Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 25.04.2018 от всички места

 1. 3 реакции
  Тони! Ето защо. Навярно си пропуснал да прочетеш този коментар със съкращения на "kalansuv" "Извинявам се. Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам.... Един потребител стой зад следните профили в Калдата форум, а именно: kalansuv, bdenkov, pcbsd, proengineer, proexpert, turbox, чьст и др. Този потребител съм аз в моята личност и се срамувам от това, което правя - флууд или съм направил в миналото. Със сигурност съм пропуснал поне още няколко мой профили в Калдата форум от който съм отварял теми и писал коментари. Извинявам, се но в момента не мога да си спомня всичките мой профили свързани с Калдата форум. Поради изброените цитирани причини, то аз моля да бъдат изтрити всички коментари и всички теми от профилите на kalansuv, bdenkov, pcbsd, proengineer, proexpert, чьст и др., защото са на една и съща личност. Моля. Нека това да се случи, защото се тормозят по- този начин останалите потребители на Калдата форум и им се пречи да ползват форума от един потребител с много профили. Поради изброените цитирани причини, то аз моля да бъде заключена или изтрита настоящата тема, като безсмислена, и като поредният флууд - наводнение от един и същи потребител. Моля за извинение всички потребители на Калдата форум." Прочетете моля и следващият му пост от същият линк. И той е написан от сърце!
 2. 3 реакции
  Ако е инсталиран Intel Rapid Storage Technology той ще изземе функцията и бутона ще изчезне, за сметка на бутона на Intel, но така или иначе е нормално дискове в режим AHCI да се виждат като преносими, защото AHCI поддържа hot swapping.
 3. 2 реакции
  А бе не стават и това си е ! Потресаваща русофилия...... !
 4. 2 реакции
  Няма и кой да им разреши да ги имат, колкото и да го искат! Стига се прави на ударен!
 5. 1 реакция
  Ако пишеш по-грамотно, ще те разбираме всички. Какво сме ти виновни, че пишеш несвързано?
 6. 1 реакция
  С нищо не е по-добър 8.1 от 10 Проблема е че повечето компютри хората ги дават на познати и пишман разбирачи да ги правят и от там са следствията...
 7. 1 реакция
  Едно от любимите ми заглавия е Soulreaver, стара поредица от игри но с интересен сюжет, оригинален и завладяващ геймплей, на места даже доста труден. Не знам дали ще тръгнат на съвременните машини.
 8. 1 реакция
 9. 1 реакция
 10. 1 реакция
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.