Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 13.12.2016 от всички места

 1. 8 реакции
  Докато Саудитска арабия, Катар и Турция наливат пари в салафитско-джихадистки групировки, конфликтът няма да приключи. Няма значение дали са "умерени" опозиционери или Ислямска държава - всички изповядват един и същи уахабистко-салафитски начин на мислене. Много са ми интересни няколко момента, които наблюдавам напоследък 1. С каква наглост и безочие масовите медии и българските им високоговорители по централните емисии продължават да оплакват терористите в Алепо. Ето вчера разбиха техен склад с боеприпаси - най-новите и модерни оръжия са били на тяхно разположение. Онзи ден в друг техен квартал разбиха склад със скривани лекарства и медицински пособия. Просто ислямистите не са допускали нормалните хора да се лекуват. Лятото "умерените" революционери от Зенки обезглавиха 12 годишно момче. 2012 екзекутираха стотици сирийски войници по улиците на Алепо. 2013 г. екзекутираха защитниците на болницата Кинди - един от най-големите онкоцентъри в Близкия изток тогава. И със цялото си безочие, нашите медии и псевдо правозащитници и либерални анархисти (изкушавам се да кажа журналисти като р.трад които нямат нищо общо с обективната журналистика) продължават да плачат за тези главорези. 2. Как така не се направи едно дискусионно студио, в което да се отразява какво се случва в Сирия, безпристрастно. Как не се появи една едничка карта с графики, да покажат кой кой е. Как така не показаха едно зверство на зелените или черни ислямисти. Как така не казаха, че тези "обсадени, мили, изстрадали опозиционери" в Алепо, завзеха насилствено града през 2012 г.? 3. А като става въпрос за обсади, защо прехвалените борци за свобода в лицето на шепа медийни подлизурковци и сутрешни пиячи на кафе в ефира, не говорят за дългогодишната обсада на Дейр ез Зор, например? Къде бяха медиите, които се тупат в гърдите, че са свободни да виждат истината, когато зелените "умерени" терористи бяха обсадили и раздробили Алепо? Имам чувството, че не само нашето общество, но всички западни общества за развили епидемия на Стокхолмския синдром - просто обичат поробителите си. Финансират ги, носят им тостери, галят ги, милват ги. А те идват, настаняват се в държавите им, взривяват ги, изнасилват ги. И тогава изплуват въпросните правозащитници, които казват че е нужно още по-хуманно отношение. С каква наглост бе господа? А феновете на зеления умерен тероризъм и идилските зверщини доказват, че обществото в България е пълно със слабоумни хора, които продължават да си живеят в двуполюсния свят от 1973 г. За тях е по-важно ислямисти да избиват "блядовете, мръсните комунистически руски гадове" - дори им доставя удоволствие. Това са потенциални предатели, защото същите тези главорези на които се кефят, са готови да безчинстват и тук.
 2. 5 реакции
  Може и това да стане. Още повече, че възстановяването на щетите от трагедията в Хитрино дават прекрасна възможност на Борисов да се върне на бял кон. Дал бил милиони, направил и ще направи това и онова... Голяма част от хората все още вярват на изреченото от него, а не си дават труда да помислят защо се стигна до тази трагедия, а и до много други, и кой е виновен да се стигне до тях. Можем да смятаме, че и предизборната кампания на ГЕРБ вече е в ход. п.п. А реформаторите са готови и на съюз с дявола, само и само да се докопат до повече власт.
 3. 5 реакции
 4. 5 реакции
 5. 4 реакции
  Една, задължителна, книга за всеки българин. Капитан Петко войвода Само 161 страници, в електронен формат. Чете се на един дъх. Още за Капитан Петко войвода.
 6. 4 реакции
  При минус 20 морфичната ми памет се задейства и започвам да се оглеждам за мамути , които да занеса като подарък на жена ми
 7. 4 реакции
  Аз пък готвя като примерна домакиня кифтета по чирпански. Пуснах на Гришко музика чрез слушалки - Родопско. Умря от кеф. Спокойна съм, че поне нещо от мен е взел, след като е копие на баща си.
 8. 4 реакции
  Реформаторите: Ще направим опит за разговор с Бойко Борисов Власт на всяка цена, това е целта, не е важно дали народът ги иска или не, важно е лапането. Малко е да се каже, че съм отвратена.
