казва трябва да пише в упътването на вашата система и/или на страницата на производителя и.
 23. 2 реакции
  Да, не предлагат PhysX, защото на никой не му пука за PhysX. За драйверите можем да поспорим. 10 кадъра отгоре в тоя клас видеокарти си е доста. А тея 20 вата разлика в тока на дали ще мъ объркат сметката за тока. И сега ми обясни защо трябва да даде 300лв за по-слаба видеокарта, защото има PhysX и запис на геймплей, ако няма да записва геймплей и както вече уточнихме на никой не му пука за PhysX. Но за тея 10 кадъра отгоре хората купуват по-мощни видеокарти човек. Да не говорим за Open CL и Open GL подръжка, щом ще споменаваме неща, за които не му пука на никой. Mantle също е нещо, което го има на 270, но не на 750Ti... Правилно го каза, автора да си прецени.
 24. 2 реакции
  Не е по-добра. Това са глупости, кадрите не правят картата. Пък и 270 ще предложи колко, 10 кадъра отгоре? Картите на nVidia предлагат опция за запис на игрови материал без съществена загуба на FPS(2-3), по-качествена поддръжка на драйверите, по-икономична и какво ли още не. AMD картите не дават възможност за по-добра физика и проче. Ако за вас само кадрите имат значение хубаво.Също така картите на AMD нямат Advanced PhysX. Авторът да си прецени.
 25. 2 реакции
  Бягай от това умрялото дъно бе човек... ASUS-а, дето ти е предложен за 107лв и той е ташак, ама е по-добър от тоя асрок... Друг е въпроса, че аз бих сложил като цяло друго дъно, но... И за 280лв се ориентирай към R9 270... По-добра от 750Ti за същите пари...
 26. 2 реакции
  Това, например. Аз го ползвам в съчетание с това, което също има опции за чистене, оптимизиране и т.н. Още: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netqin.mobileguard https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.toolbox.full(има и допълнение) Не ми харесват тия риби и динозаври - сканирай най-напред с това, после евентуално и с това. Първото открива кои програми показват нежелани реклами, второто е ясно за какво е.
 27. 2 реакции
  http://gospodari.com/%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D1%81%D1%83%D1%81%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B8%D0%BD-%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%B1%D1%86-video45302.html
 28. 2 реакции
  Естествено, че не им пука, нали се докопаха до властта. Сега ще кажат, че човека е луд (което може да е частично вярно), ще го дискутират няколко дена по медиите и готово. Може да последва вълна от протести, но и това едва ли ще доведе до нещо (както февруари 2013).
 29. 2 реакции
  https://www.facebook.com/video.php?v=1466967763564515
 30. 2 реакции
  А благодарим !!! Не си спомням, великият антикомунист Бойко Борисов кой го предложи на времето за главен секретар на МВР. Генерал Бригадир Аспарухов ли беше. Остарявам май и ме лъже паметта. Той, Бойко де, се подвизаваше из бандитската групировка СИК по това време. Назначиха го да гони себе си, и после се чудеха, що не може да се хване. Всички са от едно котило.
 31. 2 реакции
  Вече конзолно-радио може да се контролира през системен аплет свали apt-get install git git clone https://github.com/ivoarch/kradiotray cd kradiotray ./install.sh ./kradiotray Жалко , че сменяването на станциите не може да бъде направено, от тук, тъй като mplayer,няма подобна опция за управление във slave моде през FIFO. За сега има следните опции, ако искате да затворите аплета, десен клик и изчезва, с ляв клик излиза менюто, което изглежда така. Ако се питате за какво ми е всичко това, и за какво подяволите го използвам. Аз стартирам konzolno-radio от screen сесия, която е стартирана от gnome-terminal, по следния начин. screen -S "radio" Пускам си радио konzolno-radio -p 4 След това излизам от сесия със Ctrl + a след това d По този начин, радиото и музиката си вървят, а терминала ми остава свободен за други работи, даже да го затворите музиката пак ще върви и тук влиза в употреба този аплет, с който си спирам/ паузирам, и т.н Ако решите да сменяте станция, правите така Отваряте терминала screen -r Спирате радиото, и сменявате станцията със например konzolno-radio -p 20 И пак по същият начин, на нова. забравих!! edit:// Ако иконите не с епоказват, то сигурно нямате gnome-icon-theme
 32. 2 реакции
 33. 2 реакции
  http://avir.bg/index.php?route=information/event&event_id=42
 34. 2 реакции
  Единствената причина, поради която тогава ги нямаше тези неща е, че или производството им беше по-скъпо или не ги бяха открили. Тоест, това е бонус на годината, а не на тогавашния строй/форма на управление.
 35. 2 реакции
  Децата се учат от бащите и дядовците си как да крадат. Аз съм обиколил целият свят и знам как живеят хората в държави, където не са управлявали комунисти и техните деца, внуци, снахи и зетьове. Много по добре отколкото в България. Не че ви казвам нещо дето не знаете. Комунистите са се доказали, че могат единствено да крадат, да лъжат и да убиват. Надявайте се вие, внуците на партизаните и снахите и зетьовете на политбюро да не крадат така както майсторски са ги учили дядовците свекърите и тъстовете им. Надеждата умира последна. Лошото е, че заради такива като вас, дето се надяват комунистите да спрат да крадат, страдаме всички ние. Да сме дадели шанс на един бандит от СИК да назначи в правителството внучката на партизанина. Няма вече балами, и скоро ще го усетите.
