Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   62

  • Публикации

   48041


 2. -------------

  -------------

  Потребител


  • Харесвания

   57

  • Публикации

   4053


 3. Wankata

  Wankata

  Потребител


  • Харесвания

   42

  • Публикации

   4656


 4. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   41

  • Публикации

   99703Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 9.01.2016 от всички места

 1. 11 реакции
  Разсекретени писма на Хилъри Клинтън: САЩ нахлули в Либия заради златото и петрола на Кадафи http://bultimes.com/razsekreteni-pisma-na-hilari-klintan-sasht-nahluli-v-libiya-zaradi-zlatoto-i-petrola-na-kadafi/
 2. 10 реакции
  Меркел: Бежанският поток е шанс за Германия Е получихте си го! Честито.
 3. 10 реакции
  Нали са били предупредени. Какво пискат тогава,че им изнасилват децата. Скоро и бурки ще носят немкините. Щели да глобяват страни които не желаят да приемат още имигранти (бежанци). Някой да им е виновен за случващото се? Бахти и лицемерите са тия.
 4. 8 реакции
  Аз съм потресен! За разбеснелите се араби няма полиция и недостигат хора, а за нормалният германец има водни струи и сълзотворен газ. Какво нещо е голяма държава, като Германия да се откаже от своя суверенитет под натиска на САЩ и да се бута сляпо към собствения си край. Меркел трябва час по-скоро да се маха. Дори изкуствените награди, които и дават разни списания, не могат да измият калта от лицето и.
 5. 7 реакции
  Дойде ли часът за разплата: 1700 полицаи вдигнати на крак за демонстрацията на " Пегида" в Кьолн НА (ЖИВО) Тепърва ще е така и не само в Кьолн!
 6. 7 реакции
  Ако Путин бе на власт тогава и ако Русия бе на сегашното си ниво, а не на тогавашното, НАТО нямаше и да си помисли за намеса в Югославия. Те и сега не смееха дълго време да влязат в Сирия, дори доста преди Путин да се намеси с военни сили. Не посмяха да си изпълнят плана за свалянето на Асад след химическите оръжия, използвани в Сирия незнайно от кого. А тогава никой и не предполагаше, че Путин ще бъде толкова смел и в Украйна и в Сирия след това. Значи не само оръжието възпира, а и личността! Та от тая гледна точка Костурица не е прав, а невероятно много прав. Жалко, че това са негови мечти за минало време, а не мечти за сегашно възраждане на Югославия.
 7. 6 реакции
  Нали не очаквате, че целите са били чисти ,безкорстни, хуманни, хуманитарни! Целите са златото, петрола и платформи за изграждане но нови плацдарми за икономически, политически и военен натиск върху Русия. Жертвите или последиците не са важни!
 8. 6 реакции
  Този път Германците си го заслужиха.Въпроса е къде ще ги експулсират сега , нали не очаквате да е в страните откъде са влезли.В крайна сметка те сами поканиха рязаните цигани и ги поощриха да нахлуват на тумби.Техен си проблем са,не знам как ще ги връщат по Азия и Африка , най вероятно ще ги пускат с парашути.А то бъдещето е ясно,рязаните цигани закони не спазват и никога няма да спазват.От тях те очакват основно да им осигурят жени ,защото са на 90 % мъжки цигани
 9. 4 реакции
  Определено е най-лесно,и най-логично,е да се зададе въпрос,на който не знаеш отговора.Не разбирам едно нещо-защо,след като сте задали въпрос във форума,не се вслушвате в отговорите.На всичкото отгоре,дори не си правите труда да прочетете 1-2 теми,или поне бегло да ги прегледате..Ще видите,най-малко,че една част от безплатните,съвсем не отстъпват на платените,а от темата за тестовете на антивирусни,ще разберете,че MSE далеч не е най-добрата,па макар и на легална система..ghostBG86 съвсем деликатно ти намекна,че програми за защита,не се свалят от тракери,а B-boy/StyLe/ е безпощадно точен ,както винаги, в коментара.Която и да избереш от безплатните,примерно,360 Total Security Essential , Avira,Panda та дори и AVG определено ще е едно ниво над MSE.Не винаги "платено" значи "най-добро".А и определено съм съгласен .че е време да се мисли за обновяване на ОС.
