Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 18.05.2016 от всички места

 1. 6 реакции
  По принцип троловете са най активни в подобни теми. Миро а ти хич не излизаш от тия теми. Хапнеш някой сандвич или пица (разнос по домовете) и отново зад клавиатурата. Копи, пейст на дежурните пропаганди срещу Пу. Не ми казвай че го правиш заради каузата.Твоето си е професия.
 2. 6 реакции
  Колега, не се занимавай с моята защита, няма смисъл, а и не ми е била такава целта. Слагай ми банана, да останат доволни мижитурките. Жалко за тоя форум, жалко за това в което се е превърнал. Парад на цинизма, простотията и пошлостта.
 3. 6 реакции
  Честито! Българка ли е?
 4. 6 реакции
  Дръндьо тез котки кат космите ти на глъвътъ! Едната натъй, другата на инак.
 5. 6 реакции
  добро утро идиотчета
 6. 6 реакции
  удари и един домат - ще стане картина дето един ден ще струва милиони та не чисти нищо
 7. 5 реакции
  Ще стана строител да лепя плочки и аз
 8. 5 реакции
  Не туй ве - в предния пост, аз пиша "спамери" - то ми го поправя на "кламери" или "спомени"
 9. 5 реакции
 10. 5 реакции
  И си прав, и не си праФ. Пък може и да си седнал. А за спамерите - по две лопати. Кога копат - да ги сменят, че да почиват (лопатите). Добър да е денят ви. В чисто субективен план. PS. Да го ева тоя, дето е измислил автокоригиранего и автодовършването на думи. Шъ ми кай той, к'во искам да напиша.
 11. 5 реакции
  Утро кат утро, ден кат ден. За спамерите едно и също секи ден. А добро да е!
 12. 5 реакции
 13. 5 реакции
  имаме тема за срането уе тука нема акаш калпачето беше едно мекинко пуфкаво с лъфче мдаа е в случая си логоут лека Бийн
 14. 5 реакции
  гладиш ли си връзката ти а ку не изгладена нема качиш са тука
 15. 5 реакции
  ко прайти уе ремсисти
 16. 4 реакции
  @momolord нали питаше какво е станало с форума? Сега вече трябва да си наясно,че се е напълнил с тролоподобни.Особенно активни са във всички теми в,които се споменава или намеква думата русия. Майната им на платените писачи търсещите повод да влязат в конфликт след като не им се играе по-гайдата.
 17. 4 реакции
  Напразно си губиш времето....."по-лошо от изкуствения интелект е естествената простотия"......
 18. 4 реакции
  Кримските татари си заслужават орисията, защото са предатели и зверствата, които са извършвали наказателните отряди в подкрепа на немските армии, са неописуеми. Не ме учи мен точно на История, ако обичаш.
 19. 4 реакции
 20. 4 реакции
 21. 4 реакции
  Баш тука си му е мястото,защото разни индивиди,се опитват да извъртат нещата...Ако някой е забравил,"лъжите на соца", ...задължаваха,след завършване, с договор да работиш...първия месец заплатата ми беше 350 лв....на третия вече беше 380....Заплатите на тези ,които работят по форумите...честно казано не ме интересуват...Да си взимат сребърниците...и да се правят на по-праведни и от папата...То затова и се появиха типажи с определена 'квалификация" във интернет пространството...от много "работа"...Идете и работете за страната си....стига сте плюли,че сами се давите...."Windows"-а пред който дремете денонощно,далеч не е реалността ....
 22. 4 реакции
  Напротив, точно и ясно тази песен е политическа пропаганда с оглед събитията около Крим. Трябва да си сляп, или политически ангажиран за да не го виждаш.
 23. 4 реакции
  http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows/change-add-remove-drive-letter#1TC=windows-7
 24. 4 реакции
  Той си е там, само не се вижда, защото не е заделен и кръстен. Най-добре с програма AOMEI (безплатен вариант) да видиш какво има на диска и този дял да го заделиш и кръстиш с буква, тогава ще се види от експлоръра.
 25. 4 реакции
  Комунистически кви.
 26. 4 реакции
  А пък сега, какви дюнери има...
 27. 4 реакции
  Едно време кви дюлгери имаше. Бай Колю Фичев, няма чертеж, няма мертеж. Ма като е готов моста застава отдоле, и вика пускайте танковете !!!
 28. 4 реакции
 29. 4 реакции
  Внук съм на Ванга. И моля ти се, не ми слагай думи в клавиатурата. Никога не съм те изкарвал Г*й !!! Как си го въобрази? Както и да е, не сме се разбрали в превода. Аз имам нова приятелка да ти се пофаля. Ще я разваля най накрая тая магия де не мога да се оженя.
