Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   110

  • Публикации

   99788


 2. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   90

  • Публикации

   26634


 3. Meri Meri

  Meri Meri

  Потребител


  • Харесвания

   83

  • Публикации

   6817


 4. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   52

  • Публикации

   48070Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 16.05.2019 от всички места

 1. 5 реакции
  От добро сърце реших да те пожаля, но явно пословичната ми добрина няма как да бъде оценена от люде като теб, които са си продали и майчиното мляко и без никакъв ангажимент към децата и внучетата ни!!! Ей сега ще ти отговоря с малко мисъл, да видиш какви рядки си ги изсрал и как всичките ти глупости отиват в кошчето за боклук!!! И натъртвам на МАЛКО мисъл!!! Ако взема да се замислям много, ще се наложи поне сто доживотни присъди дати дам и пак ще са ти малко!!! На теб и на такива като теб, дето без никакъв свян манипулирате обществото и сипете лъжи в несвяст!!! Та от 1975-та казваш, а!!! И аз казвам, че си куха лейка, ама ти не вярваш!!! За останалите ти пасквили и глупости дето си писал, имам снимков материал, който за мое съжаление и за твое най-голямо щастие, форумът не ми позволява да ъплоудна!!! Щеше да видиш какви реклами гледат децата по автобусите и автобусните спирки, когато отиват и се връщат от училище!!! Не толерантност, толерастия искате Вие!!!
 2. 4 реакции
 3. 3 реакции
  В момента опитомявам един следовател от нац.сл.служба. До края на експертизата ще ми е абсолютно предан
 4. 3 реакции
  Да не би да е заключено приложението и то да остава активно, когато натиснете бутона с квадрат от където се затварят приложенията вижте да няма сложен катинар, ако има натиснете на него и ще се отключи.
 5. 3 реакции
 6. 3 реакции
  Добър ден втори шанс трябва да има всеки- ино къфенци съ захарен пъмук Этoт кoфе подaется с облaком слaдкой ваты. Пaр от напитка поднимaется и облaко начинaет поливaть кoфе сахaром
 7. 3 реакции
  си купила шапка с перо. Чадъра, чантата и ...
 8. 3 реакции
  ся, мое и да си бебе но не си с бебешки акъл, мола, мола
 9. 2 реакции
  То ще е с упойка сигурно. Споко, няма да боли
 10. 2 реакции
  тъй си ги научил щото - нъл знайш - магарето гу туварят колко мож носи та и ти тъй дубре уе ко ша стани ку ни мийш - те ръце нъл имат ни моа си прицтая даже 2 пъцулани как им викаш ти и монблан
 11. 2 реакции
  Ма, може пък да е твоя картоф, дай му шанс.
 12. 2 реакции
  Къф чешки ресторант? О! Там пък е изобщо сървайвърска работата Изтекла е! Категорично! Цъкнал е в нои, взел ти е егн-то, пуснал го е в граото и ти е излязла снимката от личната карта. Лесна работа
 13. 2 реакции
  И кой е този вълшебен браузър, който браниш със зъби и нокти?😊
 14. 2 реакции
 15. 2 реакции
  Резултатък мога да ти го разкажа и аз! Сечьош? Програмата има алгоритъм, който при определени условия превключва на профи режим и изисква лицензиране. За да се излезе от тия ограничения трябва да се смени mac адресът и id на машината и още някои нещица.
 16. 2 реакции
  ...искаше. Тя си сложи очилата и ...
 17. 2 реакции
  После сваляш сорса на nvidia и пак така изчукваш драйвъра. После пак същото с вайбър, скайп и т.н. Докато ги компилираш махаш телеметрия и всякакви наченки на следене на потребителя (в упътванията на LFS ги има как, то е светая светих на начинаещия в Линукс). LFS има само предимства, няма недостатъци и папата когато идва тука беше казал (неофициално), че мислят да ги канонизират (то и сега като спреш комп с LFS има ореол около монитора, като е тъмно се вижда по-добре).
 18. 2 реакции
