Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 13.12.2016 от всички места

 1. 8 реакции
  Докато Саудитска арабия, Катар и Турция наливат пари в салафитско-джихадистки групировки, конфликтът няма да приключи. Няма значение дали са "умерени" опозиционери или Ислямска държава - всички изповядват един и същи уахабистко-салафитски начин на мислене. Много са ми интересни няколко момента, които наблюдавам напоследък 1. С каква наглост и безочие масовите медии и българските им високоговорители по централните емисии продължават да оплакват терористите в Алепо. Ето вчера разбиха техен склад с боеприпаси - най-новите и модерни оръжия са били на тяхно разположение. Онзи ден в друг техен квартал разбиха склад със скривани лекарства и медицински пособия. Просто ислямистите не са допускали нормалните хора да се лекуват. Лятото "умерените" революционери от Зенки обезглавиха 12 годишно момче. 2012 екзекутираха стотици сирийски войници по улиците на Алепо. 2013 г. екзекутираха защитниците на болницата Кинди - един от най-големите онкоцентъри в Близкия изток тогава. И със цялото си безочие, нашите медии и псевдо правозащитници и либерални анархисти (изкушавам се да кажа журналисти като р.трад които нямат нищо общо с обективната журналистика) продължават да плачат за тези главорези. 2. Как така не се направи едно дискусионно студио, в което да се отразява какво се случва в Сирия, безпристрастно. Как не се появи една едничка карта с графики, да покажат кой кой е. Как така не показаха едно зверство на зелените или черни ислямисти. Как така не казаха, че тези "обсадени, мили, изстрадали опозиционери" в Алепо, завзеха насилствено града през 2012 г.? 3. А като става въпрос за обсади, защо прехвалените борци за свобода в лицето на шепа медийни подлизурковци и сутрешни пиячи на кафе в ефира, не говорят за дългогодишната обсада на Дейр ез Зор, например? Къде бяха медиите, които се тупат в гърдите, че са свободни да виждат истината, когато зелените "умерени" терористи бяха обсадили и раздробили Алепо? Имам чувството, че не само нашето общество, но всички западни общества за развили епидемия на Стокхолмския синдром - просто обичат поробителите си. Финансират ги, носят им тостери, галят ги, милват ги. А те идват, настаняват се в държавите им, взривяват ги, изнасилват ги. И тогава изплуват въпросните правозащитници, които казват че е нужно още по-хуманно отношение. С каква наглост бе господа? А феновете на зеления умерен тероризъм и идилските зверщини доказват, че обществото в България е пълно със слабоумни хора, които продължават да си живеят в двуполюсния свят от 1973 г. За тях е по-важно ислямисти да избиват "блядовете, мръсните комунистически руски гадове" - дори им доставя удоволствие. Това са потенциални предатели, защото същите тези главорези на които се кефят, са готови да безчинстват и тук.
 2. 5 реакции
  Може и това да стане. Още повече, че възстановяването на щетите от трагедията в Хитрино дават прекрасна възможност на Борисов да се върне на бял кон. Дал бил милиони, направил и ще направи това и онова... Голяма част от хората все още вярват на изреченото от него, а не си дават труда да помислят защо се стигна до тази трагедия, а и до много други, и кой е виновен да се стигне до тях. Можем да смятаме, че и предизборната кампания на ГЕРБ вече е в ход. п.п. А реформаторите са готови и на съюз с дявола, само и само да се докопат до повече власт.
 3. 5 реакции
 4. 5 реакции
 5. 5 реакции
  Аз не съм ти искал мнението! И със "Стефане" ще се обръщаш към мен, когато изтъпаниш и твоето име!На мен нищо не ми става през последните дни за жалост на много от Вас! Що се касае за лишаване от моите постове - хората са ти го направили много удобно. Игнорираш ме и не ме четеш. Аз не се занимавам като теб с тинейжърки и не са ми приоритет. И никой не ми е виновен. Фактите за теб са такива, но както забелязваш, ти не си целият форум.Има много други, които мислят като мен, а не като теб. Хич не съм куку, защото ако бях, отдавна да съм спрял да пиша тук.Когато един човек загуби разсъдък, то се забелязва. Ако наблюдавате такова нещо при мен, то можете спокойно да ми го кажете, защото за разлика от Вас - аз не се обиждам. А и няма да го направя към никого.
