Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 13.12.2017 от всички места

 1. 4 реакции
  Правилата на играта са пределно ясно описани - Новата дума трябва да започва с последната сричка от предходната дума. - Никъде не е казано, че първата сричка на новата дума, трябва да е последната сричка от предходната дума. В светлината на това, думата ястреб е напълно валиден отговор на кинкалерия. Тъй като последната сричка на думата кин-ка-ле-ри-я се явява буквата я и думата яс-треб, започва с я (без да бъде първа сричка, тъй като не е експлицитно описано в условието). По същата причина и на думата во-до-лаз, валиден отговор се явява Ла-зар. Защото започва с лаз (макар, че е разчленено в две срички).
 2. 4 реакции
 3. 4 реакции
 4. 4 реакции
 5. 3 реакции
 6. 3 реакции
  Добро утро! Сега се връщам от къра... студено, тъмно, нема нищо... само слана.... върнах се на топло при печката, а верно било сряда и 13, хм.... за мен все е неделя...:)
 7. 3 реакции
 8. 3 реакции
 9. 3 реакции
 10. 3 реакции
  Опростачването винаги е въпрос на избор. Също така има външно влияние и вътрешни стремежи на човека, всеки избира дали да се поддава на дадено влияние или не. Обаче в някои случаи на човек му се налага отвън и никой не го пита, заради средата, в която живее. Примерно, отиваш да обядваш в ресторант и звучи на всеослушание поредният чалга-хит/порнография. Ами можеш да си излезеш или да си запушиш ушите/отклониш погледа/игнорираш донякъде. Подобно е с телевизиите. Ако човек е гледал телевизия днес, преди 10 години, преди 20 години,преди 30 години ... може да сравни нещата, които се толерират и лансират днес и преди що се касае до това, кое е приемливо за мъжа и жената, и т.н.. Може да се види и къде е била чалгата тогава и къде е сега - от субкултура отива към mainstream. Тенденциите са явни. Тъй че аз говоря за една кампания на държавно и корпоративно ниво, най-вече по медиите, която от доста години вече деградира стандартите на приличие и нормалност, ерозира ги, и с която реалност хората май свикнаха. Човекът е социално същество и средата, щеш-не щеш, оказва влияние. Конкретните "права на детето" не зачитат правата на родителите и биват използвани като претекст за вмешателство в живота на хората, в личния им живот, и за репресии по политически, етнически, верски, идеологически и други причини. Примерно, "детето е лишено от Кока- Кола. Право на всяко дете е да има достъп до този жизнено-важен продукт. Що за откачени родители биха лишили детето си от Кола?!" Т.нар. "права на детето" са всъщност предпоставка за чиновнически произвол... И, не, не е право така. Най-малкото противопоставянето на "правата на детето" срещу "правата на родителите" е вкарване на троянски кон във всеки дом... уж за доброто на децата, но идеята е, че на държавата и нейните (защитни) институции детето може да има по-голямо доверие отколкото на родните си майка и баща. И може да иска помощ от тях и да докладва... Що не се загрижат за грижата, която дават на децата лишени от родителска грижа, държавните институции?! С други думи, държавата, вместо да гледа за интереса на народа, който би трябвало да представлява, се е извратила да работи срещу него... Смешното е, че примерно Петър Волгин могат да го свалят от ефир по радиото, защото не представял алтернативни гледни точки (в авторското си предаване), обаче брадъри, рапъри и чалгари може всякакви... По мое време нямаше такива предавания. И ми е трудно да си представя себе си под тяхното влияние. Разбира се, имаше други простотии, но имаше граници. Неслучайно някои наричат МОН - Министерство за Отродяване на Нацията. Циганска култура, ала-бала. Преди време бях пуснал ето тази статия от края на миналия век в друга тема: https://sites.google.com/site/sajttnalubomircolakov/za-kakvo-govorim/za-kakvo-govorim-na-02-septemvri-2014-ciganska-karuca-po-pt-neznajno-zakde
