Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   86

  • Публикации

   101129


 2. Уиш...

  Уиш...

  Потребител


  • Харесвания

   85

  • Публикации

   19627


 3. emmi

  emmi

  Потребител


  • Харесвания

   76

  • Публикации

   61969


 4. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   57

  • Публикации

   27472Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 11.04.2019 от всички места

 1. 5 реакции
  на мен пък точно заради копъра ми стана любопитно имам чувството че е готина цялата комбинация мисля че тъкането на два стана ти си го измислил... обаче нещо те е хванала амнезията , това мисля
 2. 4 реакции
  Вместо виц: От какво са създадени 12-те зодии Овен: Драконов огън, дяволски смях и сребро. Телец: Захапка от върколак, божествена есенция и дъжд. Близнаци: Сняг, ангелска приспивна песен и демонична хитрина. Рак: Сълзи на Купидон, вещерски кръвоносни съдове и облаци. Лъв: Магията на вълшебник, поглед в бъдещето и розов кварц. Дева: Венчелистчета, тъмна магия и вълшебен прах от фея. Везни: Пръстените около Сатурн, знанието на Атина и диаманти. Скорпион: Драконови кости, захапка от вампир и музика. Стрелец: Компас на моряк, звездите и черна дупка в галактиката. Козирог: Смях на фея, злато и ангелска коса. Водолей: Сълзи на сирена, черни пантери и перли. Риби: Люспи на русалка, осъзнати сънища и сърцето на върховна жрица. Това ми хареса. От Obekti.bg
 3. 4 реакции
  Бе..... ягоди с копър...... не знам, не знам..... Обещала съм на Д1 да засадим леха с копър. То пък се продъни да вали
 4. 4 реакции
  фокус мокус.. и се получават нещата .. иначе как и в пенсионерския клуб и в децката градина с една членска карта
 5. 3 реакции
  Ади, добре И за двете Ама нали знаете че най ми е гот в пълна тищина
 6. 3 реакции
  Въх, на оная хахавата всяка втора реплика и е за моите смутита.. то бива злоба, ма чак пък толкоз.. @haidukpikaso - слънце мое, няма да спра да пиша за смутита, спорт и нещата, които ме карат да се чувствам добре. Дори като вижам как се дразниш ми става още по-готино хаха.. И ще ти разкажа за днешното си смути - ягоди, кокосово мляко, копър, киви и зелена ябълка... Записваш ли? Събираш ли мат'рял? И да ти кажа и колко километра избягах днес искаш ли? М? И Реджепа бил по-зле и от Дръндю (на който навремето му се скарах като предеше на два стана) Реджи, усещаш ли се малко поне преди да се изпуснеш, м?
 7. 3 реакции
 8. 3 реакции
 9. 2 реакции
  че какво им е на нощите. тихо е, сам си със себе си и нещата които обичаш да правиш. емотикон -бъркалка за яйца
 10. 2 реакции
  ейц, няма да излагаме източния фронт я чек да почерпя и аз нещо тая вечер последно малко или много
 11. 2 реакции
 12. 2 реакции
  не ти е ясна работата. ама хич. и да , не ти се получава средния прът. сори
 13. 2 реакции
 14. 2 реакции
  Ся покажи това селфи на Байю да види как трябва да се позирва за фото
 15. 2 реакции
  Бе, не, ве! Такава ний захапката. Хибриди сме един вид
 16. 2 реакции
  нали ме пита какво мисля? тия работи със зависимостите ги оставям на теб. На мен ми замириса грозно и ти го казах. Николов, слънчаса ли?
 17. 2 реакции
  Понеделник драконите ще станат много актуални като почне последния сезон на Игра на тронове..
 18. 2 реакции
  То това след няма и две седмици ша е - в Турция. Да видя истинския Реджеп Иведик, че тоя тука ми излезе на пъпа. Вечер вече сънувам как един брадат бяга по баирите, гонен от група комунисти. Трябва си почива човек от тоя форум от време на време, че верно мое да лудне. Па времето, кот-такова. Там Господ си знае работата.
 19. 2 реакции
  Java Java Java Java (колкото и да я мразя в момента се търси доста и е добре платена).
 20. 2 реакции
  ще си се изненадваме секий ден, кво
 21. 2 реакции
  Никоя дума в българския език в мн. ч. не завършва на "й"!
 22. 1 реакция
  Абсолютно Ех, мечти..... Свързани с храна......
 23. 1 реакция
  Хммммммммм, удобрявам Може и без сол Какво е гюзум ? Безмилостен си
 24. 1 реакция
  Ясна работата. Държиш да взема страна. Ми няма пък.
 25. 1 реакция
 26. 1 реакция
 27. 1 реакция
  оп, грешка.. то било част от рецептата захапка от върколак и захапка от вампир
