Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 30.09.2017 от всички места

 1. 8 реакции
 2. 6 реакции
  "Сядаш да хапнеш на обяд и ти обясняват, че свинското води до инфаркт, холестерол и неизбежен инсулт. Ти си викаш, ще изям само салатата, но разбираш, че зеленчуците са пълни с пестициди, нитрати и още нещо, дето даже не знаеш какво е, но явно се мре и от него. Посърнал решаваш, че ще поминеш само с хлебец, но ти казват, че белият хляб има нула хранителна стойност, а набухвателите и подобрителите в него са толкова страшни, че по-добре да се наръгаш с вилицата в черния дроб, отколкото да го ядеш, или поне е по-безопасно. Не ти се яде днес точно риба, но това ти остава, обаче веднага ти изскача статия на екрана, която ти показва колко живак, тежки метали и други гадости има в половин скумрия, и излиза, че ако изядеш самата консерва, вместо рибата вътре, ще е по-здравословно. Към сирене не посягаш, то е ясно, алергени, лактози, мреш до седмица. Пийваш малко вода - изворна, да не объркаш оная с металите и йоните, бъбреците ти гърмят на секундата от нея - и разбираш, че спасение няма. И ти идва смелост, и викаш един път се мре, ваш'та мама, и се връщаш към вратната пържола, на тиган, кьорав антиоксидант да няма, и се набумкваш и с пържени картофи, само мас и скорбяла, два процента читаво едва ли съдържат, барем с двеста грама сол, и си спираш интернета, че откачихме вече с тия изследвания на британски учени, к'во ядат тия там, бе? Да ги вземат динозаврите, данооо!!!!!"
 3. 6 реакции
 4. 6 реакции
  Как какво? Днес са ти забранени следните неща. Да не ядеш. Да не пиеш. Да не се къпеш. Да не се парфюмираш. Да не влизаш в контакт с другия пол. Да не ходиш с кожени обувки. Долбаемизъм на кубици. А хардкоровете дори от кенеф ще се въздържат. С един бял чаршаф на главата ще се завият и ще чакат да оживеят до утре сутринта, докато брат ти от Долината на впитите шалвари си напляка пържолки с шопска слата и му дреме на синтезатора кой в коя книга ще го метнат. Инфо за метеоролозите: Темп на въздуха +30'С Темп на морската вода +28'С.
 5. 6 реакции
  Пък аз имам само спомени които ме подлудяват И ме карат да съм такава, дето вика сянката fuck off
 6. 6 реакции
  Имам албума на диск още като излезе... Това слушам в момента, но вече наистина ми се лягам, че имах тежък работен ден....
 7. 6 реакции
 8. 6 реакции
  Много фатално завършва клипа...
 9. 5 реакции
  И преди съм цитирал любимият ми писател и афорист - Самюел Клемънс , а по едно време май това си го бях турил за подпис : Жалко, че светът трябва да се отказва от толкова много хубави неща само защото били нездравословни. Аз лично се съмнявам, че създателят може да ни е дал някое подкрепително, което, използувано с мярка, да е нездравословно. Изключение правят само микробите. И все пак има хора, които упорито се лишават от редица неща - били те за ядене, пиене или пушене, - спечелили си по един или друг начин съмнително име. В името на здравето тези хора се отказват от какво ли не. И им остава едно голо здраве. Необяснима работа! Все едно да дадеш цялото си състояние за някоя крава, която вече не пуска мляко. Наздраве У нас лично има от снощното ми кулинарно експериментче : месо със сос, картофено пюре, таратор и салата домати , краставици и сирене * *всичкото домашна продукция, последната - навън градината вече не дава продукция, всичко увяхна
 10. 5 реакции
  Е зат'ва само алкохолец.Убивал нервните клетки-ми супер.Ще останат само спокойните и ще си живеем чудничко. Банда.
