Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. neseizpolzva

  neseizpolzva

  Потребител


  • Харесвания

   44

  • Публикации

   317


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   34

  • Публикации

   112981


 3. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   16

  • Публикации

   52602


 4. Ъндъртейкър

  Ъндъртейкър

  Потребител


  • Харесвания

   12

  • Публикации

   13623Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 26.07.2015 от всички места

 1. 4 реакции
  Честита ти щерка, Изабел! Да ви е жива и здрава и да ви радва! Колко килца се е родила? П.П. Бе, вие много сте писали! Не мога да ви насмогна! Къде е Реджо?
 2. 4 реакции
  Не ни питат, а ни нареждат - а когато ти нареждат, отговаряш кратко, точно и ясно "да", "тъй вярно" или "слушам", пък за да отговориш, все пак трябва да имаш глас.
 3. 3 реакции
 4. 3 реакции
  Добро ... Той да не е бракониерствал и да са го закопчали ?
 5. 3 реакции
  добро утро идиотчета Реджо сигур за дърва
 6. 3 реакции
  Въпрос към радио "Ереван": - Кога настъпва най-тежката форма на склероза? Отговор на радиото: – Когато си съблякъл една жена и не можеш да се сетиш, защо си го направил… Добро утро Наистина, къде изчезна Реджеп?
 7. 3 реакции
  Дубрутро! Баси, тука човек три дена не влиза и кви неща се случват, при некой дъжд почва да вали, на друг бебе се ражда... Честито, БМВ
 8. 3 реакции
  Па ти вдигна естествения прираст на Доминикана! Ти ако не разбираш от бебета не знам кой друг
 9. 3 реакции
  някои да сучат някои да пийват наздраве идиотчета
 10. 3 реакции
  НАТО си е фактически САЩ. останалите членове, са просто чучела.
 11. 2 реакции
  С темповете на една Гърция, само че нито имаме нейните маслини, нито нейните лимони, нито нейните чисти морета. Тъй че ако не бяхме живели в "балон" и се развивахме като тях, сега, най-вероятно, щяхме да сме с дълг от няколкостотин милиарда долара, но по-зле от тях. Дефакто, до 90-та, гръцката икономика не можеше да се мери с нашата, защото ние бяхме къде по-напред в индустриално отношение от тях.
 12. 2 реакции
  ахам нямаше го айде пийм наздраве
 13. 2 реакции
  Има нещо такова - цял следобед не мога да вляза.
 14. 2 реакции
 15. 2 реакции
  много слънчаса тоз форум бе
 16. 2 реакции
  въх пупу ама едва ли те дървата там си бяха на плажа той само ги посъбира с джипо
 17. 2 реакции
  Aз се чудя, ако бяхме станали с Ива гадженца в осми клас, какво ли щеше да стане. Може да пусна тема. Едва ли, ще е по безсмислена от тая. Само Миро да не цъфне да ми троли и там за САЩ и НАТО.
 18. 2 реакции
 19. 2 реакции
 20. 2 реакции
  Един автобяс от преди малко И една Варна от преди няколко вечери
 21. 2 реакции
  гАсим лампите спете у кош идиотчета
 22. 2 реакции
 23. 2 реакции
 24. 2 реакции
  По него време почти всеки месец бях в ЦИИТ и сигурно съм работил с майка ти - можеш да я поздравиш от един колега от Русе. Може да я попиташ какво представляваше ДЗУ-Ст.Загора и трябваше ли да бъде затрит? Ние в нашия завод имахме изчислителен център с ЕИМ "IBM-370" и с нея внедрихме "Система за образуване на масиви и извеждане на спецификации - СОМИС", като ползвахме опита на ДЗУ. А в ДЗУ работеше първата в България "Гъвкава автоматизирана производствена система - ГАПС".
 25. 2 реакции
  А , бе ! Този ! Дупетатска заплата да взимаш (2500лв) пак не мож насмогна ! Ако издържаш семейство в границите на нормалното (по моему поне 1500лв) и без много гевезелъци , с останалите 1000 на месец , колко години ще ти трябват ? А дупетатите са само 240 за цялата държава.... Налага се простият извод - впил си се някъде където лъжеш , крадеш и/или биеш (в буквален и преносен смисъл)..... ! Господ здраве да ти дава ! Т.е. не с честен труд си вадиш хляба ! Пък нека да ти е честен труда ! Пита се тогава , колко са такива като теб , че си позволяваш да си правиш сравнения с народа ?! Народа дето 500лв заплата като види (АКО Я ВИДИ (!)) се радва , че утре хляб има да яде...! `Ми тя , за държавата заплатата е 360 лева бе ....! За пенсии дума да отварям ли ?!.... Я , се поспри и затули малко !.... Казваш за социализма ! Тогава КВт/ч електроенергия беше 4 стотинки дневната (нощната 2.2 стотинки !!!) , а хлябът беше 15 стотинки , кофичка кисело мляко 16 стотинки , въпреки "порутената" ни според теб тогава икономика.........Вярно ! При 200 лева заплата за държавата....Смятай сега прости числа - ако можеш ! Най-простата сметка показва , сега минималната работна заплата да е 1200 лева..... А то всъщност никак не е недостижимо , ако не бяха пладнешките разбойници.... То бива , бива безхаберие , но вашето е извън пътя ! Ако ще да си супер , топ IT оператор примерно.... То толкова струва и днешното образование (кой колкото го има) - подготвя придатъци към "машината" и никакво мислене повече !.....И агресивна посредственост по форумите...
