Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 22.04.2019 от всички места

 1. 1 реакция
  Слава на Бога, че са се съгласили с парите. Поогледай по вече модели и след това сподели тук за още информация. Никога не е излишно при такава покупка, макар и евтина. Аз ти пожелавам успех. Имай предвид, че всичките ще са вече стари модели, на които магазините им търсят собственици. Лично не мога да ти препоръчам от тези модели заради ниската им цена и прекалено старата електроника в тях. Повярвай ми, че всичко в този ценови клас е доста старо като производство, ако ще на него да пише NASA. Наблегни на някой Самсунг 32 инча поне.
 2. 1 реакция
  А връзката между лаптопа и телевизора как е осъществена? Явно с кабел - какъв? На дистанционното на телевизора избираш ли нужния вход? Все неща, които Вие трябва да кажете а пишете по 2 думи и половина. В края на краищата, искате помощ - ВИЕ! Телевизора има упътване. То е за това - да се прочете внимателно!
 3. 1 реакция
  Брандове има и в електрониката и даже в космонавтиката. Сещаш ли се, че не си споменал НИЩО!
 4. 1 реакция
  Много точно си го казал.! 30 или 60 гига. Свърши за половин ден и си на 30 к,( написано е около 240 к в договора) без да мъркаш, щото си подписал договор.
 5. 1 реакция
  Ами, ако полицаят е бабаит като питащия, със сигурност ще се "срещнат". Да си полицай, също е професия като всички останали. Без значение е кой колко ги обича. И как "мислиш" че си го обидил, като се притесняваш и пишеш пред цял форум? Постоянно пишеш "предполагам". Ти пиян ли си бил бре младеж?
 6. 1 реакция
  Поне наше производство ли е? Да не е нещо на Гъмзата.
 7. 1 реакция
  Сигурен ли си, че я изпълняват на тромпет? Да не е случайно на сакс? Погледни това за всеки случай:
 8. 1 реакция
  Макар че няколко пъти ме псуваш най вулгарно, ще ти подскажа. Отвори си профила и на "Моите файлове", погледни имаш ли свободно място. Ако нямаш е редно да изтриеш няколко стари фотографии, които вече не са актуални. Ясен ли съм далайдидо? А можеш да изтриеш и всичките и ще ти се освободи 10 мегабайта свободно пространство за качване.
 9. 1 реакция
  ""Скоростта на интернета ми е 100мб и това няма как да е причината"" Погледни си договора от доставчика. Там е написано точно, а дали отговаря на написаното, вече е друг въпрос. Скороста на интернета ти не може да бъде 100 мегабита. Тя е определена от доставчика - До 100 мегабита. Почти съм уверен, че нямаш и 80 мегабита а е максимум 1/2 от това, което са ти посочили като до 100 мегабита. Най вероятно е от самия интернет и колегите по горе са посочили как да процедираш за да разбереш кое е основната причина. Във форума неведнаж са посочвани линкове за сваляне на тестово видео за да разбереш в бързите динамични кадри, какво "умее" да прави телевизора ти с монтирания на него процесор. Това се проверява още на място, при покупката, независимо какъв телевизор и от коя марка ще си купуваш.
 10. 1 реакция
  Това няма прочитане , *** си. Колкото и верни неща да са, така поднесени си е пълен *****. А и общо взето, колкото и да е вярно, няма никакво значение. Аз използвам Линукс и не ползвам Уиндоус, но преинсталирам доста често. И системите ми доста често са нестабилни и крашват, ими се е случвало да губя информация и т.н. Ама пак си го ползвам, но не защото е по-добър от оная ОС, а просто защото повече ми харесва. То харесването за това е харесване, защото е емоция, а не хладен анализ и сравняване на възможности, предимства и недостатъци.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване