Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 14.04.2018 от всички места

 1. 11 реакции
  ЧУДЕСНОТО ИЗБАВЛЕНИЕ НА СКРИПАЛОВИ ПО ВЕЛИКДЕН Да обобщим фактите: - Семейство Скрипал е отровено от свръхмощна отрова, 2 грама от нея убива половината страна на момента; - Отровени са в ресторанта; - Всъщност Не! – на пейка в парка са отровени; - Всъщност Не! – в колата са отровени; - Всъщност Не! – намазана е дръжката на входната врата; - Всъщност Не! – отровен е куфарът; - Всъщност Не! – цялата им къща е отровена; - О, отровена е и гречката, значи, да, точно тя е; - Но те не са умрели веднага, а половин ден са се мотали из града, вече мъртви; - Но, полицаят, който ги е намерил, мигновено едва не е ритнал камбаната; - Но, хвала на Бога, отровата мигновено е установена; - Също на мига са им били антидот, с което героически са спасили Скрипалови и полицая; - Полицая са го изписали на втория ден. Дай лапа, здравеняко! - Но Скрипалови са в кома, и вече никога няма да се възстановят; - А, не, дъщерята се съвзема; - О, и таткото оживя... чудо! - И те и двамата бързо се възстановяват. Вашата свръхсилна отрова е л*йно. - Ресторантът е отцепен от космонавти в скафандри; - Паркът е отцепен от космонавти в скафандри; - Къщата е отцепена от космонавти в скафандри; - Космонавтите събират в метални кутии високоотровни улики; - Космонавтите са в скафандри, понеже това е смъртоносно опасно, но до тях стоят полицаи без химическа защита. Никой не ги съжалява, да мрат. - Махат пейката, това е толкова ужасна отрова, че пейката е токсична дори след две седмици; - Да, но не е отровена пейката, а дръжката на входната врата в къщата... тоест гречката; - Но котката в отровената къща е жива... полицаят само е докоснал Скрипалови и за малко да пукне, а котката е жива... и морските свинчета; - Но за тях са забравили, и те след две седмици са умрели от глад и жажда; - Веднага са ги кремирали, защото те са отровени със свръхсилна отрова; - Две шибани седмици са били отровени от свръхсилна отрова и са живели, а сега са умрели и веднага трябва да се кремират; - Но са умрели само морските свинчета, отровената котка е оживяла, само е била под стрес, затова веднага да се приспи и да се кремира. Нищо ли не забравих? Е*аси яката комедия се получи. По-яко от Фауст на Гьоте.
 2. 10 реакции
  Казах го в смисъл, че по руски сайтове доколкото съм виждал, може и да си псуваш. На Запад цари една дезинформация и едностранчиво показване на нещата. И не сравнявай с България. Как искаш в Русия да има мнения като твоето, селед като повече от 2/3-ти са гласували за Путин? Не е като в България, дето ти плащат да пишеш и имаш чувството едва ли не от коментарите, че 50 % са привърженици на НАТО и ЕС + това, че са русофоби. Няма такова нещо реално в България, но се създава това чувство заради платени тролове от Запад-а. В БГ по принцип една доста голяма част от българите са русофили и е нормално по форуми техните мнения да са повече. Само че поради изкривената информационна среда заради тролове, тоя процент все повече и повече изглежда да е някъде под 30%. Поне това е моето виждане. Напоследък в България много се активираха американските тролове, опитвайки се да изкривят ситуацията в България. Само че то се вижда - СДС и подобни партийки, нямат дори представителство в парламента. За жалост както казах, България трябва да е сол ташак на Щатите и Англия, затова и тия проблеми с тролове на тия държави. И не това е толкова лошо. Лошо е, че купиха повечето телевизии и в момента се излъчва 90% Западна пропаганда, а ако става въпрос за новина от Русия, дори тя да е официална от правителство, президент, парламент, то се говори в трето лице, някакво неопределено време, сякаш някой на Марс казал нещо, ама нас кво ни ебе на Земята, дето дори не знаем има ли живот там? Виж сега. Ако ТАСС са сбъркали някоя точка за ракетите, то чудно, как сто и кусур ракети са използвани за едно заводче и два склада? И само трима ранени от сто и кусур крилати ракети? Даааа сто милиона заминаха за трима ранени и три разрушени сгради, дето можеха да гътнат и с булдозер за 10 000 пъти по-малко пари. Ставаш смешен, както и Запад-а де. Аз ако бях данъкоплатец в САЩ, щях да им искам обяснение за това, как със 100 ракети са ранили само трима и разрушили три сгради, дето се предполагало, че има нещо. Даже не го казват в смисъл, че там наистина имало нещо, а го казват като предположение, че там имало нещо. И сега никой не може да докаже, имало ли е хим оръжие и лаборатории. Даже трудно ще докаже имало ли е доказателства, щото избързаха да се изсерат на метенето, че да не им лъснат голите задници.