 6. 4 реакции
  Една, задължителна, книга за всеки българин. Капитан Петко войвода Само 161 страници, в електронен формат. Чете се на един дъх. Още за Капитан Петко войвода.
 7. 4 реакции
  При минус 20 морфичната ми памет се задейства и започвам да се оглеждам за мамути , които да занеса като подарък на жена ми
 8. 4 реакции
  Аз пък готвя като примерна домакиня кифтета по чирпански. Пуснах на Гришко музика чрез слушалки - Родопско. Умря от кеф. Спокойна съм, че поне нещо от мен е взел, след като е копие на баща си.
 9. 4 реакции
  Реформаторите: Ще направим опит за разговор с Бойко Борисов Власт на всяка цена, това е целта, не е важно дали народът ги иска или не, важно е лапането. Малко е да се каже, че съм отвратена.
 10. 4 реакции
  нетърпелива като ... млада мама приеми реването на човечето като песен, която не разбираш. после ще дойде друг период, след него друг. и друг... .. това си го скатах..много обичам като отговаряш вертикално
 11. 4 реакции
  Баф! Баф де! Във сивото и в черното Във плачещия глас на синята ни длан От век звъни изстинала С пиринчения глас камбана И бяло бяло сипе звуци в здрача Изстискани от пъпната ни връв На щедро седнали да плачат Покапващи ги едри капки кръв На гиздава танцьорка в сластен пирует Политнала в червената си рокля И смях примамващ ни напред Където пръскаме широко От дланите разтворени във жар Една усмихната вселена Жертвен дар От пепел На сърца И Много Много Много Плам На даряващите, туй ще бъде дадено!
 12. 4 реакции
  Кой ти каза, че Асад е терорист на народа си? Като гледам, как хората в Алепо се радват на сирийската армия, хич не ми прилича на терорист. И кое, според теб, щеше да е от "ползу" за сирийския народ? Да оставят главорезите от умерената опозиция да управляват Сирия ли? Всички видяхме какво се случи в Либия, след като Кадафи беше убит. Още една такава Либия руснаците няма да допуснат, а и никой няма полза от това, освен САЩ, защото те действат на принципа "разделяй и владей".
 13. 4 реакции
  Звъня на една приятелка преди малко. Не просто приятел, много, много скъп аз мен човек.,напоследък рядко се виждаме. Дъщеричката и днес рожденичка., Детето е с нелеко увреждане, бори се изпитания здравословни от първия си ден. Мъчно говори, затова майка и и помага в комуникацията. Докато и честитя, чувам госпожицата да вика от другата стая - Ниняяяяя, подаръъъъък! Направо ми чупи сърцето това дете. Такъв рестарт ми отпра, за година напред..Тази любов към хората и към живота в най - чист вид, като те блъсне, замръзваш. Та, днес ще избирам подарък. Няма такъв кеф.
 14. 4 реакции
  Да не се окажем извенъж с кабинета "Борисов-3"? Според Лукарски: РБ трябва да направи кабинет с премиер Борисов
 15. 4 реакции
 16. 4 реакции
 17. 4 реакции
  Ти вземи си оправи граматика и тогава приказвай за ниво.
 18. 3 реакции
  Ама той няма бе. Преди години се гордееше, че не е завършил университет и знанията си ги е натрупал с опит. Самоук съм вика. А ся асистент щял да става. Не го знам дали е наясно, че за да си асистент, трябва да защити докторантура.
 19. 3 реакции
  Като се замислиш, че част от българите са гласували и за партия, в която присъства Кунева, Пърмова, Пърмова-Кунева.
