Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 5.11.2017 от всички места

 1. 5 реакции
 2. 5 реакции
 3. 4 реакции
  Здравейте! Машината е сглобена и вече е в употреба. Процесорът - I3 8350 K, захранването, кутията, водното, дъното и видео картата се виждат. Паметта отиде на Team Delta 3000 Mhz 2x8 GB, a ССД-то стана Samsung EVO 960 М2 PCIe NVMe 250 GB. Тих е като нещо много тихо , дори и в игра. Още веднъж Ви благодаря за помощта!
 4. 4 реакции
 5. 4 реакции
  Момче @haidukpikaso правилно ти казва : Имай в предвид , че тук не си играеш на някакви обикновени игрички! С тия си прищявки можеш да загубиш и живота си дори! Въобще не си го помисляй!
 6. 3 реакции
  Ми и аз за него се сетих, да си призная..
 7. 3 реакции
  Поздравявам това ваше далновидно решение, защото при мен връзката между телевизора и лаптопа ми е "свята и ненарушима" вече втора година и представлява моя истински прозорец към заобикалящия ни свят ! Макар да съм абонат на Mtel и да съм сключил договор с тях за пакет от 155 програми, рядко гледам това за което плащам ! Защото съм отвратен от телевизионните манипулации върху зрителите, като в случая визирам не само местните ни компрадорски и поръчкови телевизии като БНТ, Btv и NOVA. а също така и големите медийни гиганти от ранга на CNN и Euronews. В момента сте в самото начало /и аз бях като вас/ но с течение на времето ще се ориентирате и ще си подредите местата от които ще можете да си теглите информация и новини, забавни предавания и най-новите игрални филми от световната филмова индустрия от които 90 % не виждат разпространение у нас, поради пълзящата и скрита цензура наложена ни от управлявленската ни политическа върхушка ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ В ТОВА ВАШЕ НАЧИНАНИЕ !
 8. 3 реакции
  Седящия Бик, Голямата Змия, Великата Мечка, Вожда Бял Полуовес... Добро утро
 9. 3 реакции
 10. 3 реакции
  Внимавай с такива изречения, да не ти звъннат хора с качулки на вратата. Сериозна съм. Не знаеш кой пише и кой чете в този форум. П.С. Иначе добро утро!
 11. 3 реакции
  Тези Рамщеен/така се изговаря по немски/ ,въпреки че с този немски лаят като кучета страшно ме впечатляват! Не знам как да ги определя - техничарски откачалки или откачени техничари и въпреки че се скъсват да маршируват имат ВЕЛИКО актьорско присъствие на сцената!Направиха голямо впечатление на тригодишния ми внук дето се правят на зомбита и роботи , липсва им само да са и динозаври и той ще каже че са най-великите! ХЕВИ МЕТЪЛ ФОРЕВЪР!
 12. 3 реакции
  Пускай Shadow Warrior 2 или DOOM. Демони колкото искаш, хаха. Цял месец ги трепя.
 13. 3 реакции
 14. 2 реакции
  Не че е важно, но никъде не се казва, че човекът е мъж. Не казва: “И създаде Господ Бог мъжа от земна пръст...”
 15. 2 реакции
  Kaspersky се справи и с 4-те файла, 3 от тях бяха изтрити и 1 беше излекуван...Мерси за проверката SHARK-и !!!
 16. 2 реакции
  Добро утро Днес мислим да сглобим шкафа за книги на Д1, който правихме цяло лято, да направим амнайсе буркана карфиолена трушия, да приберем мушкатята от терасата и да почистим терасите за зимата, да поразчистим и къщата, да метнем един хляб да опечем, да си направим шоколадови курабийки и копривена супичка. Основното е това.
 17. 2 реакции
  Казвах аз, че по Самхайн границата изтънява, че някои преминават, други засядат, трети се появяват. А едната викаше много готик, другат се кискаше вяло. Ей ся вече и до там стигна. Това е велик ден. Бог да прости тези, които вече не са с нас, лека им пръст и дано душите им намерят вечен покой и спасение. Амин!
 18. 2 реакции
  еееее, викате демон... сега пък Луцифер искате. айде без капризи моля...
 19. 2 реакции
  аз съм демон трябва да заредиш масата с ядение и пиение и да си дадеш адреса .
 20. 2 реакции
 21. 2 реакции
  днес беше задушница границата изтънява усещах я от преди една седмица - сънувах ги, усещах ги това вино ми беше обещано за другата седмица, но ми го донесоха вчера днес ходихме до Божичен - три седмици разкарвам сто неща в колата за да ги оставя там и да си взема зимните гуми. Та, минахме покрай гробища и разбрах че днес е задушница. Извадих лешника, който бях нарекла за братовчед ми, обрахме мушмулата, набрахме димитровчета, обрах последния юзъм и мащерка. И си взех гумите. На връщане спряхме до едни госпожи старша възраст и купихме една торба ябълки. Не обичам да раздавам и да ходя по гробища. Оставям нещата да се случват. Та, днес занесох лешник и мушмули на братовчеда. И една камара цветя. Цялата ми къща е в цветя, мирише на мащерка и юзъм. Вечерта седнахме с колежката и пихме за бог да прости след като приключихме да пишем. Бяха с мен. Подозирам че и приятели си бяха довели съдейки по виното което разлях докато го преливах в бутилките.
 22. 2 реакции
 23. 2 реакции
 24. 2 реакции
 25. 2 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.