 11. 5 реакции
  Аз пък имам. И другите неща, които описваш, също са се случвали в моят род. Така, че и аз те разбирам. Но това не ми пречи да съм обективен и да сравнявам държавата последните години на онзи строй и как са живели моите родители и аз като малък, с това сега. И с лицемерието на днешната пропаганда, много по-голямо от тогавашното. Защото, в интерес на истината, много от нещата, които са се говорели за САЩ и "лошият" капитализъм тогава и са приемани несериозно, в крайна сметка се оказаха верни. А ако сравняваме убитите от преходното време след войната и погромът, убитите, самоубитите и т.н., в днешни времена, макар и да се води статистика, няма да е в полза на онова време. Така, че аз не обичам демагогията и популизъм в никакви форми. Както и да се цикли на неща, които отдавна нямат връзка с днешната действителност, в която пребиваваме. Каква е ползата да се рови там и да се прави връзка с днешните времена, в които си имаме достатъчо, че и по-сериозни проблеми, за които не са ни виновни, нито болшевики, нито СССР? Вече има други играчи и други методи за репресии, геницид и грабеж, които ме засягат повече.
 12. 5 реакции
  Не мога да ви смогна вече на темата, по час преглед/преслушване на ден . GTA, teaching kids to good music: А това не исках да го слагам, защото, погребалният марш - srsly, но пък добре се е получило...
 13. 5 реакции
 14. 5 реакции
  Като за лека нощ... Обичам ездата....
 15. 5 реакции
  Тука има добри моторетки за яздене...
 16. 5 реакции
 17. 5 реакции
 18. 5 реакции
  От мен това : Кажете нещо ...че аз случайно се заслушах и ми хареса. ..не ми се рови сега за повече инфо, че нещо ми е шеметно
 19. 4 реакции
  Лека нощ. Много сте забавни тук. На другият бал ще видя с кого ще танцувам .
 20. 4 реакции
  Недей , ще ти съблекат халата.
 21. 4 реакции
  Само остава и Питона да каже заветното 'да" и наистина се включвам с подаръка
 22. 4 реакции
  /I love this song it's sad but not about fucking love and shit/ Един от коментарите If you’re leaving close the door. I’m not expecting people anymore I’m a blind man, I’m a blind man and my world is pale. When a blind man cries, lord, you know there ain’t no sadder tale.
 23. 4 реакции
  някой виждал ли е този човек да се усмихва?за първи път го виждам! ето и цялата песен!
 24. 4 реакции
 25. 4 реакции
 26. 4 реакции
 27. 4 реакции
  Един голем пич- Тед Нюджънт.
 28. 4 реакции
  Олеле, каква конфронтация!Човек не може да припка от тема в тема невинно като зайче-байче
 29. 4 реакции
  Много интересно съвпадение: хиперинфлация и после приватизация от чужди инвеститори, да ви звучи познато? И после защо руснаците гонят американските НПО-та. Хм. Още един цитат, който ме удивлява: Въобще интервюто си заслужава.
 30. 4 реакции
 31. 4 реакции
 32. 4 реакции
 33. 3 реакции
 34. 3 реакции
  Предлагам да украсим вечерта с малко музика.
 35. 3 реакции
  Ех с тия забрани на еротиката... една си държи на роклята, друга на халата.
 36. 3 реакции
 37. 3 реакции
 38. 3 реакции
  Вечерям със салата от : (бейби спанак, червени печени чушки, царевица, зелен лук, суров карфиол, домат, краставица) След малко ще стигнем и до наздравето!
 39. 3 реакции
  Лятно време - само бира, отвреме на време може да си позволим бяло винце, разредено с малко тоник или някой коктейл, но от 1-ви април до днес ракия, тежки червени вина, водка и т.н. не съм близвал Нали знаеш - "вкус и г@з приятел нямат" Но пък нали затова и сме хора - защото сме различни ако няхме еднакви - щяхме да сме стадо клонирани овце, които хрупкат задружно тревичка и да попръцкват в синхрон наздраве
 40. 3 реакции
 41. 3 реакции
  Е, нищо, украинците пък нали ще станат част от "европейското семейство". В един дом с "умерени главорези" от цял свят, които обещават да завладеят Европа отвътре, да бъдат бъдещето ѝ. Руснаците са доста по-адекватни пред ислямистките (разбирайте, организираните от САЩ) заплахи. Или може би Мюсюлманските братя нямат общо с ЦРУ, нито про-уахабитския режим в Саудитска Арабия? Пък ако толкова иска женицата, нека ходи на Запад. И да се радва на всички "придобивки на демокрацията" преди всичко да рухне. И кой удря бизнеса? Бойко, човекът на Меркел и Хилари Клинтън? Да не би западняците да не го знаят що за мутра е? Сравненията с Русия са неуместни. Едно е да мачкаш бизнеса по икономически или политически причини, друго е да удариш олигарсите, които са изнасяли руското богатство на Запад, какъвто е бил случая в Русия. Какво бъдеще има една страна, чието богатство е в ръцете на чужденци или пък е в ръцете на "свои", които (странно защо?) го държат в швейцарски банки и ОФШОРКИ в чужбина?