 28. 1 реакция
  Везни..........ще опитва винаги да уравновеси двете срещуположни страни! Не трябва и да очаквате друго от него. Такава му е природата.
 29. 1 реакция
 30. 1 реакция
  Разбра се , че имаш сървъри в някаква мрежа, че искаш да се свързваш с тях, но не уточни къде е тази мрежа и от къде и с какво устройство искаш да се свързваш? В общият случай тази мрежа ще трябва да е зад рутер с VPN сървър и публичен адрес на него . По този начин може да бриджнеш или рутираш друга мрежа през ВПНа за достъп или пък директно да сетнеш VPN client на устройствата , които ще ядостъпват. Възможно е и едновременно и двете неща да се сетнат. Обаче ако нямаш публиечн адрес при локцията на сървърите, ще трябва през някакъв друг публичен адрес да се минава / било домашен или друг / с подобна постановка, като рутера в сърърната локация ще го играе VPN client за бриджване или рутиране на мржата.
 31. 1 реакция
  Ся, с копъра обаче прекали да ти кажа... Ко станало?
 32. 1 реакция
 33. 1 реакция
 34. 1 реакция
  Това знаеш, що става или чакаш аз да ти кажа? Да те питам кой е измислил иронията има ли смисъл или просто си хапваш по три фафли напреко ей тъй, за разядка?!?!
 35. 1 реакция
 36. 1 реакция
  Не съм запознат в подоробности, със въпросният модел на Logitech. Но през оптика спокойно се слуша многоканално аудио на старите аудио формати (DTS, Dolby Digital) Също през оптика сигнала е по "чист" от колкото през аналога. В този сайт ,може да си дръпнете семпъли/трейлъри и да тествата многоканалното аудио. Гледайте да са 5.1 DTS, Dolby Digital (AC3). Освен при филми, многоканалното аудио има предмиство и като се гледат и концерти, сериали и разбира се видео игри с подходящото аудио.
 37. 1 реакция
  Определено след тези 500 години османско иго трудно бих определил каква българска народопсихология в оригинал е останала. По мое мнение - факт е, че именно хубавата ни култура, ценностна система и народопсихология е погазвана и унижавана дори и след освобождението на България. Може да се каже, че дори самите турци са се научели на култура от нас благодарение на Ататюрк независимо, че официално се води че англичаните са им я "дали" . Та: Според мен с една дума - Не! Защото този който се счита за българин винаги ще се надига и противопоставя на всяка чужда народопсихология по един или друг начин. Принципно когато чуя някой да казва: Абе, скапана държава сме! Веднага виждам как чуждата народопсихология е унищожила българското в него. За мен той вече не е българин независимо, че говори български. Да, много българи напуснаха България и се пръснаха по света, но не всички са продажници.... Що се касае за всички псевдо българи, да, доста са се увеличили не само тук в България, а и извън нея. И пак както в миналото определени "Велики сили" пораждат сегрегация между нас българите и другите етноси живеещи на територията на България. Възползват се от това, че повечето българи са бедни след като им отнеха спестяванията на родителите им, след като печелившите икономически предприятия бяха съсипани, за да може чуждите стоки да навлязат, след като всички селяни бяха забравени от градските чиновници. И те така .... българската народопсихология не се е променила от дългите години на съжителстване с другите народи, а обратното.... В момента всичките които се чувстват българи се изнасят в Балкана, за да се съхрани културата ни от псевдо културата която дъха от новото робство - Европейското и по точно Белгийското .... п.п. А .... хм .... задава се 2020 година .... времето когато на българина ще му отнемат наследствата му от прадедите му ... Кой се облазел от реституция - добре, но тук на село ... хм .... елате вижте как ще се вземат непотърсени земи .... защото последните които помнят къде е била я нива, я гора на дядо му или прадядо му вече изчезват ... Ето за това са важни тези така наречени местни избори ... и затова сега се води егати политическата война в която всички средства са позволени и волни и неволни ....
 38. 1 реакция
