Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 24.07.2016 от всички места

 1. 7 реакции
  Тези ли имаш предвид Ама много независими медии ей.
 2. 6 реакции
  Стига глупости. Сега лишенията ми са по-големи отколкото преди 89-та. И това не е само за мен, а е вярно и за още 3 000 000 българи.
 3. 6 реакции
  Теб нищо не те боли понеже не си избрал България. Колко още трябва да ти четем самохвалствата и сквернословията?
 4. 5 реакции
  Добре де, ти наистина ли си въобразяваш,че западните медии са винаги обективни? Колко пъти сме били свидетели на разни обвинения основаващи се на мнението на някой изперкал от Вашингтон,който пък получил доказателствата от социалните мрежи?! Само си спомни какво тръбяха преди за инфазията в Ирак и после какво. Пресата е част от пропагандната война,в това число и руската преса. Толкова ли е трудно за схващане това?
 5. 5 реакции
  Щом е правилната медия значи е така. Ти верно не усещаш тоя сайт какъв пропаганден боклук е.
 6. 5 реакции
  _M2A0183-2 by Romeo Ninov, on Flickr _M2A0187-2 by Romeo Ninov, on Flickr _M2A0191 by Romeo Ninov, on Flickr _M2A0201-2 by Romeo Ninov, on Flickr
 7. 4 реакции
  Опитвам се, ама не излиза от калъпа си. Като го чета все едно слушам Рамаданчо Кънев
 8. 4 реакции
 9. 4 реакции
  Не знам що за човек си , дори се чудя възможно ли е да има хора като теб. В много теми се опитваш да помагаш на хората, а в този пост се гавриш с нещастието им. Лично аз оставам с убеждението, че си манипулиран от някоя личност. Бъди жив и здрав, живей дълго, за да има време да осъзнаеш болката и нещастието на хората. И едно от важните неща в живота...не се оставяй да те манипулират, защото съм се убедил, че си добър човек, попаднал в лоша компания
 10. 4 реакции
  Не, че съм много навътре в нещата но..,Искам някой да ми каже къде съм, щото имам чувството, че съм в детска градина.Не е нормално толкова зрели хора(каквито претендирате, че сте) да се заяждате един с друг и да се държите по тоя начин.Бре тва е един форум, кво сте се газирали.Какво ви бърка личния живот на някой.Кой как ще си го живее, тва си е негов избор.Освен това, не мисля, че е редно да се засягате толкова.Не, че подкрепям това да се обижда де...Тия модератори спинкат май...
 11. 4 реакции
  Екстендвам малко листа - Баш Покемона - Бюречето капута - Бат Сали Mангали ...може да продължите и вие
 12. 3 реакции
  Двамата най-могъщи войни са търпението и времето - Лев Толстой. А паякът има достатъчно и от двете.
 13. 3 реакции
  познавах съвременник на Пеньо Пенев аз бях към 20, а той над 50 ...ъ-ъ-ъ... бай Слави колко бързо минава времето
 14. 3 реакции
  Наподкача ли са? Ха ся - амни малко, че ептен ша са свършиш. Туй за яденето (заяждането) е ... смесени чувства. Хем тряа тий кеф, че та оценяват като фкусна, хем ... не толкова. Мен пък не щат да ма пробват - щото все едно Пинокио ще ядат (демек - дървото).
 15. 3 реакции
  аааа ни казвам нищу че само са чудят ко да ядат от мене вече ония вий ги знайти куи живота е пре-кра-стен наздраве идиотчета
 16. 3 реакции
  какво си подскачаш ...ъ-ъ-ъ... шестица от тото2 ли?
 17. 3 реакции
  Касапа при разхвиране никаква реакция. Оказа се,че вътре всички файлове са в архиви. При сканиране намери това
 18. 3 реакции
  Правила за ползване на форумите 2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.
 19. 3 реакции
  Братле, допускаш фундаментална грешка, опитвайки се да разговаряш с Миро, като с нормален човек...
 20. 3 реакции
  Ще подпалят ама надали. Те са много войнствени и смели, когато стрелят с ракети срещу палатки, ама като имат срещу себе си ракети и истинска войска, са по- ниски и от тревата... Ей го Кери, направи магистрала до Москва.
 21. 3 реакции
  На път сме, но не съм сигурна дали ще я има. Дано виновниците, докарали света до това положение не подпалят война, за да предотвратят революцията!
 22. 3 реакции
  Мда, до знанието на народа, трябва да бъде натрапвана, само руската му параноя.
 23. 3 реакции
  Що ми се струва,че сме на път към нова революция. Този път в световен мащаб.
 24. 3 реакции
  Старо, но много актуално! Започна вторият етап от плана за Европа
 25. 3 реакции
  Както и да го изопачаваш, истината всички (които сме живели тогава) я знаем.
 26. 3 реакции
  По закон всички сме български граждани. Разликата е много голяма. И има цигани сред българите - да, неизбежно е. Особено с политиката на ГЕРБ.
 27. 3 реакции
  Колко забавно и духовито. Eдинствения проблем е, че бай Хасан е направил 11 циганчета, които се мислят за турци и няма да допринесат с нищо ами напротив, ще цоцат само... от моите 2 българчета, че и от белгийчето даже. Страхотен гений- да дадеш като пример, размножаването на паразитите.