 9. 4 реакции
  нетърпелива като ... млада мама приеми реването на човечето като песен, която не разбираш. после ще дойде друг период, след него друг. и друг... .. това си го скатах..много обичам като отговаряш вертикално
 10. 4 реакции
  Баф! Баф де! Във сивото и в черното Във плачещия глас на синята ни длан От век звъни изстинала С пиринчения глас камбана И бяло бяло сипе звуци в здрача Изстискани от пъпната ни връв На щедро седнали да плачат Покапващи ги едри капки кръв На гиздава танцьорка в сластен пирует Политнала в червената си рокля И смях примамващ ни напред Където пръскаме широко От дланите разтворени във жар Една усмихната вселена Жертвен дар От пепел На сърца И Много Много Много Плам На даряващите, туй ще бъде дадено!
 11. 4 реакции
  Кой ти каза, че Асад е терорист на народа си? Като гледам, как хората в Алепо се радват на сирийската армия, хич не ми прилича на терорист. И кое, според теб, щеше да е от "ползу" за сирийския народ? Да оставят главорезите от умерената опозиция да управляват Сирия ли? Всички видяхме какво се случи в Либия, след като Кадафи беше убит. Още една такава Либия руснаците няма да допуснат, а и никой няма полза от това, освен САЩ, защото те действат на принципа "разделяй и владей".
 12. 4 реакции
  Звъня на една приятелка преди малко. Не просто приятел, много, много скъп аз мен човек.,напоследък рядко се виждаме. Дъщеричката и днес рожденичка., Детето е с нелеко увреждане, бори се изпитания здравословни от първия си ден. Мъчно говори, затова майка и и помага в комуникацията. Докато и честитя, чувам госпожицата да вика от другата стая - Ниняяяяя, подаръъъъък! Направо ми чупи сърцето това дете. Такъв рестарт ми отпра, за година напред..Тази любов към хората и към живота в най - чист вид, като те блъсне, замръзваш. Та, днес ще избирам подарък. Няма такъв кеф.
 13. 4 реакции
  Да не се окажем извенъж с кабинета "Борисов-3"? Според Лукарски: РБ трябва да направи кабинет с премиер Борисов
 14. 4 реакции
 15. 4 реакции
 16. 4 реакции
  Ти вземи си оправи граматика и тогава приказвай за ниво.
 17. 3 реакции
  Ама той няма бе. Преди години се гордееше, че не е завършил университет и знанията си ги е натрупал с опит. Самоук съм вика. А ся асистент щял да става. Не го знам дали е наясно, че за да си асистент, трябва да защити докторантура.
 18. 3 реакции
  Като се замислиш, че част от българите са гласували и за партия, в която присъства Кунева, Пърмова, Пърмова-Кунева.
 19. 3 реакции
 20. 3 реакции
  Почват да ме обземат тъмни мисли. В Харманли горят българското знаме; в Хитрино гърмят цистерни ... и кой е най-давания елемент по телевизиите му ... естествено той - Тиквен Супермен. Само дето не си направи селфи с трупове, но хората това не го забелязват (всъщност във Facebook го забелязаха), те вярват на голямата лъжа повече, отколкото на малката лъжа, както Мойра го е забелязала. А че щял да се върне на бял кон ... та точно тези вярващи го направиха преди, готвят се да го направят пак. Не мога да повярвам, че част от българите се ловят на толкова елементарен популизъм. Но аз съм се отказал да мисля за тях, според мен те са неспасяеми ... или винаги са били прости, или са станали такива след съприкосновението си с него (или гласувайки за него). И тук има един, където непрекъснато бълва дитирамби за нещастника, защитавайки всичките му нелепи действия, някой мисли ли, че такъв може да се промени - не, няма начин. Тъмните ми мисли идват от увереността, че тоя тип (б.б.) е готов на всичко ( разбирай буквално на всичко) за да се задържи на власт. Това, което е най-трагично е че ще остане в историята на България, вярно като най-тъпия управляващ (според мен и в световната история), но все пак ще остане, а той не заслужава тази чест.
 21. 3 реакции
  по новините продължава да тече от цистерните полипропилен бах тая пластмасах бах това чудо не е било .
 22. 3 реакции
  Юлия Ал-Хаким 1 час · Sofia, Sofia City Province · Вчера САА е заловила и лидера на терористичната групировка Ахрар Ал Шам, докато се е опитвал да избяга от Алепо, преоблечен като жена. Брадатковците винаги са много смели, когато трябва да обезглавят невинно дете или да изнасилят беззащитна жена, но когато имат армия срещу себе си, нахлузват рокли. Гнусна страхлива измет!