 20. 3 реакции
 21. 3 реакции
  Почват да ме обземат тъмни мисли. В Харманли горят българското знаме; в Хитрино гърмят цистерни ... и кой е най-давания елемент по телевизиите му ... естествено той - Тиквен Супермен. Само дето не си направи селфи с трупове, но хората това не го забелязват (всъщност във Facebook го забелязаха), те вярват на голямата лъжа повече, отколкото на малката лъжа, както Мойра го е забелязала. А че щял да се върне на бял кон ... та точно тези вярващи го направиха преди, готвят се да го направят пак. Не мога да повярвам, че част от българите се ловят на толкова елементарен популизъм. Но аз съм се отказал да мисля за тях, според мен те са неспасяеми ... или винаги са били прости, или са станали такива след съприкосновението си с него (или гласувайки за него). И тук има един, където непрекъснато бълва дитирамби за нещастника, защитавайки всичките му нелепи действия, някой мисли ли, че такъв може да се промени - не, няма начин. Тъмните ми мисли идват от увереността, че тоя тип (б.б.) е готов на всичко ( разбирай буквално на всичко) за да се задържи на власт. Това, което е най-трагично е че ще остане в историята на България, вярно като най-тъпия управляващ (според мен и в световната история), но все пак ще остане, а той не заслужава тази чест.
 22. 3 реакции
  по новините продължава да тече от цистерните полипропилен бах тая пластмасах бах това чудо не е било .
 23. 3 реакции
  Днешната ''муза'' е.......''От всичко по малко''...да има в чинията!!!
 24. 3 реакции
  Юлия Ал-Хаким 1 час · Sofia, Sofia City Province · Вчера САА е заловила и лидера на терористичната групировка Ахрар Ал Шам, докато се е опитвал да избяга от Алепо, преоблечен като жена. Брадатковците винаги са много смели, когато трябва да обезглавят невинно дете или да изнасилят беззащитна жена, но когато имат армия срещу себе си, нахлузват рокли. Гнусна страхлива измет!
 25. 3 реакции
 26. 3 реакции
  Разбира се, великият буутлоудър на Windows е незаменим. Какви са тия боклуци GRUB, LILO, GRUB2 и пр. Я си ползвай направо Windows GRUB2 е в пъти по-стабилен от недъгавия буутлоудър на Windows. Инсталира се и се възстановява също така в пъти по-лесно - без нужда от странични инструменти и с по-малко команди.
 27. 3 реакции
  Знаят, че им е за последно. Дано никога повече не видят власт.
 28. 3 реакции
  Единствената кола в света - ФИЕСТА Тя не се чупи, НИКОГА!
 29. 3 реакции
  Айде момчета , довечера ще има livestream oт АМД и се очаква повече информация за Зен и Вега. Това което излезе последните 2 дни е обещаващо. Ryzen(така ще се казва) с автоматичен овърклок в зависимост от охлаждането. VEGA 10(8гб HBM2) наравно с клокната 1080 в DOOM(по принцип силна игра за АМД) без оптимизиран драйвър и в HPC варианта(16gb HBM2) по-бърза от Tesla P100. Eто няколко линка http://videocardz.com/64741/ryzen http://videocardz.com/64706/amd-vega-doom-4kultra-gaming-performance-demo-possible-specs http://www.pcgameshardware.de/AMD-Radeon-Grafikkarte-255597/Specials/Vega-10-HBM2-GTX-1080-1215734/ https://www.youtube.com/watch?v=4_oI1K6rt48&feature=player_embedded Да видим какво ще покажат този път. Без особенни надежди процесорите изглеждат доста добре, за картите ще трябва да видим.
 30. 3 реакции
  Ще разбереш, че ме е имало едва когато осъмнеш в поглед, който не е моя. Едва когато спреш пред тишината на стръмните, объркани завои. Когато чуеш как ме няма. Никъде. Ни в дланите, ни в устните...ни в нищо. Не ме търси тогава. Не разпитвай. Не помниш ли...направи ме излишна. Кога съм си отишла ли? По-късно. Останах малко повечко. Да те погледам. А после просто...времето се скъса. И аз разбрах, че вече нямам време. Къде съм ли? Не искай да узнаеш... Тъй както не поиска да остана. Ще разбереш, че си ме имал чак накрая. Когато разбереш, че мен ме няма. caribiana
 31. 3 реакции
  Голяма част от поколението до 30 пише по слух.
 32. 3 реакции
  Тъй де ама това е ясно на знаещите, а не на масовия зрител. Както и това че вутре има SSD и изпускането в случая не е драма а шоу за неразбиращи. А оня дет се качи въеху него ?? Що стъпи на тия ръбовете, а не на другите или в средата? Е те това са подвеждащи трикове и що децата го сложили в хладилника ми щот костюмираните чичковци казват, че е ок!!!! Аз също съм разочарован от посоката на развитие на форума. Превърна се в долнопробна журналистика. Важното е да има драми, скандали което е равно на мнго постове, а че те ще са пумия няма значение. Понижава се качеството за сметка на количеството, което е история с предизвестен край. Въпрос на време.