 10. 3 реакции
  Тъжното е, че един нолайфър се опитва да изкара другите нолайфъри. После да ти пратя ли снимки? Ти бачкай, че да не ти намалят заплатката.
 11. 3 реакции
  Най-много което може да стане е да се възроди нацизма и старите ''есесовци'' да започнат направо да ги стрелят като ги видят че са на групи по улиците ,та както е тръгнало до там ще се стигне.
 12. 2 реакции
  печка немаш ли си ади наздраве идиотчета
 13. 2 реакции
  Да товарят тия чалми на самолети , а дестинацията - дестинацията, най - добре Вашингтон Няма не искам, няма недеей! Другия вариант е солидарното им разселване из страните членки на ЕC! Ще се съгласим ли?
 14. 2 реакции
  Бъзикайти са вий, ма аз са сбръснаф и станаф красиф Па куконта не знам дали ша и купя диаманти, ма ощи утри ша и зема идна прахомукачка (убищах и).Щот оня ден чистих гаража (нъл щот за ся неам кулица) и я поломих нашта. Та...утри ша има нова прахомукачка
 15. 2 реакции
  и за праз имаш дън тъ мислим тя ся куконътъ му диаманти ша иска та нема е тогаз ич
 16. 2 реакции
 17. 2 реакции
  то и стопанката й със спецялен взгляд не само котата Скалътъ дъл свали курделата
 18. 2 реакции
  По-скоро се надявам на адекватна реакция от държавата. Ааа...ще се случи, бъди сигурен!Много кофти идея е да се закачаш с руснаци и германци!
 19. 2 реакции
  Германия като кани толкова бежанци не знае ли, че тези мъже имат пишки. Изнасилванията са нещо нормални за тях. Европа трябва да приеме, че тези хора идват със своята идентичност. Това каза журналистът Тома Томов в ефира на БТВ. За един саудитец жената е животно, пакетирано в черно. Какво очаквате да се случи, когато такъв човек види крака или чуе музика?, попита той. Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/327487-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2-(%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE).html
 20. 2 реакции
  Е, ти от вчера си за България, бе! Какво да си мислим за теб. Първо беше "Слава Окраина" , после "Слава Умерената ИД" и накрая реши да си малко за България. Е така, бай дъ уей. А тези ще пазят ЕС. И поколенията, които се възпитават. Половината не могат да пазят жените си, а другата половина се мислят за жени.
 21. 2 реакции
  Обречена нация-загубен народ....Що не им дадат права на учителките се чудя...Да има после ,кой кум ,кой сват
 22. 1 реакция
  Тъй,явно някой драйвер прави проблем.Почваш да ги пускаш един по един по обратният начин,докато се установи кой ти прави нерви. Опс,писали сме почти по едно и също време с почитаемият ExaFlop.
 23. 1 реакция
  Сега започваш по обратния ред една по една да разрешаваш услугите - разрешаваш една услуга, рестарт, прооверка, разрешаваш следващата, докато налетиш на спъващата.
 24. 1 реакция
  Раздел Services, отметка на Hide all Microsoft Services и цъкваш бутон Disable all->Apply->OK
 25. 1 реакция
 26. 1 реакция
 27. 1 реакция
 28. 1 реакция