 30. 4 реакции
  "ГЕРБ възнамерява да тегли нови заеми от 600 млн. евро за Фонда за гарантиране на влоговете в банките." - Докато МВФ и правителствата на неолиберализма се грижат да спасяват банките, а не хората, положението все повече ще се сгромолясва надолу към унищожаване на съществуващата финансова система. Не паразитите се спасяват, когато един организъм е болен, защото тези паразити банките докараха болестта, че дори и предсмъртното състояние на днешното общество. Спасява се самия болен организъм, т.е. хората, които са тези, създаващи богатствата и благоденствието на земята. Банките са единствено кръвопийци на чужда кръв, те с нищо не допринасят за живота на планетата ни; дори точно обратното - те изсмукват и разболяват този живот. - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=965015913618032&set=a.313566338762996.73416.100003288970327&type=3&theater Прецедентът не спира да си го лъска.. имиджа. Разбира се, отърквайки се у народните герои и очаквайки, малко звезден прах от тях някак си да му се полепи. Само че той е толкова излъскан от чупки в кръста по посока на Световното финансово задкулисие, че нищо вече не може да му се залепи и да го спаси, нито дори чуждият звезден прашец. Но прецедентът пробва ли, пробва да си го лъска чрез отъркване - знае, че народът му го презира - може би това е най-презираният прецедент на страната ни някога, сега и завинаги! - http://onovini.com/2016/05/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D1%80%D0%B0%D0%BC-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D1%81/?fb_action_ids=983291605123796&fb_action_types=og.comments
 31. 4 реакции
 32. 4 реакции
  Мойта връзка я пазя още. Цялата е нашарена с подписи на съученици, та ми е скъпа. Имам и калпаче със "златен" лЪф.
 33. 4 реакции
 34. 3 реакции
  Забавно е, разни платени поплювковци, как вият. И как сме щели да се измъкнем, от руска зависимост, за да седнем на турска. За това им се плаща. А че ЮП, щеше да създаде работни места, в най-бедния регион на Европа, за платените не е важно. За това, че България щеше да е първата дъжава, по пътя на тръбата, това не е важно. От нас щяха да зависят и руснаците и евро-гейтаците. Ама за платените, е важно да плюят. И да викат, Путин е виновен.
 35. 3 реакции
  този гледал ли си хаха я ги наръгай с тъз вилица
 36. 3 реакции
  Ся си тегля това трилърче --> http://www.imdb.com/title/tt2267998/ Дано пък да ми хареса Аз колкот ужас съм изгледал у форумъ, ако е тряало секи път ми леят куршум, чи то аз до ся да съм умрял
 37. 3 реакции
  Тролове от Калдата ф атака. От туй нема по-гоуем ужас
 38. 3 реакции
  The Omen, нали? Гледал съм го.. Казвайте още, още И новия от 2006 мисля, че беше и старите 3 части ...
 39. 3 реакции
 40. 3 реакции
  Хора препоръчайте ми някой филм от жанра ''ужаси''...Гледал съм много така, че казвайте к'вото знайте
 41. 3 реакции
  дай малко слънце ти че умрех от студ вече ми писнА и капанчетата не моат отворят у тоз бахър и на покрива не стаа за биропиене пфффффф
 42. 3 реакции
  "Билд": България може да се превърне в основен път за бежанците Само това ни липсваше! И една добра новина: Без бурки в цялата страна
 43. 3 реакции
  Циганка е, така ме е наказал Господ. Ама няма да ви я показвам че пак ще излезе че се хваля. Само си напрегни въображението на тоя девствен плаж си визуализирай една мулатка по беличка още не навършила 20 години в която няма да се налага да влагаме средства в силикон или да разширяваме вратите на къщата за да може да прекарва през тях Д-то си. Много влюбена и си дърпа от сламка пиняколада директно приготвена в пресен ананас.
 44. 3 реакции
  Песента е политическа, тя(той) сама си го призна в телевизионно интервю. Правилата на конкурса, уж не позволяват песни с политически насочена тематика. Голяма глупост е в такава напрегната обстановка, един травестит от Крим, да си позволи да изпее песен с ясното съзнание, че тя не отговаря на правилата.
 45. 3 реакции
  Явно автора на темата е любознателен човек.....щом задава толкова въпроси И доста неосведомен-щом не може сам да намери отговорите.И да му отговори някой,той едва ли ще проумее какво му се казва-прекалено промито му е съзнанието.А защо ли се рови в миналото,а не се наслаждава на настоящето?Все пак нещата за които пита отдавна и безвъзвратно са отминали.Да яде боклуци в лъскави опаковки и след това да се лекува с бленуваните от него вносни лекарства....какво му пука за соца??? Sent from my MI 3W using Tapatalk
 46. 3 реакции
 47. 3 реакции
  Правилно. Аз 1988 взимах чисто 450 повечето познати някъде около 300 - 350. Майка ми например взимаше горе долу същото обаче бруто Явно си учил още и не знаеш бая неща от реалния живот тогава. Ма ако си 75 набор или 70 ти какво да знаеш за 89 година.
 48. 3 реакции
 49. 2 реакции
  Явно се плаща на пост...на някои...Що не си отворите тема,и там да си го 'смучете и лапате,без значение на размера..' вместо да прекроявате думите и мненията на всички "мурзилки и лобиращи"... във форума!? А и още нещо,не намесвайте потребителите и техните мнения, с вашата позиция и лични интереси,относно лобирането....
 50. 2 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.