Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 9.01.2016 от всички места

 1. 1 реакция
  Тъй,явно някой драйвер прави проблем.Почваш да ги пускаш един по един по обратният начин,докато се установи кой ти прави нерви. Опс,писали сме почти по едно и също време с почитаемият ExaFlop.
 2. 1 реакция
  Сега започваш по обратния ред една по една да разрешаваш услугите - разрешаваш една услуга, рестарт, прооверка, разрешаваш следващата, докато налетиш на спъващата.
 3. 1 реакция
  Раздел Services, отметка на Hide all Microsoft Services и цъкваш бутон Disable all->Apply->OK
 4. 1 реакция
  Проверете харда за лоши сектори Start - Run - cmd.exe - десен бутон върху cmd.exe стартирате като Администратор и в конзолата пишете chkdsk c: /x /f /r после Ентер и рестарт да извърши проверката, или пуснете проверка с HD Tune 2.55
 5. 1 реакция
  Абе зарежете я тая миризлива, бъгава 7-ца вече бе, хора! Сложи си Windows 10 и ще видиш, че няма да имаш никакви проблеми! Microsoft на 13 януари 2015 и спя поддръжката - Знаете ли това? Това другото, за до 2020 г. са глупости - Windows 7 е свършен!
 6. 1 реакция
  Имате още неща за обновяване...Деинсталирайте Java(TM) 6 Update 23 Java 7 Update 76 И инсталирайте Java 8 Update 66 Инсталирайте антивирусна програма по избор, защото в момента поне според лог файла нямате такава. Ако твърдия ви диск не е SSD, то е добре и да го дефрагментирате. Отворете иконата Моят компютър. Маркирайте дяла, който желаете да дефрагментирате, цъкнете върху него с десен бутон, изберете Свойства и след това Инструменти. Цъкнете бутона Дефрагментиранe. В прозореца, който се отвори, посечете дял C:\ и натиснете бутона Дефрагментирай. Изчакайте да завърши операцията. Може да отнеме доста време. След това пишете как е положението.
 7. 1 реакция
  Здравейте, Ами доста добре изглежда положението, но има какво още да се желае. Поне оправи ли се проблема с иконите на десктопа? А иначе деинсталирайте от Control Panel-a => DAEMON Tools Toolbar Skype Toolbars Mozilla Maintenance Service Стойте настрана и от GridinSoft Anti-Malware, защото дава немалко фалшиви тревоги. Имате проблеми и със изключено устройство в Device Manager=a => NVIDIA nForce Networking Controller (ако ви трябва си го включете). За да премахнем остатъците от адуера направете следното: Изтеглете fixlist.txt и го запазете на десктопа. Стартирайте FRST.exe и натиснете бутона Fix веднъж! След като приключи, ако ви поиска рестарт - съгласете се. След рестарта публикувайте лог файла - fixlog.txt, който ще се създаде след работата на програмата. Внимание: Скрипта е създаден за текущата система. Да не се ползва за други системи с подобни проблеми! Добре е обновите старите програми със PatchMyPC (особено критично за Adobe Flash Player и Java)! След това пишете как е положението. Поздрави!
 8. 1 реакция
  Ок, но все пак разбирате колко абсурдно звучи...все едно да смените разширението на *.avi файл и да получите *.mp4 без прекодиране на файла. Просто според мен не е успял да криптира файловете или е имало бъг в самия криптиращ вирус (но ако е така то щеше да се е разчуло досега, макар че те често пускат нова версия на вируса и може би просто не са му обърнали внимание, защото той не се задържа дълго "in the wild").
 9. 1 реакция
  Знаете ли какво, не този път вече няма да се занимавам с вас и да си губя времето. В предишната ви тема отново преинсталирахте без да се съобразявате с инструкциите ми и сега отново направихте същото...компютъра си е ваш и това е ваше право, но времето си е мое и аз също мога да се откажа. Успех!
 10. 1 реакция
  Важно за потребителите засегнати от helpme@freespeechmail.org, file2@openmailbox.org и подобните криптозарази!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.