Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. Momolord

  Momolord

  Потребител


  • Харесвания

   52

  • Публикации

   5339


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   47

  • Публикации

   122541


 3. skalata_73

  skalata_73

  VIP Потребител


  • Харесвания

   22

  • Публикации

   20380


 4. Mr. Zhelev

  Mr. Zhelev

  Потребител


  • Харесвания

   21

  • Публикации

   944


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 18.05.2016 от всички места

 1. По принцип троловете са най активни в подобни теми. Миро а ти хич не излизаш от тия теми. Хапнеш някой сандвич или пица (разнос по домовете) и отново зад клавиатурата. Копи, пейст на дежурните пропаганди срещу Пу. Не ми казвай че го правиш заради каузата.Твоето си е професия.
  6 реакции
 2. Колега, не се занимавай с моята защита, няма смисъл, а и не ми е била такава целта. Слагай ми банана, да останат доволни мижитурките. Жалко за тоя форум, жалко за това в което се е превърнал. Парад на цинизма, простотията и пошлостта.
  6 реакции
 3. @momolord нали питаше какво е станало с форума? Сега вече трябва да си наясно,че се е напълнил с тролоподобни.Особенно активни са във всички теми в,които се споменава или намеква думата русия. Майната им на платените писачи търсещите повод да влязат в конфликт след като не им се играе по-гайдата.
  4 реакции
 4. Напразно си губиш времето....."по-лошо от изкуствения интелект е естествената простотия"......
  4 реакции
 5. Кримските татари си заслужават орисията, защото са предатели и зверствата, които са извършвали наказателните отряди в подкрепа на немските армии, са неописуеми. Не ме учи мен точно на История, ако обичаш.
  4 реакции
 6. Баш тука си му е мястото,защото разни индивиди,се опитват да извъртат нещата...Ако някой е забравил,"лъжите на соца", ...задължаваха,след завършване, с договор да работиш...първия месец заплатата ми беше 350 лв....на третия вече беше 380....Заплатите на тези ,които работят по форумите...честно казано не ме интересуват...Да си взимат сребърниците...и да се правят на по-праведни и от папата...То затова и се появиха типажи с определена 'квалификация" във интернет пространството...от много "работа"...Идете и работете за страната си....стига сте плюли,че сами се давите...."Windows"-а пред който дремете денонощно,далеч не е реалността ....
  4 реакции
 7. Напротив, точно и ясно тази песен е политическа пропаганда с оглед събитията около Крим. Трябва да си сляп, или политически ангажиран за да не го виждаш.
  4 реакции
 8. "ГЕРБ възнамерява да тегли нови заеми от 600 млн. евро за Фонда за гарантиране на влоговете в банките." - Докато МВФ и правителствата на неолиберализма се грижат да спасяват банките, а не хората, положението все повече ще се сгромолясва надолу към унищожаване на съществуващата финансова система. Не паразитите се спасяват, когато един организъм е болен, защото тези паразити банките докараха болестта, че дори и предсмъртното състояние на днешното общество. Спасява се самия болен организъм, т.е. хората, които са тези, създаващи богатствата и благоденствието на земята. Банките са единствено кръвопийци на чужда кръв, те с нищо не допринасят за живота на планетата ни; дори точно обратното - те изсмукват и разболяват този живот. - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=965015913618032&set=a.313566338762996.73416.100003288970327&type=3&theater Прецедентът не спира да си го лъска.. имиджа. Разбира се, отърквайки се у народните герои и очаквайки, малко звезден прах от тях някак си да му се полепи. Само че той е толкова излъскан от чупки в кръста по посока на Световното финансово задкулисие, че нищо вече не може да му се залепи и да го спаси, нито дори чуждият звезден прашец. Но прецедентът пробва ли, пробва да си го лъска чрез отъркване - знае, че народът му го презира - може би това е най-презираният прецедент на страната ни някога, сега и завинаги! - http://onovini.com/2016/05/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D1%80%D0%B0%D0%BC-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D1%81/?fb_action_ids=983291605123796&fb_action_types=og.comments
  4 реакции