 42. 3 реакции
  Хайде и моите 5ст за развитие на темата. Професорът е обяснил разбираемо. Сулфатизацията е убила пистите на платката и в резултат - фонът гушнал букета. Всякакви сервизни клизми и шаманизми са загуба на време и средства, още повече за модел от 2014г. Аз също преживявам подобни житейски загуби и в качеството на "работен кон" купувам народния любимец. За лято 2017г това е Xiaomi Redmi Note 4X с Official Global firmware. Снимката е фотошопирана, от официалния сайт, но на живо излежда отлично. Този апарат струва родните 250 лъва. Защо той? Заради: 4000mA батерия IR port FM radio FullHD IPS отличен екран 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 625 Octa Core процесор oтлична българизация Android 7.0 качествена сглобка Процесор различен от Snapdragon аз не поглеждам. Телефони с този процесор поддържат кодек apt-x (аудифилите знаят защо). Притежавам апарата от месец и никакви претенции нямам. Да, това е бюджетен апарат и слабото място е посредствената камера и залязващия класически дизайн на кирпич. На живо с защитно стъкло и калъф. дерзай!
 43. 3 реакции
  Да добавя само една добаввка за хром - AntiMiner-Coin Miner Blocker
 44. 3 реакции
  "Блажени са онези, които притежават вкус, бил той и лош!" Ницше
 45. 3 реакции
 46. 3 реакции
  Ами то как да не ги прочетеш? Като гледаш темите, по които последно е писано, се налага да прочетеш заглавията, които са в повечето случаи именно неговите. Чисто технологично трябва да го направиш, не заради някакъв морален дълг или нещо подобно. Пак казвам, ако не беше прекалено, нямаше да е проблем; но ако имаш 80 % от темите негови, и последните двайсе коментара, пак негови... Но нека не се отклоняваме повече от темата.
 47. 3 реакции
 48. 3 реакции
  Тенденциозно поднесената информация, спокойно може да се нарече "фейк нюз". Прекаленото преекспониране и демагогия, само поставят под съмнение поднесената информация и правят всеки интелигентен човек, подозрителен. Никой не отрича фактите от този период, но въпросният индивид поднася само определени факти, силно преиначени и е като радиоточка от тези времена. Като всичко се прави с цел, политическа пропаганда и поднасяне на лъжлива информация за съвремието, на фонът на вече далечно минало. Повечето съвременни българи, или изобщо не са живели през никакъв социализъм, или са закачили само последните 1/2 десетилетия, когато всъщност животът е бил добър и спокоен и да им се говорят измильотини и неща от миналото, при смяна на режимът, за да ги убеждават, че сегашната мизерия и упадък е нещо хубаво, е неадекватно. Още повече, че този индивид повтаря едно и също, отново и отново, десетки постове и теми, при всяко влизане. Много ясно, че ще буди само раздразнение, съмнени за психичното му здраве и користни цели. Още повече, че той не влиза в никакви дискусии, за каквото са форумите, по-принцип. Само спами и копи/пейства. На това, което прави, мястото му е в блог и да си поства колкото иска и да си го чете, който иска. Но признавам, че не нарушава никакви правила и няма нужда от рестрикции. Макар, че в други форуми биха го направили. Дори и тук, някой примерно ако почне да поства нацистка пропаганда, примерно, или нещо сектантско, или неморално, със същата страст и същият маниер. Ще видим, че администрацията няма да е толкова толерантна, което показва, че симпатизират на подобна пропаганда, в което няма нищо толкова странно, или лошо. Все пак фурумът си има удобна функция за блокиране на постовете на подобни дразнители и всеки индивидуално може да си го игнорира. Лошото е, че функцията не е окончателна и пак се вижда, че е писал нещо, съответно пак ще се вижда, когато нас*ре темите и целият форум, просто няма да се вижда какво пише. Но пак е нещо.
 49. 3 реакции
 50. 3 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.