  Бех, таз жена, няма да стане капитанка, ами тръгнала да се занимава с тежък физически труд на пристанището. Ще да е яка кака, женицата.
 19. 2 реакции
  Комсомолец, спри да се излагаш, че хептен ставаш за смях!!! Не ти стига дето си осран до шия в другите теми, ами и тук дойде да пропагандираш педераслъка!!!
 20. 2 реакции
  Този йезуитски подход за достоверност на измислени факти трудно ще постигне успех в страни с патриархални настроения. Аз не искам да постигам техните резултати, насърчаващи хомосексуализма, инцеста, педофилията, и всякаква парафилия, последвала посоката на либерализма! Закони за отнемане на деца от биологичните им родители и давани на еднополови съжители за отглеждане и възпитание в хомосексуализъм никога няма да подкрепя! Противоречията им с нарушаване на "човешки права" съчетани с извратения! Искат закони за секс на възрастен мъж с дете и ред други аномалии, дето СЗО (сбирщина от хомосексуалисти и лесбийки финансирани от Соросс платени предварително резултати, и нямащи дори и 50% реално покритие с истинската наука) е одобрила! И, неудоволетворяване на искането било нарушение на човешки права! Колкото до продължителността на живота им се дължи на факта че са морска страна. Доказано е, че жителите на страни ползващи за храни морски дарове живеят по-дълго! Дали са и най-образованите както се твърди пак не се знае. Всеки си хвали стоката! До сега няма още деца от Норвегия печелили олимпиади и други световни състезания, а България всяка година представя умни деца. Така че мерси за норвежкото качество на живот, при импотентни мъже-хомосексуалисти и жени лесбо-феминистки приличащи на мъже. Такова общество няма репродукция на човешки фактор и по екстраполация ще загине. Лошото е, че подвежда и такива като нашето общество по пътя на самоунищожението!
 21. 1 реакция
  а дубре мий пий пак пий пак мий
 22. 1 реакция
 23. 1 реакция
  Ми да земен да сберем градовете утре в 13:00 или в 14:30 на кафе там
 24. 1 реакция
 25. 1 реакция
  Още ли не сме му разбрали зодията? На мен леееко ми идва като Козирог...
 26. 1 реакция
  Колкото по-скоро се осъзнае това в ЕС, толкова по-бързо ще се премине към следващия етап, а именно следване единствено интересите на ЕС. https://news.bg/world/svarsheno-e-sas-sledvoenniya-red-obyavi-merkel-i-postavi-sasht-do-rusiya-i-kitay.html?utm_source=money.bg&utm_medium=article&utm_campaign=footer
 27. 1 реакция
  Това филе елена хич не ме накефи Е, ще го изядем ама.... Моите петъци са чак в края ня месеца. Явно са по-тежички и са паднали на дъното на кутията
 28. 1 реакция
  Факт!!! Не те познавам- ама хайде и аз да се заоправдавам, как тук сме за веселба и не ми пречи да предполагам нещо, леко да те дразня, ти да ми се връзваш и така от дума на мнение на цигарата на горския. Подпитвам си индиректно също така. А гласът ти? готин ли е? Между другото ми се е случвало това един човек-мъж, да ми хареса много от снимки, от мнения, които пише, начина по който разсъждава ... ииии като се видяхме на живо, нали и с други хора, гласът му беше ( не знам как да го опиша) тънък по женски и детски като на гей, но без да се преструва. Много е странно така като се поразминат нещата.
 29. 1 реакция
  Само бих казала, че е смешно, примитивно и жалко, да приравняваме принизяваме Творецът на вселени и галактики, до нивото на човек. Също, бих допълнила, че лично за мен, всички книги, са примитивен начин да обрисуват този Творец. Затова по различните части на света, според епохите през които са живели хората, те са се опитвали да Го обрисуват през призмата на тяхното съзнание. Затова през различните епохи и по различните георграфски ширини, Бог е описан по различни начини. За едни той приема образа на евреин, за други образа на индус, за трети боговете са много и различни - всяка стихия си има свой бог. Когато осъзнаеш това, ще спреш да търсиш Бог в писанията.
