Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 15.05.2019 от всички места

 1. 3 реакции
  Във Wireless->Wireless MAC Filtering Добявяш трите MAC адреса, с опция "Deny"
 2. 2 реакции
  На напрежение отговаря, а на ток? Оригинално за модела ли е зарядното? Ако имате възможност тествайте с друго зарядно за същия модел лаптоп.
 3. 2 реакции
  Не е точно така! Ако им даваш "Deny" - няма да могат да влизат, значи го правиш само за MAC адреса който не желаеш, а той е само един (не 3).
 4. 1 реакция
  Така ми е по-удобно да следя форума. Време е някой да озапти малоумните в тоя форум. Пълно е с недоебани лелки избиващи комплекси тук. Писанията на някой индивиди сочат за сериозно умствено заболяване и нужно да се лекуват. По тая причина ще го отсвиря тоя форум.
 5. 1 реакция
  Плюс химна на социнтернационала и Вставай страна огромная
 6. 1 реакция
  Напълно очаквано за AMOLED/OLED дисплей. Всички знаем достойнствата на този тип технологии, но малко се говори за техните доволно големи недостатъци. Като изключим, че са доста скъпи в производство, тези дисплеи са и доста по-ненадеждни, в сравнение с IPS-LCD. Най-често деградират сините субпиксели, заради технологичните си особености, и по тази причина производителите ползват някои трикчета, чрез които пикселите да деградират равномерно и на пръв поглед проблемите с дисплея да не са видими. Примерно при LG сините субпиксели са 2 пъти повече от зелените и червените, но сините светят с яркост 50% ,по този начин животът им се удължава. Има и други средства като "Пикселшифтинг" или иначе казано през определено време картината се измества с 1 пиксел, когато дисплея дълго време показва една и съща картина. Да се забележи това на око е невъзможно, но го има. Благодарение на подобни трикчета производителите успяват да удължат живота на тези доволно ненадеждни и проблеми дисплеи. Също така много заводски брак има от тези дисплеи, както и доволно често отиват за гаранционни ремонти. При падане също Amoled/Oled дисплеите по-често излизат от строя, в сравнение с IPS-LCD. Та мисълта ми е, че тук нещата не опират до марка, а до технология на този тип дисплеи. Обичайно най-скъпите устройства са с AMOLED/OLED дисплеи, това са скъпи телефони, но скъп не означава обезателно качествен. При телефон за 300лв. с най-елементарен IPS дисплей, шанса да възникне проблем е доста по-нисък, заради особеностите на технологията. На снимката по-горе на мен ми изглежда баш като проблем със самия дисплей и си е за ремонт телефона.
 7. 1 реакция
  "Мегуимито" забрави Или нея май за Хитрейшо я мислише Как беше
 8. 1 реакция
  Ще те бия. Къде изказа странични неща. Я се поразрови малко в темите за хардуер да видиш за какво става на въпрос!! Ама и ти си един. Ще го отдам на това че вече ти се спи
 9. 1 реакция
  Тези фосети са жива робия. Буквално си вързан пред монитора с тях.
 10. 1 реакция
  Ееееееееее....... като видях, че има раздвижване в раздела реших, че най-после Биткойна е минал психологическата граница от 100 000$, а то някакъв седнал да ни залъгва с мизерните си 150лв/ден. Бягай от тука ние играем на едро.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...