Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 18.05.2016 от всички места

 1. 4 реакции
  http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows/change-add-remove-drive-letter#1TC=windows-7
 2. 1 реакция
  Честито, дано само това не работи. Не се научихте въпреки стотиците теми по форумите описващи измами. Ако купувам апарат втора ръка първо търся във форумите на марката, избирам обява на потребител с много мнения и дълаг стаж във форума, измамниците бързо ги разкарват.
 3. 1 реакция
  Аз лично ползвам телефона от около август със кит кат. Не съм мислел за смяна, защото не съм имал проблеми, а и също vibe ui доста го свикнах. Мениеят които чувам са различи. Тъй като ползвам телефона главно за игри може би е по голямата производителност ще е плюс.
 4. 1 реакция
  Не подвеждайте може да се плаща и с карти не само с PayPal, аз лично заплащам с кредитна карта, заплащането е във валута по избор от възможностите на сайта, примерно може в USD/EUR/ и някакви други - аз съм си избрал евро по обясними причини, че не плащам % превалутиране, какъвто бих заплащал ако пазаря в USD. Та сбито - харесваш си продукт, плащаш и чакаш да пристине ако не пристигне или не си доволен от качеството повдигаш диспут и повечето случаи алито отсъжда в полза на купувача.
 5. 1 реакция
  Веднага ти казвам - Silk Road.
 6. 1 реакция
  Най-вероятно снимките са вече импортнати.
 7. 1 реакция
  Чистиш - нормално е. Стават и грешки (човек ги прави - и чистачите, и другите работи). Калкулатора трябва да го имаш обаче, така мисля. Може и подредбата на менюто да ти е друга, нали връщаш към някакви оптимални настройки, уж, махаш хронология и запаметена подредба...
 8. 1 реакция
  Само че наистина сам по-себе си рутера няма как да предпази от заплахи, защото сканира само пакетите, но не знае какво стои зад заявките и лесно може да пропусне зараза. The hardware firewall only sees the data traffic generated by these computers, but it doesn’t know which applications are generating this data. Мисля, че преди съм ги давал тези линкове, но все пак: http://blog.emsisoft.com/2014/09/19/whats-the-point-of-having-a-firewall/ http://blog.emsisoft.com/2009/07/01/tec090701/
 9. 1 реакция
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.