Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 31.01.2018 от всички места

 1. 7 реакции
  За сега ставащите - посготвих - добро ви утро: А за бързащите:
 2. 5 реакции
  Пример за друг тип логическа заблуда! Опитваш се да потвърдиш мирски позиция, чрез религиозни текстове. Както знаем, религиите са неемпирични системи за вяра (с други думи не се базират на логика), докато позицията спрямо закона и тълкованията му задължително трябва да са логически обосновани! Друг аспект на заблудата, с която си служиш, е че Матей, предава отношението на Исус спрямо вярата в него, а ти се опитваш да го приспособиш към една недоклатена конвенция, която на всичкото отгоре пробутва антихристянски доктрини. И като за последно, Христос в ролята си на Господ, Бог и Спасител може и да каже такова, защото е върховният повелител на света и хората, а коя е Aumi, че да си позволи подобен разкош? Отново логическа заблуда! Приемането на Истанбулската Конвенция няма константно и еднозначно да спре побоищата и педофилията! В такъв случай подобен наратив служи само за да вмени вина на респондента и да принизи участието му в дискусията, а не да го обори логически. Класическа форма на Argumentum ad Hominem... И ако предишният пример е продукт на тежък логически дефицит, то теб би трябвало да те срам от такъв изказ!
 3. 5 реакции
  Ти, ако се предадеш, ще дойда до Доминикана да те черпя. п.п. Иначе извинетьи, че се вмъквам в разговора... случайно беше, не следя всичко.
 4. 5 реакции
  Ех, Изабеле, като прът в колелетата на форумните любови си... Остъй хората бре, човек.
 5. 5 реакции
  За много години, бате, пълни само със здраве, любов, щастие, пари, късмет, сбъднати мечти ! Наздраве !
 6. 5 реакции
  Браво! Съветваш непознат/неопитен потребител да рови при високото напрежение под напрежение....
 7. 5 реакции
  Брей-й, че и кафе иска да и напаравя. Баси жената и чудото. Ма аз ко съм виновен, че освен у форума са занимавам с идиоти и на работа и са налага да ставам и посред нощите понякога Ама ша са напрая на добър и ша и напрая кафенце, ко да я прая. Добре поне, че не ма подпука.
 8. 5 реакции
 9. 4 реакции
  А откога си квалифициран за подобни оценки!? Та ти си просто и само един антируски папагал....
 10. 4 реакции
  Наздраве Противогрипно : изпих 1 чаша греяна ракия с мед, за мезе - домус език, желиран и с много оцет и чесън, а сега продължавам с кървавица и червено вино, негреяно. Нещо се опитва да ме гази, но няма да му се дам !
 11. 4 реакции
  Ша са омъжа. Само да опраят онуй там за половете. И нема креща, стига вика. пп. Алкохолиции-и-и-и...
 12. 4 реакции
  Тогава не бива да използваш подобен наратив! Но ти не го правиш без да искаш! Там е работата, че първият пример е логическа заблуда, породена от логически дефицит. И да прав си, при теб не е логически дефицит! При теб е умишлено! А ти просто разчиташ, че няма никой да го формулира и извади наяве! Ми защото: 1. Aumi не е измислен и художествен герой, а Хомо Сапиенс Сапиенс и живее, не в измисления и художествен свят, а в истинският, където аргументите трябва да бъдат логически детерминирани, инак нямат тежест. 2. Щом Христос, за Aumi е измислен и художествен герой, то тогава Aumi не може да се позове на авторитета му! Следователно и думите му не биха могли да имат доказателствена тежест, нито за нея, нито за някой, пред когото тя се аргументира.
 13. 4 реакции
  Д2 си взел анатомията. Утре ще има празнична вечеря. С китайско Тес деца не се развиват добре
 14. 4 реакции
  Йеп. Докладвам се от диванчето. Много преатно се изненадах от баланса по сметката ми за този месец. Хубаво начало на годината. Ако продължи и така ще трябва да се регистрирам по ддс
 15. 4 реакции
 16. 4 реакции
  Който го интересува - Лунно затъмнение, Супер Луна и Синя Луна ще се съчетаят днес за пръв път от 152 години. https://www.dnevnik.bg/sviat/2018/01/31/3118305_lunno_zatumnenie_super_luna_i_sinia_luna_shte_se/ Интересно да хвърлите един поглед ако нямате облаци. Даже и да не го видите затъмнението през деня, през нощта луната ще е 15% по-голяма, сиреч не е малко това и свети доста по-ярко.
 17. 4 реакции
  нашата най-сигурна граница е Черно море!братушките и чичко Путин не дават пиле да прехвърчи! https://www.zerohedge.com/news/2018-01-30/pentagon-releases-video-russian-fighter-jet-buzzing-us-spy-plane пентагона се пресрами да пусне 4 секунден клип как беше прогонен шпионския им самолет! нашите съюзници и приятели от америка,толкова бяха уплашени и не разбраха,че ПЪРВИЯ СУ БЕШЕ БЕЗ РАКЕТИ,ВТОРИЯ НАПЪЛНО ОБОРУДВАН,А СЛЕД ТОВА ПАК СЕ ПОЯВИ ПЪРВИЯ!
 18. 4 реакции
  да си жив и здрав приятелю!Бог да те благослови! наздраве!
 19. 4 реакции
  Много здраве на бай Стефан и от мен! Желая му много здраве, късмет и хубави моменти и да ИЛЯДИ! Наздраве!
