Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 18.05.2016 от всички места

 1. 7 реакции
  Честито! Българка ли е?
 2. 7 реакции
  Дръндьо тез котки кат космите ти на глъвътъ! Едната натъй, другата на инак.
 3. 7 реакции
  добро утро идиотчета
 4. 7 реакции
  добро утро а дали ще ме наричат спамер, ми е все е тая...ъ-ъ-ъ...пия си редовно хапчетата
 5. 6 реакции
  По принцип троловете са най активни в подобни теми. Миро а ти хич не излизаш от тия теми. Хапнеш някой сандвич или пица (разнос по домовете) и отново зад клавиатурата. Копи, пейст на дежурните пропаганди срещу Пу. Не ми казвай че го правиш заради каузата.Твоето си е професия.
 6. 6 реакции
  Колега, не се занимавай с моята защита, няма смисъл, а и не ми е била такава целта. Слагай ми банана, да останат доволни мижитурките. Жалко за тоя форум, жалко за това в което се е превърнал. Парад на цинизма, простотията и пошлостта.
 7. 6 реакции
 8. 6 реакции
  Вече съм ''standby''Добър ден на всички ''раздумковци''!!! МИ зЪ тЕби мИ,зЪ кОй дрУгЕж кЪ Убуу сИ гУ нъпИсъл У тЕмътъ зЪ ''лОгикътъ И и ндивИдъ''-крАтку,тОчну И Ясну.КОй влъдЕЙ МътЕриътъ,трЕъ гУ Ъ ръзбрАл/кОй мОй стОпли дЕ/Мислих и аз да драсна по въпроса за ''Магданозът на кака Роса'',но.........много ще станем ''плямпалата''Очертава се интересна тема/ще я следя/ и като се понатрупат малко мнения,мОъ мЕтнъ нЕкуъ ''Овчъ мИсъл''-така,за спорта
 9. 6 реакции
  не ве, тез котки съ кът ората ...ъ-ъ-ъ... "чуждата паничка" е по-сладка
 10. 6 реакции
  Не туй ве - в предния пост, аз пиша "спамери" - то ми го поправя на "кламери" или "спомени"
 11. 6 реакции
  И си прав, и не си праФ. Пък може и да си седнал. А за спамерите - по две лопати. Кога копат - да ги сменят, че да почиват (лопатите). Добър да е денят ви. В чисто субективен план. PS. Да го ева тоя, дето е измислил автокоригиранего и автодовършването на думи. Шъ ми кай той, к'во искам да напиша.
 12. 6 реакции
  Утро кат утро, ден кат ден. За спамерите едно и също секи ден. А добро да е!
 13. 6 реакции
  удари и един домат - ще стане картина дето един ден ще струва милиони та не чисти нищо
 14. 6 реакции
  имаме тема за срането уе тука нема акаш калпачето беше едно мекинко пуфкаво с лъфче мдаа е в случая си логоут лека Бийн
 15. 6 реакции
  СкъуЪтъ мЪ кръстИ Шерлок............Сега умувам и се чудя! Да се ''share-на'' ли,да се ''lock-на'' ли,или и двете Хайде стига шашкънии за тази вечер!
 16. 5 реакции
 17. 5 реакции
 18. 5 реакции
  Комунистически кви.
 19. 5 реакции
  Едно време кви дюлгери имаше. Бай Колю Фичев, няма чертеж, няма мертеж. Ма като е готов моста застава отдоле, и вика пускайте танковете !!!
 20. 5 реакции
  Ще стана строител да лепя плочки и аз
 21. 5 реакции
 22. 5 реакции
 23. 5 реакции
 24. 5 реакции
 25. 5 реакции
  Мойта връзка я пазя още. Цялата е нашарена с подписи на съученици, та ми е скъпа. Имам и калпаче със "златен" лЪф.
 26. 5 реакции
  гладиш ли си връзката ти а ку не изгладена нема качиш са тука
 27. 5 реакции
  ко прайти уе ремсисти
 28. 4 реакции
  ..........''мУш''............и после ''Ох'',.........и после нИ кАзвъ кО шЪ стАни
 29. 4 реакции
  @momolord нали питаше какво е станало с форума? Сега вече трябва да си наясно,че се е напълнил с тролоподобни.Особенно активни са във всички теми в,които се споменава или намеква думата русия. Майната им на платените писачи търсещите повод да влязат в конфликт след като не им се играе по-гайдата.
 30. 4 реакции
  този гледал ли си хаха я ги наръгай с тъз вилица
 31. 4 реакции
  .........дори и доста с елементи на ''черна комедия''!
 32. 4 реакции
  Ся си тегля това трилърче --> http://www.imdb.com/title/tt2267998/ Дано пък да ми хареса Аз колкот ужас съм изгледал у форумъ, ако е тряало секи път ми леят куршум, чи то аз до ся да съм умрял
 33. 4 реакции
  ....тИ пЪ.ДЪн Одиш пОсли Ъ тИ ''бУът брАшну'' И Ъ ''лЕът куршУм''Малко ли ужаси гледаш в ежедневието,че ги искаш чак и филмирани???