 28. 3 реакции
 29. 3 реакции
  човек, който се срамува от родината си, как ли възпитава
 30. 3 реакции
  добро утро идиотчета добри айди ощи адин етаж напрайли тия брау ма ако можеха и да не тропат щеш да е още по-брау
 31. 3 реакции
  мисля си, че "веган" е диагноза, за психично заболяване, а линкът от предния пост, само потвърждава тия мои мисли само не мога да разбера все още, психичното заболяване ли предизвиква веганство или веганството предизвиква психично заболяване някъде бях чел, че само в животинските продукти се съдържат вещества за нормалното развитие на човека http://lchf-bulgaria.com/7-hrani-koito-gi-nyama-v-rasteniyata/
 32. 3 реакции
 33. 3 реакции
  Тази сутрин, четейки горния пост и аз си помислих това. На такива атаки може да е способен човек, страдащ от някаква мания или човек, който е манипулиран и помага на манипулатора. По-скоро е второто. Жалко...
 34. 3 реакции
 35. 3 реакции
  Добро утро Усмихната и спокойна неделя!
 36. 3 реакции
  Вече нищо не може да спре Ердоган
 37. 3 реакции
  И сега като имаш немска кола (на старо) какво? По-голям ли стана? Сега когато гейовете публично демонстрират и развращават децата ни, по-щастлив ли се чувстваш? Умния и амбициозен младеж сега бърза да избяга от България - сети се защо? Сега има частни медии, заради които няма нужда да си пускаш филм на ужасите, защото целите им новини са само ужаси - пак познай защо?
 38. 3 реакции
  Май се срещнаха..и не се познаха....Кой крив,кой прав...Още малко за скандала Russia Bombed Base in Syria Used by U.S.
 39. 3 реакции
  DSC03999 by Romeo Ninov, on Flickr DSC04001 by Romeo Ninov, on Flickr _M2A0148 by Romeo Ninov, on Flickr _M2A0178 by Romeo Ninov, on Flickr
 40. 3 реакции
  Много са ми смешни някои хора дето започват да разправят какво било през комунизма, а по това време и като семенна течност не са били замисляни!
 41. 2 реакции
  Да, възкресяването на Русия съвпада със засилването на тероризма, защото САЩ , в частност ЦРУ, активно действат в посока на дестабилизация на Русия и ЕС чрез активизиране на спящи и "будни" ислямски клетки на радикализъм. Все пак врагът трябва да бъде отслабен.
 42. 2 реакции
  Побъркани бабки, побъркани лелки... пази Боже!
 43. 2 реакции
  Огромната част от народа тогава не е живял в лишения! В лишения живеят сега поне 75% от населението на страната. А ти фамилията на Живков на какво искаш да се вози и къде да ходи? Сегашните големци на какво се возят? Къде пазаруват? Сигурно в местната бакалия и се возят на прогнили Опел-и на старо? Иначе, за другото си прав!
 44. 2 реакции
  нека да не бъркаме темите тук, доколкото разбрах, темата е за лишаване на организма от животински продукти аз не съм вегетарианец, но ги подкрепям ...ъ-ъ-ъ...но за веганите съм отрицателно настроен
 45. 2 реакции
  Абсолютно съгласен.Същото се отнася и за педерасията.
 46. 2 реакции
  1 чаша 250 мл краве мляко има Нека да видим какво има в 1 чаша мляко , може да съм изпуснал нещо. Наздраве 140 милиона гнойни клетки бактерии антибиотици изпражнения 50 мг холестерол 300 калори 7 грама наситени мазнини 10 гр други мазнини хормони на растежа калции извлечен от костите Ви желязо пак от костите Ви Ето и за ориза и други храни, течности, които съдържат Арсен http://www.babh.government.bg/userfiles/files/Kontrol_na_riska/As v hrani i piteina voda- SNEJA.pdf
 47. 2 реакции
  Тръгнали да казват какво да ядат хората. Като искат да помогнат и се правят на загрижени, защо нищо не казват за млякото. За захарната мафия, за млечната мафия. В ориза има арсен, защо нищо не казват. Кафевият ориз има повече арсен от белия полирания. Да не говорим и за дрехите, които се обличат хората и как се правят, как се шият, от кого се шият. Колко мутанти има сред растенията, какво ли няма в почвата, във водата.
 48. 2 реакции
  В Турции сносят памятники Ататюрку Сторонники президента Турции Р.Т. Эрдогана после провалившейся попытки госпереворота начали повсеместно сносить памятники основателю Турецкой Республики Мустафе Кемалю Ататюрку. Пользователи соцсетей распространили фотографии первых памятников Ататюрку, ставших жертвами вандалов. http://haqqin.az/news/75619 Коментарът е излишен.
 49. 2 реакции
  Две седмици не съм публикувал тук, бива ли такова нещо...
 50. 2 реакции
  Не знаеш г-н постващ какво е било по времето на комунизма,а и нямаш факти. Просто всеки пише каквото си иска навсякъде. Колкото до манталитета ние сме го имали винаги. Не са ни го вградили комунистите. Ако се чудиш кое и как прочети книгата на Алеко Константинов - Бай Ганьо или пък До Чикоаго и Назад. Прочети и други исторически книги. И ще разбереш къде ни е проблема.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.