 26. 2 реакции
  А лекарите в спешна помощ, и тях ли не ги уважавате? Учители, преподаватели в университетите, учени, лаборанти, инженери, и т.н... Ако щете и продавач.. Какво общо има заплатата с уважението? Вие показвате ли неуважение към тези хора? Ако изобщо имате деца, навярно хора с такива заплати са помогнали за раждането им, такива хора ще ги обучават или са ги обучавали.
 27. 2 реакции
  Мисля че е добре. Нямам информация от днес. Вчера ходих да я видя и днес трябва да ги прибирам вече. Много голяма и лакома била и ме подготвиха да приготвям пари за мляко ! Викам ще купя банани на майка и да си пържи и да прави мляко. При готова фабрика за мляко остана и от магазина да купувам! Такива ти ми битовизми. След малко гледам квалификация за F1 и се отправям да видя какво е положението.
 28. 2 реакции
  Аз използвам тези настройки, от андроидския форум : "това е при моя gt540, би трябвало да е същото и при теб отворих приложението имейл написах си имейла - име@abv.bg и паролата после цъкнах на ръчна настройка --> POP3 потребителско име име@abv.bg POP3 сървър -> pop3.abv.bg порт ->995 вид защита ->SSL изтриване на имейла от сървъра -> както искаш даваш напред SMTP сървър ->smtp.abv.bg Порт -> 465 Вид защита -> SSL(приемане на всички сертификати) даваш напред и от тук нататък ще се оправиш сам"
 29. 2 реакции
  и аз - за да го пусна от 15-я етаж
 30. 2 реакции
  А добре дошла в отбора. Аз непрекъснато опявам точно това,че страната ни се е управлявала и се управлява от едни и същи муцуни. Бивши номенклатурни кадри на комсомола,партия,силови структури. Бивши ченгета и комунисти няма. Същите тогава бивши в момента са начело на държавата и по големи антикомунисти от тях също няма. Бившите - сегашни управляват , медии си направиха и някои журналисти бивши доносници на ДС станаха едни от най-върлите радетели на демокрацията в България. Е как да не се отвратиш от подобно нещо? Лустрация ли? Няма как да стане това. Гарван гарвану око не вади! Като забележка ще кажа,че комунизъмът като идейно учение е една утопия.
 31. 2 реакции
  Много ирония подплатена с къса памет. Чак райски не е бил живота, изключвам политическата върхушка. Но беше един доста спокоен живот, лишен от масови самоубийства породени от беднотия, циганите бяха много добре интегрирани и думата права не съществуваше в богатия им речник. В България по това време не помня да е имало чужда армия и най вече Бг беше икономически силна. Ако не си забравила и човек в космоса изпратихме, сещай се заради кой. Сравнението с живота на статистическия българин сега и преди е просто фрапиращо. На българина с неговия манталитет социалистическия строй е много по подходящ ако трябва да се прави пряко сравнение. Напълно разбираемо е по замогналите се по време на демокрацията да плюят защото ако беше соца всеки се сливаше в работническата класа (лошо няма). Няма как да знам ако бяхме република на СССР как щеше да е живота в България (не ми се влиза в условности) но като сателит си живеехме добре и не виждам причина за омраза към Москва. Най малко ние трябва да се изказваме с такава ирония. За малка страна като България ние определено трябва да сме в съюз с някой и преди и сега. Но като че ли кога бяхме със СССР бяхме по добре. С демокрацията която ни налагат от Вашингтон направо сме цъфнали и вързали и най вече стопили като нация. Скоро българин ще е и в червената книга.
 32. 1 реакция
  Да бе-аз дан съм абдал кат него да мъкна дърва.Орта климатици измислили за мързели кат мен Напрайх си една разходка до Капиновския манастир-на прохлада, че у Русе-то не са живей. Ае лека от мен, наминах само да ва видя живи ли сте, или и вий кат форума берете душа