 9. Забавно е, разни платени поплювковци, как вият. И как сме щели да се измъкнем, от руска зависимост, за да седнем на турска. За това им се плаща. А че ЮП, щеше да създаде работни места, в най-бедния регион на Европа, за платените не е важно. За това, че България щеше да е първата дъжава, по пътя на тръбата, това не е важно. От нас щяха да зависят и руснаците и евро-гейтаците. Ама за платените, е важно да плюят. И да викат, Путин е виновен.
  3 реакции
 10. "Билд": България може да се превърне в основен път за бежанците Само това ни липсваше! И една добра новина: Без бурки в цялата страна
  3 реакции
 11. Песента е политическа, тя(той) сама си го призна в телевизионно интервю. Правилата на конкурса, уж не позволяват песни с политически насочена тематика. Голяма глупост е в такава напрегната обстановка, един травестит от Крим, да си позволи да изпее песен с ясното съзнание, че тя не отговаря на правилата.
  3 реакции
 12. Явно автора на темата е любознателен човек.....щом задава толкова въпроси И доста неосведомен-щом не може сам да намери отговорите.И да му отговори някой,той едва ли ще проумее какво му се казва-прекалено промито му е съзнанието.А защо ли се рови в миналото,а не се наслаждава на настоящето?Все пак нещата за които пита отдавна и безвъзвратно са отминали.Да яде боклуци в лъскави опаковки и след това да се лекува с бленуваните от него вносни лекарства....какво му пука за соца??? Sent from my MI 3W using Tapatalk
  3 реакции
 13. Правилно. Аз 1988 взимах чисто 450 повечето познати някъде около 300 - 350. Майка ми например взимаше горе долу същото обаче бруто Явно си учил още и не знаеш бая неща от реалния живот тогава. Ма ако си 75 набор или 70 ти какво да знаеш за 89 година.
  3 реакции
 14. Е то това им е цалта, на такива като тия. От 25 години, съсипват държавата. Прав си, бяхме износител на ток в региона. Скоро ще станем, вносител.
  2 реакции
 15. Много си прав. Ние навремето бяхме големи износители на енергия. Сила в региона. Сега от сила, се превръщаме в джуджета, щото комшиите построиха атомни централи, ние се чудим да има ли още един блок или не и това въпреки, че народа каза "да" на атомната енергетика. Тия, дето говорят простотии, че на референдума участвали малко хора, аз ще попитам. А нима социологическите агенции с техните проучвания са реални, правени между не повече от 1000 интервюирани? И как така с 1000 интервюирани познават с голяма точност резултатите от милиони избиратели? Да, на каквото и ниво да са референдумите като участие, резултатите ще са едни и същи. Тогава се питам, защо има ограничение за валидност на даден референдум? Нима някой си мисли, че ако излезе 20% от населението да гласува на референдум и каже да с 60% от гласовете, то излизайки 80% от гласоподавателите ще кажат нещо различно от 60% "да"? Дилетанти!
  2 реакции
 16. Че то има ли нещо да зависи от България през последните десетина години? Като че ли от България зависи единствено противопоставянето на Русия, ама само като че ли. Защото и румънците ни изпреварват там. Изобщо, България при един евентуален военен конфликт ще заприлича на учебен полигон - тук няма нищо, за което да милеят ни Русия, ни САЩ, ни ЕС. Тогава защо да не пуснем една бомбичка към полигона, та хем ние да сме доволни, хем противника да не се сърди? Ами да, имаме си бомби в Сирия, Либия и къде ли не, защо да не пробваме на по-високо ниво - страна, членка на НАТО само на хартия и ползваща допотопна техника, наследена от времената на ВД? Питате се какво е общото с ЮП ли? Ами казах го в началото - в БГ няма нищо - нито тръби, нито шистов газ, нито военна техника. Нищо. Отлично място за изпитание и на ядрено оръжие и на всичко, което дойде до акъла на човек. След 20-30 години ще има шепа цигани, почти колкото останалото население. Идеално за експерименти!!!
  2 реакции
 17. Истината има поне 2 лица.Моята.твоята...и самата Истина.Не приемам някой, да ми Налага своята "истина"...Спри да подценяваш интелекта на съфорумниците си.Те са достатъчно интелигентни да разберат ЦЯЛАТА ИСТИНА!..за разлика от теб....
  2 реакции