 20. 4 реакции
  Честит Рожден Ден, Стефане !
 21. 4 реакции
  - Тези цигари ги не ща!!! Тук пише "Тютюнопушенето причинява импотентност!" Дай ми от ония, дето се умира от тях!!!
 22. 4 реакции
  Няма нужда от въвеждане на трети пол. Ако може да мълчи повече от 15 минути е мъж, ако не може - жена.
 23. 4 реакции
  умното си е умно аз се уморих и си пуснах джаз за оправяне на вкуса
 24. 4 реакции
 25. 4 реакции
  Съчувствайте ми, щото Кукон стана. И тиху да не ядете точилката, че май начумерена щото съм шумял като съм станал в 4 без 20. Ама сега кат види закуската са надявам да и мине
 26. 4 реакции
  Баси, що не спите, ве? Цяла нощ плямпали
 27. 4 реакции
  Явно ти е станало широко около врата - щом можеш да лалосваш на ранина. Ще свариш ами, нали ей ся шса надигне кокон и шти испиЕ мозъка със сламка Русенец...
 28. 4 реакции
 29. 4 реакции
 30. 4 реакции
 31. 4 реакции
 32. 3 реакции
  Тази жена те обича! Ти си знаеш, защо се дърпаш от нея, но на тия, нейните приказки за свободната любов, не им се връзвай много! Хич и не и е до свободна любов... Около сички дупки космите са къдрави! И около, и в ушите също. За около Г.З. и други добре познати ни человечески отвърстия, съвсем пък няма да преказвам... Къде отиде?
 33. 3 реакции
  Ми, .... с това си изкарвам хляба, кво
 34. 3 реакции
  След като затрупа правосъдната система с умопомрачителни кадри, ВСУ раздава кетапи и за джендъри! Без коментар!
 35. 3 реакции
  Изабел, къде ще публикуваш поезията? Тук или по горните етажи? Да предупредиш своевременно
 36. 3 реакции
  Май няма да го бъде. Тъкмо прочетох поста ти и веднага скокнах да киризя, ама голяма мъгла. Почна и да се смрачава и заедно с мъглата е почти грозна гледка. Ама поне успях в последния момент май да хвана залеза. Ако доде тъс луна ша са помъча да я фотам, ама като гледам ква тъмна и мрачна индия настава едва ли ще се види нещо.
 37. 3 реакции
  Понеже има хора, които не следят другата тема, да постна и тук: Който го интересува - Лунно затъмнение, Супер Луна и Синя Луна ще се съчетаят днес за пръв път от 152 години. https://www.dnevnik.bg/sviat/2018/01/31/3118305_lunno_zatumnenie_super_luna_i_sinia_luna_shte_se/ Интересно да хвърлите един поглед ако нямате облаци. Даже и да не го видите затъмнението през деня, през нощта луната ще е 15% по-голяма, сиреч не е малко това и свети доста по-ярко. @skalata_73 и @emmi може ударят по една снимка туку виж .
 38. 3 реакции
  Харесвам всичко на Найтуиш, но споделям мнението, че без Таря Турунен те са просто една добра група, докато с нея бяха една уникална група. Относно Уишмастър, това не е хит някакъв, това е химн на Найтуиш. п.п. Я предсказанието на маняка почва да се сбъдва - предстоят ви забавни моменти.
 39. 3 реакции
  За насилието над жени и деца имаме добър закон, но и той като повечето закони в държавата ни не се спазва. Достатъчни са няколко наказания на насилници над жени и/или деца, за да повярват жертвите, че са под крилото на закона.
 40. 3 реакции
  Не съм против хората с различна сексуална ориентация, за които пишеш. Те са интелигентни и възпитани хора. Но... Боя се, че ако се ратифицира конвенцията, ще се узакони "личната свобода" на определен вид хомосексуалисти предимно от едно малцинство, които от доста време безочливо натрапват своите "предпочитания", предлагайки агресивно услугите си на много места в София. А и сред бежанците има немалко такива, които са били принудени да напуснат родните си места, защото там хомосексуализма се преследва от закона.
 41. 3 реакции
  Добро утро! Сряда е! Да работим, че идва време за чекинг, букинг, ризортинг и ако не искаме да си останем със старите чанти и само с форуминг, трябва да се действа.
 42. 3 реакции
 43. 3 реакции
  Ади. Отивам да се давя в банята ас......
 44. 3 реакции
  Някви луди пичове ше свирят - Алкохолик Джаз Оркестра. Пише се на английски ма ме мързи за прехвърлям клавиатурата
 45. 3 реакции
 46. 3 реакции
 47. 3 реакции
  A тъй. Кажи го на тоя горе дето цяла нощ лалосва, па на мен ша ми прай забележки. Айди де
 48. 3 реакции
  То и той е крал, ти кво си мислиш. Всички крадат....
 49. 3 реакции
  Не знам защо казваш не, след като това, нейното е класически пример за логическа заблуда. И това са част от прийомите на всеки, който не знае какво да каже а бърза да се обади. Лошото е, че има и знаещи как да я вършат тази работа. В този форум обаче, нивото е примитивно, а архетипите кръчмарски...
 50. 3 реакции
  Мъж на смъртния си одър: - Скъпа, така и така умирам. Би ли ми казала с колко мъже си била? Жената го поглежда внимателно и отговаря: - Ами ако не умреш?!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...