 30. 1 реакция
  Изкуство без възраст организира безплатен двудневен курс по фотография с мобилен телефон за пенсионери с преподавател Vera Gotseva. Обучението ще се проведе на 20 и 22 май в Credo Bonum Gallery. Местата в групата са ограничени до 15, така че е необходимо предварително записване на имейл [email protected] или на тел.: 02/ 815 96 19 (в делнични дни между 11 и 16 ч.) В безплатния курс могат да се включат хора, които: - са в пенсионна възраст - разполагат със смартфон с функционираща камера Споделете новината с вашите близки! Повече информация следете на страницата на "Изкуство без възраст" и на уебсайта www.credobonum.bg. Двудневният курс е част от програмата с безплатни образователни събития за пенсионери по проекта "Изкуство без възраст" на Credo Bonum Foundation, който се организира с финансовата подкрепа на програма "Европа" на Столична община.
 31. 1 реакция
  Психо профил на десния либерал: шевици, руснаци, попове… Той мрази шевици, калпаци, самодиви и нестинари. Иронизира Вазов, осмива църква и попове. Не всички обаче. Отиде ли в Париж, търчи да се снима пред “Нотр Дам”. И е първи страдалец, когато гори. Бори се с чалгата, тя е музика за простолюдието. Харесва Ицо Хазарта, който не прави музика за простолюдието. Понякога слуша метъл, който хич не е за простолюдието. Турското робство му бърка в червата. Според него категорично няма такова. Как го доказва? С чорбаджийските къщи и богатите българи през Възраждането. По-интересното е, че се уповава на шевици и калпаци – чорбаджиийски. Но нали ги мразеше? Нищо. Ако допусне, че под турска власт не е имало радост и съжителство, а истински гнет, трябва да признае, че войната от 1878 г. е освободителна. Но щом го признае, следва да отчете руснаците за освободители. Най-страшното нещо на света е да бъдат освободители, следователно – не е имало гнет. Е, малко може да е имало. Но Левски, Раковски и Иво Инджев са казали, че който ни освободи, той ще ни зароби. Изричани ли са тези думи от революционерите, не са ли, значение няма. Агенти? Той е против ДС, иска лустрация, счита цялата българска клетост за производна на ДС и агентите й. Е, не всички. Ивайло, Сашо и други говорят срещу Путин. Искат Демократична България, следователно са добри. А, да, някой от тях твърдят, че граф Игнатиев е обесил Левски – значи са свестни. Значи, че графът наистина е обесил Левски. На 9 май той празнува Ден на Европа. Реално нищо не празнува, шефът все така го мачка, хладилникът – празен. Но много държи да подчертае, че почита Европа, не СССР. Ако почете СССР, значи трябва да признае руснаците за победители – гранде катастрофа. За да не са победители, на 9 май пуска във “Фейсбук” статус на Асен Генов. Какво му пречи и Ден на Европа да уважава, и Ден на победата – не знае. Най пък не знае защо му е важно всички да са известени за размислите му. Ако все пак руснаците са победители във Втората световна война, станали са благодарение на американци и англичани. Сталин е лош, пратил е самолети тайно да бомбардират България. Чърчил ги праща явно, но няма проблем – Сталин е диктатор, Чърчил е демократ. От протестите през лятото на 2013 г. Снимка: Лайфстайл.