  Олеее! Е тугас вече трябва да намерим на нея кой да й бае. Освен, ако делегата не е от наште, а външно лице... необременено един вит. Аз викам вече да пускаме кепенците и да помислим за вечерята. Мъ как си мисля пак за едни рипки, за едни мидички, за едни скаридчици... Не е истина... С лимонче и Мартини.
 39. 1 реакция
  прайсе на страшен. аз не му се връзвам 🙃 никакъв спомен оооо, Алито пък съвсем не може да ме уплаши. То добра душа носи , колкото и да е черно отвън. който го е страх от мечки, нали знаеш.. иначе си права... хубаво би бил, да изпратим представителен делегат от наше име .. да и занесе почитания и скромен армаган.
 40. 1 реакция
  По-лесно става с std::set
 41. 1 реакция
  Игри е много разтеглово понятие - а ние мисли не четем. Има голям шанс да вземеш неща който не ти трябват и да ръснеш едни пари на вятъра Щом имаш 4K - аз бих взел система за около 2K сега, а след 2-3 години направо нов (разбира се някой компоненти вече ще ги имаш налияни - кутия, захранване, дискове и монитор) за оставащите пари.
 42. 1 реакция
  Не е хубаво да си падаш леко перфекционист Разочарованието ти е гарантирано Също така не знам на какво основание едни постъпки се смятат за правилни, а други за грешни Мюслито е много по-вкусно, когато го накиснеш
 43. 1 реакция
  Не знам. Аз не си спомням на моите рождени дни да сме правили такива неща.
 44. 1 реакция
 45. 1 реакция
  каза човека който се тъпка с пражен боб и плескавици до фчера
 46. 1 реакция
  Всъщност съм чел само едно две кратки неща от Пали Канон. Виж, Философия на Средния Път прочетох от кора до кора на един дъх, още веднага след като Скепсис ми я препоръча. И доста от сутрите съм прочел. Правила за ръководство на ума на Декарт, Критика на чистия разум на Кант. И още доста. Но тези най ми харесват. Аз не, щото никога не съм бил закачен
 47. 1 реакция
  Тя винаги е относително понятие. Ако изключим математиката. Обаче има една английска дума ригъръс. Ся да не се изложа, май най добре е да се преведе строго. Сиреч в математиката има смисъл от понятието абсолютна точност, тогава и само тогава, когато имаме строго обуславяне.
 48. 1 реакция
  Докторейй, ти направо ни разказа играта с това домашно. По въпроса с диетата само да доложа, аз кифтетата без лук не ги одобрявам.
 49. 1 реакция
  Хп.и саво да напомняа,че малинките най -първом се сервираха като фреш,прецедени в дамски чорапогшщник.
 50. 1 реакция
  ДЪРВО БЕЗ КОРЕН Смята се,че българинът е здраво свързан чрез корените си със земята. Това е една земеделска метафора, пренасяща дълбок смисъл, но представата за корена не подхожда на битие, свързано с индустрия, търговия, наука. Сегашното общество е динамично, а метафората му противоречи. В този смисъл родолюбието вече не е корен, а нещо, което носим със себе си. „Дърво без корен” се нарича разказът на Хайтов, описващ страданието на родопчанин в столичния град. Липсва му простора, хората, привичния труд и храна. Той мечтае да се върне при корените си. Чергарят юдеин е имал идея за "връщане към корен” като контакт с хората от синагогата и за залог е носел универсалната си читанка- Библията. Търговецът- керванджия е имал своята стока и един далечен дом, в който е и коренът и семето- хората. Съвременният гражданин на света има своя умен телефон и компютър. Това е връзката му с корена. Може да общува със своите, а езикът е основното средство, което го свързва с миналото и бъдещето. Универсалният език- английският го свързва с настоящето. Всъщност, дали тук или другаде, компютърът е неговият свят и Библия, и средство за производство, така че той носи своя живец със себе си. Все пак, идеята за корена включва идеята за спецификите именно на българската култура, нрави в по- голяма степен, отколкото на българския ген и това е коренът, който дава жизнените сили и различието от другите. Това е нашият родов корен, друг е въпросът, че не сме го характеризирали, намерили спецификите и дори обратното- стремим се да съобразим и унифицираме културата си със света или по- скоро с доминиращите света. Въпросът за корена е „Кое у нас е различното от другите, което ни дава предимство пред тях и трябва да го запазим?”
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Добави ново...