  Думи, предизвикващи болести Има думи и фрази, които предизвикват болести, но въпреки това ние ги използваме всеки ден в речта си. По-долу е даден списък с изрази, които пряко влияят на органите на човек и предизвикват болести. Трудно е да се повярва, че на пръв поглед безобидни думи могат да вредят толкова много. Редица проучвания са показали, че това е вярно. Веднага след като ги забележите в речта си и спрете да ги използвате, ще се отървете от много заболявания. Списък с фрази, които предизвикват болeсти: "Взимам го присърце", "удар в сърцето", "сърцераздирателно", "сърцето ми се свива" са причина за сърдечно-съдови заболявания. "До гуша ми дойде", "гади ми се от това" предизвикват нервна анорексия. "Уморен съм до смърт", "не принадлежа на себе си", "нещо ми трови живота" провокират рак. "Нося си Кръста", "качи ми се на главата", "всичко на мой гръб" може да доведат до остеохондроза. "Язвително", "самоизяждам се", "не мога да го асимилирам" предизвикват пептична язва. Тези, които ги измъчват заболявания на черния дроб и жлъчния мехур, трябва да се обърнат внимание на следните изрази: "Живот като мед", "животът не е захар", "чак ми горчи". "Спряха ми кислорода", "да намеря отдушник" провокират проблеми с белите дробове. "Блъскам си главата", "да си биеш главата в стената", "боли ме главата от нещо" предизвикват главоболие. "Заседна ми в бъбреците", "нямам сили да издържам" провокират урологични заболявания. "Изпускам пара", "търпението ми се изчерпа", "дай жега" предизвикват хипертония. Фрази разрушаващи слуха: "Млъквай", "затваряй си устата", "дръж си устата затворена", "и не ми казвай", "не искам да те слушам" и така нататък. "Да не те виждат очите ми", "страшно е да се гледа", "няма какво да гледам" може да доведат до проблеми със зрението. "Вбесява ме", "разтърсва ме”, "търпение ми се изчерпа" предизвикват депресия. Струва ни се, че ние използваме само метафори, но в тези фрази има скрит смисъл. Без значение към кого са насочени, отпечатъкът им остава в нас. Отървете се от думите- разрушители! Източник: bg.checkonline4you.com http://www.highviewart.com/dumi-predizvikvashti-bolesti-3153.html
 29. 1 реакция
  Научих нещо интересно. А как отворихте диска - с развиване на болтовете или с по-директен начин? Питам, защото при мен има три диска 3,5 инчови и си мисля и аз да ги отворя, но нямам такъв накрайник и даже не знам точно какъв накрайник да търся за да развия винтчетата.
 30. 1 реакция
  В новите дискове е стъкло или керамика, в по-старите алуминий. Редакция - магнитите на мен ми бяха по-интересни - тънки, а много силни. това ако го залепиш на равна повърхност, само с избутване до края може да го махнеш...
 31. 1 реакция
  Проверете харда за лоши сектори Start - Run - cmd.exe - десен бутон върху cmd.exe стартирате като Администратор и в конзолата пишете chkdsk c: /x /f /r после Ентер и рестарт да извърши проверката, или пуснете проверка с HD Tune 2.55
 32. 1 реакция
  Ти си наща гордост Аз пийвам биричка, ама също не седя. Сутринта ми донесоха мляко, та го заквасих и ся се изцежда. Ще разбия майонеза, краставички ще накълцам, орехчета ще начукам, чесънче и ей то я де, салатка Снежанка. От сутринта ми остана матрял за палачинки, та ще направя 2 или 3 най-много...Едната ще я напълня със салатка, а другите две за десерт....Извадил съм и телешко - рибица, ама крехкааааааааа....Ся ще я скалпелирам, на тънки ивички и ще я пръжна леко, че ми се доял бьоф струганоф....Аз слагам, де що имам пресен и не толкова пресен зеленчук, лук, гъбки, кисели краставички, мариновани капии, праз, лютеница, горчица задължително....Измил съм и картофки, които ще сваря и после ще намачкам на пюре и те така....Имам нова покрифка, една такава на раета, ама много ме кефи и нов свещник -подарък от тамагочито. Ходих сутринта до Еконт, да си го взема и ся ще го сефтосам Щял да мине тия дни и да ми донесе прясна риба от морето. Между другото, много се гордея с него. Сега работи за себе си. Направил си фирмичка -" Къртя, чистя, извозвам ", има вече микробусче товарно, накупил и машинки, на въздух и електрически, даже има вече и двама работника. Имало ниша в тая дейност и я заел с гръм и трясък и ся от работа, не може да седне. Та, не само по коледа ставали чудеса, а и всеки ден. Стига да поемеш подадената ръка. Не ли
