Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 29.02.2016 от всички места

 1. 2 реакции
  Е нали се сещаш, че на подобно нещо веднага ще му намерят решението. Просто блокират GPS връзката и готово. И сега се прави. Това с вграждането на чиповете е най-голямата малоумщина, която набира скорост в момента. С детето трябва да се говори. То трябва да те чувства като приятел и като човек, на който може да разчита. Следиш ли го, забраняваш ли му, ограничаваш ли го резултатите ще са катастрофални. За съжаление има родители, които не разбират това нещо, не могат да го разберат или не искат да го разберат, а после се чудят защо децата им правят глупости или са стигнали до това положение.
 2. 2 реакции
  Ами защо го предлагаш тогава. Нали не мислиш да го сложиш на детето си?
 3. 2 реакции
  Аз също съм обяснил още преди 12-13 години опаностите. Никога с нищо не съм ограничавал. Не ме е страх, че умишлено ще направи нещо. Страх ме е да не изпадне в ситуация да не може да се локализира.
 4. 1 реакция
  ТОва вече е съвсем друго нещо. И според мен е много по-полезно
 5. 1 реакция
  И познай какво ще се случи после след като разбере, че винаги и нарушаваш личното пространство.
 6. 1 реакция
  Вие започнете, ние ще помагаме. Наготово не чакайте!
 7. 1 реакция
  След като се активира програмата, тя прави snapshot(снимка) на системата и по време на сесия, каквото и да правиш, при рестарт, възстановява от снимката. Ако искаш да инсталираш софтуер/ъпдейт, спираш програмата, правиш промените, стартираш програмата, тя актуализира снимката и продължава напред.
 8. 1 реакция
  Казваш - инсталирах, това чиста инсталация ли беше или надграждане? Скоро ли го направихте? Възможно е системата да търси и инсталира ъпзейти. Отвори Task manager - направи снимка и а качи тук.
 9. 1 реакция
  Ето нещо съвсем елементарно.Цък Сложил съм бойлер с мощност 2 КВ,понеже не знам каква инсталация имате.При възможност може да видите и по-мощните модели.
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.