Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 4.11.2014 от всички места

 1. 4 реакции
  А те всъщност са си точно това - преки пътища. Изпълнимите им файлове са се намирали в папките, които са били в Program Files (или където там са били инсталирани). Връщането на системата ще е трудно, да не кажа невъзможно - ти вече си записал друго върху тях (новата инсталирана система). Дори и да успееш, ще е само частично и едва ли ще работи всичко от онова, което си успял да спасиш.
 2. 2 реакции
  И как така дистанционно реши, че си е изпял песента? Към автора: погледни му захранващата част. Най-вероятно е кондензатор. Ако си го смениш сам ще ти излезе стотинки. Ако ти го сменят в сервиз ремонта също ще е с незначителна стойност, освен ако не попаднеш на някой тарикат.
 3. 1 реакция
  Нали знаеш как е правилно да се вади флашка? От телевизора - като е изгасен, от лаптопа - първо я изключваш от иконката до часовника, или от MyComputer с Eject. Ако това го правиш правилно, значи флашката ти е на път да се пресели във вечните силиконови полета . Тоест - настройвай се психически и финансово за нова, този път от по-свястна марка. Пък ако е гаранционна, потърси си правата при търговеца, от който си я купил. Ред. Ей, не може, ако не объркам една буква ...
 4. 1 реакция
  Днес беше голяма битка.Със зор ми върнаха парите от JARCOMPUTERS. Сега ще се обаждам за Микротик-а и макар за по-скъпия ,ще го взимам. Дано се окажат коректни и дано се оправя с настройките му. Ще пиша за да ви кажа за мнение от първо лице. Поздрави!
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
  И аз съм със същия проблем и 30мин. цъкам монитора като *алък.Накрая се оказаха кондензаторите,че са подути и изтекли.
 7. 1 реакция
  Винаги обичам шизофрениците, с раздвоение на личността... Да ти изредя ли всички акаунти от които пишеш???? adXok... Или сега ще ми кажеш, че не си "него" :D
 8. 1 реакция
  Потребителя получи каквото трябваше. Напомням, че само членове на HJT имат право да дават съвети и да пишат в темите в този раздел!!!
 9. 1 реакция
  Здравейте..компютъра си е ваш и вие решавате какво да предприемете...И вие си останете със здраве..!
 10. 1 реакция
  Правилно е MacBook Pro. Изборът ми е за него, защото е ноутбук. Може да се добави още Linux-дистро и микромекото изпражнение към текущата система. MacBook все още еталон за стил и имидж, алуминиево фрезеровано шаси. surface 3 е андрогин, като залита повече към таблет. Освен малоумните квадрати, различна OS–ма е под въпрос. Познания от компилиране и конфигуриране, дават възможност да се добави смислена десктоп система, например, Debian/Ubuntu. surface е пластмасова сапунера, покрита с магнезиеви сплави и някаква кичозна ориенталска лайсна. Колкото и да е ефектен, той догонва горния модел. Определено считам, че е нацелен за мъже като Мариус Куркински, Евгени Минчев, Иосип Кобзон и т.н., които там с средно пръсче да въздишат по социалките колко хора са им наплюли пиковете от селските софри.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.