Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 24.07.2016 от всички места

 1. 3 реакции
  Както и да го изопачаваш, истината всички (които сме живели тогава) я знаем.
 2. 2 реакции
  По закон всички сме български граждани. Разликата е много голяма. И има цигани сред българите - да, неизбежно е. Особено с политиката на ГЕРБ.
 3. 2 реакции
  Почти уцели! Дивашкият ви капитализъм и наложената ни, от говедарите, демонкрация, са най- големия виновник за сегашното ни положение!
 4. 1 реакция
  Ами някои са с 860м 4гб гддр5, други 960м 4гб ддр3. Този в http://www.technopolis.bg/bg/Laptops/Laptop-LENOVO-Y50-70-59444759/p/516736 е 960м 4гб, но не се знае дали е Гддр5 или ддр3, което е много важно. Ако е ддр3, то тогава по-добре РОГ за същата цена но 960м 2гб гддр5
 5. 1 реакция
  Този софтуер познат ли ви е? СТЪПКА 1 Изтеглете и стартирайте AdwCleaner.exe. Натиснете бутона Scan. AdwCleaner ще започне да проверява компютъра. След като проверката приключи натиснете бутона Clean. Програмата ще затвори всички излишни процеси и след почистването ще иска да рестартира машината. Съгласете се. Ще се появи автоматично лог файл с името (AdwCleaner[S1].txt и AdwCleaner[С1].txt) в C:\Adwcleaner Публикувайте съдържанието на AdwCleaner[С1].txt в следващия си коментар. СТЪПКА 2 Моля изтеглете Junkware Removal Tool на вашия десктоп. Стартирайте инструмента JRT.exe Ще се отвори ДОС прозорец. Затворете излишните приложения и всички браузъри и изчакайте проверката да завърши. Натиснете което и да е копче от клавиатурата. Ще се появи лог файл (който можете да намерите и ръчно на десктопа с името JRT.txt). Моля копирайте съдържанието на лог файла в следващия си пост. СТЪПКА 3 Моля изтеглете Malwarebytes Anti-Malware 2.2.1.1043 Final и я запазете на вашия десктоп. Стартирайте файла mbam-setup-2.2.1.1043.exe и следвайте указанията за да инсталирате програмата. След като инсталацията приключи се уверете че сте сложили отметка пред: Launch Malwarebytes Anti-Malware Отметката активираща пробния 14 дневен период също е маркиранa по-подразбиране. Премахнете първата отметка: Натиснете бутона Finish. Отидете до табът Settings > Detection and Protection > и под категорията Detection Options включете опцията "Scan for rootkits". Отидете до табът Scan, сложете радио-бутона пред Threat Scan и след това натиснете бутона Scan Now >> . Ако е намерена актуализация тогава натиснете бутона Update Now. Ще започне проверка за зловреден софтуер. При някои инфекции можете да видите съобщението: "Could not load DDA driver" Натиснете "Yes" на това съобщение за да позволите драйвера да се зареди след рестарт. Разрешете на компютъра да се рестартира и след това продължете с останалите инструкции. След като проверката приключи натиснете бутона Apply Actions. Изчакайте да се появи прозореца подканващ ви да рестартирате и след това натиснете бутона Yes. След рестарта, когато се появи десктопа MBAM ще се зареди още веднъж. Отидете то табът History > Application Logs. Отворете рапорта с последната дата и час и натиснете бутона "Copy to Clipboard" Сега вече поставете съдържанието на лог файла с клавишната комбинация Ctrl + V и го публикувайте в следващия си коментар. СТЪПКА 4 Направете нови логове с FRST и ги прикачете към следващия ви коментар.
 6. 1 реакция
  Кажи последно колко е бюджета понеже говорим за близо 300 лв. увеличение? Ако ще разтягаме локуми за още 100 лв. се взима I5 + GTX1060 което е много по-добре от R9 380. http://nikem-bg.net/cart/48235p1r56947p1r55139p1r56038p1r56658p1r2242p1rf.html http://www.vario.bg/gainward-geforce-gtx-1060-3712
 7. 1 реакция
  По принцип всяко ново издание на BIOS коригира някакви открити проблеми. И всяко последно издание съдържа в себе си всички предишни корекции. Ако при някоя машина се наблюдават някакви проблеми, то те може да са отстранени в следващо издание на BIOS. Ако машината работи без проблемно не се налага актуализиране на BIOS. В случая се е целяло добавяне на функционалност - отключване на възможността за инсталиране на Windows 7. Или в тоя сервиз са оплескали (не спазили някоя процедура) нещата, или самият лаптоп е имал проблем.
 8. 1 реакция
  За безродници като циганите не ми пука.
 9. 1 реакция
  Оправи се, сега е бърз навсякъде, не знам защо се случва така.
 10. 1 реакция
  Човече жаждата за материални блага съвсем ти е разбъркала ума , от една страна се опитваш да обясниш че това къде си се родил няма особено значение , с което съм склонен да се съглася от друга страна обявяваш Господ Бог за "разпнатия евреин " само защото се е родил там. Говориш глупаво и неуважително за неща които са сакрални за останалите хора в дискусията а после смяташ че не те уважават защото ти завиждат. Не те уважават защото ти не уважаваш тях. В началото се опитвах да те оправдая с това че имаш право на собствен избор и преценка на нещата . Но неуважителното ти отношение към избора на другите ме кара да променя преценката си. Каквото отношение имаш към останалите такова и ще получиш .
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.