 3. 9 реакции
  Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната. И това го казвам като човек, живеещ на запад. Нивото на цензура,пропаганда и изопачаване в западния свят е просто нечовешко. Виждам го и сега ,видя се и много ясно при опита за преврат в Турция. Тогава следях българските, немските и тъй като имам колега от Турция, турските медии. И беше потресаващо, колко различни са "новините" с разлика то 1500-2000км ...честните ,безпристрастни новини. Някои хора може да нямат друга работа и да търсят "уличаващи" несъотвествия за Русия, но хайде да обърнем поглед на западните медии и техните ежедневни издънки. "Специалистите" на някои големи западни медии са , хайде да не ставам нецензурен - "Хвани единия,удари другия" Или нямаме право, защото "Америка за България" или както там се казват лайнарите , плащащи на разни форумни ботове, може да спрат да дават по някоя троха. Особенно яко е в клипчето ,как минувачите в "обгазената зона с умиращи хора" гледат тея с камерите как тичат и се чудят какво им става на тези момчета. Да не говорим че децата плачат от това ,че ги изкъртват със студена вода....Абе , пълен фарс. Гъзолизците на Америка няма да е зле да си включат мозъка и да гледат фактите. А е факт ,че в момента Америка и сие нападат БЕЗ ПРИЧИНА и РЕЗОЛЮЦИЯ Сирия. Без нито едно доказателство и без желание за разследване и диалог. Ирак отново и отново... Само че света вече е доста по-напред с комуникациите и дори и телевизията и радиото да не показват нищо в дадена държава ,всеки с компютър може да си осигури информация от целия свят и сам да прецени кой е прав и кой крив. Е, не знам, но аз залагам в случая против Америка , след като съм си събрал информация от близо 10 изтоника - руски И американски. Да не говорим и как, ако се стигне до директен конфликт, ще захапят дървото. Дори и с конвенционални оръжия. Да, имат техниката за милиарди, но руснака доста прагматично е преценил ,че не може да се състезава със същите суми. Затова за всичко голямо си имат по нещо доста по евтино, което да го контрира. Примерно едно самолетче срещу кораб. Подводничка срещу самолетоносач. Един джип с лазер срещу много ракети и т.н. Всеки, който го пали на оръжия знае за какво говоря... А да, кое точно е успех от това да изстрляш 100 ракети и да ти свалят 70 от тях с буквално допотопна техника. Бърза справка показва,че C-125 e 1961 a C-200 e 1967 година.Е...и и умните ракети. Като тоя дето е наредил да ги изстрелят. Макар че , като гледах изявлението на бай палячо имах чуството ,че някой го e стистнал за топките и го пристисква стимулиращо за да не спре да си чете думичките.
