Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 4.03.2019 от всички места

 1. 6 реакции
  Очаквам Медведев да бъде попитан за Гебрев, Крим и хибридните атаки срещу нас. Също така да го предупредим, да не се месят в изборите ни.
 2. 5 реакции
 3. 4 реакции
  Не знам защо, но едно изпълнение от личните ми топ 10 евър... ...винаги си го представям в изпълнение на etta james & dr Trichocephalus. Някъде, в някакво сумрачно и много задимено заведение в Студентски град, слизайки осем стъпала надолу под нивото на току-що асфалтирана улица... Със същия каскет, със същата брада, по същия начин увъртащ се около Etta, но със забравените от дневното дежурство слушалки на врата. Е, не е ли той, кажете ми?
 4. 4 реакции
 5. 4 реакции
  Няма как да ти даде нещо ново - това е педала - той не дава, а само съсипва, а специално тук има близу, на филтрирано udpxy, пацко знае за какво говоря
 6. 4 реакции
  Сетих се за един мюзикъл с Георги Парцалев. "Зех та Радке" Където най се харесваш, там е най близо до реалността. Малко самочувствие няма да навреди. Но по е важно Радка дали дава нишан.
 7. 4 реакции
 8. 4 реакции
 9. 4 реакции
  Безспорно, но има и някои интересни нещица:
 10. 4 реакции
 11. 4 реакции
  Добро утро! Усмихната нова седмица!
 12. 4 реакции
 13. 4 реакции
  Вярно ли? Ами то, като погледнеш повечето балкански страни са били освободени от османско владичество от Русия......тогава какво правим?Да не говорим, че балканските народи не са били роби! Я ни дай един пример за роби, които са се освободили сами и са станали свободен народ?
 14. 4 реакции
 15. 4 реакции
 16. 3 реакции
  В момента : мавруд И кво сега - от теб би излязла една чудесна дворянка Оригиналната Раневская ряпа да яде пред теб, честно - ти ако беше на нейно място, не само че щеше да си запасиш вишневата градина, ами щеше да докажеш, че всички вишневи градини наоколо са твои
 17. 3 реакции
 18. 3 реакции
  Абе вече много сложни думички ползва Борисов. Какво ли учленява/разчленява ? Давайте разчленявайте !
 19. 3 реакции
 20. 3 реакции
 21. 3 реакции
 22. 3 реакции
 23. 3 реакции
  Това е така. Проблемът е, че дори никой за нищо да не ги послуша или да им повярва, самото занимание с тях за тях е вече победа. Самото обръщане на внимание и отклоняване на дискусиите в желаната от тях посока вече е успех. Провокирането заради самото провокиране също е успех. Тъй че на тоя етап, щом такова поведение е "според правилата", за нас остава да ги третираме все едно ги няма (игнорираме). Но я си представете, че са няколко човека на щат и само онзи калансув пуска по 50 нови теми на ден. Нали се сещате на какво ще заприлича форума? Жив човек няма да остане. Това е борбата с "дезинформацията" на шефовете им. Налагане на вид автоцензура. И хората няма да ги търпят, обаче властта е все още у тях и това уязвява най-много. Не се казва "милиони", а "мелеони" (от "хамелеони", а на английски ще звучи съвсем добре). Видях онзи ден, че вкарали на Паси трабантчето в някакъв музей. Направо се разчувствах, все едно турски сериал гледам. А евроатлантиците сигурно още не са изтрезнели от честване на колко там години "свободна" България.
 24. 3 реакции
  Tи не си ли някъде на протест срещу рашиста Медведев, заедно с останалите "милиони" евроатлантици? Някъде с Тодоров, Инджев и Коритаров? Явно не. Тестът е пълен провал.
 25. 3 реакции
 26. 3 реакции
 27. 3 реакции
  Риби и Рак идеално си подхождат един с друг, особено вървят с бира и бяло вино.
 28. 3 реакции
  ...и се хвана на хорото. Мравката влачеше огромна троха и...
 29. 3 реакции
  се изпълни с блаженство и щастие. Закичи бяла роза ...
 30. 3 реакции
  Дядо навремето думаше: - Жена на море и овощна градина край шосе - нямат опазване!