 33. 1 реакция
  Кви организации и принципи, те тия държат парите на половината свят, а не са се сетили да си купят войници от друга държава, защото щяха да се покажат в истинската си визия, която е на страхливци. Швейцария и Холандия са европейските държави с най-голям брой педали в населението, въобще и не се заблуждавай, че имитация на военно обучение всъщност не е някви гейски соарета.
 34. 1 реакция
  С добро охлаждане около 2.4ГХз. Пак ще грее много, но той и фабрично си е горещ. Но поне да му се кефиш на доизживяване. Трябва да видиш в нета има доста ръководства за съединяване на този мост. Има хора са клоквали такъв процесор до 3ГХз но вече е на водно охлаждане.
 35. 1 реакция
 36. 1 реакция
  На външния край на кабела закачи твърдия диск, който ще бъде главен(master). Той ще иска и закачане на "перемичка"(цитирам @ПОТРЕБИТЕЛ 65)/джъмпър/мостче. Къде се слага е описано на корпуса на твърдия диск. на средния куплунг закачи втория твърд диск, който ще бъде подчинен (slave) и също му проверяваш мостчетата как трябва да са наредени, за да е подчинен. C/DVD-то закачаш на втория канал със самостоятелен кабел на крайния коплунг и му слагаш мостчето за главен(master) диск.
 37. 1 реакция
  Простотии ! Аз говоря за това : Не за Cyanogenmod !!! Друго си е телефона да ти поддържа 6.0 Marshmallow друго е да го слагаш ти ! Нека да не се заблуждаваме
 38. 1 реакция
  Бъркаш се малко. Графиакта за натоварването на ядрото на видеокартата показва точно натоварването на ядрото. Ако ти натовариш това ядро с Far Cry 2 примерно, ще имаш 200 fps при 99% . Там имаш поддръжка максимум на DX10.1 и ефектите, налични за тая версия на DX. При Far Cry 4 имаш не само DX11, а и всички глезотийки на NVIDIA Gameworks, които товарят сами по себе си доста видеокартата. Тя пак си работи на 99%, но трябва да се справя с много по-тежки задачи, разбирай голям обем работа. Видеокартата в общия случай винаги ще е натоварена на 99% ( NVIDIA показва максимум толкова за разлика от АМД, където чуква 100%), ако играта е старичка, а процесора доста бърз. При нови игрички с бърз процесор и по-слабичка видеокарта, положението ще е същото - 99% натоварване. Кадрите се изобразяват от видеокартата само, не и от процесора, нали? Тогава си прави заключението, колко кадъра може да даде видеокартата на изхода си когато е натоварена при една и съща игра с едни и същи настройки на 50% и на 100%. Това може да го постигнеш много лесно. Намираш точната игра, точната видеокарта и точния процесор. Всъщност не е много лесно, но преди 2-3 години се заех с тоя въпрос лично. Оказа се, че GF6600 е точната видеокарта за NFSMW и G860 с едно ядро, който пусках от 1.6 gHz до над 3 GHz, засичайки натоварването на видеокарта и процесор. Тогава целта ми бе да постигна при една и съща игра с едни и същи настройки спъване на видеокартата и неспъване така да се каже. NFSMW се оказа идеалната за целта игра, защото тя е доста процесорнозависима. Та с тоя процесор постигнах спъната видеокарта при 1.6 GHz, макар и не на 100 %. Ето как изглеждаше графиката на натоварването на процесора при игра: В началото съм в менюто на играта, след това съм в тестовия участък от демото на NFSMW 1. Ето и на 2 GHz: 3 GHz: