Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. capnemo

  capnemo

  Глобален модератор


  • Харесвания

   50

  • Публикации

   47068


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   41

  • Публикации

   99873


 3. nikssi

  nikssi

  Модератор


  • Харесвания

   36

  • Публикации

   16923


 4. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   25

  • Публикации

   48101Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 24.07.2016 от всички места

 1. 6 реакции
  Тези ли имаш предвид Ама много независими медии ей.
 2. 5 реакции
  _M2A0183-2 by Romeo Ninov, on Flickr _M2A0187-2 by Romeo Ninov, on Flickr _M2A0191 by Romeo Ninov, on Flickr _M2A0201-2 by Romeo Ninov, on Flickr
 3. 3 реакции
  На път сме, но не съм сигурна дали ще я има. Дано виновниците, докарали света до това положение не подпалят война, за да предотвратят революцията!
 4. 3 реакции
  Старо, но много актуално! Започна вторият етап от плана за Европа
 5. 3 реакции
  Както и да го изопачаваш, истината всички (които сме живели тогава) я знаем.
 6. 3 реакции
  DSC03999 by Romeo Ninov, on Flickr DSC04001 by Romeo Ninov, on Flickr _M2A0148 by Romeo Ninov, on Flickr _M2A0178 by Romeo Ninov, on Flickr
 7. 2 реакции
  Наподкача ли са? Ха ся - амни малко, че ептен ша са свършиш. Туй за яденето (заяждането) е ... смесени чувства. Хем тряа тий кеф, че та оценяват като фкусна, хем ... не толкова. Мен пък не щат да ма пробват - щото все едно Пинокио ще ядат (демек - дървото).
 8. 2 реакции
  Ми като иска да пинва да ползва гном и проблема му е решен генерално. Той не иска да работи със линукс мислене а иска да направи нещо различно да му работи и изглежда както е свикнал .
 9. 2 реакции
  Огромната част от народа тогава не е живял в лишения! В лишения живеят сега поне 75% от населението на страната. А ти фамилията на Живков на какво искаш да се вози и къде да ходи? Сегашните големци на какво се возят? Къде пазаруват? Сигурно в местната бакалия и се возят на прогнили Опел-и на старо? Иначе, за другото си прав!
 10. 2 реакции
  По закон всички сме български граждани. Разликата е много голяма. И има цигани сред българите - да, неизбежно е. Особено с политиката на ГЕРБ.
 11. 2 реакции
  Може да не знае какъв е светодиода или параметрите му. Затова е по-добре да установи експериментално с потенциометър. https://store.comet.bg/Catalogue/Product/23675/ Почва се от най-голямият обхват и постепенно се намалява. Въпрос на усет е кога да се спре, но за препочитане е да не се затопля. После се измерва избраната стойност с мултицет. Така лесно може да се нагласи да работи с по-малка яркост.
 12. 2 реакции
  Почти уцели! Дивашкият ви капитализъм и наложената ни, от говедарите, демонкрация, са най- големия виновник за сегашното ни положение!
 13. 2 реакции
  IMG_6059-2 by Romeo Ninov, on Flickr IMG_6162-2 by Romeo Ninov, on Flickr IMG_6168-2 by Romeo Ninov, on Flickr IMG_6174-2 by Romeo Ninov, on Flickr
 14. 1 реакция
  Ами някои са с 860м 4гб гддр5, други 960м 4гб ддр3. Този в http://www.technopolis.bg/bg/Laptops/Laptop-LENOVO-Y50-70-59444759/p/516736 е 960м 4гб, но не се знае дали е Гддр5 или ддр3, което е много важно. Ако е ддр3, то тогава по-добре РОГ за същата цена но 960м 2гб гддр5
 15. 1 реакция
  нема ко да предполагаш 47 кила кокали ко има за йеденье ни знам па децката градина кви са отракани...
 16. 1 реакция
  Някой може ли да ми каже как американците правят база в държава, която не ги е канила на територията си? Иначе братушките добре са ги разбомбили. То не може да създаваш джихадисти безнаказано. Виждаме ги техните "умерени" как безчинстват.
 17. 1 реакция
  Помните миналата седмица, как американците 'умерени' главорези, отрязаха главата на 12-ет годишно дете. А тукашния манипулатор, ги защитава. http://www.blitz.bg/news/article/431077
 18. 1 реакция
  Това становище, ако е изказано с претенции за обективност, също не е правилен възглед. То и малко трудно де, не звучи някак, крайна субективност с претенции за обективност. Критиката е донякъде противоположна на тази, с която критикувахме крайния комунистически възглед на Ванко и бай Чечи. Но чисто логическите похвати са същите. Защото, ако приемем за абсолютна истина, това, което ти твърдиш, навлизаме в другата крайност - че съзнанието определя битието. За това, когато говорим за средния път, понятието "истина" се подрежда на една етажерка с лъжа и догма и подобни, да не ги изброявам Не е лошо например да разглеждаме истината като характеристика на съзнанието, но пак без претенции, че това е ключа за бараката, а като един вариант, който също подлежи на критика.
