Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 7.10.2018 от всички места

 1. 2 реакции
  И на теб не ти е лесно,вчера не пусна ли същата тема или си забравил Филтър на широколентов високоговорител е нужен само в случай,че има нужда от изравняване на АЧХ на говорителя. Това дето си дал за пример на филтър ще отреже ниските честоти,за не знам кой път ти го казвам,но ти си упорит.
 2. 2 реакции
  Къде си го видял това ограничение от 110 в града?Ти изобщо знаеш ли ограниченията в България?Поредното неграмотно камикадзе с купена книжка.
 3. 1 реакция
  Това е дефиницията за простак Правенето на секс сам не е "блъскане на празен ход". Свързано е с опознаването на собственото тяло и емоции. Свързано е и с благоприятни здравословни последствия. По същата логика "гледането на празен ход" и "мечтането на празен ход" са някакъв дефект, а недай си боже го смяташ и за някакво табу или средновековен грях. По-скоро човек на 18 години, който за пръв път докосва клитора или пенисът си има сексуални и психически отклонения. Който не е мастурбирал и не се е стимулирал сексуално, пръв да хвърли камък.
 4. 1 реакция
  Зарежи ги тия списъци. Всяко сата е съвместимо с дъното ти.
 5. 1 реакция
  Пишеш като човек с 3-ти клас завършен по милост,и като гледам написаното също толкова неграмотно шофираш....
 6. 1 реакция
  Имаш проблем с хард диска.
 7. 1 реакция
  Спокойно, не си сам. Веднага се сещам за един по бургаско къде е загубил девствеността си с компаньонка на ескорт. И той пише все такива несвързани неща. Нормални момичета няма ли за вас къде да излезете на кафе или дискотека или толкова са ви силите ? Само на монитора или на ескорт !!! Това секс ли е ? Това е бизнес а не секс.
 8. 1 реакция
 9. 1 реакция
  Никое компресорче няма да ти продостави достатъчно количество въздух с достатъчно налягане за почистване. Освен това НЕ ЗАБРАВЯЙ при поччистване с въздух, да ЗАСТОПОРЯВАШ перките на ВСИЧКИ вентилатори! За да няма изненади
 10. 1 реакция
  HD Audio на предният панел поддържа екстри като jack detection, auto sense. Тоест - разпознава когато е включено нещо и евентуално какво е. Така е на теория. На практика, малко е периферията, която използва тези допълнителни пинове и/или съобщава коректно каква е. Повече са недостатъците. Обикновенно ако се включи нещо глупаво (99% от периферията), може и да не го детектне, може и изобщо да не активира предният панел. За това се слага AC97 конекторът, който гарантира работа със всякаква периферия. Може, разбира се, да се включи и HD Audio конекторът и после, ако звуковата карта е Realtek, от контрол панелът и при всички случаи трябва да се отметне "Disable front panel jack detection", защото пак няма да работи коректно, независимо какъв конектор е включен. Ако е от друг производител, нямам наблюдения.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.