 18. Явно се плаща на пост...на някои...Що не си отворите тема,и там да си го 'смучете и лапате,без значение на размера..' вместо да прекроявате думите и мненията на всички "мурзилки и лобиращи"... във форума!? А и още нещо,не намесвайте потребителите и техните мнения, с вашата позиция и лични интереси,относно лобирането....
  2 реакции
 19. Споко бе, и на твоите идоли ще издигнат паметник: Издигат паметник на Роналд Рейгън в Южния парк
  2 реакции
 20. Имаш доста файлове във C:\Documents and Settings\Nedko\My Documents Имаш много твои неща.Не ги дръж на дял С: Прехвърли ги на другият дял!
  2 реакции
 21. Баси, толкова време никой ли не се намери да отговори... Елементарно е
  2 реакции
 22. Алогизмите на президента продължават Коментарът е излишен.
  2 реакции
 23. Кое точно не е сънувал ,една голяма част от народа!?... по голяма заплата ли !?През 1988 заплатата беше 380-390лв...и това ,далеч не беше минималната...25 години се опитват да стигнат същата....Имате да искате много неща от "българската демокрация".....като начало-за липсата на всичко Българско на пазара...
  2 реакции
 24. Със риск ,пак да метнеш колегите от форума,в трета глуха..че чета, въпреки че си блокиран(което си е мое право)..и да ме обвиниш в "спам и обиди" ще отговоря. Я пак си прочети поста и виж колко излишни епитети използваш (откакто си се появил във форума)...хайде сега пак да се замислиш и за определението "трол"..)... Първо-техническият капацитет на проекта е от 3,до 5 млрд. м3/година Второ-проекта е пренебрежимо малък за ЕС...като капацитет... И трето-и на последният идиот му е ясно,защо присъства там специалният пратеник на САЩ по енергийните въпроси Амос Хохстийн ... Четвърто-с гърци работа да си нямаш..... Точно зомбиран олигофрен ,би приел по-скъпа диверсификация.....
  2 реакции
 25. Стига сте яли ГМО...съвсем изтрещяхте....манипулациите нямат край...едва ли 7 милиона домакинства са "решаващият фактор",който ще убие икономиката на Русия...Ама нали ..да направим от мухата слон...В случая "експеримента" е много добре пресметнат ,от Гърция...ние като сме будали.......Аман от зомбирани олигофрени ...
  2 реакции
 26. Добро утро. Вие от коя страна на въжето сте?
  2 реакции
 27. Най-новото менте: трансглутаминаза + 3 л мляко = 1 кг сирене Масови нередности, които са вредни за здравето, показва проучване на най-популярните 36 марки краве сирене у нас. То е направено от асоциация “Активни потребители” и ще бъде официално обявено. Според проучването има увеличаване на процента “сирена” с водно съдържание над допустимото, коетo не се подлага на зреене, както и влагане на палмови мазнини, без това да бъде обозначено на етикета. “Активни потребители” обаче са открили и нов вид измама. При нея се използва ензим, наричан трансглутаминаза (transglutaminase). Добавен в минимални количества в млечни продукти, той води до омрежване на протеините, изразяващо се във втвърдяване на храната. По този начин може да се произведе “сирене”, съдържащо с около 30% по-малко мляко. Или да се направи от само 3 литра сурово мляко вместо нормалните 5-6 литра за бялото саламурено. При това продуктът се прави за едва няколко дни, има повече вода и по-ниска степен на зрялост от традиционното сирене. И вероятно най-важното за производителите му - то е с понижена себестойност, което обяснява интереса към такива практики. А иначе българското законодателство категорично забранява употребата на трансглутаминазата в истинското българско саламурено сирене. Нарушение е и да не се изписва ензимът върху опаковката на храните. Затова получените по този начин сирена са с неизяснен статут. Заради повишеното водно съдържание те крият и потенциални опасности за потребителите. В тези “сирена” съществува по-голям риск от развитие на патогенни микроорганизми. Те имат по-ниска трайност и са по-податливи на гранясване и образуване на нежелателни и понякога токсични вторични вещества. Проучването показва и трайна негативна тенденция към увеличаване на водното съдържание в продуктите и намаляване на сухото вещество. По този начин потребителят не просто купува повече вода, а и сирене, което не може да узрее, затруднява организма и е вредно за здравето. Половината от изпитаните 36 сирена