Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 9.03.2018 от всички места

 1. 2 реакции
  Инсталиране на ОС -15-40минути Инсталиране на допълнителен софтуер - според зависи. Оптимизиране на системата - от 8 до 48 часа
 2. 1 реакция
  мъ мъняй си от по средата за малко, тя тази тема да не е направена само за ритане.. следващият да внимава
 3. 1 реакция
  Ами то в описано. Отидете то табът Reports и отворете лог файла с името Scan Report. Натиснете бутона Export и след това => "Copy to Clipboard" Сега вече поставете съдържанието на лог файла с клавишната комбинация Ctrl + V и го публикувайте в следващия си коментар.
 4. 1 реакция
  Знам, че знаеш. Написах го не за теб, а за други четящи. Аз ползвам hosts optimizer 0.3.1 (w.0.5 често се срива, а 0.3.1 работи на всякакви Windows платформи)
 5. 1 реакция
  Известно ми е, но не се налага да го правя на ръка. Hostsman се грижеше за целта, но вече не се занимавам с Hosts, защото ползите са малки, а проблемите големи. Прекалено много внимание изисква за обновяване му и поддръжката (обслужването му), а често системата като зареди докато DNSClient го провери интернета изчезва и кара дори съвременна система да се задъха. Е, може самия DNSClient да се спре и така хем няма да има опасност от Poisoning атаки (отравяне на кеша) така пък няма да се виждат имената на сайтовете, а само IP адресите към които се свързва системата. Лично аз спрях да се занимавам с hosts (не и за защита и блокиране на нежелано съдържание)...а след като не се занимавам и с пиратски софтуер не се налага изобщо да пипам там. По-добре да задам OpenDNS или Comodo DNS или Google DNS, вместо занимавка с Hosts.
 6. 1 реакция
  Какво толкова има сложно да се инсталира дадена програма? Много по-лесно е, отколкото да се мъчиш да чистиш вируси и подобни гимнастики. Теглиш от интернет или слагаш диск/USB и инсталираш. Кои са тези програми, че са толкова ценни, няма ги никъде ли какво?
 7. 1 реакция
  За да си коректен, щом държиш на втора ръка карта трябва и да поемеш отговорност щом е без гаранция. Никой не спори, че 970 е хубава карта, но пак ти повтарям - едно е да става въпрос за непознат, и съвсем друго когато рискуваш за себе си. Всеки знае, че появи ли се такава карта на такава цена, моментално изчезва. Много лесно искаш да се изплъзнеш от отговорност с това "автора да си преценява сам" ! И това какво ти предполагаш, че ще направят от никем, също праща автора в сферата на неизвестното. Добре е вече да се спреш, след като всички видяхме твоята гледна точка. Остави и други да направят своите предложения необезпокоявани от изблиците ти...
 8. 1 реакция
  https://lg-kdz-firmware.com/check-your-firmware.html Намираш си фабричния андроид според IMEI номера. Потърси инструкции как се флашва с LG UP. Трябва да имаш инсталиран LG USB драйвър: https://drive.google.com/open?id=1kK8zN-lglqKnrCvQUDZdaGW20BG6aRp2
 9. 1 реакция
  Не е интересно аз да й казвам нещо. А и нямам способностите на посредник, когато е за непознати хора. Оправяйте се.
 10. 1 реакция
  Ей това мислене много ни пречи.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.