 34. 4 реакции
  Тролове от Калдата ф атака. От туй нема по-гоуем ужас
 35. 4 реакции
  The Omen, нали? Гледал съм го.. Казвайте още, още И новия от 2006 мисля, че беше и старите 3 части ...
 36. 4 реакции
  ......по нашия край топло/с лек ветрец/,иначе е екстра.
 37. 4 реакции
  Хора препоръчайте ми някой филм от жанра ''ужаси''...Гледал съм много така, че казвайте к'вото знайте
 38. 4 реакции
  дай малко слънце ти че умрех от студ вече ми писнА и капанчетата не моат отворят у тоз бахър и на покрива не стаа за биропиене пфффффф
 39. 4 реакции
  Напразно си губиш времето....."по-лошо от изкуствения интелект е естествената простотия"......
 40. 4 реакции
  Кримските татари си заслужават орисията, защото са предатели и зверствата, които са извършвали наказателните отряди в подкрепа на немските армии, са неописуеми. Не ме учи мен точно на История, ако обичаш.
 41. 4 реакции
  ...за ПОДвизи,НАДвизи,ПРЕДвизи,ЗАДвизи...........зЪ кО сЪ сЕтиш
 42. 4 реакции
  Баш тука си му е мястото,защото разни индивиди,се опитват да извъртат нещата...Ако някой е забравил,"лъжите на соца", ...задължаваха,след завършване, с договор да работиш...първия месец заплатата ми беше 350 лв....на третия вече беше 380....Заплатите на тези ,които работят по форумите...честно казано не ме интересуват...Да си взимат сребърниците...и да се правят на по-праведни и от папата...То затова и се появиха типажи с определена 'квалификация" във интернет пространството...от много "работа"...Идете и работете за страната си....стига сте плюли,че сами се давите...."Windows"-а пред който дремете денонощно,далеч не е реалността ....
 43. 4 реакции
  Напротив, точно и ясно тази песен е политическа пропаганда с оглед събитията около Крим. Трябва да си сляп, или политически ангажиран за да не го виждаш.
 44. 4 реакции
  http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows/change-add-remove-drive-letter#1TC=windows-7
 45. 4 реакции
  Той си е там, само не се вижда, защото не е заделен и кръстен. Най-добре с програма AOMEI (безплатен вариант) да видиш какво има на диска и този дял да го заделиш и кръстиш с буква, тогава ще се види от експлоръра.
 46. 4 реакции
  А пък сега, какви дюнери има...
 47. 4 реакции
  Внук съм на Ванга. И моля ти се, не ми слагай думи в клавиатурата. Никога не съм те изкарвал Г*й !!! Как си го въобрази? Както и да е, не сме се разбрали в превода. Аз имам нова приятелка да ти се пофаля. Ще я разваля най накрая тая магия де не мога да се оженя.
 48. 4 реакции
  "ГЕРБ възнамерява да тегли нови заеми от 600 млн. евро за Фонда за гарантиране на влоговете в банките." - Докато МВФ и правителствата на неолиберализма се грижат да спасяват банките, а не хората, положението все повече ще се сгромолясва надолу към унищожаване на съществуващата финансова система. Не паразитите се спасяват, когато един организъм е болен, защото тези паразити банките докараха болестта, че дори и предсмъртното състояние на днешното общество. Спасява се самия болен организъм, т.е. хората, които са тези, създаващи богатствата и благоденствието на земята. Банките са единствено кръвопийци на чужда кръв, те с нищо не допринасят за живота на планетата ни; дори точно обратното - те изсмукват и разболяват този живот. - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=965015913618032&set=a.313566338762996.73416.100003288970327&type=3&theater Прецедентът не спира да си го лъска.. имиджа. Разбира се, отърквайки се у народните герои и очаквайки, малко звезден прах от тях някак си да му се полепи. Само че той е толкова излъскан от чупки в кръста по посока на Световното финансово задкулисие, че нищо вече не може да му се залепи и да го спаси, нито дори чуждият звезден прашец. Но прецедентът пробва ли, пробва да си го лъска чрез отъркване - знае, че народът му го презира - може би това е най-презираният прецедент на страната ни някога, сега и завинаги! - http://onovini.com/2016/05/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D1%80%D0%B0%D0%BC-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D1%81/?fb_action_ids=983291605123796&fb_action_types=og.comments
 49. 4 реакции
  Тестове разни: AV-Comparatives: Real World Protection Test - April 2016 http://chart.av-comparatives.org/chart1.php?chart=chart2&year=2016&month=4&sort=1&zoom=3 http://www.av-comparatives.org/dynamic-tests/
 50. 4 реакции
Резултатите са според часовата зона Athens/GMT+02:00

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.