Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 13.12.2016 от всички места

 1. 4 реакции
  Една, задължителна, книга за всеки българин. Капитан Петко войвода Само 161 страници, в електронен формат. Чете се на един дъх. Още за Капитан Петко войвода.
 2. 2 реакции
  Домът я имаме от преди година може би. Д1 изобщо не беше очарована. Но, виж, Момичето от влака много и хареса.
 3. 1 реакция
  Ето сега като ми грабна вниманието ще гледам да прочета Досиета на Дрезден............. Виждаш ли колко съм податлива......... И после иди недей си купува книги, и електроният ми четец е задръстен!
 4. 1 реакция
  Ми ще видим. Аз гледам да се абстрахрам от мнението на другите за дадена книга, щото представите за хората за това коя е хубава са ужасно сложни - примерно има хора с които харесваме почти едно и също, но видиш ли за една конкретна книга сме на коренно различни мнения. И примерно, (втори път) има хора (можеш ли да си представиш изобщо), които не харесват Досиетата на Дрезден... това е психологичен феномен, който още не мога да го проумея.
 5. 1 реакция
  намери програма за следене на температурата мисля че процесора прегрява.
 6. 1 реакция
  Аз имам съвсем простичко решение. Отивам в контролен панел, административни инструменти, услуги, Windows Update... Давам му Disable... I Рестартирам. Правя ъпдейти ръчно на месец веднъж. Ако оставя автоматичните... постоянно 10 ще си сваля и инсталира нещо във фонов режим и твърдият диск постоянно ще е натоварен....
 7. 1 реакция
  Не е за предпочитане, многоканален усилвател. Търси си стерео двуканален усилвател. Дори и двуканалните Ямахи имат "ламаринен" звук. Ако основно ще се ползва за музика не ти е необходим такъв усилвател. Качеството е в пъти по-ниско от на двуканален.
 8. 1 реакция
 9. 1 реакция
  Здравните осигуровки могат да се плащат с банков превод към бюджета по сметка на НАП, в който има различни полета за наредител и осигурено лице. Поне аз никъде не съм виждал пречка да плащам здравните на роднини без пълномощно и съответно съм го правил. При това, плащанията си се приемаха, т.е. съответното лице е било осигурено. Тоест аз съм нарушавал закона, така ли е?
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.