Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 24.10.2015 от всички места

 1. 3 реакции
  @hodri , с риск да прозвуча малко груб, но имам странното усещане, че или изобщо не сте изчел коментарите по темата или не сте вникнал в смисъла им. 1) Една камара съфорумници се съгласиха и споделиха, че хардуера с който разполагате в момента е драстично под изискуемия минимум за създаване, поддръжка и работа не само на виртуална машина, но и на самия виртуализатор (в частност VMWare player и Virtual Box). 2) И двата vendor-а си имат секция "System Requirements" за съответните продукти, където ясно, точно и отчетливо Ви казват: Virtual Box: Тези 256 MB RAM, които имате как може да поддържат успоредно 2 операционни системи + всичко, което им е инсталирано и пуснато + самия виртуализатор ? Всеки виртуален образ, ще иска да задели физически ресурси от системата Ви. След като не може да задели/намери количеството ресурси, нужни дори и за основните процеси/действия на това, което ще се вдига като Guest OS, как очаквате цялата постановка да работи ? Вземайки именно RAM-та като отправна точка, в момента се опитваме слагаме виртуалка на нещо, с капацитета на Raspberry Pi "A", никаква поддръжка на VT-x, VT-d / AMD-V и върху ОС, която най-вероятно отнема голяма част от паметта. Единственото нещо, което ми идва на акъла и което е относително далеч от straight-forward концепцията за "Виртуална Машина" е Docker Container. За съжаление обаче и там има неща, които се явяват спънка: От тук и тук Повече не знам с какво можем да помогнем в случая. Поздрави и успехи !
 2. 1 реакция
  Здрасти. Предложете добър съндък за около 150 лева.
 3. 1 реакция
  Това е, но се съмнявам да ти помогне търси в Steam Community
 4. 1 реакция
  А да ползваш ток без да плащаш не те ли интересува дали е възможно ?
 5. 1 реакция
  Абе и аз се чудя има ли начин да си купя билет от 5 лв от лотарията без да плащам. Глупави тийнеджъри безплатен обяд
 6. 1 реакция
  Режат на кукуво лято. Нали тука виждам по стълбовете около 6-7 кабела.
 7. 1 реакция
  ОПЕК блокира американския петролен бум
 8. 1 реакция
  Вече имаш прилично захранване със всички необходими защити та случаите в които не би помогнало не би те спасил и бюджетен UPS. SCP - Short circuit protection OPP - Overpower (overload) protection OVP - Overvoltage protection UVP - Undervoltage protection Всъщност при толкова фрапантен случай ще заминат всички ел. уреди не само у вас а в целия блок където живееш та дори UPS-а да има някъв стабилизатор си е безполезен. От UPS ползата ти ще е единствено ако спре тока да си запишеш работата и да спреш компютъра не да те пази от пренапрежение. пс. Има обаче и друга опасност а именно кабела за интернет. Захранването каквито и защити да има там не те спасява. Та ако доставчика ти е от тия с висящите кабели по-дърветата и стълбовете (уш от години е незаконно и ги режат ама това с гората ме уби...) не връзвай кабела директно. Ако мрежата е под-земята както си трябва нямаш проблеми.
 9. 1 реакция
  Не разбрах дали става въпрос само за компютърна кутия или за компютър на старо. Това е предложението от мен Dell Optiplex 755
 10. 1 реакция
  Прокуратурата заведе дело срещу мъжа, пребил бигъла Алис Пловдивската районна прокуратура образува досъдебно производство срещу Стоян И. от Хисаря заради малтретиране на куче, порода бигъл, като му е причинил тежко увреждане. Припомняме, че на 1 октомври 2015 г., мъжът пребил кучето Алис с метален прът, тъй като то било нападнало кокошките му. Срещу Стоян И. е повдигнато обвинение за проявена жестокост към гръбначно животно – куче, като му е причинил противозаконно тежко увреждане, съобщиха от прокуратурата. На кучето е извършен ветеринарномедицински преглед във Ветеринарна амбулатория в гр. Хисаря, при който е било установено, че е удряно многократно с метална тръба. На Али са нанесени травми в областта на муцуната, врата и кръстовата област. Наказанието, което законът предвижда за това престъпление, е лишаване от свобода до три години и глоба от 1000 до 5000 лева. В хода на разследването, съгласно указанията на наблюдаващия прокурор, ще бъдат разпитани всички свидетели на инцидента за установяване на фактическата обстановка и ще бъде назначена ветеринарна експертиза за установяване механизма на причиненото увреждане, както и дали е било причинено тежко и трайно увреждане. dcnews.bg малко му е на тоя изрод
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.