бг-Фейсбук Освен това Сталин е избил е хиляди руснаци. Чърчил, Рузвелт и предците им не са, те просто са били колонизатори. Да избиваш руснаци като диктатор е лошо, да избиваш туземци като колонизатор не е. Даже и бомбата на Хирошима не е толкова лоша, понеже американците отдавна се извиниха. Американците не пишат „Локо София“. Те убиват 100 000, раняват 500 000 и разболяват десетина милиона, но пък се извиняват. “Казахме сори, окей е, нали?” Най-лош е Путин, знае се. Той даже, като се замисли човек, ни праща бежанци. Но, о, Боже, бежанците са добри. Важно е да бъдат приети, да бъдат спасени. Но те не искат да се спасяват в България, искат във Франция и Германия. Нищо – ще ги спасяваме у нас. Всеки, който ги гони, е ксенофоб. Къде да се заселят? В провинцията, разбира се, при селяците. В София? Не става, пренаселен е, ще дишат фини прахови частици. Ние сме за зелена градска среда и мразим перките на Графа, който обеси Левски Гейове, травестити, транс и интер сексуални трябва да се подкрепят. Също и роми. Детето ми обаче не бива да се жени за такива. “Мачкай, Кобра”, “Мачкай Гришо” – това е дебилен национализъм. Феновете им са простаци. Само “Ливърпул”! Феновете им са велики! Дечица в пояси и ямурлуци е кич – гадно, грозно, патреотарско. Дечица с пистолет, въоръжени от Паоло Кортези, е прекрасно – защото той не е патреотар. И е антикомунист. И католик. И италианец. Путин по едно време ни прати Гундяев, патриарх. Не сме религиозни, но щом е на Путин човек – долу! Не сме религиозни, обаче папата – горе! Много мил човек е Франциск, спира при хората, стиска ръце. И Бойко се спира, стиска ръце – долу! Бойко, Путин, Сталин и Гундяев са диктатори! Костов не е. “Лукойл” е пазарна икономика. Важното е да се чете с разбиране – на Костов мемоарите. От протестите през лятото на 2013 г. Снимка: Булфото Подкрепяме пазарната икономика. И централно отпусканите грантове. Бойко прави с данъците ни каквото си иска. Брюксел не прави каквото си иска. Пеевски е лош. Сатана. Американците, които купиха марките му цигари, не са. Доган е човек на руснаците. Като се снима с американския посланик не е човек на американците. Норвежката стратегия е добра. Добра е, защото комунисти, руснаци и фенове на Бойко са против нея. Бяхме с Бойко, сбъркахме. Лукарски е лош заради трика, Радан не е. Фенове на Бойко са стадо. Червените бабички миришат. Ние не сме стадо. Ние сме за Трайчо, Радан и Стефан. Когато журналист се слага на Пееф, е лошо. Когато се слага на Христо Иванов – будна гражданска позиция. Лозан Панов е прав, когато съгреши дори, но не сме комунисти и религиозни. Добре е “Америка за България” и Сорос да дават пари. Лошо е руснаците да дават. Който взема от първите е независим, вторите са подлоги. На простия народ все Сорос му е виновен. На нас не винаги Путин. И Пеевски е. След правосъдна реформа хладилникът ни ще се напълни. Връзката е пряка. Капитализмът е хубав, защото е обратното на комунизъм. Връзката е пряка. Голяма е диктатурата при Бойко, така е. Цял ден пиша във Фейса за нея. Някакви путинофили всеки ден хвалят Русия. Обсесии. Ние всеки ден пишем срещу Русия. Не е обсесия. Демократична България може да си стои на 3%, но това е защото много прост народ населява територията – не чете Дайнов и Смилов. Толкова много сиво вещество има в тях и нас, че косите ни посивяват не от старост, а мозък. Животът, дет’ се вика, наистина попремина. Кога бяхме пионерчета, кога скачахме по площадите… Скоро и внуци ще имаме, но оправия все няма. Няма, защото комунисти и руснаци възпитаха тази държава. Аз съм роден в средата на комунизма, ама не са ме възпитали. Различен съм. Аз съм български десен либерал. Същият от началото на текста. Ако искате да разберете има ли друго в главата ми, прочете го пак.
 32. 1 реакция
  кажи й да го смени и ако го направи кажи как е после
 33. 1 реакция
  пък ти кой си че да й даваш тон на живота бе