 4. 9 реакции
  Друго не съм и очаквал, т.е. очаквах и аз като Путин разумът да надделее, ама то затуй мозък трябва, а както показаха събитията от последните месеци, при онези това вещество липсва. Няма как да се нарече това освен престъпление и опит за възстановяване на ислямска държава. Или както някой наскоро беше казал: Не може да защитаваш международните закони като ги нарушаваш. Оставям на местните русофобчета и (не)националните медии да се възхищават от справедливото възмездие на ислямистите ... кхмериканците не са нищо друго, а онези, англофренските подлоги за друго и не стават, само за фекалиите на болния американски организъм. Отново бе доказано, че тяхната демокрация е най-съвършената форма на тирания и по-добра още не е измислена. Да заплашваш света с война само на основата на авторски филмчета означава, че нещо ... не, всичко в тази система е сбъркано. Също пролича, че тази форма дава възможност за развихряне на дълбоко комплексирани същества. Като почнем с агресивната истерия на грозната британка, добавим "едиповия комплекс" на френското "такова" и за капак буйния нарцисизъм на доказано психично раздвоения Донът Тръмп, се получава такава сложна психиатрична смеска, че чак се чудиш как подобни управляват, вместо да си седят на някое тихо местенце. Всъщност Тръмп е най-читав от тримата, той поне има и добра страна, другите двама са плод на генетични мутации на основата на демокрацията (тиранията) им. Всъщност всичко мина според очакванията. Нанесени бяха удари далеч от местата, където може да има руснаци, руснаците пък не отговориха, може би на същото основание и така и вълкът сит, и агнето цяло. Страда само сирийския народ, който победи тази ислямска чума, за да страда сега от ударите на създателите и. Може би руснаците постъпиха правилно, защото в противен случай наистина щеше да започне война, която нормалните хора не искат. Но докато споменатите три психиатрични случая управляват, тази възможност ще виси винаги, а те имат достатъчно време до края на мандатите си да унищожат човечеството. Русия не спря войната, отложи я. И стига с тия приказки, не им ли стана ясно, че онези ще си правят, каквото искат, никой не слуша руските представители. Сега засега обаче само Русия е спирка пред болните мозъци на западните сатрапии.
 5. 8 реакции
  Напротив , постъпиха много умно. Цял свят видя патока Доналд как се насра. Тия неща не се забравят.
 6. 8 реакции
  Какво има да му оценяват? Ударили някаква барака и пуснали няколко бомби в пущинаците. Да оставим на страна, че самото действие на САЩ и пуделите им са престъпление. Ей така решават и си бомбят. Но за щастие Сирия няма да падне по примера на Либия и Ирак.
 7. 8 реакции
  Не се сещай , ами показвай ! Дали не си сбъркал някоя десетична точка ? Можеш да бъдеш абсолютно сигурен , че Шойгу знае какво приказва и прави.....Иначе просто веднага ще му намерят заместник - толкова е близо до ума ! Ако го имаш ! Така де ! Натренираха ги ! Увериха се , че красивите им ракети не са чак толкова много умни (също колкото тебе ! ) ........и бързо-бързо се .....прибраха . Ама ти не се прибираш - и Господ не те иска !
 8. 8 реакции
  Лъжат бре , лъжат.........Хм ! Кой лъже ? Ми да си стрелят . Имаме си друга работа за вършене !
 9. 8 реакции
  Ми те явно затова и се пробваха един час тая нощ, видяха че ракетите им се изпаряват във въздуха и се отказаха. На сутринта казаха, че е предупреждение. Нали има един трик като пръднеш дето не трябва. Хващаш се за носа и се объщаш назад, поглеждайки някой
 10. 8 реакции
  Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.
 11. 7 реакции
  Очаквах от руснаците по - крути мерки! Малко ме разочароват. Дано се поправят. Очаквам да поставят под ядрена заплаха всички големи градове на нашите "партньори", че дори и задника на Миро
 12. 7 реакции
  Понеже Мей заяви по-рано, че ударите били "законни". https://www.24chasa.bg/novini/article/6816271 Италия е отказала да ползват нейни бази за удари срещу Сирия. https://www.24chasa.bg/novini/article/6816266
 13. 7 реакции
  Ако е така, вместо лаври, ще има присмех. https://www.24chasa.bg/novini/article/6816217 Започвам да се чудя, дали руснаците при тези удари не си отработват планове за най-правилно използване на пво системите.
 14. 6 реакции
  Пак ли изораха на някой човечец нивата? Да им свалят грубо 70 % от изтреляните " умни " ракети с техника от времето на СССР направо чудесно. На мене ми е интересно как така имали доказателства за мистериозната химическа атака, които никой не ги е видял де... в четвъртък изпратиха екип за разследване и резултати няма още. Как стават тия работи? Някой ще яде хурката да знаете. Ха извадиха доказателства ,че е било провокация ще падат глави в цял свят. Първи ще е Доналдчо и да се готви Тереза и Макрончо.