 33. 1 реакция
  И само последно да се изкажа. Поколенията от края на комунизма, които е трябвало да поведат държавата по нов и светъл път, а се се продали на нови господари са национални предатели и родоотстъпници. Днес управляват и пълзят като червеи пред господарите. Ние след вас сме изгубени поколения и емигранти. Вие сте срам за България!
 34. 1 реакция
  +1 и от мен. Прост, ефективен и изпитан във времето. Тоя екип, изглежда ще направят Ubuntu десктопа, като в най- добрите му времена.
 35. 1 реакция
  Благодаря, благодаря, към теб май с мерси трябва да ти отговоря ама се зачудих все пак. 9 либри и 1 онса мързи ме да го смятам точно колко е ама е над 4 кила (мисля). Много коса, много нещо, аз такова нещо не бях виждал, само да не излезе някоя Мата космата. Тя готова за постригване вече. Таман предните отраснаха и сега пак безсъние, аз и колкото не мога да спям аве мани. Снощи ме събуждат да я храня, мале много се изнервих как ми се спеше. Да се оправя от това секцио и да си влиза в задълженията, ама живна вече (майка й). Само като се сетя какво ме чака първата година ... Тая джажа забравих да ти кажа че дойде. Ама тя къде се слага? Тая плоскост, под матрачето или под чаршаф или одеалце че той матрака и в кошарата е към 17 см и не знам това дали ще работи! А уж дойде с упътване а една снимка не са сложили на всичко в комплект. Само разни скици с устройството и на тая плскост от едната страна пише: с тая страна нагоре! А на всички скици в упътването е точно обратно, да се чуди човек.
 36. 1 реакция
  Считам, че причина за ситуацията е не само липсата на професионализъм, а и тоталното сриване на езика ни. При това от самите журналисти. Явно някой се е опитал да избегне думата луди, но поради беден речник, за синоним е използвал думата "колега" в смисъла на съратник и делящ обща съдба и положение с хората, сред които в онзи момент се е намирал пребития доктор. В този смисъл колеги в онзи момент са му били пациентите от болницата. А журналистите, понеже всички са гении и са с най-голям дял в опропастяването на българския език, дори не са си направили труда да вложат елементарна мисъл и логика, за да се ориентират в обстановката, проверявайки случая.
 37. 1 реакция
 38. 1 реакция
  В темата за бай Тошо май беше, можеш да четеш наволя какво съм писала. Не обичам да повтарям, да повтарям. Толкова много хора са ме реплекирали къде интелигентно, къде по-малко, но нямам време да отговарям на всеки.
 39. 1 реакция
  Принципно, когато тръгваш да си правиш портофолио трябва да го направиш, така че да описва твоите характеристики - един вид създаваш personal brand. Можеш дори да си създадеш и visual identity(или както повечето хора го наричат - лого). Цветът, юзър интерфейса, шрифта, съдържанието и всичко останало трябва да описват теб като човек и дизайнер. Това го знам от специалността, която изучавам Мултимедия. Портфолиото е един вид реклама - ти рекламираш твоите умения и творения. Трябва много внимателни да се обмисли как ще изглежда и можеш да започнеш с някакви скици на хартия и след това да си направиш wireframe на Фотошоп и да направиш самия дизайн. След това го кодваш на HTML5,CSS3,Javascript/jQuery и даже можеш да направиш usability testing, за да видиш какво мислят потребителите за дизайна и съдържанието и дали е лесен за използване. Това е което знам за създаването на портфолио и се надявам да прочета повече мнения.
 40. 1 реакция
  Темата сама по себе си отговаря на въпроса нужен ли е защитен софтуер или не. Що се отнася до Касперски не забелязвам да ми е поел целият контрол над системата и да не мога да правя нищо. Точно обратното върши си работата без да се натрапва.
 41. 1 реакция
  MATE http://fs2.directupload.net/images/150725/pmzk5jjg.png http://fs2.directupload.net/images/150725/3qp8lerm.png
 42. 1 реакция
  Ярък пример, какво се получава, от безразборно набълбукване със всякаква езотерика - състояние на самохипноза, при което се бълнуват купища безсмислени, необосновани и несвързани твърдения.
 43. 1 реакция
  Полезен съвет: Ако ви безпокоят комари, отскочете до най-близкия гьол, хванете най-лакомата жаба и я пуснете в спалнята. И не забравяйте да я целунете...за всеки случай Добро утро Вълнуващ и весел уикенд!