 34. 1 реакция
  Преставяш ли си как ще гледа Linux такъв който е свикнал с Windows?
 35. 1 реакция
 36. 1 реакция
  Не ми трябва, просто да го имаш и да го хвърлиш просто по заповед е ...
 37. 1 реакция
  Crystal DiskInfo Ти само на честна дума ли вярваш? С какво провери състоянието на лаптопа при покупката?
 38. 1 реакция
  Да пестиш пари от носители за важни данни е огромна глупост. Но, когато не ти пука особено за данните си абсолютно прав! Механичните дискове са уязвими на вибрации. Едно возене в багажника на кола от София до Варна и са свършили. И точно защото не са много здрави, може се стигне до внезапен отказ. Да, могат да ти измъкнат данните, ако имаш пари за лаборатория... Лично моят избор би бил WD Black или WD Red, 1 до 2 TB плюс M-DISC еднослоен 25GB. Но това съм си аз. WD SSD, външно също е добър избор, но предпочитам 3.5 инчов, магнитен, вътрешен диск. M-DISC ги има и по 100 GB, но не знам дали стват за обикновени BD записвачки. Има и 4.7 GB, но отново е под въпрос доколко са практични. https://www.jarcomputers.com/1TB-WD-Black-WD1003FZEX-SATA3_prod_HDDPC1TBWD1003FZEX.html https://www.amazon.com/Verbatim-M-Disc-BD-R-Branded-Surface/dp/B011PZALWA/ref=lp_668575011_1_9?s=electronics&ie=UTF8&qid=1557945545&sr=1-9 https://en.wikipedia.org/wiki/M-DISC Два информативни материала, но трябва да разбирате английски. Да, може. Единствения минус е че не поддържа Blue Ray (BD) дисковете. Тоест капацитета на носителите е ограничен до 8GB /по-скоро 4.7GB ако са еднослойни/. Да, ще е много трудоемко и дълго занимание. Връзва се, явно ще инвестира във времето още пари. В момента бих казал че твърд диск е смисленото решение, било вътрешен или външен. С 4.7 GB оптични дискове ми се вижда мъчение. Облака не ми харесва като вариант. Поне в моята класация отпада напълно.
 39. 1 реакция
 40. 1 реакция
  Така ми е по-удобно да следя форума. Време е някой да озапти малоумните в тоя форум. Пълно е с недоебани лелки избиващи комплекси тук. Писанията на някой индивиди сочат за сериозно умствено заболяване и нужно да се лекуват. По тая причина ще го отсвиря тоя форум.
 41. 1 реакция
  Много благодаря Ще предам на шефа да предаде на програмистото Тва значи че няма да иска после SP 1 и ще върви на всички уини тъй ли
 42. 1 реакция
  Е как да оставя цената. За 300 лева имам телефон дето прави същото и няма този проблем. Другото няма значение!!
 43. 1 реакция
 44. 1 реакция
 45. 1 реакция
  и се роди дъщеря на стария пророк баща и му минаха пред очите всичките и бъдещи години веднага я заточи в сибирската тундра далече от хора защото знаеше че в града ше стане курволяк всички прилики с действителни лица и събития може да са случайни
 46. 1 реакция
 47. 1 реакция
  никакво, но ми помага да си съставя събирателен образ за теб, което ще ми е полезно в други теми
 48. 1 реакция
  Съвършенството е един ХОРИЗОНТ ,който всеки по собствен начин гони. За мен ,СЪВЪРШЕНСТВО се постига с ПОЗНАНИЕ , а познанието с ЧЕТЕНЕ!Повече от ясно е , че никой не е постигнал съвършенство ,още повече пък аз да го постигна . Познанието е един балон , чиято повърхност е това ,което не се знае. Колкото повече познание вкарваш в този балон,толкова повече разбираш , че не знаеш. Но пък това прави ЖИВОТЪТ интересен!
 49. 1 реакция
  Много добър пост ! Поздравления за размишленията.
 50. 1 реакция
  Една хубава басня! Един орех, който бил израсъл край пътя и минувачите го замервали с камъни, си казал, охкайки: — Колко съм нещастен! Всяка година си докарвам обиди и скърби. Думата е за тези, които получават мъки срещу добрините, които правят. Езоп
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...