Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 4.11.2014 от всички места

 1. 4 реакции
  А те всъщност са си точно това - преки пътища. Изпълнимите им файлове са се намирали в папките, които са били в Program Files (или където там са били инсталирани). Връщането на системата ще е трудно, да не кажа невъзможно - ти вече си записал друго върху тях (новата инсталирана система). Дори и да успееш, ще е само частично и едва ли ще работи всичко от онова, което си успял да спасиш.
 2. 2 реакции
  Да, не предлагат PhysX, защото на никой не му пука за PhysX. За драйверите можем да поспорим. 10 кадъра отгоре в тоя клас видеокарти си е доста. А тея 20 вата разлика в тока на дали ще мъ объркат сметката за тока. И сега ми обясни защо трябва да даде 300лв за по-слаба видеокарта, защото има PhysX и запис на геймплей, ако няма да записва геймплей и както вече уточнихме на никой не му пука за PhysX. Но за тея 10 кадъра отгоре хората купуват по-мощни видеокарти човек. Да не говорим за Open CL и Open GL подръжка, щом ще споменаваме неща, за които не му пука на никой. Mantle също е нещо, което го има на 270, но не на 750Ti... Правилно го каза, автора да си прецени.
 3. 2 реакции
  Бягай от това умрялото дъно бе човек... ASUS-а, дето ти е предложен за 107лв и той е ташак, ама е по-добър от тоя асрок... Друг е въпроса, че аз бих сложил като цяло друго дъно, но... И за 280лв се ориентирай към R9 270... По-добра от 750Ti за същите пари...
 4. 1 реакция
  Нали знаеш как е правилно да се вади флашка? От телевизора - като е изгасен, от лаптопа - първо я изключваш от иконката до часовника, или от MyComputer с Eject. Ако това го правиш правилно, значи флашката ти е на път да се пресели във вечните силиконови полета . Тоест - настройвай се психически и финансово за нова, този път от по-свястна марка. Пък ако е гаранционна, потърси си правата при търговеца, от който си я купил. Ред. Ей, не може, ако не объркам една буква ...
 5. 1 реакция
  и ако 10лв не са му проблем взима 1 тб
 6. 1 реакция
 7. 1 реакция
  Потребителя получи каквото трябваше. Напомням, че само членове на HJT имат право да дават съвети и да пишат в темите в този раздел!!!
 8. 1 реакция
  Толкова си заблуден, че няма и накъде. Не е конфликър, а е конфикър...и се чисти и за 5 мин. но зависи за колко време отговарят потребителите. Това е форум, а не чат и всеки пише, когато си иска. Конфикър вече може и да се чисти лесно, но е благодарение на нас...защото вече се засича от всички антивирусни и има 100-тина тулчета за него...но в началото като нямаше а? Специално за adwcleaner, аз го използвах пръв в бг форумите, бг превода е мое дело, участвам в екипа по подръжката, пращането на бъгове и дефиниции така че нищо ново не ми предлагаш. И не само на него, но и на куп други инструменти като JRT, RogueKiller и т.н. Poweliks и още куп други гадини са открити от нас "пакистанците", стратегиите по почистването и пръкването на нови инструменти и версии за почистването на специфични неща пак са наше дело...за да могат папагали като теб да копират на готово и да се правят на разбирачи из форумите.
 9. 1 реакция
  Здравейте..компютъра си е ваш и вие решавате какво да предприемете...И вие си останете със здраве..!
 10. 1 реакция
  Правилно е MacBook Pro. Изборът ми е за него, защото е ноутбук. Може да се добави още Linux-дистро и микромекото изпражнение към текущата система. MacBook все още еталон за стил и имидж, алуминиево фрезеровано шаси. surface 3 е андрогин, като залита повече към таблет. Освен малоумните квадрати, различна OS–ма е под въпрос. Познания от компилиране и конфигуриране, дават възможност да се добави смислена десктоп система, например, Debian/Ubuntu. surface е пластмасова сапунера, покрита с магнезиеви сплави и някаква кичозна ориенталска лайсна. Колкото и да е ефектен, той догонва горния модел. Определено считам, че е нацелен за мъже като Мариус Куркински, Евгени Минчев, Иосип Кобзон и т.н., които там с средно пръсче да въздишат по социалките колко хора са им наплюли пиковете от селските софри.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.