Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 13.12.2016 от всички места

 1. 4 реакции
  Една, задължителна, книга за всеки българин. Капитан Петко войвода Само 161 страници, в електронен формат. Чете се на един дъх. Още за Капитан Петко войвода.
 2. 2 реакции
  Домът я имаме от преди година може би. Д1 изобщо не беше очарована. Но, виж, Момичето от влака много и хареса.
 3. 1 реакция
  Скрил ги е само за теб. Може да се направи и е елементарно. Не е нужно да знае че си ги гледал за да реши да ги крие от теб, щом като явно имат някакво значение тия снимки. Такова животно "кой ми зяпа профила" няма. Това е вирус дето беше плъзнал из фейса. Няма такава функция.
 4. 1 реакция
  Ето сега като ми грабна вниманието ще гледам да прочета Досиета на Дрезден............. Виждаш ли колко съм податлива......... И после иди недей си купува книги, и електроният ми четец е задръстен!
 5. 1 реакция
  Ми ще видим. Аз гледам да се абстрахрам от мнението на другите за дадена книга, щото представите за хората за това коя е хубава са ужасно сложни - примерно има хора с които харесваме почти едно и също, но видиш ли за една конкретна книга сме на коренно различни мнения. И примерно, (втори път) има хора (можеш ли да си представиш изобщо), които не харесват Досиетата на Дрезден... това е психологичен феномен, който още не мога да го проумея.
 6. 1 реакция
  Не е за предпочитане, многоканален усилвател. Търси си стерео двуканален усилвател. Дори и двуканалните Ямахи имат "ламаринен" звук. Ако основно ще се ползва за музика не ти е необходим такъв усилвател. Качеството е в пъти по-ниско от на двуканален.
 7. 1 реакция
 8. 1 реакция
  Здравните осигуровки могат да се плащат с банков превод към бюджета по сметка на НАП, в който има различни полета за наредител и осигурено лице. Поне аз никъде не съм виждал пречка да плащам здравните на роднини без пълномощно и съответно съм го правил. При това, плащанията си се приемаха, т.е. съответното лице е било осигурено. Тоест аз съм нарушавал закона, така ли е?
 9. 1 реакция
  Не не си струва да мъчиш харда колкото да ти е бърз нета тези ъпдейти ще се свалят и инсталирват цял ден и без това хабят много място на цто .Както каза колегата пред мен слагай 7 с SP1 изключвай ъпдейтите и си свиркай ...
 10. 1 реакция
  Слагаш една 7-ца с вграден SP1, спираш ъпдейтите и не се занимава с глупости.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.