 19. 1 реакция
  Това да ти прилича на "социални мрежи" ? Откраднатите имейли, изтичащи потоци всякаква информация и акаунти, хакерски атаки , най големите от които се тиражират съвсем публично ... също са факт. Да, така е. Не е толкова просто. Но пък е и крайно наивно да смяташ че можеш да наемеш ей така сървър там , без контрола на техните служби. НАскоро дори засилиха мерките със новия закон на Ярова, и... дори наложиха някакъв срок на компаниите да предоставят дешифриращи възможности на криптираните месенджери - уатсап, скайп, вайбър, фейсбук месенджер и др. освен задължението да пазят огромни масиви информация за клиентите си и тяхната дейност в мрежите.
 20. 1 реакция
  То и Хитър Петър тъкмо научил магарето си да не яде, а то взело че умряло.
 21. 1 реакция
  Този софтуер познат ли ви е? СТЪПКА 1 Изтеглете и стартирайте AdwCleaner.exe. Натиснете бутона Scan. AdwCleaner ще започне да проверява компютъра. След като проверката приключи натиснете бутона Clean. Програмата ще затвори всички излишни процеси и след почистването ще иска да рестартира машината. Съгласете се. Ще се появи автоматично лог файл с името (AdwCleaner[S1].txt и AdwCleaner[С1].txt) в C:\Adwcleaner Публикувайте съдържанието на AdwCleaner[С1].txt в следващия си коментар. СТЪПКА 2 Моля изтеглете Junkware Removal Tool на вашия десктоп. Стартирайте инструмента JRT.exe Ще се отвори ДОС прозорец. Затворете излишните приложения и всички браузъри и изчакайте проверката да завърши. Натиснете което и да е копче от клавиатурата. Ще се появи лог файл (който можете да намерите и ръчно на десктопа с името JRT.txt). Моля копирайте съдържанието на лог файла в следващия си пост. СТЪПКА 3 Моля изтеглете Malwarebytes Anti-Malware 2.2.1.1043 Final и я запазете на вашия десктоп. Стартирайте файла mbam-setup-2.2.1.1043.exe и следвайте указанията за да инсталирате програмата. След като инсталацията приключи се уверете че сте сложили отметка пред: Launch Malwarebytes Anti-Malware Отметката активираща пробния 14 дневен период също е маркиранa по-подразбиране. Премахнете първата отметка: Натиснете бутона Finish. Отидете до табът Settings > Detection and Protection > и под категорията Detection Options включете опцията "Scan for rootkits". Отидете до табът Scan, сложете радио-бутона пред Threat Scan и след това натиснете бутона Scan Now >> . Ако е намерена актуализация тогава натиснете бутона Update Now. Ще започне проверка за зловреден софтуер. При някои инфекции можете да видите съобщението: "Could not load DDA driver" Натиснете "Yes" на това съобщение за да позволите драйвера да се зареди след рестарт. Разрешете на компютъра да се рестартира и след това продължете с останалите инструкции. След като проверката приключи натиснете бутона Apply Actions. Изчакайте да се появи прозореца подканващ ви да рестартирате и след това натиснете бутона Yes. След рестарта, когато се появи десктопа MBAM ще се зареди още веднъж. Отидете то табът History > Application Logs. Отворете рапорта с последната дата и час и натиснете бутона "Copy to Clipboard" Сега вече поставете съдържанието на лог файла с клавишната комбинация Ctrl + V и го публикувайте в следващия си коментар. СТЪПКА 4 Направете нови логове с FRST и ги прикачете към следващия ви коментар.
 22. 1 реакция
  Кажи последно колко е бюджета понеже говорим за близо 300 лв. увеличение? Ако ще разтягаме локуми за още 100 лв. се взима I5 + GTX1060 което е много по-добре от R9 380. http://nikem-bg.net/cart/48235p1r56947p1r55139p1r56038p1r56658p1r2242p1rf.html http://www.vario.bg/gainward-geforce-gtx-1060-3712
 23. 1 реакция
  Страхотно видео, оправи ми деня Гледал съм старите версии и тази също е много добра. Много истини има там Мне, да си мислиш, че ти е удобно и както са ти казали да ти е удобно от Microsoft. Точно това, което искаш го няма и предполагам, че няма да го има, поради абсурдността му. Само Windows потребител може да използва нещо толкова недоклатено. Icons only за KDE наподобява на гадните квадрати без име и текст, но точно тази смахната функция на Super bar я няма. И разгеле, че я няма
