Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Showing content with the highest reputation on 7.10.2018 от всички места

 1. 3 реакции
  И на теб не ти е лесно,вчера не пусна ли същата тема или си забравил Филтър на широколентов високоговорител е нужен само в случай,че има нужда от изравняване на АЧХ на говорителя. Това дето си дал за пример на филтър ще отреже ниските честоти,за не знам кой път ти го казвам,но ти си упорит.
 2. 3 реакции
  За 3.5 мм жакове ли говорим? Ако да - трябва ти триполюсен (l,R, Gnd). 4-полюсните са за случаите, когато има и микрофон в схемата
 3. 2 реакции
  Колко авто системи имат чинчове? Повечето имат просто гнездо за 3.5 на предния панел.
 4. 1 реакция
  Зарежи ги тия списъци. Всяко сата е съвместимо с дъното ти.
 5. 1 реакция
  Показваш снимка на 3,5мм жак от двете страни,авто CD-то сигурен ли си че е с такъв вход,да не се окаже че е с чинч.
 6. 1 реакция
  да за 3,5 мм ....благодаря за отговорите...
 7. 1 реакция
  Имаш проблем с хард диска.
 8. 1 реакция
  Моето мнение е събери повечко пари и вземи климатик - нов или дори на старо, доста по-малко ще ти изхарчва...
 9. 1 реакция
  Никое компресорче няма да ти продостави достатъчно количество въздух с достатъчно налягане за почистване. Освен това НЕ ЗАБРАВЯЙ при поччистване с въздух, да ЗАСТОПОРЯВАШ перките на ВСИЧКИ вентилатори! За да няма изненади
 10. 1 реакция
  HD Audio на предният панел поддържа екстри като jack detection, auto sense. Тоест - разпознава когато е включено нещо и евентуално какво е. Така е на теория. На практика, малко е периферията, която използва тези допълнителни пинове и/или съобщава коректно каква е. Повече са недостатъците. Обикновенно ако се включи нещо глупаво (99% от периферията), може и да не го детектне, може и изобщо да не активира предният панел. За това се слага AC97 конекторът, който гарантира работа със всякаква периферия. Може, разбира се, да се включи и HD Audio конекторът и после, ако звуковата карта е Realtek, от контрол панелът и при всички случаи трябва да се отметне "Disable front panel jack detection", защото пак няма да работи коректно, независимо какъв конектор е включен. Ако е от друг производител, нямам наблюдения.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.