Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 14.06.2015 от всички места

 1. 2 реакции
 2. 1 реакция
  Лекинка да ти е Ем! Ей! Ами ако хванат та я затворят до утре тази ми ти тема и ти се събудиш с разбирането, че повече никога няма да я дочетеш... М? А си я свърши ся, па утре ше обясняваш на шефа от какво ти е мускулната треска на корема...
 3. 1 реакция
  Ми да гледай статистиката само - 2 потребители, 0 гости, 3 ханонимни - Аз И Доктора сме потребителите, ти и Емата сте двама ханонимни плюс още една дебнеща в тъмното БГ-МАМА! Как каква - с бълкица и дрян!
 4. 1 реакция
  Единият път - да , точно заради ваксините . Вторият път беше заради една уфсъ, дето ме убеждаваше колко съм тъп и как не знам как се гледа дете с температура . След това се включих без да искам в темата в която изброяват "лошите лекари" и получих БАН по IP. От тогава не правя опити дори да доближавам сайта и единствено тази вечер отворих , заради теб
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
  като ви трябва толкова маркировката значи ще ги продавате ми занесете си ги на златар и ще ви каже
 7. 1 реакция
 8. 1 реакция
  Ааа, значи не е баннат нашия човек. Още е вътре. А Доктора що са го изгонили не разбрах.
 9. 1 реакция
  Чакай, че не разбрах плавниците трябва ли да слага заедно с шнорхела ся... Бе Пръц си е тва йе!
 10. 1 реакция
  Хаха, в Техникумите образованието не е зле. Има и доста профилирани неща и употреба на математика по малко нестандартни начини, логика и т.н. Има си доста специални предмети, част от профилирана подготовка във връзка с професионална квалификация.Нищо ти няма. Взимаш си матурите и с тях кандидатстваш във всеки университет. Стига да имаш желание и да можеш да си го позволиш. Ако не, на много места, като в по-малките Интернет доставчици взимат от кол и въже без никакви знания практически. Има и стажантски програми, гледах една в Близу наскоро. И все пак, тука май няма да се оправим в България скоро. Някои/доста заминават в чужбина.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.