Както виждаш, процесора намалява натоварването си с увеличение на честотата. В същото време вече почва да не удря тавана от 100%, като при 3 GHz изобщо не достига 100% натоварване. По вашата логика трябва при ненатоварен процесор кадрите да са по-малко? И как ще стане това, след като се увеличава честотата на процесора и след като FRAPS показва точно обратното - увеличение на кадрите. Всъщност, целта на тоя тест преди време бе да покажа, че при спъната видеокартата картината почва да насича при игра, въпреки че привидно кадрите са доста, но с едно уточнение - дроп на места. Та ето ти тема за размисъл. Намали честотата на процесора и кажи как се променя натоварването и какво става с кадрите при процесорнозависими игри. Разбира се, трябва да намериш и точната игра за видеокартата ти и процесора, иначе рискуваш да се оплетеш в това, което ще видиш. Но със сигурност може да погледнеш поне натоварването на процесора, променяйки честотата от 1.6 gHz примерно до максимума за тоя процесор. Ако видеокартата е на 99% натоварена виж, дали с промняна на честотата на процесора има промяна в кадрите или не. И обратното. Ако видеото не е натоварено при процесор, работещ на ниска честота, увеличи честотата на процесора и кажи, дали и натоварването на видеокартата се увеличава. Поздрави! ПП: Сега видях че си писал два поста. Кадрите в секунда са си кадри за секунда и нямат много общо с frametime. Необходимо е frametime да е постоянна величина. само тогава ще имаш приемлива картина при игра. Още по-добре е при включена ВС да имаш frametimes точно 16.6 ms за всеки кадър, което ще рече и 60 fps. Тогава картината ти ще е идеално гладка и няма да виждаш нито един дефект в идеалния случай. Има такива игри, които се синхронизират идеално с монитора, дори на 50 херца. Но в повечето случаи са налични проблеми с вертикалната синхронизация и frametimes играят примерно 16.6;16.2;16.7;16.6...Тогава FRAPS ти показва 60 fps, което си е точно така, ако събереш кадрите за една секунда, но разликата в изобразяването на дадените кадри води до дефекти в картината. Тук го има и момента, че колкото по-малко е натоварен процесора при изобразяването на 60 fps, толкова е по-голяма вероятността за стабилна вертикална синхронизация или както казваш, за стабилни frametimes.Общо взето ти трябват поне 65-70 fps като минимум за стабилна вертикална синхронизация. Иначе рискуваш дроп в кадрите, въпреки че поотделно кадрите ти без вертикална синхронизация са над 60. Това от практиката. При теорията е различно, но ние не играем с теория, а гледаме практичните ползи от заигравките с техниката.
 39. 1 реакция
  Върнете апарата в магазина и си поискайте такъв с български език. Нямат право да ви продават апарат без меню на БГ без значение дали апарата струва 10 лева или 2010.
 40. 1 реакция
  Бях останал с впечатления,че разбираш от аудио техника,но с това изказване ми падна в очите!Отговора ти звучи все едно някой да пита за кола Ферари,а ти без да знаеш за какво става въпрос,да кажеш,че е каруца,защото не си открил характеристиките в нета. Carwin vega е много сериозна марка,която е само за истински ценители на най-добрият звук.През 80-те години,беше една от най-скъпите марки в света,с ненадминати характеристики.Нямаше колони,които да се доближат до техния звук.Ето виж че дават данните им в официалния им сайт:CERWIN VEGA Home Audio ...а характеристиката им плаши,но не хората,а другите производители,защото е най-добра все още!
 41. 1 реакция
  и кисело зеуенце имам
 42. 1 реакция