през 2016 г. имат водно съдържание над 60% (нормалното трябва да е не по-високо от 54%) и степен на зрялост в пъти по-ниска от изисканата от БДС стандарта. Когато процентът на сухото вещество е нисък, потребителят губи от хранителната стойност на продукта, защото се понижава концентрацията на ценни съставки в сиренето като млечните протеини и пептиди. Тоест понижаването на протеиновото съдържание води и до редукция на по-лесно усвоимия калций, което може да доведе до сърдечносъдови и костно-ставни проблеми. Интересно е сравнението с предишните изпитвания, които са правени от “Активни потребители”. Например през 2005 г. няма нито един продукт с водно съдържание над 55%. 3 години по-късно вече 3 от 21 сирена са с водно съдържание над 60%. През 2011 г. изследването е показало, че в 11 от 21 продукта водното съдържание е 60 или повече процента. Сега в около 15% от анализираните сирена се използват и традиционните методи за фалшификации (влагане на немлечни мазнини). В този случай от първостепенна важност е клиентът да бъде информиран за такава добавка, защото има технологии за получаване на палмова мазнина, при които количеството на трансмазнините се увеличава значително. А трансмазнините се усвояват по-трудно от организма и в някои случаи могат да провокират възпалителни процеси, както и да допринесат за сърдечно-съдови заболявания. Основната мастна киселина в палмовото масло е палмитиновата, която е наситена и високомолекулна. Научно доказано е, че високомолекулните наситени мазнини допринасят за увеличаване нивото на холестерола в кръвта и провокират състояние като затлъстяване, атеросклероза, тромбоза на съдовете и редица други сърдечно- съдови заболявания. Особено вредни са такива продукти, консумирани от малки деца, чиято храносмилателна система трудно би преработила тези видове мазнини. Тези сирена следва да са обозначени с етикети като имитиращи продукти. 24chasa.bg
  1 реакция
 28. Много ми хареса, извинявам се, ако някой преди това го е показал. Признавам си, че не всичко в тая тема прочетох. ОБСЛУЖВАНЕ С УСМИВКА Един мъж написал писмо до малък хотел, намиращ се в едно градче на Средния изток, където смятал да отседне по време на почивката си. Той писал: Много бих желал да доведа кучето си. То е чисто и се държи много добре. Бихте ли позволили то да остане в моята стая през нощта? Собственикът на хотела изпратил отговор незабавно, в който се казвало: От много години поддържам този хотел. Никога не съм имал случай куче да открадне хавлии, завивки за легло, сребърни прибори или картини от стените. Никога не ми се е налагало да гоня куче през нощта за това, че се е напило и нарушава реда. Никога не се е случвало куче да избяга, без да си плати сметката. Така че вашето куче е добре дошло в хотела ми. И ако то може да гарантира за вас, вие също сте добре дошъл.
  1 реакция
 29. Днес слушам Рони... и пак Рони... и... Рони слушам!
  1 реакция
 30. Ами тази антируска пропаганда за мен си е проамериканска подкрепа. Можеш ли да ми кажеш какво хубаво нещо видяха украинците от това че сащ ги подкрепя срещу русия? Нещо да се е променило към по-добро? Постоянно заливаш президента на Русия с помия във форума за щяло и нещяло. Ако не друго руснаците за разлика от нас поне имат армия, икономика и производство. Ние освен една търговия и туризъм за 20-25 години нищо не измислихме освен имиграцията, за тези които не искат да живеят в мизерия.
  1 реакция
 31. Съществуват! За това ти писах че със "Почистване на диск" е само начало за да освободим пространство! Пиши дали успя да се справиш! Защото аз даже и филмче ти направих за да те улесня!
  1 реакция
 32. Като за начало, отвори "Почистване на диск" И постави всички отметки. Преди да си натиснал ОК влез и тук за да почистиш: http://prikachi.com/images.php?images/449/8801449c.jpg
  1 реакция
 33. Deep Purple-Soldier of fortune
  1 реакция
 34. Любима и романтична... Това е Purple Rain by Prince. Просто не мога да опиша с думи какво чувствам като чуя тая песен и особено солото след 3:45 Поздравявам всички с песента! http://www.youtube.com/watch?v=iHkH1UrhLLE
  1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване