Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 14.05.2019 от всички места

 1. 4 реакции
  Върни заводките настройки на телефона и си сложи приложенията наново. Може да имаш някой keylogger скрит в андроида. Промени си и паролата на гугъл профила или направо си направи друг(през компютъра).
 2. 2 реакции
  Ще е много скъпо, защото това означава замяна на целия корпус. Това е алуминиев блок, към който е прилепен дисплея. Към този алуминиев корпус е прикрепен на практика целия хардуер. Това означава, че телефонът трябва да се разглоби целия и компонентите да бъдат преместени в нов корпус, който е доста скъп, ако става дума за оригинален, пък е и много труд и няма да излезе евтино. Заради тия драскотини изобщо не си заслужава да се дават стотици левове. Все пак, ако чак толкова силно Ви бъркат в здравето, продайте този стар Iphone и си вземете нов.
 3. 1 реакция
  Е как да оставя цената. За 300 лева имам телефон дето прави същото и няма този проблем. Другото няма значение!!
 4. 1 реакция
  Защо да го свалям? https://www.manualslib.com/manual/324346/Asus-Mm17d.html
 5. 1 реакция
  Не ти е лесно. Може би ако си намериш четвърти човек и той да ти подари нов телефон, а после да зарежеш третия и втория човек.
 6. 1 реакция
 7. 1 реакция
  Песента не е на Bob Marley ами на група на име Inner Circle. Ей тук можеш да видиш къде е семплирана тази песен.
 8. 1 реакция
  Не ти трябва акаунт, само дебитна карта, особено за китайските сайтове.
 9. 1 реакция
  Свързват се към видеокартата. Хубаво е да се свържат точно както са били оригиналните. Така картата ще продължи да си ги управлява. При стартиране на компютъра обикновено картата ги развърта за малко време на максимум обороти за да отчете по датчиците с какви вентилатори е окомплектована (колко оборотни), след което им смъква оборотите спрямо температурните датчици и настройките в ром-а на картата. Ако вентилаторите са свързани към дъното или направо към захранването е възможно картата при стартиране да изключи компютъра точно защото не получава информация от вентилаторите.
 10. 1 реакция
  Не че съм имал такъв проблем, ама решението ми се струва доста абсурдно. Защо не се получава с кой да е редактор на тагове (примерно Picard), ами е нужен Winamp?
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...