 24. 1 реакция
  @Ивайло Костов, я виж това - https://www.youtube.com/watch?v=oCSufrzgeIw
 25. 1 реакция
  По принцип всяко ново издание на BIOS коригира някакви открити проблеми. И всяко последно издание съдържа в себе си всички предишни корекции. Ако при някоя машина се наблюдават някакви проблеми, то те може да са отстранени в следващо издание на BIOS. Ако машината работи без проблемно не се налага актуализиране на BIOS. В случая се е целяло добавяне на функционалност - отключване на възможността за инсталиране на Windows 7. Или в тоя сервиз са оплескали (не спазили някоя процедура) нещата, или самият лаптоп е имал проблем.
 26. 1 реакция
  Ми много ясно. Този е Тони, чети на обратно. Преди се беше дикисал със снимка на Путлер. Ние си имаме и Сталин, ама нейде зачезна.
 27. 1 реакция
  За безродници като циганите не ми пука.
 28. 1 реакция
  АМД няма такава разлика защото вече се товари добре и на 1080. Преди не можеха да се натоварят добре на ниска резолюция заради архитектурата и ДХ11. За другите работи - ако тръгнем да си търсим тестове и да пускаме това което ни изнася само на тезата ще го правим до утре, но като цяло 1060 когато и ако е по-добра някъде е точно толкова колкото е и по-скъпа.....че даже и по-малко. RoTR не я давай моля те като пример, дори и с оправянето пак си остава втория Project Cars, игра съсипана от Нвидиа за да се дава като пример. .
 29. 1 реакция
  Оправи се, сега е бърз навсякъде, не знам защо се случва така.
 30. 1 реакция
 31. 1 реакция
  Равинатът: Ислямизацията на Европа е много добро нещо, ще погребе Християнството http://bultimes.com/ravinatat-islyamizatsiyata-na-evropa-e-mnogo-dobro-neshto-shte-pogrebe-hristiyanstvoto/
 32. 1 реакция
  Как да го коментирам това? Къде е била? Пред портите на Рая?! И се върнали? Тук, в жестокия свят? Не от оня свят никой не може да се върне! Чуствителна, вярваща и съответно илюзии, въображения сънища и внушения и става това! Господ всеки ли пита или тя е специална? Как е познала, че с Бог е говорила? Ако е бил друг?
 33. 1 реакция
  ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за отделеното време и внимание .Разликата е усезаема !
 34. 1 реакция
 35. 1 реакция
  На кастинг за какво се е явявала представителката на Калдата ? п.п. Мале какъв бисер съм написал. Не на Калдата а представителката на идиотите !
 36. 1 реакция
  И кастингите са изгубени вече!
 37. 1 реакция
  Първо, това е карта, равна на GTX980 или на моята, но клокната. Второ, нарочно показах резолюции 2560x1440 с изключение на единия тест на FC Primal. напредъкът е, че получаваш GTX980 за 570 лева, имаш 2 GB повече памет, поддръжка на някои нови функции за запис, вероятно и по-добра и продължителна поддръжка. Всеки сам си преценява заслужават ли си 570-600 лева вместо 850 минимум, колкото струва сега най-евтината GTX980. Ако смяташ, че 280 лева не са напредък, добре. Ами ти за тия 280 лева щеше да си вземеш i5 вместо i3. ПП: И нали се сещаш, че няма как да сравнявам RX480 с GTX1070, дето ще даде около и над 60 fps средни, още по-малко с GTX1080, която ще даде 60 fps в повечето игри при 1440p. И ако трябва да сравнявам, то една GTX1070 дава около 30 до 50% повече кадри от GTX970. Ако разделим цените, които бяха доскоро - 700/1000, се получават 30%. Дори днес плащаш по-малко, отколкото само допреди месец. И ако ти се струва малко, то се замисли, че човек като мен ще си реши някои от проблемите при 1080p., което може и да си заслужава 300-та лева надценка. в крайна сметка ти като тръгнеш да пресичаш България с автомобил, може да го направиш и с Трабант и с Мерцедес. Само че за Мерцедес плащаш повече, щото и ще ти свърши повече работа при тоя преход. Най-малкото няма да останеш без пломби, без слух и без бъбреци.
 38. 1 реакция
  „Ислямска държава” извърши кървава касапница в Кабул Терористичната атака бе извършена по време на мирна демонстрация на хазари
 39. 1 реакция