 44. 1 реакция
  Защо още по времето на Живков не можеше да обслужва задълженията си, след постепенния стоп на евтините руски доставки? Защо имаше период, в който ни спираха тока, дори и толкова основно нещо се наложи да бъде спряно? Как ще коментирате наличните документи, показващи тежко икономическо положение и криза?
 45. 1 реакция
  България по време на соца в никакъв случай не беше фалирала държава. Фалира в последствие ...
 46. 1 реакция
  Където и да прочетеш ще разбереш че през годините Evo-то е признат за един от най-добрите ( да не кажа най-добър ) охладители в тая цена.
 47. 1 реакция
  Може ли едно въпросче, колега: Ти в полза на кого тролиш? И още едно, 'ко може Какво нередно видя в думите на Плевналиев? - В Шенген(нали знаеш) няма граници, не забелязваш кога преминаваш от една държава в друга(премахнати са), но никой не ламти за чужда територия(не ги променя) и защо да променя нещо, което всъщност го няма? Но това важи за Европа и членуващите в ЕС държави, а съжаление обаче тази Европа си има външни граници и ние сме една от тях, а някъде наблизо една голяма държава прилапа територия на друга - по-малка, но за сметка на това уж братска, или поне беше братска...
 48. 1 реакция
  Бях останал с впечатлението , че си нещо повече от оня , другия (и други)... Сменяме само една думичка и виж какво се получава : "А увредените от Американското присъствие поколения, резултат на които е това, което сме сега как да коментираме?" Т.е. каза ли нещо или пръдна (явление)?! На звук (форма) го докарваш , но миризмата (съдържание) няма как да се скрие.... За да разбереш горното са ти нужни и философски знания , които очевидно ти липсват.... Тогава обикновено разликите са маскирани , съзнателно и целенасочено , от други и в техен интерес... Безпомощно манипулиран си ! В какво се изразява съществената разлика ? Можеш да се разходиш из световните класации правени не от нас и у нас , преди и сега , и да сравниш . Тогава (може би) ще ти се отворят очите за истината . Не говоря за местните , уж "категорично обосновани" , но само емоции - малко ме вълнуват. За степента на интелект преди и сега , и дума не отварям....положението сега е трагично (то се вижда и тук в темата - консерви дебнат от всякъде ! Някои от тях дори съвсем празни....). А битието ни - отива на катастрофално . Тенденциите са заличаване на българите от лицето на Земята.....справка пак световните класации... Каквото и да е било преди , тенденции на заличаване не е имало (с някои единични и не успели опити-изключения) , дори напротив ! (за пример : Имахме космическа наука и космонафти , електроника , корабостроене.....! Сега нямаме даже селско стопанство (бах ти провала за земята и водата която имаме !) . Енергетиката ни - пази Боже......!) Тогава се искаше само "сляпо следване на Вожда" (съвсем естествено за всяка империя , то сега е същото...и винаги е било !) . Сега се иска всичко ! До пълно заличаване !!! Случва се !........ (западен модел на цивилизация - Матрицата !)
 49. 1 реакция
  Без да гледам клипа (известно ми е) били са наивници !!! Долното с пълна сила за тях се отнася : "Ще ти влезе Сталин с целия си ІІІ-ти украински фронт в държавицата , пък ти Демокрация ще ми правиш !......" Въпросът в същност е : "При съществуващите условия какво да се прави ?" И изобщо не е въпросът : "Социализъм ли , Демокрация ли , или какво там друго ?" - приказки за будали и наивници.... Ей , на ! Ципрас го направи - прибра нови 86 милиарда евро ! Бе това са милиарди , не са милиони ! Даже не са левове - два пъти БВП на цяла България !!! Браво на момчето ! Така се играе срещу кръвожадни , но тъпи акули.....отмъкна им парите из под носа ! Ще има да връща ! Майтап да е вярно ! .... И да не би да пропусна ! Нашите също са тъпи , но не са акули......Само се мислят за такива - самозабравили се цървули !
 50. 1 реакция
  Dirt Rally HD 7950 Overclocked i7 3770K 4.5GHz Advanced Blending: OFF Dirt Rally HD 7950 Overclocked i7 3770K 4.5GHz Advanced Blending ON Като цяло без Blending-а върви добре. Качеството е млако лошо и не се вижда MSI Afterburner.. Но в края на клиповете си има MIN-AVG-MAX FPS.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...