  Всъщност ни питаш: "Защо съм си избрал скапана навигация?" . Ами - как да ти помогнем?... Аз ползвам Sygic, и тя понякога го прави този номер. Веднъж на връщане от Силистра към Варна ме беше навряла в градския парк в Добрич, и ми предлагаше да карам по алеите . Погледни си в настройките какви са ти опциите за маршрута - примерно да избягва черни пътища, или да ти дава най-бърз/кратък/икономичен. Или, ако решиш, че маршрутът не ти харесва, карай накъдето прецениш за правилно, пък навигацията би трябвало да се съобрази с новото ти положение, и да преизчисли.
 43. 1 реакция
  Да, намерих го Ето за мурзилките метод за забогатяване :
 44. 1 реакция
  Аз бих добавил, и акциза. Който е повишен, и изравнен със средния за ЕС /а май е и един от високи, в целия ЕС/. Но това се пропуска, от разни грантаджии, дето им плащат за лъжите. Освен това, повечето бензиностанции са франчайзи, на големите вериги. Те купуват и препродават на крайния потребител. А знаем, по нашенски стандарт, че са лакоми за печалба чорбаджиите. Плюс това, оня нагъл лъжец, пропуска че при 100+ долара барела, бензина гонеше 3 лв литъра. Сега е малко под 2 лв. Ама грантаджииския отпадък, нали никога не лъжел.
 45. 1 реакция
  Абе зарежете я тая миризлива, бъгава 7-ца вече бе, хора! Сложи си Windows 10 и ще видиш, че няма да имаш никакви проблеми! Microsoft на 13 януари 2015 и спя поддръжката - Знаете ли това? Това другото, за до 2020 г. са глупости - Windows 7 е свършен!
 46. 1 реакция
  Най-общо казано така От Control Panel си отваряш System Properties, в най-горното поле Performance кликваш на Settings. В следващия прозорец отваряш страницата Advanced и кликваш на Change. Отваря се на-дясното изображение - Virtual Memory. В прозорчето ще видиш всички дялове. Махаш отметката на авттоматичното управление от системата, избираш системния дял (който е на ssd-то) и по-долу маркираш третата опция - No paging file. Кликваш на Set (за да запомни). След това избираш дял, които е на харда, опция 1 (Custom size)или 2 (System managed size). При втората системата сама ще прецени колко ВП да ползва, при първата - ти ще си зададеш ръчно. Препоръчвам ти 2. Пак кликваш на Set, Ok и този прозорец се затваря. Ок и на другите и си готов.
 47. 1 реакция
  Като продължение на предния пост на scepsis108 Реакциите след Кьолн: Германци, сърбайте си попарата "Нойе Цюрхер Цайтунг": "Така им се пада на германците с тяхната култура на отворените врати. Сега да си сърбат попарата, която сами си надробиха".
 48. 1 реакция
  А още по интересно е следното: Кога тази ми ти държава успя да се организира структурно? Кога създаде административно деление и реши милион други неотложни проблеми, неминуемо възникващи при обособяване на общественото устройство, че дори успя да създаде технически ВУЗ, способен да решава сложни задачи.Това вече е отвъд всякаква фантастика.Какви са тези феноменални успехи? Или това е друг начин да се легитимира въоръжаването на кликата с ПВО, което да я защити от бомбандировките.И какво е това, ако не е поредната изобретателна низост за продължаване на войната.В САЩ са решили, че резултат подобен на този от ВСВ е най-изгоден за тях.Хем ще продават на едните ракети, хем ще въоражават другите, ще поставят и двете страни под свой контрол, а после да видим, кой ще прилапа нефтените и газови находища.Ей нямат натъпкване тия муцуни. ДА!Войната е най-печалившия бизнес.
 49. 1 реакция
  Хахахаха,сори,не се въздържах. Очаквам с нетърпение да прочета коментара ти след седмица на въпроса "Как да я мушна?" .Може би "с език ,с ръце,с всеки израстък на тялото си и т.н."
 50. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...