Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 5.11.2017 от всички места

 1. 2 реакции
  Kaspersky се справи и с 4-те файла, 3 от тях бяха изтрити и 1 беше излекуван...Мерси за проверката SHARK-и !!!
 2. 1 реакция
  Нали знаете, че в класацията за най-корумпирани спортове, боксът е на едно от челните места, като главни участници са самите боксьор, а не съдиите например.
 3. 1 реакция
  Ти наред ли си? От какво притеснение умираш? Значи ти харесва да те мамят и лъжат. Отиваш във фирмата и искаш всичко да ти е както по документи. Кутията на компютъра трябва да има гаранционна лепенка. Ако не си я късал добре, ако си я скъсал няма как да докажеш че не си сменял нещо по хардуера.
 4. 1 реакция
  Като го стартираш трябва да ти изкара подобна картинка на която пише колко часа или дена е работил, ако са повече от един диск трябва да избереш закой ти трябва инафо
 5. 1 реакция
  Рискове винаги има, разбира се. Иначе сериозните сервизи дават гаранция, като в случая с 6-цата е 6 месеца.
 6. 1 реакция
  като соросоидните тълпи вместо да им се изкара един европейски закон да им се трошат тиквите с палки по площадите и пианата да им се чупат на трески и в коша за боклук .
 7. 1 реакция
  Полирай си фара, сложи си хубави и крушки и ще има положителна промяна. Другата кола си я вземи с ксенон фабричен и ще усетиш коренна разлика в осветеността на пътя.
 8. 1 реакция
  Първия засечен след разопаковане, втория засечен веднага след старт. Всичко е по облака. Отличен е!
 9. 1 реакция
 10. 1 реакция
  Какви нови герои като не се знаят старите? Историята трябва да се учи и то нашата, а не да се прекалява с европейската. И Левски и Ботев са национални герои (ненапразно Левски е и най-великият българин), а не някакъв си бабаит (бабаит може да наречеш Бойко, когото историята едва ли ще запомни).
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.