 23. 3 реакции
 24. 3 реакции
  Разбира се, великият буутлоудър на Windows е незаменим. Какви са тия боклуци GRUB, LILO, GRUB2 и пр. Я си ползвай направо Windows GRUB2 е в пъти по-стабилен от недъгавия буутлоудър на Windows. Инсталира се и се възстановява също така в пъти по-лесно - без нужда от странични инструменти и с по-малко команди.
 25. 3 реакции
  Знаят, че им е за последно. Дано никога повече не видят власт.
 26. 3 реакции
  Единствената кола в света - ФИЕСТА Тя не се чупи, НИКОГА!
 27. 3 реакции
  Айде момчета , довечера ще има livestream oт АМД и се очаква повече информация за Зен и Вега. Това което излезе последните 2 дни е обещаващо. Ryzen(така ще се казва) с автоматичен овърклок в зависимост от охлаждането. VEGA 10(8гб HBM2) наравно с клокната 1080 в DOOM(по принцип силна игра за АМД) без оптимизиран драйвър и в HPC варианта(16gb HBM2) по-бърза от Tesla P100. Eто няколко линка http://videocardz.com/64741/ryzen http://videocardz.com/64706/amd-vega-doom-4kultra-gaming-performance-demo-possible-specs http://www.pcgameshardware.de/AMD-Radeon-Grafikkarte-255597/Specials/Vega-10-HBM2-GTX-1080-1215734/ https://www.youtube.com/watch?v=4_oI1K6rt48&feature=player_embedded Да видим какво ще покажат този път. Без особенни надежди процесорите изглеждат доста добре, за картите ще трябва да видим.
 28. 3 реакции
  Ще разбереш, че ме е имало едва когато осъмнеш в поглед, който не е моя. Едва когато спреш пред тишината на стръмните, объркани завои. Когато чуеш как ме няма. Никъде. Ни в дланите, ни в устните...ни в нищо. Не ме търси тогава. Не разпитвай. Не помниш ли...направи ме излишна. Кога съм си отишла ли? По-късно. Останах малко повечко. Да те погледам. А после просто...времето се скъса. И аз разбрах, че вече нямам време. Къде съм ли? Не искай да узнаеш... Тъй както не поиска да остана. Ще разбереш, че си ме имал чак накрая. Когато разбереш, че мен ме няма. caribiana
 29. 3 реакции
  Голяма част от поколението до 30 пише по слух.
 30. 3 реакции
 31. 3 реакции
  Добро утро Къв е тоа ветер не знам...ко беши, кажете на Лили Иванова да си събере ветровете
 32. 3 реакции
  Добро утро, ама не ми се става..! Ще полежа още десет минутки
 33. 3 реакции
 34. 3 реакции
  Забелязва се, едно и също място на финансиране, на жалкия трол и ония главорези. Почти две седмици, тоя мълча като бит п.... и нищо не пишеше. Когато главорезите се активизираха и тоя почна да пише.
 35. 3 реакции
  Абе дядо ви Стефан си е прав-да кажа пък аз. Верно малко е куку човека, ма дай боже да сте ''куку'' като него на тези години. И що е прав ли? Ами щото заради такива пишлемета и всезнайковци във форума вече почти няма истински компетентни мнения от хора, които наистина знаят и разбират за това което пишат. Ни за компове, ни за лаптопи, ни за телевизори, ни за аудио техника и т.н.т. Почти, да не кажа всяка тема се превръща в мерене на пишки и кой е по-по най без да има наистина конструктивни и градивни мения, при които знаещите вместо да си обединят познанията почват да се ,,надскачат,, и превръщат темите в болашик. По мое мнение единствено темите в които вземат участие членовете на HJT Team са на ниво. И то пак благодарение, че там не се позволява на ''всезнайковците'' да взимат участие. Намират се все още броени на пръсти такива мнения от хора, които наистина разбират, ма истината е, че на хората им писна и повечето наистина избягаха от тоя форум, или просто спряха да пишат.
 36. 3 реакции
 37. 2 реакции
  Какъв асистент бе Кой те пуска изобщо да припариш до университет... Тия ВУЗ-ове сериозно са занижили стандартите..