 15. 6 реакции
  .......става ясно какво и как четеш , и дали въобще нещо разбираш...... Това не е Шойгу , а е преразказано от някой в ТАСС.... Друг е въпросът кой е писал , от какъв зор и какво е правил докато е писал.....и т.н. . Очевидно нямаш глава да го мислиш....да не би да си въобразяваш , че няма такива като теб "случайно сгрешили"....примерно 1 с 5 (то май тъкмо 5% остават) , .....или съвсем "без да иска"като е преписвал - сгрешил между другото....а пък Шойгу хабер да няма какво е казвал ..... В същност това няма никакво значение ! Това което трябва да ти остане в главата , ако може да намери място и да остане е , че освобождават от неканени гости суверенна територия по покана на законно правителството .... Ама къде у теб разбиране ? Папагал....защо ли изобщо обяснявам ? Дай го , както аз ти показвам - лично едно към едно изказване на Шойгу.....! Та .....хванал си ме за .....шлифера !
 16. 6 реакции
  Руснаците си преценяват кога да пуснат техните ПВО. Все пак трябва да падне някоя и друга "томахавка", иначе тия западни военолюбци ще откачат съвсем и ще започнат ежедневно да ръсят ракети. А и по този начин целия свят вижда как се излагат американците, англичаните и французите, погазвайки всякакво международно право и норми. Само да внимават да не засегнат нещо руско, че тогава жална им майка и на тях и на целия свят!
 17. 6 реакции
  Това е може би така, защото в Русия има свобода на словото, а на Запад информационно затъмнение. Те и англичаните им изпробваха ПВО - наземните и по корабите в Средиземно море. Пуснаха си самолетите, пуснаха ракетите от 450 километра, за да не ги хване C-400 и видяха какви ще са резултатите. Определено Русия няма да свали самолет, преди да е направил поразия. Тоест, самолетчетата на англичаните могат да си летят безпрепятствено и да стрелят отдалече. Предполагам по време на полет са изследвали и електронното пространство, както и дали GPS базираните им ракети ще прелетят безпрепятствено. Изобщо и едните и другите свериха часовниците си, без да правят големи поразии. Но още тая нощ може да се промени това, въпреки твърденията, че тия удари са само предупреждение. Аз не бих имал вяра нито на Мей, нито на Тръмп.
 18. 6 реакции
  Да, Путин отложи войната, давайки време на безумците да размислят. Русия осъжда ударите срещу Сирия
 19. 5 реакции
  Да, прецизност и точност...само дето американското командване още оценява щетите Цял ден не им стигна. При положение, че разузнавателни спътници минават над Сирия почти постоянно, не знам какво толкова оценяват. Имат три цели за оценяване. Оценява се като видиш - там ли са целите, не са ли. Ако са там, значи си подаваш оставката. Ако не са там, ръкопляскат ти. И между другото, как така атакуват два хим склада и хим лаборатория? Тая отрова няма ли да се разпръсне и да умъртви десетки хиляди, ако не и стотици хиляди? Дума е доста близо до Дамаск. А и да не е, има течения, които ще разнесат хлора, нали? Или пак някой ще каже - ама той хлора не е активен. Споко, бягал съм три километра при хлорно обгазяване. Само аз и още един бягахме, другите отказаха.
 20. 5 реакции
  Според мен Тръмп страда от манията си за величие. Ама какво друго да очакваш от милиардер? В България типичен пример са подобни милионерчета ( за милиардерчета чорапите им миришат още). Иначе Тръмп ако извади само доброто от себе си и не пише в туитър преди да мисли, цена няма да има. Дори самите англичани се възмущаваха след кибер атаката си срещу Ислямска държава, как руските кибер атаки не били на държавно ниво като техните, а смесени, с някакви интереси в тях. Тоест, ние сме правото и може да изтребим 2 милиона заради двама НЕотровени.
