Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 13.12.2016 от всички места

 1. 2 реакции
  Домът я имаме от преди година може би. Д1 изобщо не беше очарована. Но, виж, Момичето от влака много и хареса.
 2. 1 реакция
  Desktop Dual Band LAN 802.11AC Wifi Wireless PCI-e 1X Wlan Adapter Явно това е решението, благодаря за съвета!
 3. 1 реакция
  Ето сега като ми грабна вниманието ще гледам да прочета Досиета на Дрезден............. Виждаш ли колко съм податлива......... И после иди недей си купува книги, и електроният ми четец е задръстен!
 4. 1 реакция
  Ми ще видим. Аз гледам да се абстрахрам от мнението на другите за дадена книга, щото представите за хората за това коя е хубава са ужасно сложни - примерно има хора с които харесваме почти едно и също, но видиш ли за една конкретна книга сме на коренно различни мнения. И примерно, (втори път) има хора (можеш ли да си представиш изобщо), които не харесват Досиетата на Дрезден... това е психологичен феномен, който още не мога да го проумея.
 5. 1 реакция
  намери програма за следене на температурата мисля че процесора прегрява.
 6. 1 реакция
  Аз имам съвсем простичко решение. Отивам в контролен панел, административни инструменти, услуги, Windows Update... Давам му Disable... I Рестартирам. Правя ъпдейти ръчно на месец веднъж. Ако оставя автоматичните... постоянно 10 ще си сваля и инсталира нещо във фонов режим и твърдият диск постоянно ще е натоварен....
 7. 1 реакция
  Не е за предпочитане, многоканален усилвател. Търси си стерео двуканален усилвател. Дори и двуканалните Ямахи имат "ламаринен" звук. Ако основно ще се ползва за музика не ти е необходим такъв усилвател. Качеството е в пъти по-ниско от на двуканален.
 8. 1 реакция
 9. 1 реакция
  Не не си струва да мъчиш харда колкото да ти е бърз нета тези ъпдейти ще се свалят и инсталирват цял ден и без това хабят много място на цто .Както каза колегата пред мен слагай 7 с SP1 изключвай ъпдейтите и си свиркай ...
 10. 1 реакция
  Вероятно проблемът ми е в адаптера за Wi-Fi, който е TP-LINK TL-WN822. Не е ясно дали работи на 5 Ghz. Активирал съм работата на 5 Ghz в настройките на рутера, но явно адаптерът ми не разпознава мрежата на 5 Ghz... Да, проблемът е в адаптера, поддържа честота 2.400-2.4835 GHz .
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.