Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 5.11.2017 от всички места

 1. 2 реакции
  еееее, викате демон... сега пък Луцифер искате. айде без капризи моля...
 2. 2 реакции
  де да беше да са отърве само с туй...
 3. 1 реакция
  Нали знаете, че в класацията за най-корумпирани спортове, боксът е на едно от челните места, като главни участници са самите боксьор, а не съдиите например.
 4. 1 реакция
  Ти наред ли си? От какво притеснение умираш? Значи ти харесва да те мамят и лъжат. Отиваш във фирмата и искаш всичко да ти е както по документи. Кутията на компютъра трябва да има гаранционна лепенка. Ако не си я късал добре, ако си я скъсал няма как да докажеш че не си сменял нещо по хардуера.
 5. 1 реакция
  За да не получава форума лоша слава, че тука сме някакви дето само се подиграват, ето нещо като съвет: Първо трябва се прочете МНОГО обстойно какво искаш да вършиш. Както си се досетил книги на български за тия работи почти няма преведени. Но, добра книга съм чувал е, напиши в Гугъл : The Book of Black Magic: Arthur Edward Waite pdf. Излиза, теглиш и четеш. Против правилата на форума е да се поства направо. Това като за старт. След това на база на книгата сам ще решиш какво да правиш. Жив и здрав и толкова от мен.
 6. 1 реакция
  Като го стартираш трябва да ти изкара подобна картинка на която пише колко часа или дена е работил, ако са повече от един диск трябва да избереш закой ти трябва инафо
 7. 1 реакция
  Тъй, насочи се към това дето му викат окултен форум. Тоя тука не е такъв и (без да се обиждат другите) единствения свестен коментар е тоя във формата на предупреждение: А и ако се отнасяш с насмешка някой друг ще се смее после.
 8. 1 реакция
  като соросоидните тълпи вместо да им се изкара един европейски закон да им се трошат тиквите с палки по площадите и пианата да им се чупат на трески и в коша за боклук .
 9. 1 реакция
 10. 1 реакция
  Какви нови герои като не се знаят старите? Историята трябва да се учи и то нашата, а не да се прекалява с европейската. И Левски и Ботев са национални герои (ненапразно Левски е и най-великият българин), а не някакъв си бабаит (бабаит може да наречеш Бойко, когото историята едва ли ще запомни).
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.