Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 28.05.2018 от всички места

 1. 2 реакции
  И какво те притеснява? Софтуер за възстановяване ли търсиш? Дай повече информация какво точно се е случило със стария диск. Няма да ти вадим думите с куки и ченгели!
 2. 2 реакции
  Ненапразно Китай от доста време е инвеститор N.1 в Щатите.
 3. 1 реакция
  Щом не желаеш да минаваш през по-безопасното електрически USB, може и директно PATA-SATA като тези https://www.ebay.com/p/7-15p-Female-Hard-Drive-SATA-SSD-HDD-to-IDE-3-5-40-Pin-Male-Converter-Adapter/4008435588?iid=292320651489 http://animabg.com/store/computer_accessories/0034/index.php?cls=0034 http://www.reset.bg/catalog/29/2901/2901104
 4. 1 реакция
  С коя версия на BIOS е лаптопът? Има данни, че обновяването на BIOS до версия 212 решава проблема на видеото. Може да се пробва да се изключи PowerMizer Общо взето старичка машина с вече неподдържана видео карта (т.е. трябва да се ползват стари драйвъри задължително за мобилни карти).
 5. 1 реакция
  Едвам ме нави Помислих и прецених, че не е лоша идея. Сд-то вече е при мен, флашката е 8гб, което ме учуди, поръчах също буфера от твоя линк и тези говорители Pioneer TS-A1733I пък каквото такова в крайна сметка. Във вторник отивам при един майстор да видим какво ще стане.
 6. 1 реакция
  За лаптоп в този ценови диапазон задължително бих предпочел да е с IPS матрица. Например - HP ProBook 450 G5 .
 7. 1 реакция
  Ще говоря от мое име. Аз изгладувах следването си. Още се водя здрав и прав, но това здраве, което раздадох никога няма да ми се върне. Исках да прекъсна няколко пъти, заради гладуването и защото не виждах смисъл. Бях прилежен и отличник. Наученото за 4 години не ми помогна с почти нищо в живота. Изключвам една стажантска програма, която ми осигури държавна работа за 1 година на минимална работна заплата. Просто още 4 години в стрес и гонене на стипендии. Това, което знам и ползвам сега, е под 1% от това, което научих в университета. Не казвам, че лекторите бяха лоши, напротив. Но не знам какво очаквате да научите на лекции, което да не го пише в книга или да не е демонстрирано във видео. То е там и ви чака. Profruit, да ме прощава, че говоря за него, без да му искам позволение, е някой на който се възхищавам и такива ще срещнете веднъж в живота си. Той е учил пътувайки на работа с видеоуроци. Както писа някой, по-назад в темата, въпроса е да си седнеш на Д-то. Уникални неща може да научи човек учейки целенасочено с часове всекидневно. И не е нужно да си запрян в стая с още 30 души. Може много да пиша, но няма смисъл. Човек или има воля или няма. С първото може да се компенсира всичко недостигащо в живота.
 8. 1 реакция
  Моят син е пример, че може без диплома. След като завърши гимназия имаше желание да учи програмиране, но нямах финансова възможност да го пратя студент. Така че му показах няколко сайта, където да чете, той в последствие си намери още. След 6 месеца онлаин обучение кандидатства по обява. Приеха го на работа като стажант на 600 лева заплата. Сега, след 3 години работи за 2 600, сам се издържа и все още не успява или няма желание да се запише да учи "висше" образование.
 9. 1 реакция
  В университетите тройките се подаряват. Знаеш, че сега местата са повече, отколкото кандидатите. Нали не мислиш, че всеки случаен цървул, кравар и мамино синче, отишло да пие, бие и фака в студентски град, му дреме особено за оценки и учение? Те ще завършат на 100%! Всеки влязал, при това с нужния "успех" от 3-4, ще завърши и ще бъде гордостта на родата. Повярвай ми, имаше завършили моята специалност, които не знаеха какво се учи, не присъстваха на лекции и ходеха на поправителни сесии на извънгалактически брой пъти, докато лектора не му писне да ги вижда. И да, имаше и преписвачи. Пък и аз подсказвах леко и не чак толкова леко. Имаше и царски пищови. Имаше и лектори, които се чувстваха като рицари да подаряват на красивите студентки хубави оценки. ПП: Дипломите не служат за да бъдеш нает по твоята специалност, съжалявам за откровението. Дипломите служат за да те изберат на работа, за която тази диплома няма отношение. Добре дошли в България.
 10. 1 реакция
  Всичко е химия у свето :) Въпроса е ,че тия добавки са синтетична химия .Всеки е свободен сам да решава за себе си какво да пие и как да го пие .В бодибилдинга има една максима добри резултати се постигат със 70 % каствена храна и 30 % тренировки .Бухай мазни баници и добавки и чакай резултати :)
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.