 21. 5 реакции
  Прав си за едно. Тактиката е идентична, но за САЩ и съсъюзници. Интересно, не им ли омръзна едно и също. Явно военната промишленост отново почва да дава заден ход и се налага леко опресняване на арсенала. За мен обаче е интересно друго. Сравняват Тръмп с Адолф. Аз за такова сравнение си помислих преди няколко дена, още преди да прочета статията и това, какво са казали в Русия. Сега...да ме обвиняваш, че чета фалшиви новини и се надъхвам...ами аз нищо не бях чел, само гледах изказвания на Тръмп. Не бе трудно да го сравня с Адолф. Какво остава за хора, които се занимават само с политика? Това е едно доказателство лично за мен, кой всъщност си играе с фалшивите новини.
 22. 5 реакции
 23. 4 реакции
  И като говорим за това, "международното право", защо не изключат САЩ от ООН за това им грубо потъпкване? Ето какво казват руснаците по въпроса в една историческа справка: https://www.rt.com/op-ed/424137-srebrenica-syria-un-strike-nato/ Не знам слаби ли са му нервите, или дори въобще е същият човек - че едно говореше преди изборите, друго се получи. Лъга ли или го подмениха? Тръмп се доказва като поредната марионетка в ръцете на военнопромишления комплекс на САЩ. Но поне не е много сериозен в ударите, иска пушилка да се вдига. Можеше да направят доста по-сериозни поражения от предния път, ама то и тогава контрираха едно "химическо оръжие." Форумни ботове? Ама това си е баш обида! Не е лесно днес да си бот А аз мислех, че не е ботско да се обиждаш?! И го правят пред очите на целия свят без да се притесняват. Колко глупави трябва да са хората и колко трябва да не разбират от право, че да мине подобна постановка? Особено пък след миналогодишната такава? Вече и доста американците се пробуждат за пълната несъстоятелност на управляващите там. Единствено имат тука един поклонник със забрадка, който продължава да бие чело пред тях... но го прави защото е скверно и унизително, от мазохизъм. Какво според вас искат да постигнат американците с тоя удар? Да "спрат" "животното Асад" да използва пак химическо оръжие? Че това трети път ли стана? И мислят, че тоя път "ще си научи урока"? Дотук според мен имаме преекспониране на конфликта, но кога ли ще почнат наистина да удрят?
 24. 4 реакции
  Тръмп: Мисията е изпълнена! Тръмп е един комедиант и се чудя дали въобще му вярва някой.
 25. 4 реакции
  То хубаво ! Ама безумци могат ли да мислят ? Питам , пък никакъв отговор не искам - въпросът е риторичен ! И тук си имаме 2-3ма денонощно , съвсем реални примери . Дето се казва : " Луд умора няма ! " . Само бой го оправя , а после и усмирителна риза ако продължава .... Другото , лигите им потичат от безгранична Лакомия , като кажат "Демокрация" - очевидно и безспорно е бля-бля "Демокрация"....заблуда , измама за ползване от овчите глави , разбира се ! Това е днешната Религия - едно говори , друго мисли , трето върши ! ......то винаги така е било , е , и ще бъде......
 26. 4 реакции
  Тръмп и Сие , макар да са си лика-прилика с Хитлер , все още (за сега !) са несравними величини - доста ще трябва да се "потрудят" да го настигнат.................тази Русия не е онзи СССР и информационните времена са съвсем други .... Казано е още в древни времена : " ...По делата ще ги познаете !...." . Е , видяхме дела ! Без причина да нанасяш ракетни удари върху суверенна държава (само това ли - Югославия , Либия , Ирак.....брой нямат?) .Може ли да има съмнение ? ......пак оня колкото и да си/им вярва (или да се прави на такъв " за 30 сребърника ") , без доказателства вярват само тъпаците . Т.е. да си навре всичкия фейк там където слънце не огрява......да се скрие в миша дупка примерно (да не би с извратени помисли да си мислите за нещо друго.... ) !