 11. 3 реакции
  It must have been love, but it's over now... now I'm living without
 12. 3 реакции
  дубре дубре нема пращами по енота по плевньото и ко беши там ощи ша са сберем дружината да си изпийм заедно да пукясат душманите и готоууу
 13. 3 реакции
  ан тъй брау и ни прати по еконта а
 14. 3 реакции
  Това ме разсмя, наистина. Но пък "DW" - молим . Тоя парцал се занимава само със сатира - антируска предимно, както и анти източно европейска, все анти и единствено про-еврогей. Те за това съществуват - гола, лъжлива пропаганда, още от времето на Студената война. А това специално е толкова дребно и цинично, показва само беззъба злоба. Имаше една приказка, не съм сигурен за точният цитат - ""цинизмът е последно убежище на неудачника". Иначе това щеше да е много по-на място ако отпред беше Буш, Обама, Тръмп (to be continued). Малко образователен, че и забавен материал по-въпросът - War Machine (film), пък всеки да си преценява кое заслужава повече сърказъм.
 15. 3 реакции
 16. 2 реакции
  вече не са МИ деца, а са големи хора. Това, което са, е достатъчно показателно доколко съм се 'погрижил', доколко не. А иначе - умът ти не побира и твърде много други явления и вселени... Но проблемът не е в явленията или вселените... а в умът (ти). Колкото е - толкова е, приеми го или се хаби в говорилни, но колкото навлизаш в дълбокото повече се излагаш че ти не разполагаш с нищо в него. Имитацията и подражанието си имат лимити - те по принцип са театър - повторяем, схематичен - само и само на актьора да му върши работа за пред него и като маска за пред другите актьори. Глупости за "алтруизма" е типично точно ти да ги говориш, като ясно си разписалсал че си инвалид в това положение. От друга страна си толкова манипулативен че всяка от личните ти истории за "баламите" дето вярвали... е всъщност легенда - твоя лична легенда... или за пред форума. Всъщност няма никакво значение, както и целия ти театър. Прескачаш от тема в тема и играеш ролята с която се запълваш. Пляскаш си по сценария за брат ти, за родителите ти, за жена ти... или за "баламите" и фукането колко много пари си изкарал в белгията... Но си просто актьор, при това слаб. Други са къде по-добри в това поприще, а ти наваксваш с настояване и дуене.
 17. 2 реакции
  Откога не ги бях слушал тия малееее.
 18. 2 реакции
 19. 2 реакции
  Аз до колкото виждам, падаш си по крайните квалификации, без изобщо да имаш намерение да коментираш по същество. Хейтваш продукт, който дори не си виждал на живо, но това не ти пречи да го определиш като скапан. Сега виждам, че си тежко засегнат, защото не ти зачитам мнението. Това обяснява много неща. Във веси форум има поне по няколко такива измислени герои, които си мислят, че света се върти около тях, и мислят, че останалите ядът доматите с коловете. От първия ти пост в темата, разбрах, че ти нямаш никакво намерение да отговориш конструктивно, а просто искаш да изкараш останалите участници в чата глупаци и да си чешеш егото на ""професионалист" както ти скромно се самоопредели! Професионалист, който кисне до 1 часа през нощта, да покаже в тема с трима участници, колко много знае. Вече разбрах, велик човек си, вече ти си моя идол, като порасна искам на теб да приличам. Така добре ли е?
 20. 2 реакции
  Лявата ръка на най-лявата сиса. Десната ръка на най-десната сиса. А с устата кът швейцарски часовник, ше цалуваш ха по-малко лявата, ха по-малко дяснната. Може и ф обратен рет... Наздраве!
 21. 2 реакции
  Моето беше от ... сливи, 40-45 градуса!!
 22. 2 реакции
 23. 2 реакции
 24. 2 реакции
  Всички войни са за заграбване на ресурси. Ето например Афганистан скали и още нещо... За това са тези войни не заради някаква демокрация.
 25. 2 реакции
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
 • Newsletter

  block_newsletter_signup

  Sign Up

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.