  Човече жаждата за материални блага съвсем ти е разбъркала ума , от една страна се опитваш да обясниш че това къде си се родил няма особено значение , с което съм склонен да се съглася от друга страна обявяваш Господ Бог за "разпнатия евреин " само защото се е родил там. Говориш глупаво и неуважително за неща които са сакрални за останалите хора в дискусията а после смяташ че не те уважават защото ти завиждат. Не те уважават защото ти не уважаваш тях. В началото се опитвах да те оправдая с това че имаш право на собствен избор и преценка на нещата . Но неуважителното ти отношение към избора на другите ме кара да променя преценката си. Каквото отношение имаш към останалите такова и ще получиш .
 40. 1 реакция
  Докъде сме я докарали ! Наистина сме много тъжно място.
 41. 1 реакция
  Зависи от коя гледна точка разсъждаваш. И да поясня,че не ме цитираш,а цитираш ЧАСТ от цитат в моя пост. Все вадиш каквото ти изнася. Имаш връзка коментирай цялостно въпроса не от оттам. Извадки от контекста.
 42. 1 реакция
  Само ние виждаме заплаха там дето няма заплаха и не виждаме заплаха там дето ври и кипи на буквално смешни километри от нашата столица! Ни е сме "велика" нация, член на ЕС и НАТО на, чииято проблемна граница камерите не работят заради неплатени сметки за изразходена ел. енергия и въоръжени страхотно с 2 цели самолета и 5 хеликоптера! На думи правим чудеса а и преждеспоменатите блокове и съюзи ни "пазят"!?!? Само ,че наши други съседи като пр. сърбите дълбоко се съмняват в нас и подсигуриха двойно и тройно своята граница. Не само сърбите смятат така, но ................! Много любопитни са последните няколко интервюта с Борисов и Каракачанов, но нещо като, че ли не искме да ги чуем!
 43. 1 реакция
  Смърф, цяла Европа пропищя от бежанците и не може да се справи с наплива ти ми разтегляш локуми. При ситуацията в Турция в момента само хипотетично си представи ако българските изселници видят зор в Турция и решат да се върнат какво ще стане тука. Тихо и мълниеносно ще ни претопят нас българите. Защото те не се имат за българи. В момента това е най голямата заплаха за България. Бежанския поток и ислямизацията. България се споменава в 664 писма.
 44. 1 реакция
 45. 1 реакция
  И на какво го учиш? На корана и да поздравява съседите със селям алейкум ли?
 46. 1 реакция
  IMG_5545-2 by Romeo Ninov, on Flickr IMG_5548 by Romeo Ninov, on Flickr IMG_5550-3 by Romeo Ninov, on Flickr IMG_5551-2 by Romeo Ninov, on Flickr
 47. 1 реакция
 48. 1 реакция
  Както многократно съм писал - трансмитер за 10 лв и още толкова за карта и ще свири дни без да повтори. Дори и дистанционно има. Не осакатявай колицата с китайски ла**а.
 49. 1 реакция
  Уникално място! Бях там,макар и на екскурзия.Много красиво и спокойно.Културни хора,абе с една дума наистина страхотно място,но трябва както ти каза да знаеш езика
 50. 1 реакция
  Здравейте. От година живея и работя във Финландия. Изключителна държава. Прохладно лято, вярно кратко е, но за сметка на това зимата е по-дълга. Сменил съм няколко населени места в различните части на страната , и всички са очарователни от към природа. Има над 100 000 езера, къщите са буквално в гората. Пълно е с катерички, зайци, фазани и други животни, които спокойно си притичват необезпокоявани, елени, лосове.Интересно явление са дългите, 24 часови летни дни и тъмните, дълги зимни нощи. Но се свиква , даже е приятно (особено симата, лятото без тъмни завеси не може да се спи). Хората са любезни, готови да помогнат с усмивка. Всеки си гледа работата, не ти се бъркат. Но си пазят личното пространство. Трудно приемат чужденци, поне в по-малките населени места. Говори се само фински, знаят английски, но не искат да го използват. В по-голимите градове не е така, но в малките е. А езикът е изключително труден. За мен в началото беше интересно, когато има някакъв празник, всичко е затворено, няма кой да напсуваш по улиците. Все едно си във филм със зомбита, през деня, когато всички са се изпокрили. Много се използват велосипеди, Доста често се оставят пред жилищните сгради, не заключени, Няма нищо изчезнало. Дочувам, че е много добра страна за отглеждане на деца. Децата имат права тук, всичко до 18 години им е безплатно като зъболечение, вкл и ортодонтията (която в България се плаща). Заслужава си дори само за екскурзия да се посети. Не говоря за Хелсинки, много народ, оживен град е. За мен е лудница там. Но по-на север, езерата, брезовите гори - топлата красота на студения север.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...