 36. 2 реакции
  http://www.laptop.bg/laptops-acer-Aspire_E5_521-acer_aspire_e5_521_NX_MLFEX_004 http://www.laptop.bg/laptops-acer-Aspire_E1_522-acer_aspire_e1522_NX_M81EX_131 http://news.laptop.bg/revyuta/revyu-na-acer-aspire-e1-522-naj-byudzhetniyat-chetiriyadren-spatnik-v-ezhednevieto-vi/Това е ревю, на един от лаптопите. Около 600 лв, но си заслужават парите.
 37. 2 реакции
 38. 2 реакции
  Имай предвид че за качествен лаптоп този бюджет е много малък. Ако бюджета беше поне 1000лв нещата щяха да бъдат по друг начин. Все пак разгледай HP-то от обявата която ти дадох, мисля че си заслужава - продавача е споменал че е неразпечатан още (нов). Имаш и гаранция 12 месеца.
 39. 2 реакции
  jonov, зeми звънни на Катето и я покани на кафенце да обсъдите проблема. Аз не знам какво се бавиш. Ако бях абонат на близалките ще търся нейната помощ. Ако трябва и до "Никола Габровски" отскочи
 40. 2 реакции
  Имам едно телевизионно желание - Алекси Сокачев да коментира мач на Григор Димитров на живо.... Знам, че не е добре за здравето му и не се знае дали ще оживее ама ще е инересно.
 41. 2 реакции
  Е, не .....за смяна на номера беше майтап , те дори звънят от един и същи номер май +35924821020 блокираш го или го оставяш отворен , оная си изпява репертоара , усеща се че никой не и обръща внимание и затваря . Все пак за това и плащат Мен така ме тормозиха обаче със години от Булсат , казвам им , аз ползвам пакетна услуга от близу на същата цена която вие ми предлагате само ТВ оная мрънка малко и след месец пак ми звънят . Всички по големи компании са така . Още никой не ми се е обадил от отдел жалби а сметката е +14,90 дори ни ми спират и интернета а го спреха - веднага нетсърф са дом .
 42. 2 реакции
  Виж си изказването само: "Такива като" - тоест - точно те, може да не са убили или участвали в убийството на никой. После дори и и евентуално да са - "дядото на", "свекъра на", едната може да не е била родена, другата да не се е оженила към съответния момент. Покажи, че са знаели, че са съучастници, че са можели да направят нещо... Иначе са глупости. Аз познавам, свестни хора, чиито деца са измет и родители дето не са стока, а имат супер свестни деца. И при това изобщо не оправдавам, нито отричам убийствата тогава. Но ако почнеш да съдиш всеки, чийто роднина е участвал, ще си точно като тях. Като тия дето са пращали в Белене, цели семейства щото еди кой си е народен враг.
 43. 2 реакции
  Никого не мразя, Реджепе(колкото и да не ти се вярва). Мразя им комунистическите прийоми, в т.ч. и точно това, което ти казваш - внучка, снаха... аман(ти казвам) от тесногръдие. Лиляна Павлова е единствиният министър, който аз съм виждала да блоговоли да си вдигне задничето във виелицата, за да провери сигнал, че снегорините не са си пуснали дъските ниско, не чистят, а пестят гориво(за себе си, разбира се). Може да е била показна акция, но мен ме изкефи и ми е все едно чия внучка е. Същото се отнася и за Меглена, дете на буфосинхронист и внучка за възпитаник на Сорбоната(защото, скъпи ми, Реджепе, тя не е роднина на Пръмови ). Все ми е тая чии деца са, стига наистина да направят нещо значимо за България. Лично аз се надявам на няколко много смели стъпки в областта на здравеопазването и пенсионното осигуряване, както и за подобряването на инвестиционния климат в държавата. Иначе горим като байрамски свещи. Всички. А на мен ми е жал за дечицата ни.
 44. 2 реакции
  Три китари! Толкова много ритъм, само в три китари, заравям пръсти в листата и скитам със спомен за есени стари. В килима на листопада заравям и лятото, за да го открия след време по-младо и дръзко, с нов водач на ятото, онова... от жерави бели.
 45. 2 реакции
  И какво, дай сега да ги търпим тези, щото и предните били лоши.
 46. 2 реакции
  И как така дистанционно реши, че си е изпял песента? Към автора: погледни му захранващата част. Най-вероятно е кондензатор. Ако си го смениш сам ще ти излезе стотинки. Ако ти го сменят в сервиз ремонта също ще е с незначителна стойност, освен ако не попаднеш на някой тарикат.
 47. 2 реакции
  То, защото с предното бяхме цъфнали и вързали година и половина, нали?
 48. 2 реакции
  Нарочно ще направя поста ти видим за да видят хората колко си велик. Не разбрах, какво решение си дал след като не се стигна изобщо до adwcleaner (и която така или иначе щях да използвам за проверка за остатъци, както ВИНАГИ правя - можеш да провериш в темите на раздела) и проблема бе решен след последния фиск за FRST (освен ако не сте продължили на Л.С. или не е стартирал програмата на собствена отговорност макар да не е предоставил лог от подобна проверка) и в случая незнам кой трябва да върти кранчето за топлата вода. Много обичам някой като си присвои някакви заслуги и то за инструмент, за който няма никакъв принос за неговото развитие. Халал да ти е! И в прочем имаш ли си понятие защо adwcleaner не се използва като първа инстанция, а чак за проверка за остатъци? Е, аз имам отговор на този въпрос, но няма да разкривам пакистанските си тактики. Дерзай!
 49. 2 реакции
  тоя автор васков може да си разпринти спомените и при липса на тоалетна хартия,така както е нямал през соца да си ги използва!
 50. 2 реакции
  По дефиниция няма нормален човек който да прави опит за самоубийство. Това е симптом на депресивно разстройство.
Резултатите са според часовата зона Athens/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.