 31. 3 реакции
  Пък аз си помислих, че се моли на господ да остане на власт поне още малко, колкото да прикрие някоя и друга далавера.
 32. 3 реакции
 33. 3 реакции
 34. 3 реакции
  В ГЕРБ сигурно има състезание по простащина наглост. Все пак не трябва да се показват по-умни от еднокнижника. Най-тъпият наглият печели приза.
 35. 3 реакции
 36. 3 реакции
 37. 3 реакции
 38. 3 реакции
  Когато ти се отвори третото око!
 39. 3 реакции
  - Бабо защо ми е толкова голяма мартеница? - Е, как защо? За да топли и на кръста, баба......
 40. 3 реакции
  Ей какво спретнах: п.п. Вярно, направих една грешка, а може би две ... но в вкусно ... Добре, че я няма жената .... че щеше да казва, че по този начин не се прави ...
 41. 3 реакции
  Добро утро! Слънчева, усмихната и благодатна седмица!
 42. 3 реакции
  Тцъ. Динозаврите поръчаха баница Е, тогас вече ше я фтасаме....
 43. 3 реакции
 44. 3 реакции
 45. 3 реакции
  Я сподели в кой технически форум все още ти позволяват да пишеш? Най-накрая да си признаеш болката, форумът ти вземал хляба, понеже помага на питащите понякога сами да си решат проблемите без да ползват "услугите" на такива като теб.Интересно защо Филипов и другите специалисти не се оплакват от това, а само ти?
 46. 3 реакции
  - С тази палка, бабо, си правя селфи. – Не те е срам! Време ти е да се омъжиш, внучке!...
 47. 3 реакции
 48. 3 реакции
  Що пък на сивото. Най много нюанси има зеленото. Чисто логически. зелено, по зелено, най зелено, зеленикакво, зеленякакво, зеле, праз, лук, зелено домати
 49. 3 реакции
 50. 3 реакции
  Да се извини, че знае няколко езика, а не е простак като премиера например? Румен Радев 7 минути · Преди 141 години на днешната дата възкръсва България. Възкресението е плод на дълго усилие и много жертви. Паисий ни припомни кои сме и откъде идваме. Борците за църковна независимост възродиха християнската ни вяра. Възрожденците разпалиха неугасимата искра на свободата. Левски формулира чистата и свята република, в която всички народи ще живеят под едни чисти и свети закони. Бенковски и априлци отвориха фаталната рана в сърцето на тирана. Кладите на Батак, Клисура и Панагюрище бележат пътя към нова България, увенчан с неувяхваща слава от героизма на българските опълченци. Свободата идва на щиковете на армията на царя-Освободител Александър Втори. През годините и най-вече в ново време споменът за Руско-турската освободителна война бе изопачаван според политическата конюнктура на момента. Но вестниците и хрониките от онази епоха са съхранили спомена за тази народна война, за възторга в Москва и Санкт Петербург при обявяването на манифеста. Споменът за петимата синове на императора, воювали в действащата армия, и този за безименните руски селяни, замръзнали в преспите на Шипка или положили кости край Плевен и Шейново. За нашата свобода падат и много румънци, финландци, украинци и доблестни войни от всички народности в руската императорска армия, чиито подвиг днес почитаме. Руският историк Николай Епанчин, офицер в освободителната армия, след години ще напише: „Великият християнски народ не може да е себелюбец, той е длъжен да е човеколюбец, иначе не е нито християнски, нито велик“. Достойният български народ завинаги ще пази паметта за онези, които отдадоха живота си за нашата свобода. Защото тъй повеляват християнското човеколюбие и собственото наше достойнство. Мнозина внушаваха, че глобализацията ще изтрие границите, че глобализираният човек ще надрасне условностите на миналото: историята, паметта, езика и националната си култура. Днес политиката взема реванш над тази заблуда. Затова и дни като днешния са повод за почит, но и повод за единение около историческата истина, около идеала на Възрожденците, в който българите не се делят по вяра и произход, нито по сан и богатство, а заедно се борят за високи цели. За свобода и справедливост, които никога не се дават даром, а всяко поколение трябва само да отстои. Вечна памет за героите! Да живее България!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...