 38. 2 реакции
  А преди това деинсталира ли и двете? Денсталирай и двете и после пак ги инсталирай. пп. Само да допълня с нещо тривиално... От версия 2014 насам при платените версии ако минавате от един продукт на друг не е нужно да преинсталирате програмата. Всички версии без безплатната са в инсталационните файлове. Просто въвеждате кода и на негова база се активира програмата. Ако е за КАВ получавате КАВ ако искате от КАВ да минете на КИС награждавате с кода и получавате ъпгрейд към КИС. Ако искате да се върнете обратно отново през менюто за активация ползвате даунгрейд. Така,че дори да сложите KTS ако активирате с лиценз за KAV получавате продукта за който е кода. Поздрави
 39. 2 реакции
  Виж вече с картите не съм много съгласен. 480 си е много конкурентна карта ,която с минаване на времето вече изпреварва 1060. Тук говоря не за отделни игри а за глобална картина. Ясно е че за всеки може да си намери показна игра която върви по-добре на едната или другата карта. И да не чувам Project Cars, че не ми се занимаваше да броя на обиколката ти в Монако колко банери на Нвидиа има покрай пистата.... 470 продължава да е без аналог като цена/скорост а 460 е просто толкова нисък клас ,че е безинтересна за хора като мен и теб. Но трябва да споменем ,че вече може да се отключва до пълните 1000 шейдъра,което и дава около 10% скорост. И това не е от някой смешник дето няма понятие а човека писал гайдовете за клок на твоя процесор и за нон-К клока на @nikolela. Само че за момента има биоси само за МСИ и АСУС,другите ще ги модват постепенно. АМД си правят много добри парички със средния и нисък клас. Вярно че не е толкова ,колкото очакваха, защото Нвидиа пуснаха бързо конкурентни карти, но е достатъчно за да вземат малко от пазарния дял. Грешката им е,че оставиха високия клас, но просто явно нямат ресурсите да довршват Зен, да поддържат Поларис и бързо да завършат и пуснат и Вега. Като съм тръгнал да ви споделям информация айде поне докрай. Ще има рефреш на Поларис картите с хх5 номера ,които драстично ще свалят разхода на ток и повишат честотие заради оптимизации в производствения процес. Като казвам драстично имам предви на ниво около Паскал че и отдолу. Чува се за 95 вата при RX485. Tогава средния клас ще бъде безапелационно на АМД поне до Волта,защото Нвидиа вече са на максимума на честотите и разхода с Паскал.
 40. 2 реакции
  Брей , как само разбираш колко майчинство зимам Личи си, че нямаш дете Ай като станеш татко, ела да си коментираме за майчиснтвото Лети си, пази само хората!
 41. 2 реакции
  Ще имат да вземат деформаторите да се погрижат да изчезне България като държава БКП и нейните клонинги БСП , ГЕРБ, ДПС, НДСВ и СДС отдавна са го направили в момента сме просто територия но не и държава.
 42. 2 реакции
 43. 2 реакции
 44. 2 реакции
  да, абсолютно същата история....... И аз имам четец, но дрогата си е дрога..... Мирисът на нова книга.. не мога да устоя.
 45. 2 реакции
 46. 2 реакции
  С президент и правителство в абдикация държавата ни отдавна се е превърнала в чудовището Франкенщайн, изтребващо своите създатели - българите.
 47. 2 реакции
  пържена варена печена наблягам на пържената и печената на фурна. варената нещо не ме кефи мие се хубаво и миреше в нормални рамки стига да не е стара затова при купуване по най бързия начин се чисти ако не е чистена и се готви . въобще не се слага в храдилника сурово щото ще умерише всичко може да се сложи във фризера. ами то и печенето е същата технология самоче където го пече и отгоре а пърженото само отдоле и се обръща да се обработи и от другата страна с новите тигани може и да не се ползва мазнина но пък са ниско кпд покрай тая керамика докато се нагрее с черен Не е грешно и да се овалва в брашно при печене на тиган. Не ми се занимава вече с риби днес, но утре ще покажа една бяла риба с билки, опечена на тиган , която ще овалям в брашно когато се овалва в брашно и се пече става горчива като се пържи се овалва в брашно за да се запази цяла иначе се разкашква особено като има повече мазнина и и като е мокра пращи брашното помага да не пръска мазнина когато се пържи но пък ако се пържи в тенжера няма проблем
 48. 2 реакции
  Белгиец, драскач може да наричаш някой друг, но не и Иван Вазов. Той е един от най-големите ни писатели.
 49. 2 реакции
 50. 2 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.