Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 10.02.2017 от всички места

 1. 3 реакции
  Много благодаря за линковете, чела съм ги но специално за линукс статията е от 2005 година, а софтуера от тогава е сменен незнам колко пъти, затова съм помолила за по-нова версия ! Благодаря за съвета, и съжалявам че въобще подхванах тази тема, може и без английски, както сам казвате руснаците и немците също пишат доста, и не се държат като някакви богове за разлика от българите !
 2. 3 реакции
  Уау, сори, моя грешка - недоглеждане! Не е моята материя. Лек ден!
 3. 2 реакции
  На тая работа нямате ли си сисадмин? Или шеф, на когото да се оплачеш? Та той да се обади и плати на външна фирма при нужда.
 4. 1 реакция
  Здравейте отново ! Въпросът ми към всички е - има ли напълно работещ сайт, чрез който може реално да се изкарват пари чрез кликване на рекламите в него или това е само мит в Интернет пространството ? Аз бях попаднал на един такъв и цяла година цъках на рекламите, накрая бях натрупал 5 лв. - общо и не ми ги платиха. Случвало ли се е подобно или същото нещо на някой от Вас ?
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
  Е постващия не иска. Какво да го правя. Ако аз съм този лаптоп ще му избягам от ръцете начаса
 7. 1 реакция
  Изтегли SFCFix и стартирай като администратор. Следвай съветника. Когато попита за разрешение за достъп до интернет, съгласи се (Y) Като завърши работа, ще се отвори notepad с дневник - копирай съдържанието и го постави тук.
 8. 1 реакция
  Къв пък ти е зора на теб? Въобще не ми е актуално. Имаш си фактура, имаш в нея номер на електромер и можеш да сравниш показания. Имаш и дата за отчитане +/- 1 ден. Като чак толкова ти е необходим личен контакт се навърташ около таблото и ще се срещнете. Повечето "инкасатори" и подобни не са служители на ЕРП, а са "аутсорснати" към външна фирма. Точно както вече не събират пари, а други като EasyPay. На E-mail отговарят, само че в законния 30 дневен срок. Питах ги нещо по-завъртяно за активна / реактивна енергия. Обаждането на 0700 ми е към 5 ст. / мин. От VoIP телефона ми. От "домашен" мога и за 13 ст. без ограничение по време.
 9. 1 реакция
  Напротив, важна е! Дори и да се е скапала, достатъчно е да даде и няколко секунди заряд, колкото да не изгасне лаптопа, при спиране на тока. Самият аз също си изхвърлих батерията на лаптопа и сега разбрах колко много съм изгубил, не просто батерия. Затова си купих нова само за аварийна цел, а можех да си спестя тези пари, ако не бях изхвърлил оригиналната. И още нещо, благодарение на това че си изхвърлих батерията, се наложи да разглобя лаптопа си и да го човъркам, защото се беше повредил, но не лаптопа се беше развалил, а адаптора. Но тогава не подозирах и затова си купих нов компютър, защото не си струваше да се ремонтира лаптопа, докато съвсем случайно не ми попадна друг адаптор. Сега разбра ли колко важна може да бъде една проста батерия?
 10. 1 реакция
  Почти ама не съвсем , за каквото и сега ! Този път не на Сталин разбира се ! СССР не ни искаше за 16-та република , въпреки старанията на нашите управници ! Искаха ни като послушна държава ! И слава Богу ! Макар и послушна , държава все пак е нещо ! Сега е за нещо съвсем друго ! Искат ни само като територия и ресурс : Следва въпросът : " Кой би могъл да ни опази като народ и държава ? " . Ние сами по себе си едва ли . По този път и начин изчезваме от картата на света.....и толкова. Вече отдавна не е като по времето на Хан Аспарух - не заселени територии на Римската империя няма ...!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.