Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 18.01.2019 от всички места

 1. 3 реакции
  Радвам се, че всичко свърши добре
 2. 2 реакции
  Хората няколко пъти ви питат какъв ви е апарата, а вие се правите, че не виждате. Няма как да получите адекватна помощ, ако не дадете пълно и изчерпателно инфо за техниката, която ползвате.
 3. 2 реакции
  Става и с приложение ама той не казва какъв му е телефона. Може да е нокия с фенерче
 4. 1 реакция
  "Малкото сираче Ани" - комикс от 1924 г. , пиеса "Ани" на Томас Мийън и филм има http://kino.dir.bg/film.php?id=9098
 5. 1 реакция
  Друг вариант е ресивър с HDMI pass-through - от TV box-а излиза HDMI, влиза в ресивъра, той си "отделя" звука и повтаря само видеото на HDMI изход, за да го подаде към телевизора. Впрочем дефинирай кое ти е скъпо, понеже за всеки е различно.
 6. 1 реакция
  Nights Keeper се казва приложението, което аз ползвам. Опцията да блокира номера (дава заето) е платена (покупка в приложението). Показва от кой номер е звъняно. Приложението има богат избор от настройки и профили, да блокира звука изобщо, да блокира номера от списък, да пропуска номера от списък, да пуска обаждане след определен брой опити, настройка за час и дни от седмицата и т.н. Да блокира SMS известяване, изпращане на SMS до номера, който ви търси, настройка за WiFi, Bluetooth, синхронизация и подсветка и т.н. Преди ползвах две други приложения, също платени и много добри, но искат рут, а от няколко години не се занимавам да си рутвам телефоните (защото не е нужно). В момента и двете не ги откривам в Google Play, явно по някаква причина са свалени. Едното е ROOT CALL BLOCKER, другото е от същия програмист, казваше се Call Master (Pro версията). Горещо препоръчвам Nights Keeper, мисля, че е едно изключително добро приложение. Руско е До колкото виждам, плащането в приложението е 5.79 лв. Преди това приложение изпробвах много други от най-популярните и все нещо не ми харесваше, нещо им липсваше или не бе направено кадърно, но това е много по-добро от всички тези, които съм пробвал. Изключително удобно когато искаш да не те търсят, да си починеш от приятели, но определени хора все пак да могат да те намерят.
 7. 1 реакция
  Потърси в нета какъв е стандартния код според производителя на телефона. Виж в ръководството все някъде трябва да го пише. Друг начин е да сложиш всички номера в черен списък.
 8. 1 реакция
  Питането е за създаване на файл, а не за проблем с файл свален от друго място.
 9. 1 реакция
  1-во в Русия комунизъм няма от началото на 90-те години на миналия век. 2-ро в Китай още от 60-те тръгнаха по различен път, от този на СССР и комунизмът, който ние познаваме. При САЩ и ЕС нещата са още по сложни, но политиката там е всичко друго, но не и "демократична". Това е някаква неоколониална политика от типа "Властта в ръцете на богатите", разигравайки цирк пред простолюдието внушавайки му, че от обикновения човек зависи политиката на страната, че е свободен, че има определени човешки права, а на практика далеч не е така.
 10. 1 реакция
  Какво ще чисти на компютър на месец ?! Освен ако не я държи до печката или я позлва за пепелник, няма какво да я замърси. Просто кутията ти не става. Отпред е затворена, няма как вентилатора да вкарва въздух. Отделно, че и той е заврян да обдухва хардисковете. Никакъв студен въздух не отива при процесора и видео картата. Де факто, като охлаждане имаш 1 изкарващ вентилатор. Няма как да имаш добри температури, при подобна схема.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.