 27. 4 реакции
 28. 4 реакции
 29. 4 реакции
 30. 4 реакции
 31. 3 реакции
  Ама тия си мислят,че някой им вярва. Да се готвят китайците. http://tass.ru/politika/5126982
 32. 3 реакции
  Нервите на Тръмп са много слаби и е заплаха за човечеството жалко че другите лидери му удисват на ъкала
 33. 3 реакции
  И не искам друго, освен пролет, освен птици долетели от юг, за да видят отново гнездата си- опразни ги ланшния студ... И не искам друго, освен пролет, освен младите нови листа на дърветата расли нагоре, напук на снега и студа. Аз не искам друго, освен пролет! Но животът играе все тази игра- на сезони, които постоянно се гонят- детството, младостта, зрелостта, старостта!
 34. 3 реакции
  Нищо нередено не виждам в споделянето на този "пробен юзър". На който му хареса "пробното" - отива и си плаща, на който не - продължава да седи тук и да си търси тв за гледане. http://www.rn-tv.com/ip-tv/ http://87.119.111.92/rchlscdn/playback/01bddb48a4ba1befdb3f75193bdc87d4/[email protected]/playlist.m3u8
 35. 3 реакции
 36. 3 реакции
 37. 3 реакции
  Става интересно https://russian.rt.com/world/article/503055-minoborony-postanovka-video-himataka-duma Миро да се хвърли на амбразурата че бая има да се замазва. Да започне в типичен за него стил рашистка пропаганда ...
 38. 3 реакции
  При TDCI проблемни са дюзите, умната дюза и електрониката на ГНП и като цяло ГНП. Това прилича на проблем с електрониката на ГНП и това няма как да се отчете от ECU-то, като грешка. Трябва да се закачи на "жива" диагностика(Delphi), там ще покаже от какво е. Но аз клоня към електроника, ако съм прав. То до няколко седмици колата ще спре и да пали! Говоря от личен опит. Карам 1.8 TDDI 90к. Имал съм проблеми с ГНП и съм ровил къде ли не и съм сменял и т.н.
 39. 3 реакции
 40. 3 реакции
 41. 2 реакции
 42. 2 реакции
  Да позная ли, че са комбинирани с микрофон?
 43. 2 реакции
  немския хумор. Идиотии.. Heinrich Luebke 2ят президент на ФРГ. Президентът в Германия е просто някаква кукла, която я показват и така се разбира уж че има немско. Там въпросният президент бил на посещение в Гана или някаква друга африканска държава през средата на 60-те и трябвало да се държи реч. Той започнал така: "Ladies and Gentlemen, dear Niggers!" Дами и господа, скъпи Негри!
 44. 2 реакции
 45. 2 реакции
  Ду бу ду бу дууууууууууууууу иДиоиДи......
 46. 2 реакции
 47. 2 реакции
 48. 2 реакции
  Лог файла е чист. Намерените неща са или безобидни или фалшиви тревоги. Mail.ru е легитимно приложение, но често идва с нежелан софтуер и затова повечето програми я поставят под прицел като потенциално нежелано приложение. Ако използвате още приложението или го възстановете от карантината на Malwarebytes или го преинсталирайте. AutoKMS е активатор за Windows. В този форум е забранено да се обсъждат подобни неща заради точка 2.10 от правилата на форума, но макар че е неморално да се ползват подобни програми само ще спомена, че е чист и може да си го възстановите и ползвате, но разбира се на ваша отговорност. Екипа не толерира използването на нелегален софтуер, но поне не е и зловредно приложение. Толкова за него. SPYHUNTER е програма за премахване на зловреден софтуер, но не искам да я дискутирам публично, защото компанията има навика да съди хората, които изразяват негативно мнение за нейния продукт. Изводите оставям на вас. EVEREST е 100% фалшива тревога, но и без това отдавна EVEREST бе заменен от AIDA64. Единствения сигурен зловреден запис бе оставено в настройките на Internet Explorer от Adware. С други думи по ваше усмотрение възстановете това, което използвате от карантината на Malwarebytes (без въпросния запис PUP.Optional.Qone8) и след това можете да деинсталирате Malwarebytes. Системата е вече чиста и мисля да маркирам случая като решен. Поздрави и приятни почивни дни!
 49. 2 реакции
  Глупостите ти продължават! Ако съжаляваш, спри да тролиш.
 50. 2 реакции
  Щом не си чувал, значи толкоз и разбираш! Срам.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...