 33. 3 реакции
 34. 3 реакции
  Добро утро Къв е тоа ветер не знам...ко беши, кажете на Лили Иванова да си събере ветровете
 35. 3 реакции
  Добро утро, ама не ми се става..! Ще полежа още десет минутки
 36. 3 реакции
 37. 3 реакции
  Забелязва се, едно и също място на финансиране, на жалкия трол и ония главорези. Почти две седмици, тоя мълча като бит п.... и нищо не пишеше. Когато главорезите се активизираха и тоя почна да пише.
 38. 3 реакции
  Абе дядо ви Стефан си е прав-да кажа пък аз. Верно малко е куку човека, ма дай боже да сте ''куку'' като него на тези години. И що е прав ли? Ами щото заради такива пишлемета и всезнайковци във форума вече почти няма истински компетентни мнения от хора, които наистина знаят и разбират за това което пишат. Ни за компове, ни за лаптопи, ни за телевизори, ни за аудио техника и т.н.т. Почти, да не кажа всяка тема се превръща в мерене на пишки и кой е по-по най без да има наистина конструктивни и градивни мения, при които знаещите вместо да си обединят познанията почват да се ,,надскачат,, и превръщат темите в болашик. По мое мнение единствено темите в които вземат участие членовете на HJT Team са на ниво. И то пак благодарение, че там не се позволява на ''всезнайковците'' да взимат участие. Намират се все още броени на пръсти такива мнения от хора, които наистина разбират, ма истината е, че на хората им писна и повечето наистина избягаха от тоя форум, или просто спряха да пишат.
 39. 3 реакции
 40. 2 реакции
  Няма да е лошо да спреш изобщо да драскаш в темите за Линукс, защото и без друго достатъчно ти се посмяхме, но ако все пак желаеш, давай
 41. 2 реакции
  Не знам дали направи избора, си но ти предлагам да разгледаш Huawei P9. Наскоро имах възможността да го поразцъкам за малко. Доста хубав модел.
 42. 2 реакции
  Добра вечер на всички! Студено стана бре Рекох, че ще изкараме до април на +12, а днес беше максимална -2.
 43. 2 реакции
  Имах предвид, от каква позиция оценяваш един толкова мощен проект (Linux Mint), като несериозен. Като разработчик на Linux ядрото или базова дистрибуция? Защото се съмнявам, че и Торвалдс би си позволил такава оценка. Дистрибуцията трябва да отговаря на нуждите. За нужди на десктоп потребител, LM е доста добър избор. За сървър, естествено, че се предпочитат базови дистрибуции. Но, там нуждите са други. Дали харесваш или не Unity си е лично предпочитание. Същото важи и за GRUB. При мен GRUB/GRUB2 не се е "чупил" нито веднъж.
 44. 2 реакции
  Aз пък мога да ви кажа, че карам много в цялата страна и в по-голямата си част основните междуградски пътища са си в доста добро състояние.
 45. 2 реакции
 46. 2 реакции
  Мда, тука като че ли се успокои Ииии заваля сняг, пърха, пърха слабо
 47. 2 реакции
  Най ме кефи... едно Хилти Бош... като чуя!!!
 48. 2 реакции
  Не, няма студени и топли машини. Има машини, които са изградени с инженерна мисъл и такива с грешки в дизайна. Щом грее - или тоя хардуер не е за тая кутия, или на тоя хардуер охлаждането му е много долнопробно.
 49. 2 реакции
  Хубави малки колонки, всеки усилвател от 20 до 80-100 вата става за тях. Може да търсиш модели с транзисторно крайно стъпало на Onkyo, Denon , Harman/Kardon , Marantz , Nad , Grundig и др. Колоните се свързват не на входа а на изхода на усилвателя. На входа се подава сигнала от лаптопа или друг източник /СД, телефон, касетен дек, грамофон и др./.
 50. 2 реакции
  Не съм ти рисувал нищо... Пък че не можеш да научиш нещо, проблема си е твой.Като не влиза, не влиза...
Резултатите са според часовата зона Athens/GMT+02:00

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.